dB-Elek

Contactgegevens dB-Elek: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data dB-Elek: address, phone, fax, email, website, opening hours

dB-Elek

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Albrecht Rodenbachlaan 5 8820 Torhout, België

Telefoon (phone): +32 (83) 835-68-76 +32 (83) 835-68-76

Fax (fax): +32 (4) 224-89-57 +32 (4) 224-89-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) dB-Elek: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "dB-Elek"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "dB-Elek"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van dB-Elek, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen dB-Elek. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of dB-Elek, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees dB-Elek. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti dB-Elek
Products information dB-Elek

BTW identificatienummer (tax): BE09115600585
Ondernemingsnummer: 6914764404
Hoofdstad (capital): 941,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 665,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in dB-Elek zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Electric contractors - Housewiring

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor dB-Elek
(Get full report from official database of BE for dB-Elek)

Aanvulling soorten activiteiten voor dB-Elek
Addition kinds of activities for dB-Elek

508302. Tuinmachines en -apparatuur | Lawn and garden machinery and equipment
20340101. Soep mengt | Soup mixes
20910314. Vis, gezouten | Fish, salted
22110201. Corset stoffen, katoen | Corset fabrics, cotton
22111216. Typewriter lintdoek | Typewriter ribbon cloth
33560301. Magnesium- en magnesiumlegeringen, lakens, vormen, enz. | Magnesium and magnesium alloy bars, sheets, shapes, etc.
35899907. Zandstralen apparatuur | Sandblasting equipment
50999909. Portretten | Portraits

Werken bij dB-Elek: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in dB-Elek: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor dB-Elek. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for dB-Elek. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistent procesoperator 2 ploegen (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je voert diverse opdrachten uit ter assistentie van de procesoperator (die de productie volledig aanstuurt) om goede productieresultaten te behalen. Je gevarieerd takenpakket bestaat uit: -Het uitgieten van premixen in de juiste silo's. -Het nemen van stalen en deze analyseren via het snelanalyse toestel. -De rondgang in de fabriek aan de hand van een checklist. -Het meewerken aan preventie en veiligheid op het werk.

  • Productie operator Chocolade (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: STEGMANN Temse

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij technisch aangelegd en een passie voor chocolade? Dan zijn wij op zoek naar jou voor onze klant gelegen in Lokeren. Jouw takenpakket bestaat uit : Instellen en besturen van een geautomatiseerde productielijn volgens de vooropgestelde planning Bewaken van productieparameters (snelheid, temperatuur, ..) en bijsturen van afwijkingen Opvolgen van het aanmaak-, bereidings- en afvulproces Je voert testen uit, je bewaakt de kwaliteit van de chocolade en houdt productiegegevens bij Reinigen van de productielijn op het einde van de productiedag

  • Transportplanner | Willebroek | ploegen (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS KLEIN-BRABANT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten, een groeiende logistieke onderneming te Willebroek, gaat Synergie op zoek naar een transportplanner. Je staat mee in voor de optimale inzet van ruim 40 vrachtwagens, voornamelijk gaat het om vervoer van tankcontainers. Je verzamelt en controleert alle nodige gegevens voor het opstellen van de rittenplanning voor onze chauffeurs. Vervolgens geef je hen de planning en beste routes door. Indien nodig, pas je de planning aan, zodat de afgesproken levertijden gerespecteerd blijven.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Bierbeek, 8 uur per week (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Bierbeek. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, strijk, boodschappen te doen en te koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp (M/V/X) in regio Zonhoven, Houthalen en Heusden Zolder (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: WERKENDE HANDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    DC Werkende Handen vzw bestaat uit een team van meer dan 200 toffe huishoudhulpen waarvan er vele met meer dan 15 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio’s Zonhoven, Hasselt, Houthalen en Heusden Zolder. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en het netjes achter te laten? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman ).

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Marketing Assistant - Student job (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Cross International

    Type: Studentenjob

    Ben je gepassioneerd door Marketing en ben je twee halve dagen per week beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wil je graag jouw kennis van Marketing omzetten in de praktijk en heb je zin om mee te bouwen aan onze marketing- en communicatiestrategie? Jouw takenpakket: Je staat in voor het operationeel uitvoeren van de contentplanning en voorziet de nodige content hiervoor. Je maakt social media posts aan en plaatst deze op het juiste kanaal Je ondersteunt ons in het zoeken zoeken naar artikels, maken van foto's, videos, etc. Je adviseert ons over mogelijke content en houdt ons op de hoogte van de nieuwste trends. Je staat in voor de redactie van onze interne en externe nieuwsbrief.

  • polyvalent verkoopsmedewerker (jobstudent) (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    kassa bedienen van de klanten aan de traiteur afdeling maken van diverse bereidingen Klantgericht en beleefd adviseren van klanten. Onderhoud van de winkel.

  • Verantwoordelijke nachtploeg (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: Talentus Ieper

    Type: Vaste Job

    Je werkt gedurende 4 nachten per week, van maandag- tem donderdagnacht. Jouw hoofdtaak omvat de verantwoordelijkheid te nemen voor het goed organiseren van het laden van de vrachtwagens. Hierbij neem je de leiding over een ploeg van 4 tot 8 mensen.  Bedrijfsprofiel: Onze klant, een gevestigd bedrijf regio Zonnebeke, is op zoek naar een verantwoordelijke voor de nachtploeg

  • STUKADOOR - PLAATSER GYPROC (RILLAAR)

    Regio: RILLAAR

    Bedrijf: BUILD M.E.

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de binnenbepleistering van muren en plafonds zowel in nieuwbouwwoningen als verbouwingen, hoofdzakelijk in particuliere woningbouw. Verder doe je ook de buitenbepleistering van gevels en het plaatsen van gyprocwanden en -plafonds. De verschillende werven zijn gelegen in de regio Leuven-Aarschot-Diest.

  • Onthaal Medewerker (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Voor een vooraanstaande autogarage in de regio Wommelgem - Wijnegem, zijn we op zoek naar een Onthaalmedewerker. Onthaal: Je zorgt voor een oprecht vriendelijke verwelkoming van elke klant die binnen komt Je verwijst klanten actief door naar de juiste personen (sales, afleveraar, werkplek,...) Je verzorgt de wachtende klanten met een drankje, leesmateriaal,... Je houdt de wachtruimte op orde Administratie: Je volgt de info mailings op Je zorgt voor de postverdeling Je bestelt het kantoormateriaal, papier, drukwerk Je bestelt de broodjes voor de interne medewerker Je houdt de status van de brochures en prijslijsten bij Je biedt ondersteuning aan de Sales (opvolging van offertes) Je bent de eerste persoon voor de afhandeling van de inkomende telefoons ... Trefwoorden: Receptioniste, receptionist, onthaal medewerker, bediende onthaal, receptie bediende

  • Bewakingsagenten Evenementen (HAALTERT)

    Regio: HAALTERT

    Bedrijf: CLOSE PROTECTION SECURITY

    Type: Werfreserve

    Gezocht: Bewakingsagenten voor evenementen in de regio Vlaanderen.

Zoek naar antwoorden van dB-Elek in sociale netwerken
Look for responds of dB-Elek in social networks

Lees alle opmerkingen voor dB-Elek. Laat een reactie achter voor dB-Elek. dB-Elek bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for dB-Elek. Leave a respond for dB-Elek. dB-Elek on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie dB-Elek op de google maps. Adres en contacten dB-Elek
Location of dB-Elek on the google maps. Address and contacts of dB-Elek

Andere gerelateerde bedrijven als come dB-Elek dB-Elek: FLWOLF OIL CORPORATION NV | ELCO HOBBY | GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL | Terwagne Fran?oise | BOREALIS KALLO

Other related companies as dB-Elek: FLWOLF OIL CORPORATION NV | ELCO HOBBY | GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL | Terwagne Fran?oise | BOREALIS KALLO

dB-Elek is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is dB-Elek, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09115600585. Het bedrijf dB-Elek bevindt zich op het adres: Albrecht Rodenbachlaan 5 8820 Torhout. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 941,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 665,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Electric contractors - Housewiring. Producten gemaakt in dB-Elek zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van dB-Elek is Diverse reparatiediensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van dB-Elek is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van dB-Elek, openstaande posities, locatie van dB-Elek op de kaart.

dB-Elek is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is dB-Elek, company assigned to the tax number BE09115600585. The company dB-Elek is located at the address: Albrecht Rodenbachlaan 5 8820 Torhout. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 941,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 665,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Electric contractors - Housewiring. Products created in dB-Elek were not found.
The main activity of dB-Elek is Miscellaneous Repair Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of dB-Elek is not available. You also can look at reviews of dB-Elek, open positions, location of dB-Elek on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over dB-Elek, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf dB-Elek, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about dB-Elek, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company dB-Elek, employees, financial statistics.