FA. VAN PAMEL

Particuliere bedrijvenBosbouw • FA. VAN PAMEL
Private companiesForestry • FA. VAN PAMEL

Contactgegevens FA. VAN PAMEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FA. VAN PAMEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

FA. VAN PAMEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KERKSTRAAT 291; 8370; BLANKENBERGE, België

Telefoon (phone): 50419240 (+32-50419240) 50419240 (+32-50419240)

Fax (fax): +32 (87) 291-68-60 +32 (87) 291-68-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FA. VAN PAMEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FA. VAN PAMEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FA. VAN PAMEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FA. VAN PAMEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FA. VAN PAMEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FA. VAN PAMEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FA. VAN PAMEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FA. VAN PAMEL
Products information FA. VAN PAMEL

BTW identificatienummer (tax): BE09825042724
Ondernemingsnummer: 8607482910
Hoofdstad (capital): 712,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 793,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Services: Garnissage.

Product categorie (product category): Réparation and restauration de meubles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FA. VAN PAMEL
(Get full report from official database of BE for FA. VAN PAMEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor FA. VAN PAMEL
Addition kinds of activities for FA. VAN PAMEL

7319. Reclame, anders | Advertising, nec
10619903. Ferberiet mijnbouw | Ferberite mining
20110100. Rundvleesproducten, van rundvlees geslacht ter plaatse | Beef products, from beef slaughtered on site
25220402. Tafels, kantoor: behalve hout | Tables, office: except wood
32810503. Sokkels, marmer | Pedestals, marble
79990902. Circus bedrijf | Circus company
83999907. Regionale planning organisatie | Regional planning organization

Werken bij FA. VAN PAMEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FA. VAN PAMEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FA. VAN PAMEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FA. VAN PAMEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker bij CDS (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: Start People Aalst LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een bezig bij die houdt van fysiek werk? Dan zijn wij opzoek naar jou. Als productiemedewerker komt je terecht in een aangename werkomgeving met afwisselend werk. Voor onze klant geleden in Vorst zijn wij opzoek naar gemotiveerde magazijniers. je staat in voor het laden en lossen van materiaal reiningen van het gebruikte materiaal sorteren van bestek plaatsen van vuil materiaal in reiningmachines nakijken of de producten voldoende proper uit de machines komen Gereinigd materiaal op de juiste plaats zetten

  • Filliaalverantwoordelijke (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ADECCO HALLE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Groot-Halle zoeken wij een filiaalverantwoordelijke (m/v). Wij zoeken iemand : Een beetje bossy is maar met zachte hand regeert Zich ergert aan wanorde in winkels Het verschil kent tussen een hamer en een beitel Een slechte sfeer van mijlenver ruikt De vrede wil bewaren Het beste uit mensen haalt Goedlachs en optimistisch is Kickt op verantwoordelijkheid Team spirit niet alleen van TV kent Gebrand is op verkoop en succes Originele acties bedenkt om nog meer winst te halen Klanten ook echt leuk vindt Zijn neus niet ophaalt voor wat papierwerk In het weekend liever komt werken dan thuis het gras afdoen

  • Magazijnier / Orderpicker (M/V) VROEGE/LATE (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: ASAP XL FEDERAL MOGUL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant Federal Mogul, een internationale speler in de distributie van auto- en vrachtwagenonderdelen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde en betrouwbare magazijnarbeiders. Ben je fysiek in orde en ben je bereid om te werken in de hoogte? Lees dan snel verder! Het takenpakket kan bestaan uit: - Orders klaar maken, opgegeven door het  computersysteem, manueel of met een verticale orderpicktruck - De binnenkomende zendingen uitpakken en op de door het computersysteem aangegeven locatie in het magazijn plaatsen. - Elke doos een uniek nummer via scanning geven. - Eventueel fysisch overladen in een andere verpakking.

  • Poetshulp regio Zwijndrecht - Melsele (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF WAASLAND

    Type: Dienstenchequebaan

    Jij schrobt en poetst tot ieder plekje blinkt? Je maakt er een eer van om de huizen van je cliënten kraaknet achter te laten? DAN BEN JIJ DIEGENE DIE WIJ ZOEKEN!! Voor de regio Zwijndrecht/Melsele is Dienstenbedrijf Waasland op zoek naar een gemotiveerde poetshulp die wekelijks vaste klanten bezoekt om er te gaan poetsen. Je werkt van 8u tot 12u en van 13u tot 17u. Je vrije halve dagen kan je zelf mee bepalen.

  • HULP FRIETMOBIEL 15/09 - REGIO KORTRIJK (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar 2 medewerkers die op 15/09 over de middag kunnen helpen in een frietmobiel. Je staat in voor het bakken van frietjes, je hebt hier ervaring in.

  • Enthousiaste jobstudent weekendwerk (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor deze klant van ons zijn wij op zoek naar meerdere enthousiaste jobstudenten (m/v) die zich op regelmatige basis kunnen vrijmaken in het weekend. Je wordt tewerkgesteld in de keuken, de zaal of het restaurant en staat in voor: het voorbereiden van kinderfeestjes het klaarmaken van hapjes, frietjes, ... de afwas afruimen frigo's aanvullen opdienen in het restaurant ... Je werkt op zaterdag of zondag middag of avond (13 - 19h of 18 - 00h).

  • Sales Promotor Klein Elektro (België)

    Regio: België

    Bedrijf: Think and Go

    Type: Studentenjob

    Heb je verkoopervaring? Denk je een goede verkoper te zijn? Dan is het volgende misschien interessant voor u: We zoeken Sales Promotors voor het merk Philips. PROFIEL Je bent student, zelfstandige of bediende Je hebt een goed voorkomen, communicatief vaardig, commercieel, enthousiast en proactief. Ervaring in de retail of huishoudelijkhuishoudelijke apparatene apparaten is een plus. Je bent flexibel beschikbaar op woensdag en/of vrijdag en/of zaterdag AANBIEDINGEN Een marktconform loon Kilometervergoeding Uitgebreide Product training door Philips zelf. Een verantwoordelijke en zelfstandige klus in één van de bekendste elektronicawinkels zoals Mediamarkt, Fnac,… Werk in eigen regio met een vaste planning

  • Commercieel verantwoordelijke (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een firma actief in de voedingsector, is Konvert office op zoek naar een Commercieel verantwoordelijke m/v: Functie: - Je staat in voor het beheer van de actuele klanten en agenten: bezoeken, beursdeelnames, telefonische gesprekken, opvolging van e-mail verkeer, naleving van de lopende contracten, voorstellingen en bevragingen i.v.m. nieuwe smaken, producten, verpakkingen e.d. - Je denkt actief mee op vlak van marketing en productmanagement , waarmee je de nieuwe tendenzen (suiker, vet%, hartige producten, calorieën, nieuwe type eco-verpakkingen…) op de markt opmerkt of aanvoelt en doorgeeft aan de dienst product ontwikkeling - Je bestudeert ook op het internet, bij concurrenten en in de markt zelf aangeboden producten om opportuniteiten te ontdekken - Jouw doel is uiteraard om een merkelijk grotere omzet aan rendabele prijzen te realiseren en dit kan enkel door de opbouw van lange termijn relaties met bovenmelde spelers - Je werkt mee aan de digitale optimalisering van de websites, brochures, facebook….

  • Elektricien (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: COOR SERVICE MANAGEMENT

    Type: Vaste Job

    Coor Service Management is een toonaangevend dienstverlenend bedrijf in Scandinavië met vestigingen in Zweden, Denemarken, Noorwegen, Finland, België, Hongarije, Estland en Polen. Coor België is gespecialiseerd in het voorzien van een totaalpakket aan diensten met als doel u een efficiënte, aantrekkelijke, veilige en geschikte werkomgeving aan te bieden. Als subcontractor staan wij in voor het preventieve en curatieve onderhoud van gebouwen/installaties: Binnen- en buitenkant gebouwen, elektrische storingen, brandveiligheid en HVAC voor onze klant VOLVO GROUP te Oostakker. Om deze reden zijn wij dringend op zoek naar een ELEKTRICIEN voor onze onderhoudsafdeling. • Je rapporteert aan de desbetreffende teamleader; • Je staat in voor het preventief en curatief onderhoud van technische installaties (voornamelijk elektrische installaties); • Je analyseert technische storingen en stelt oplossingen en verbeteringen voor; • Je bent creatief in het zoeken van oplossingen; • Je voert herstellingswerken uit; • Je kent alle veiligheidsvoorschriften van de klant; • Je staat in voor het schakelen van hoogspanning;

  • Administratief bediende planning (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Kennisjobs

    Type: Vaste Job

    We zoeken iemand die zich hierin herkent: Je bent tweetalig (Frans en Nederlands) Kennis van dispatch Kennis van hout en montage Je bent administratief en organisatorisch sterk Je werkt voltijds van maandag t.e.m. vrijdag. (38u/week)

  • OPERATOR - 3 PLOEGEN - MOOI LOON - STARTERS WELKOM (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Instellen van de gewenste specificaties in de machine en deze machine bedienen. Controleren op kwaliteit en ingrijpen indien nodig. Conditie van de machine regelmatig, pro-actief controleren. Signaleren van storingen en defecten. Zelf verhelpen van kleine mankementen aan de machine. De machine en omgeving schoon en stofvrij houden. Bedrijfsprofiel: Ben jij op zoek naar een afwisselende job als operator en wil je in een drieploegensysteem werken? Werk je graag in teamverband? Lees dan zeker verder.

  • ZAALMEDEWERKER/KELNER (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: RATATOUILLE MAASEIK

    Type: Flexijob

    Voor ons restaurant zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. In de zaal zal je instaan voor het bedienen van de klanten, het uitschenken van wijnen en dranken, afruimen van de tafels en verzorgen van toogwerk.

Zoek naar antwoorden van FA. VAN PAMEL in sociale netwerken
Look for responds of FA. VAN PAMEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor FA. VAN PAMEL. Laat een reactie achter voor FA. VAN PAMEL. FA. VAN PAMEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FA. VAN PAMEL. Leave a respond for FA. VAN PAMEL. FA. VAN PAMEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FA. VAN PAMEL op de google maps. Adres en contacten FA. VAN PAMEL
Location of FA. VAN PAMEL on the google maps. Address and contacts of FA. VAN PAMEL

Andere gerelateerde bedrijven als come FA. VAN PAMEL FA. VAN PAMEL: FLPAPYRUS BOOK AGENCY SA | APPLIED MANAGEMENT CONSULTANT | SERMANT | DI | Brancato G

Other related companies as FA. VAN PAMEL: FLPAPYRUS BOOK AGENCY SA | APPLIED MANAGEMENT CONSULTANT | SERMANT | DI | Brancato G

FA. VAN PAMEL is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FA. VAN PAMEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09825042724. Het bedrijf FA. VAN PAMEL bevindt zich op het adres: KERKSTRAAT 291; 8370; BLANKENBERGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 712,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 793,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Réparation and restauration de meubles. Lijst met producten zijn Services: Garnissage..
De hoofdactiviteit van FA. VAN PAMEL is Bosbouw, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FA. VAN PAMEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FA. VAN PAMEL, openstaande posities, locatie van FA. VAN PAMEL op de kaart.

FA. VAN PAMEL is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is FA. VAN PAMEL, company assigned to the tax number BE09825042724. The company FA. VAN PAMEL is located at the address: KERKSTRAAT 291; 8370; BLANKENBERGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 712,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 793,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Réparation and restauration de meubles. List of products are Services: Garnissage..
The main activity of FA. VAN PAMEL is Forestry, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FA. VAN PAMEL is not available. You also can look at reviews of FA. VAN PAMEL, open positions, location of FA. VAN PAMEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FA. VAN PAMEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FA. VAN PAMEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FA. VAN PAMEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FA. VAN PAMEL, employees, financial statistics.