MEUBELSTOFFERING MEGANCK

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • MEUBELSTOFFERING MEGANCK
Private companiesCoal Mining • MEUBELSTOFFERING MEGANCK

Contactgegevens MEUBELSTOFFERING MEGANCK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MEUBELSTOFFERING MEGANCK: address, phone, fax, email, website, opening hours

MEUBELSTOFFERING MEGANCK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HERENSTRAAT 40; 3803; SINT-TRUIDEN, België

Telefoon (phone): 474732439 (+32-474732439) 474732439 (+32-474732439)

Fax (fax): +32 (57) 823-76-27 +32 (57) 823-76-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MEUBELSTOFFERING MEGANCK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MEUBELSTOFFERING MEGANCK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MEUBELSTOFFERING MEGANCK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MEUBELSTOFFERING MEGANCK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MEUBELSTOFFERING MEGANCK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MEUBELSTOFFERING MEGANCK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MEUBELSTOFFERING MEGANCK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MEUBELSTOFFERING MEGANCK
Products information MEUBELSTOFFERING MEGANCK

BTW identificatienummer (tax): BE05581848144
Ondernemingsnummer: 8458892822
Hoofdstad (capital): 873,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 537,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Types de Meubles: Sièges. Services: Garnissage.

Product categorie (product category): Réparation and restauration de meubles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MEUBELSTOFFERING MEGANCK
(Get full report from official database of BE for MEUBELSTOFFERING MEGANCK)

Aanvulling soorten activiteiten voor MEUBELSTOFFERING MEGANCK
Addition kinds of activities for MEUBELSTOFFERING MEGANCK

265501. Vezelspoelen, buizen en kegels | Fiber spools, tubes, and cones
01340000. Ierse aardappelen | Irish potatoes
14110100. Kalksteen en marmeren dimensie steen | Limestone and marble dimension stone
28190912. Magnesiumverbindingen of zouten, anorganisch | Magnesium compounds or salts, inorganic
32910503. Schuurkorrels | Corundum abrasives
36940206. Motoren, beginnend: auto en vliegtuig | Motors, starting: automotive and aircraft
59999923. Zonnebril | Sunglasses
83999907. Regionale planning organisatie | Regional planning organization

Werken bij MEUBELSTOFFERING MEGANCK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MEUBELSTOFFERING MEGANCK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MEUBELSTOFFERING MEGANCK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MEUBELSTOFFERING MEGANCK. Looking for open vacancies in other companies

  • Technicus: bachelor elektromechanica - NMBS Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: NMBS

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Als bachelor elektromechanica vervul je een sleutelrol om de veiligheid en de regelmaat van het treinverkeer te verbeteren: In de Tractiewerkplaats Antwerpen Noord sta je mee in voor het onderhoud en revisie van elektrische en diesellocomotieven. Je past verschillende technieken toe en bouwt een doorgedreven kennis op van het treinmaterieel. Dit onderhoud gebeurt voornamelijk overdag en in het weekend. Op de Technische onderhoudspost Antwerpen Schijnpoort voer je correctief en preventief onderhoud uit van reizigersmaterieel (rijtuigen, motorstellen, …). Dit gebeurt overdag en ’s nachts en ook in de weekends. Naast het onderhoud aan het rollend materieel (treinen) zorgen onze eigen techniekers ook voor het onderhoud en vernieuwingen van eigen technische installaties en gebouwen. Afhankelijk van je inzet, motivatie en competenties groei je snel door naar functies zoals: depannagedienst, teamleader, planner, …

  • Samensteller staalbouw (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor 1 van onze klanten in de regio van Kampenhout zijn we op zoek naar een samensteller. Je takenpakket als samensteller: je komt terecht in een team van een 16-tal personen. je verzamelt de onderdelen en stelt aan de hand van de productietekeningen het constructmerk samen. je houdt je werkplaats netjes en orderlijk. je draagt zorg voor je laspost en materialen.

  • Persmachinist (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Konvert Interim Maasmechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een steenfabriek gelegen te Lanaken is op zoek naar een persoperator! Het bedrijf kent nationale faam in zijn sector en is op zoek naar een persoperator om hun team te vervolledigen. Jouw taak zal voornamelijk bestaan uit persen van bakstenen of brikken, het onderhouden en instellen van de machine alsook het poetsen van de machine en ruimte. Ben jij iemand die graag de handen uit steekt? Die niet bang is om zijn handen vuil te maken? En technisch aangelegd is? Dan zoeken wij jou! Jouw takenpakket: - Je hebt verstand van het onderhouden van machines - Technische kennis bezit je met overvloed - Bedienen en instellen van machines is jouw ding

  • GEMOTIVEERDE OPERATOR METAAL 3 PLOEGEN- HEEL GOEDE VERLONING- REGIO KORTRIJK (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalverwerkend bedrijf zoeken wij een machineoperator met technische achtergrond in 3 ploegen. Je zal instaan voor het bedienen en bemannen van de productielijn en de opvolging van het proces. Bij storingen of problemen zal je ingrijpen. Je zorgt voor het aanvullen van grondstoffen en wegbrengen van afgewerkte producten met de heftruck. Dit kan volledig aangeleerd worden.

  • Technisch tekenaar met groeimogelijkheden in een internationale omgeving (m-v) (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal actief en gerenommeerd bedrijf in Wielsbeke zijn wij op zoek naar een Technisch Tekenaar: Je wordt verantwoordelijk voor het uittekenen van legplannen voor afschotisolatie en het tekenen van 3D legplannen voor dakelementen. Daarnaast ondersteun je ons technisch bureau voor België en de exportlanden: Opmaken van technische documentatie. Technisch ondersteunen marketing bij opmaak commerciële documentatie. Adviesverlening aan architecten, aannemers, ... in samenspraak met collega's. Technisch ondersteunen van de commerciële binnen- en buitendienst van divisie Insulation.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Sint-Lambrechts-Herk, 12 uur per week. (SINT-LAMBRECHTS-HERK)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-HERK

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week, te presteren in 3 à 4 dagen, voor een gastgezin wonende te Sint-Lambrechts-Herk. Een gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en wassen, strijken en eventueel voorbereiden van maaltijden en boodschappen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DEURLE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Knesselare (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: De Zon, de Oost-Vlaamse afdeling van Familiezorg West-Vlaanderen vzw

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Thuiszorg De Zon is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Thuiszorg De Zon is de Oost-Vlaamse afdeling van Familiezorg West-Vlaanderen vzw, een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Call agent/recruiter gezocht bij Activate Brussel! (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ACTIVATE

    Type: Studentenjob

    Werken bij Activate betekent de perfecte balans tussen een leerzame studentenjob en een superleuke tijd! Je werkt in een jong en enthousiast team waarmee je het gezicht van leuke merken of goede doelen bent. Hiervoor bieden wij jou topbegeleiding en een goed loon. Functieomschrijving Je dagelijkse werkzaamheden kunnen als volgt omschreven worden: Posten van vacatures op verschillende jobboards voor de functie Werver Inkomende sollicitaties via e-mail en de verschillende jobboards beoordelen en verwerken Nabellen van potentiële kandidaten met als doel intakegesprekken in te plannen Administratieve opvolgingen

  • MEDEWERKER ZAAL - STUDENTEN/FLEXI'S (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: CAFE MANGER HASSELT

    Type: Studentenjob

    Als extra medewerker in onze brasserie zal je ons team komen versterken. Je zal instaan voor de bediening in de zaal: opnemen van bestellingen opdienen van de bestellingen tafels afruimen betalingen innen Ook barwerk (afwas, aanvullen van de koelkasten) kan tot het takenpakket behoren.

  • shiatsu-therapeut (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: COMPLEMENT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Complement is een nieuwe dynamische groepspraktijk aan de Expo in Antwerpen. Als team van therapeuten werken wij vanuit een energetische holistische visie op gezondheid en welzijn. Momenteel bieden wij volgende disciplines aan: acupunctuur, biodynamische cranio-sacrale therapie, energetische coaching, energetisch voedingsadvies en Feng Shui. Het Complement is op zoek naar een gemotiveerde shiatsu-therapeut om het team te versterken.

  • barman (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: VANEECKE BRIAN

    Type: Werfreserve

    deze zaak zoek nog 2 gemotiveerde werknemers die als extra kunnen dienen Vb: tijdens carnaval, supportersavond club brugge, braderie, enz... de taken omvatten : Bestellingen klaarzetten Alsook opdienen in de zaal

Zoek naar antwoorden van MEUBELSTOFFERING MEGANCK in sociale netwerken
Look for responds of MEUBELSTOFFERING MEGANCK in social networks

Lees alle opmerkingen voor MEUBELSTOFFERING MEGANCK. Laat een reactie achter voor MEUBELSTOFFERING MEGANCK. MEUBELSTOFFERING MEGANCK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MEUBELSTOFFERING MEGANCK. Leave a respond for MEUBELSTOFFERING MEGANCK. MEUBELSTOFFERING MEGANCK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MEUBELSTOFFERING MEGANCK op de google maps. Adres en contacten MEUBELSTOFFERING MEGANCK
Location of MEUBELSTOFFERING MEGANCK on the google maps. Address and contacts of MEUBELSTOFFERING MEGANCK

Andere gerelateerde bedrijven als come MEUBELSTOFFERING MEGANCK MEUBELSTOFFERING MEGANCK: FLNORSKE SKOG LOGISTICS NV | RITA SCHOONHEERE | Sacrez M | ARIANE VANDELOOK | WILFRIED VAN LOOVEREN

Other related companies as MEUBELSTOFFERING MEGANCK: FLNORSKE SKOG LOGISTICS NV | RITA SCHOONHEERE | Sacrez M | ARIANE VANDELOOK | WILFRIED VAN LOOVEREN

MEUBELSTOFFERING MEGANCK is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MEUBELSTOFFERING MEGANCK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05581848144. Het bedrijf MEUBELSTOFFERING MEGANCK bevindt zich op het adres: HERENSTRAAT 40; 3803; SINT-TRUIDEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 873,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 537,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Réparation and restauration de meubles. Lijst met producten zijn Types de Meubles: Sièges. Services: Garnissage..
De hoofdactiviteit van MEUBELSTOFFERING MEGANCK is Steenkoolmijnen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MEUBELSTOFFERING MEGANCK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MEUBELSTOFFERING MEGANCK, openstaande posities, locatie van MEUBELSTOFFERING MEGANCK op de kaart.

MEUBELSTOFFERING MEGANCK is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is MEUBELSTOFFERING MEGANCK, company assigned to the tax number BE05581848144. The company MEUBELSTOFFERING MEGANCK is located at the address: HERENSTRAAT 40; 3803; SINT-TRUIDEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 873,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 537,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Réparation and restauration de meubles. List of products are Types de Meubles: Sièges. Services: Garnissage..
The main activity of MEUBELSTOFFERING MEGANCK is Coal Mining, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of MEUBELSTOFFERING MEGANCK is not available. You also can look at reviews of MEUBELSTOFFERING MEGANCK, open positions, location of MEUBELSTOFFERING MEGANCK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MEUBELSTOFFERING MEGANCK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MEUBELSTOFFERING MEGANCK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MEUBELSTOFFERING MEGANCK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MEUBELSTOFFERING MEGANCK, employees, financial statistics.