HAMTIAUX

Contactgegevens HAMTIAUX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HAMTIAUX: address, phone, fax, email, website, opening hours

HAMTIAUX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE NIVELLES 676; 6230; BUZET, België

Telefoon (phone): 67639821 (+32-67639821) 67639821 (+32-67639821)

Fax (fax): +32 (68) 722-56-42 +32 (68) 722-56-42

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HAMTIAUX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HAMTIAUX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HAMTIAUX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HAMTIAUX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HAMTIAUX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HAMTIAUX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HAMTIAUX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HAMTIAUX
Products information HAMTIAUX

BTW identificatienummer (tax): BE05922973632
Ondernemingsnummer: 9021942138
Hoofdstad (capital): 816,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 490,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Types de Meubles: Meubles pour ?glises,Meubles Anciens. Services: Réparations,Restauration,Cannage & Rembourrage de Chaises,Garnissage.

Product categorie (product category): Réparation and restauration de meubles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HAMTIAUX
(Get full report from official database of BE for HAMTIAUX)

Aanvulling soorten activiteiten voor HAMTIAUX
Addition kinds of activities for HAMTIAUX

072101. Boomgaard en wijnstok | Orchard tree and vine services
809399. Specialiteiten poliklinieken, nec, nec | Specialty outpatient clinics, nec, nec
35230418. Watertroggen | Water troughs
35559906. Typografische nummermachines | Typographic numbering machines
36250208. Schakelaars, elektronische toepassingen | Switches, electronic applications
36259905. Controles voor instelbare snelheid aandrijvingen | Controls for adjustable speed drives
36340506. Haardroger, elektrisch | Hair dryers, electric
87429906. Productiviteitsverbetering consultant | Productivity improvement consultant

Werken bij HAMTIAUX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HAMTIAUX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HAMTIAUX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HAMTIAUX. Looking for open vacancies in other companies

  • CHAUFFEUR CE (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf dat instaat voor het vervoer van meel en gesmolten vetten naar de veevoederindustrie zijn we op zoek naar een vrachtwagenchauffeur CE. Je staat in voor oa : *ophaling in slachthuizen *vervoer naar veevoederfabricanten *combinatie trekker - oplegger *kip-, tank- en containertransport *voornamelijk dagritten

  • Ervaren plaatser (m/v) (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Halle zijn wij op zoek naar een ervaren plaatser van luxe interieur- en winkelinrichting in zowel binnen-als buitenland.

  • Monteur staalbouw (m/v) (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT BREE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Bocholt zijn wij op zoek naar gemotiveerde monteurs. Dit voor het leveren en plaatsen van staalconstructies, fabriekshallen, magazijnen, toonzalen,.. Je werkt mee aan het plaatsen van A tot Z.

  • HVAC Technieker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het onderhoud, installaties en afstellen van technische klimaat- en koelsystemen: warmtepompen, airconditioning, koelen vrieskasten,... Je voornaamste taken: Je staat in voor het onderhoud en controle van de goede werking en lekdichtheid van koelinstallaties Installeren en aansluiten van enkelfasige en driefasige motoren en hun startunit Mechanische en elektrische onderhoud van elektrische machines en hun sturingen Monteren van leidingen en componenten Installeren en onderhoud van meet- en regelelementen (thermo-, pressostaten,... Koperen leidingen bewerken: braseren, plooien en flare trekken Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar of je maakt zelf een montageraam. Je plaatst de onderdelen en componenten, zoals draadkanalen, stroomrails, klemmen en elektronische componenten Je brengt de bedrading en labeling aan Je test de kast en werkt ze af. Het algemeen reglement voor elektrische installaties (AREI) toepassen

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Gelinden – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GELINDEN)

    Regio: GELINDEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp wortegem - petegem (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde, zelfstandige ALLROUND poetshulp met ervaring die zin heeft voor orde en netheid. Hoofdzakelijk bestaat uw taak uit poetsen. Daarnaast behoort ook strijken, koken en eventueel boodschappen doen tot uw takenpakket.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Torhout (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden. Je bepaalt zelf mee je uurrooster en kan vrij kiezen hoeveel uren je werkt en op welke dagen. Het is ook mogelijk om halve dagen te werken of in de ene week meer uren te doen dan in de andere week.

  • Jobstudent houtbewerking (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: t-interim Gent

    Type: Studentenjob

    Je zal tewerkgesteld worden in een houtatelier, waar je samen met andere jobstudenten zal ingezet worden voor onderstaande taken. Taken: schuren, lijmen, hout versnijden met lasermachine, logo's inbranden met machine, ... Bedrijfsprofiel: Het bedrijf is gelegen in Destelbergen, dichtbij Gent  Dampoort. 

  • Jobstudent: Kelner / Serveerster (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: BISTRO-OPERA

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een energieke, kelner of serveerster om ons team enkele dagen per week te versterken. We zoeken een teamspeler die ons kan helpen, een warme en gastvrije sfeer te creëren voor onze klanten. Je neemt op een professionele manier bestellingen op. Je houdt, samen met het keukenpersoneel, toezicht op bestellingen. Je zorgt ervoor dat iedere tafel volledig is gedekt, met servetten, specerijen en andere benodigdheden. Je serveert eten en drinken aan de tafels met klanten, je kan minstens 3 borden dragen. Je ruimt de tafels af nadat iedere klant klaar is en je maakt de tafels klaar voor nieuwe klanten. Je ontvangt betalingen.

  • Onderhoudstechnieker (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Allerlei pannes snel en efficiënt oplossen - Preventieve taken uitvoeren op het machinepark - Materiaal correct onderhouden en gezond houden - Bestelaanvragen indienden bij de technische aankoper - Meedenken over verdere optimalisaties - Diverse werkopdrachten uitvoeren

  • Jafra consulent(e) en toekomstige managers voor uitbreiding van ons team (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: INE VAN DEURSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als je enthousiast bent over cosmetica, plezier hebt in de omgang met en het adviseren van mensen en daarbij vriendelijk en verzorgd optreedt, dan ben je bij ons aan het goede adres. Jafra verkoopt "high" level verzorgingsproducten en make up. Jafra is tevens 1 van de best betaalde bedrijven in de directe verkoop. Je verdiensten zijn zéér goed. Wij geven vooral gratis workshops bij gastvrouwen thuis. Schoonheidsspecialistes, nagelstylistes en kapsters zijn ook welkom om de Jafra producten in het salon te gebruiken en te verkopen. Geen maandelijkse verplichting, géén investering, gratis te verdienen productpakketten, werk in jouw regio, op jouw tempo, zoals het past in jouw gezinsleven en dat voor zéér hoge verdiensten in de direct selling! Of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging....wij hebben een fantastisch carrierèreplan. Reden genoeg om bij Jafra aan de slag te gaan. Contacteer ons gerust, ook als je "gewoon" benieuwd naar ons Jafra concept bent op 0475 96 71 98.

  • Projectmanager ontwikkeling - bouwcoördinatie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als projectmanager actief in de projectontwikkeling en bouwcoördinatie, bent u betrokken in zowel het voortraject, ontwerp en uitvoering van het residentieel bouwproject. Uw takenpakket bestaat zowel uit verantwoordelijkheden binnen voorbereiding en uitvoering. U begeleidt zowel architect als studiebureau in het opmaken van het aanvraagdossier voor SV en MV. U bestudeert plannen en berekeningen, verzorgt het dossier en maak een verkooplastenboek op. Na het verkrijgen van de SV stelt u het uitvoeringsdossier samen. U contacteert, negotieert en contracteert onderaannemers. In de uitvoeringsfase bewaakt u de kwaliteit, planning en het budget. U staat in voor de werfvergaderingen, het opvolgen van de werken in uitvoering en zoekt oplossingen bij mogelijke problemen. U werkt nauw samen met de zaakvoerder en met de verantwoordelijke voor de verkoop/klantenbegeleiding.

Zoek naar antwoorden van HAMTIAUX in sociale netwerken
Look for responds of HAMTIAUX in social networks

Lees alle opmerkingen voor HAMTIAUX. Laat een reactie achter voor HAMTIAUX. HAMTIAUX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HAMTIAUX. Leave a respond for HAMTIAUX. HAMTIAUX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HAMTIAUX op de google maps. Adres en contacten HAMTIAUX
Location of HAMTIAUX on the google maps. Address and contacts of HAMTIAUX

Andere gerelateerde bedrijven als come HAMTIAUX HAMTIAUX: All Drinks Brux Ale | Cretel Machinefabriek NV | FLORENT VERHASSELT | MENUISERIE CHRISTIAN DEROUX | BREFIBO

Other related companies as HAMTIAUX: All Drinks Brux Ale | Cretel Machinefabriek NV | FLORENT VERHASSELT | MENUISERIE CHRISTIAN DEROUX | BREFIBO

HAMTIAUX is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HAMTIAUX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05922973632. Het bedrijf HAMTIAUX bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE NIVELLES 676; 6230; BUZET. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 816,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 490,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Réparation and restauration de meubles. Lijst met producten zijn Types de Meubles: Meubles pour ?glises,Meubles Anciens. Services: Réparations,Restauration,Cannage & Rembourrage de Chaises,Garnissage..
De hoofdactiviteit van HAMTIAUX is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HAMTIAUX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HAMTIAUX, openstaande posities, locatie van HAMTIAUX op de kaart.

HAMTIAUX is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is HAMTIAUX, company assigned to the tax number BE05922973632. The company HAMTIAUX is located at the address: CHAUSS?E DE NIVELLES 676; 6230; BUZET. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 816,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 490,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Réparation and restauration de meubles. List of products are Types de Meubles: Meubles pour ?glises,Meubles Anciens. Services: Réparations,Restauration,Cannage & Rembourrage de Chaises,Garnissage..
The main activity of HAMTIAUX is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of HAMTIAUX is not available. You also can look at reviews of HAMTIAUX, open positions, location of HAMTIAUX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HAMTIAUX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HAMTIAUX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HAMTIAUX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HAMTIAUX, employees, financial statistics.