L'ATELIER

Contactgegevens L'ATELIER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data L'ATELIER: address, phone, fax, email, website, opening hours

L'ATELIER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA CHAV?E 11; 6750; MUSSON, België

Telefoon (phone): 63582299 (+32-63582299) 63582299 (+32-63582299)

Fax (fax): +32 (50) 744-29-99 +32 (50) 744-29-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) L'ATELIER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "L'ATELIER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "L'ATELIER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van L'ATELIER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen L'ATELIER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of L'ATELIER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees L'ATELIER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti L'ATELIER
Products information L'ATELIER

BTW identificatienummer (tax): BE07721160888
Ondernemingsnummer: 9584167480
Hoofdstad (capital): 704,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 689,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Types de Meubles: Meubles Anciens.

Product categorie (product category): Réparation and restauration de meubles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor L'ATELIER
(Get full report from official database of BE for L'ATELIER)

Aanvulling soorten activiteiten voor L'ATELIER
Addition kinds of activities for L'ATELIER

32639904. Keukenartikelen, halfaardige aardewerk | Kitchen articles, semivitreous earthenware
50330203. Minerale wol isolatiematerialen | Mineral wool insulation materials
50880000. Transportmiddelen en benodigdheden | Transportation equipment and supplies
51360401. Kleding riemen, mannen en jongens ' | Apparel belts, men's and boys'
76992001. Antieke reparatie en restauratie, behalve meubels, auto's | Antique repair and restoration, except furniture, autos

Werken bij L'ATELIER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in L'ATELIER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor L'ATELIER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for L'ATELIER. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistent Key account met een hart voor marketing! (SPIERE-HELKIJN)

    Regio: SPIERE-HELKIJN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste accountmanager met een passie voor marketing. Je bent het aanspreekpunt voor klanten en vertegenwoordigt het bedrijf in zijn winkels. Hierbij sta je in voor het dagelijks klantencontact. Jouw commerciële voeling en organisatietalent zorgen ervoor dat je de producten kan promoten. Als assistent key account benut je jouw commerciële vaardigheden om nieuwe kansen bij bestaande klanten te creëren, alsook het ontwikkelen van mogelijkheden bij prospecten. Samen met je team sta je in voor het verdelen van marketingmateriaal, maken van afspraken, opnemen van bestellingen en het opvolgen van je klantenbestand. Ook het organiseren van beurzen behoort tot jouw takenpakket. Kortom, wij zijn op zoek naar een commercieel en administratief talent.

  • Commercieel bediende m/v (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Lommel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een publiciteitsfirma gelegen in Lommel. Om hun team te versterken, zoeken wij een commercieel bediende. Je bent verantwoordelijk voor: • Opmaken van een prospectielijst; • Voeren van telefoongesprekken met mogelijke klanten; • Maken van passende voorstellen; • Uitbouwen van een professionele relatie met je klanten; • Opvolgen van de klantentevredenheid;

  • Onderhoudsmechanieker (volcontinusysteem) (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je staat in voor het preventief en curatief mechanisch onderhoud van de productie-installaties - Demonteren en monteren van motoren, pompen, ventilatoren, ... + uitvoeren van herstellingen - In geval van een panne ben je in staat om de juiste diagnose te stellen en het juiste advies te verlenen - Je staat in voor de kwaliteitscontrole na elke onderhoudsinterventie in geval van anomalieën, defecten, ... - Toezien op de operationele activiteiten van externe contractoren - Instaan voor een propere en veilige werkomgeving

  • Vertegenwoordiger / Verkoper (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: PRIBON

    Type: Studentenjob

    We zoeken een mondig & joviaal iemand die onze producten (kassa- en bancontact rollen) gaat voorstellen aan horecazaken en winkeliers. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

  • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

  • Student verpleegkunde (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Als student is een extra centje altijd handig. Helemaal mooi meegenomen is het als je dankzij je studentenjob ook nog eens nuttige praktijkervaring kan opdoen. Doorheen de week, tijdens het weekend of in de vakantieperiodes: jij geeft aan wanneer je kan werken en wij bekijken graag samen met jou de mogelijkheden!

  • Stagiair(e) SignIn Web App (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Studentenjob

    Een bestaande WPF-applicatie ‘SignIn’ herschrijven naar een Web App. De applicatie: ‘SignIn’ is een applicatie waarbij bezoekers zich kunnen registreren aan een onthaal in een onderneming. Na de registratie krijgt de persoon met wie de bezoeker een afspraak heeft, een melding van aankomst. Terzelfdertijd wordt een QRcode naar de bezoeker gestuurd zodat bij het verlaten van de onderneming het volstaat om enkel die QR te scannen om uitgeschreven te worden. Op deze manier heeft de onderneming een realtime overzicht van alle aanwezigen. Naast het raadplegen van diverse rapporten (overzicht aanwezigen, enquête onthaal, … ) kan een onderneming ook nog extra info meegeven aan de bezoeker (events, evacuatieplan, …). Voor meer info kan je terecht op “www.orbid.be/Software/Orbid-Signin-registratie-bezoekers” Doel: Niet alleen bestaande WPF-programma omzetten naar een Single Page Application (SPA), ook nieuwe features integreren in de nieuwe SaaS-oplossing. Hiervoor zal je nauw samenwerken met ervaren collega’s.

  • Paswerker (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een kunststofbedrijf in de regio van Tielt zoeken we een paswerker. Als paswerker ben je een uiterst belangrijke schakel om het productieproces zo optimaal mogelijk te laten verlopen Jouw taken bestaan uit het verantwoordelijk zijn voor het preventief onderhoud, herstellingen en optimalisatie van de matrijzen. Alsook ben je op termijn verantwoordelijk voor enkele bewerkingen a.d.h.v. de CNC machine.

  • Beauty consulent(e) bijberoep/hoofdberoep - W. Vlaanderen - Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: VB-CARS & LIFESTYLE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, relatiegeschenken aan bedrijven, beurzen, social media marketing, voor ieder wat wils en op maat! We zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleiding en begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carrièreladder. Iedereen krijgt de kans te promoveren, mits het volgen van de opleidingen. Je helpt je klanten om grote besparingen te doen en zorgt u ervoor dat hun huid er stralend uitziet. Dankzij jou zullen je klanten het juiste advies krijgen. Ook mogelijk om van thuis uit te werken. Uw succes is ons doel Belangrijk is dat je zélf bepaalt in welke regio je werkt, interesse in een andere regio? Contaacteer ons!

  • Beautyconsulent(e) hoofd-/bijverdienste Provincie Limburg, Hasselt (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: STARteam

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als beautyadviseur heb je een passie voor verzorgingsproducten en makeup en weet je dat uiterlijke schoonheid komt door een gezond lichaam. Je deelt je kennis met potentiele klanten en geeft hen professioneel advies, je beveelt hen onze producten aan. Dit kan op workshops, 1 op 1 verkoop, beurzen, ladies nights, ... Je maakt promotie via probeerpakketjes etc... Kortom, je maakt van je passie je beroep. Wil je aan de slag in een andere regio? Dat kan, contacteer ons.

  • Sales Consultant Freelance Uniek beleggingsproject (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Na een individuele opleiding waarin je door de zaakvoerder wordt geïntroduceerd en in detail opgeleid, benader je vanuit je professioneel netwerk potentiële klanten met je uniek product. - Je staat zelf in voor je afspraken en je agendabeheer. - Je peilt naar hun behoeften en informeert hen over de mogelijkheden. Indien interesse van hun kant, wordt de verdere afhandeling en de effectieve verkoop vanuit het hoofdkantoor afgehandeld. - Je benadert klanten individueel of je organiseert seminars in je regio waar je een groep potentieel geïnteresseerden samenbrengt rond dit thema. Jij organiseert het praktische luik ism het hotel of locatieverantwoordelijke, maar de inhoudelijke presentatie als de facturatie wordt verzorgd door het hoofdkantoor. - Ook indirecte verkopen via boekhouders en fiscale raadgevers neem jij voor jouw rekening. - Na de verkoop volg je je klantenportefeuille op regelmatige basis verder op en pols je naar eventuele interesse in nieuwe aankopen.

  • RESERVE schoonmaak regio Lokeren 2018 (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Lokeren zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

Zoek naar antwoorden van L'ATELIER in sociale netwerken
Look for responds of L'ATELIER in social networks

Lees alle opmerkingen voor L'ATELIER. Laat een reactie achter voor L'ATELIER. L'ATELIER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for L'ATELIER. Leave a respond for L'ATELIER. L'ATELIER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie L'ATELIER op de google maps. Adres en contacten L'ATELIER
Location of L'ATELIER on the google maps. Address and contacts of L'ATELIER

Andere gerelateerde bedrijven als come L'ATELIER L'ATELIER: ERWIN GEERITS | FA. VAN DE BILT M. | DANZAS AIR | Antverpia | GOIRIS, PIETER

Other related companies as L'ATELIER: ERWIN GEERITS | FA. VAN DE BILT M. | DANZAS AIR | Antverpia | GOIRIS, PIETER

L'ATELIER is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is L'ATELIER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07721160888. Het bedrijf L'ATELIER bevindt zich op het adres: RUE DE LA CHAV?E 11; 6750; MUSSON. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 704,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 689,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Réparation and restauration de meubles. Lijst met producten zijn Types de Meubles: Meubles Anciens..
De hoofdactiviteit van L'ATELIER is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van L'ATELIER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van L'ATELIER, openstaande posities, locatie van L'ATELIER op de kaart.

L'ATELIER is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is L'ATELIER, company assigned to the tax number BE07721160888. The company L'ATELIER is located at the address: RUE DE LA CHAV?E 11; 6750; MUSSON. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 704,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 689,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Réparation and restauration de meubles. List of products are Types de Meubles: Meubles Anciens..
The main activity of L'ATELIER is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of L'ATELIER is not available. You also can look at reviews of L'ATELIER, open positions, location of L'ATELIER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over L'ATELIER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf L'ATELIER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about L'ATELIER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company L'ATELIER, employees, financial statistics.