ZETELOPMAKERIJ COENEN-VANLAER

Particuliere bedrijvenPrimaire Metaalindustrieën • ZETELOPMAKERIJ COENEN-VANLAER
Private companiesPrimary Metal Industries • ZETELOPMAKERIJ COENEN-VANLAER

Contactgegevens ZETELOPMAKERIJ COENEN-VANLAER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ZETELOPMAKERIJ COENEN-VANLAER: address, phone, fax, email, website, opening hours

ZETELOPMAKERIJ COENEN-VANLAER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RECHTERSTRAAT 31-33; 3511; KURINGEN, België

Telefoon (phone): 11227648 (+32-11227648) 11227648 (+32-11227648)

Fax (fax): +32 (57) 777-16-81 +32 (57) 777-16-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ZETELOPMAKERIJ COENEN-VANLAER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ZETELOPMAKERIJ COENEN-VANLAER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ZETELOPMAKERIJ COENEN-VANLAER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ZETELOPMAKERIJ COENEN-VANLAER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ZETELOPMAKERIJ COENEN-VANLAER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ZETELOPMAKERIJ COENEN-VANLAER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ZETELOPMAKERIJ COENEN-VANLAER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ZETELOPMAKERIJ COENEN-VANLAER
Products information ZETELOPMAKERIJ COENEN-VANLAER

BTW identificatienummer (tax): BE09951660156
Ondernemingsnummer: 6700531005
Hoofdstad (capital): 866,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 503,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Types de Meubles: Meubles Anciens,Sièges,Reproductions de Meubles,Meubles pour ?glises. Services: Restauration,Réparations,Cannage & Rembourrage de Chaises,Garnissage.

Product categorie (product category): Réparation and restauration de meubles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ZETELOPMAKERIJ COENEN-VANLAER
(Get full report from official database of BE for ZETELOPMAKERIJ COENEN-VANLAER)

Aanvulling soorten activiteiten voor ZETELOPMAKERIJ COENEN-VANLAER
Addition kinds of activities for ZETELOPMAKERIJ COENEN-VANLAER

02720000. Paarden en andere paarden | Horses and other equines
23710204. Neckpieces, bont | Neckpieces, fur
35569902. Kauwgommachines | Chewing gum machinery
36390101. Vaatwasmachines, huishoudelijk | Dishwashing machines, household
73899940. Gedrukte schakeling grafische lay-out | Printed circuitry graphic layout

Werken bij ZETELOPMAKERIJ COENEN-VANLAER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ZETELOPMAKERIJ COENEN-VANLAER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ZETELOPMAKERIJ COENEN-VANLAER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ZETELOPMAKERIJ COENEN-VANLAER. Looking for open vacancies in other companies

  • Internal Sales employee (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw functie : Als Sales Assistant ben je een belangrijke schakel tussen de verkopers, de binnendienst en de klanten.   In een aanstekelijk team ben je verantwoordelijk voor de commerciële en administratieve ondersteuning van de verkopers. Het begeleiden van aanvragen van klanten en verkopers, het uitwerken en valideren van offertes, het actief meewerken en opvolgen van verkoopkansen is wat er elke dag van jou verwacht wordt.   Samen met de aan jouw toegewezen verkopers heb je één gezamelijk doel: de beste oplossing aan bestaande en toekomstige klanten voorstellen en winnen. Jouw taken: Je begeleidt aanvragen van klanten en verkopers in het verkoopproces zoals specifieke behoeften van een klant, de juiste oplossing voor de klant bepalen, productconfiguratie, prijsberekening, offerte tot bestelbon klant Je bewerkt klantgegevens, klantafspraken, telefoongesprekken, agenda’s ... Opmaken, uitsturen en opvolgen van offertes naar klanten in samenspraak met verkopers en bijkomende correspondentie zijn één van jouw hoofdtaken. Je garandeert een goede samenwerking met de verkopers en bent een belangrijke interface naar andere afdelingen: product team, after sales team, verhuur/occasie team. Daarnaast zal je de verkopers commercieel ondersteunen bij telefonische en administratieve werkzaamheden. tevens hou je je bezog met het optimaliseren van bestaande verkoopprocessen en werk je mee aan verbetertrajecten. Je ondersteunt promotieacties en organiseert product demo’s.

  • Huishoudhulp Jabbeke (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: EASY LIFE MIDDELKERKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde mensen die graag huishoudelijke taken bij particulieren willen uitvoeren. Zowel klanten te Oostende, Middelkerke, Nieuwpoort, Leffinge, Lombardsijde, Westende, Mariakerke, Bredene, Slijpe, .... Natuurlijk afhankelijk van jouw vervoermiddel. Een wagen is niet vereist, maar wel een pluspunt! Taken onder andere: stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen enz. Ook strijken en boodschappen doen kan tot je takenpakket behoren. Je werkt zelfstandig in particuliere woningen. https://dedankbaarstejob.be/

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Jobstudenten voor september gezocht te Mortsel (m/v) (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: CARE

    Type: Studentenjob

    Wil jij graag je bankrekening wat bij poetsen? Bij Care zoeken we altijd gemotiveerde jobstudenten voor een leuke job in de schoonmaak gedurende de maand september te Mortsel. Je werkt op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 7u tot 11u en op woensdag van 7u tot 10u. Wens je te solliciteren? Denk er dan zeker aan om volgende documenten toe te voegen: ° Student@Work attest ° Kopie van je identiteitskaart ° Verklaring op eer

  • Jobstudenten voor CKS (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor de kerstvakantie zijn we op zoek naar mature jobstudenten voor CKS Nieuwpoort.

  • Boekhouder AY - regio Aartselaar (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Unique Finance

    Type: Vaste Job

    Voor onze opdrachtgever in de regio Aartselaar zijn we op zoek naar een dynamische boekhouder AY. Je komt in een team van boekhouders waarmee je nauw samenwerk terecht . Daarnaast ondersteun je de Chief Accountant bij verschillende boekhoudkundige taken. De volgende taken worden deel van jouw takenpakket; Je verzorgt de voorbereiding van de maandelijkse financiële rapportages. Je staat in voor de maandelijkse voorbereiding, de controle en het indienen van de Belgische en Luxemburgse BTW-aangiftes en intrastat-aangifte. Je doet de voorbereiding en de aanlevering van info mbt interne en externe audit. Je voert de investering- en structuurenquêtes uit en verzorgt de maandelijkse prijsenquêtes. Je ondersteunt het team bij verschillende administratieve taken (ondersteuning credit control, indiening Belgische BTW aangiftes, nakijken van boekingen, klassement van dossiers, labeling ... ).

  • Boekhouder A-Z (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: PARTNERS IN ACCOUNTANCY

    Type: Vaste Job

    Je wordt verantwoordelijk voor de boekhouding van verschillende entiteiten. Jouw taken en verantwoordelijkheden bestaan uit: * BTW aangifte * Kwartaalafsluiting * Voorbereiden jaarrekening * Inboeken aan -verkoopfacturen * Meewerken aan ad-hoc projecten zoals digitalisering, ... * Uitbouw en ondersteuning bieden ikv interne controle

  • BAKKERSHULP (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: VANDECAVEYE WOUTER

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een gemotiveerde medewerker voor onze bakkerij. Je helpt bij het bereiden van alle patisserie, taarten, drooggebak, slagroom, koeken,... 60% banketbakker 40% bakker. Interesse? Solliciteer snel.

  • Hulp slagerij/Atelier (SERSKAMP)

    Regio: SERSKAMP

    Bedrijf: THIERRY DE COSTER

    Type: Vaste Job

    Je helpt bij de bereiding van de traiteurgerechten. Je ondersteunt de slager bij zijn taken bv. het maken van saté’s, hamburgers, wokgerechten,… Je helpt bij het schikken van diverse schotels en buffetten. Je staat mee in voor het onderhoud van de machines, afwas en opkuis

  • Projectleider Speciale Technieken (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: Technieken Bogaerts

    Type: Vaste Job

    Als jong en dynamisch studiebureau technieken zijn wij opzoek naar een projectleider speciale technieken voor het opvolgen van diverse werven over Vlaanderen. Als projectleider speciale technieken ben je verantwoordelijk voor de opvolging van de uitvoering van allerlei speciale technieken in gebouwen zoals HVAC, liften, elektriciteit, sanitair, ... bij diverse type van gebouwen. Onze kantoren in Laarne – Kalken zijn jou uitvalsbasis, de werven zijn verspreid over heel Vlaanderen. Je begeleidt de speciale technieken op verschillende werven mee in goede banen; Je kan goed in een bouwteam en met aannemers samenwerken; Je staat in voor de contracten, de uitvoering en oplevering van allerlei speciale technische installaties; Je bewaakt het budget, de kwaliteit en volgt deze op;

  • Zelfstandig kantoorhouder Argenta druivenstreek (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ARGENTA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor diverse Argenta kantoren zijn we momenteel op zoek naar echte ondernemers om een bestaande klantenportefeuille over te nemen. Vandaag zijn er onder meer beschikbare portefeuilles in de Druivenstreek Als kantoorhouder bank & verzekeringen ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een lange termijnrelatie op, met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien. Door jouw ondernemerszin en commercieel inzicht slaag je erin om jouw bankkantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken. Je staat in voor de organisatie en de werking van jouw bankkantoor, als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers.

  • PROCESOPERATOR LATEX (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een bedrijf in de chemische sector, gelegen te Oudenaarde, zijn wij op zoek naar een OPERATOR. Tot je takenpakket behoren: - Je staat in voor de opvolging van het productieproces via het Delta V systeem. - Je stuurt de productie volgens vastgelegde procedures en recepturen. - Je detecteert in eerste lijn technische defecten aan pompen, kleppen, enz. maar kan uiteraard ook beroep doen op het onderhoudsteam. - Je werkt actief mee aan de verdere verbetering van het productieproces. - Je stuurt een team van 3 arbeiders aan maar springt bij waar nodig. - Je rapporteert aan de supervisor.

Zoek naar antwoorden van ZETELOPMAKERIJ COENEN-VANLAER in sociale netwerken
Look for responds of ZETELOPMAKERIJ COENEN-VANLAER in social networks

Lees alle opmerkingen voor ZETELOPMAKERIJ COENEN-VANLAER. Laat een reactie achter voor ZETELOPMAKERIJ COENEN-VANLAER. ZETELOPMAKERIJ COENEN-VANLAER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ZETELOPMAKERIJ COENEN-VANLAER. Leave a respond for ZETELOPMAKERIJ COENEN-VANLAER. ZETELOPMAKERIJ COENEN-VANLAER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ZETELOPMAKERIJ COENEN-VANLAER op de google maps. Adres en contacten ZETELOPMAKERIJ COENEN-VANLAER
Location of ZETELOPMAKERIJ COENEN-VANLAER on the google maps. Address and contacts of ZETELOPMAKERIJ COENEN-VANLAER

Andere gerelateerde bedrijven als come ZETELOPMAKERIJ COENEN-VANLAER ZETELOPMAKERIJ COENEN-VANLAER: FORTIS | Actua Interieur BVBA | Cuisinella | Strobbe Engineering BVBA | CARMEN FLEURINCK

Other related companies as ZETELOPMAKERIJ COENEN-VANLAER: FORTIS | Actua Interieur BVBA | Cuisinella | Strobbe Engineering BVBA | CARMEN FLEURINCK

ZETELOPMAKERIJ COENEN-VANLAER is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ZETELOPMAKERIJ COENEN-VANLAER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09951660156. Het bedrijf ZETELOPMAKERIJ COENEN-VANLAER bevindt zich op het adres: RECHTERSTRAAT 31-33; 3511; KURINGEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 866,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 503,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Réparation and restauration de meubles. Lijst met producten zijn Types de Meubles: Meubles Anciens,Sièges,Reproductions de Meubles,Meubles pour ?glises. Services: Restauration,Réparations,Cannage & Rembourrage de Chaises,Garnissage..
De hoofdactiviteit van ZETELOPMAKERIJ COENEN-VANLAER is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ZETELOPMAKERIJ COENEN-VANLAER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ZETELOPMAKERIJ COENEN-VANLAER, openstaande posities, locatie van ZETELOPMAKERIJ COENEN-VANLAER op de kaart.

ZETELOPMAKERIJ COENEN-VANLAER is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is ZETELOPMAKERIJ COENEN-VANLAER, company assigned to the tax number BE09951660156. The company ZETELOPMAKERIJ COENEN-VANLAER is located at the address: RECHTERSTRAAT 31-33; 3511; KURINGEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 866,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 503,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Réparation and restauration de meubles. List of products are Types de Meubles: Meubles Anciens,Sièges,Reproductions de Meubles,Meubles pour ?glises. Services: Restauration,Réparations,Cannage & Rembourrage de Chaises,Garnissage..
The main activity of ZETELOPMAKERIJ COENEN-VANLAER is Primary Metal Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ZETELOPMAKERIJ COENEN-VANLAER is not available. You also can look at reviews of ZETELOPMAKERIJ COENEN-VANLAER, open positions, location of ZETELOPMAKERIJ COENEN-VANLAER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ZETELOPMAKERIJ COENEN-VANLAER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ZETELOPMAKERIJ COENEN-VANLAER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ZETELOPMAKERIJ COENEN-VANLAER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ZETELOPMAKERIJ COENEN-VANLAER, employees, financial statistics.