EMMANUEL HENRY DE FRAHAN

Particuliere bedrijvenChemicaliën en Geallieerde Producten • EMMANUEL HENRY DE FRAHAN
Private companiesChemicals and Allied Products • EMMANUEL HENRY DE FRAHAN

Contactgegevens EMMANUEL HENRY DE FRAHAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EMMANUEL HENRY DE FRAHAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

EMMANUEL HENRY DE FRAHAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU VIEUX MOULIN 90; 1160; OUDERGEM/AUDERGHEM, België

Telefoon (phone): 26754859 (+32-26754859) 26754859 (+32-26754859)

Fax (fax): +32 (69) 232-54-40 +32 (69) 232-54-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EMMANUEL HENRY DE FRAHAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EMMANUEL HENRY DE FRAHAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EMMANUEL HENRY DE FRAHAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EMMANUEL HENRY DE FRAHAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EMMANUEL HENRY DE FRAHAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EMMANUEL HENRY DE FRAHAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EMMANUEL HENRY DE FRAHAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EMMANUEL HENRY DE FRAHAN
Products information EMMANUEL HENRY DE FRAHAN

BTW identificatienummer (tax): BE05239349365
Ondernemingsnummer: 6139953613
Hoofdstad (capital): 342,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 614,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Types de Meubles: Meubles Anciens.

Product categorie (product category): Réparation and restauration de meubles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EMMANUEL HENRY DE FRAHAN
(Get full report from official database of BE for EMMANUEL HENRY DE FRAHAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor EMMANUEL HENRY DE FRAHAN
Addition kinds of activities for EMMANUEL HENRY DE FRAHAN

1711. Loodgieterswerk, verwarming, airco | Plumbing, heating, air-conditioning
721699. Droogreinigende planten, behalve tapijten, nec | Drycleaning plants, except rugs, nec
738100. Detective en pantser auto diensten | Detective and armored car services
20839901. Gerstemout | Barley malt
28420400. Sanitaire preparaten, ontsmettingsmiddelen en deodoranten | Sanitation preparations, disinfectants and deodorants
30819903. Tegel, niet-ondersteunde kunststoffen | Tile, unsupported plastics
35310505. Lijnmarkeringen, zelfrijdend | Line markers, self-propelled
35999904. Kolom klemmen en kanten | Column clamps and shores
83220304. Noodschuilplaatsen | Emergency shelters

Werken bij EMMANUEL HENRY DE FRAHAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EMMANUEL HENRY DE FRAHAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EMMANUEL HENRY DE FRAHAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EMMANUEL HENRY DE FRAHAN. Looking for open vacancies in other companies

  • Thuisverpleging Van Loy (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als verpleegkundige thuiszorg zal je een ochtend- en of avondronde uitvoeren waarbij je de patiënten zal voorzien in de zorg die ze nodig hebben, zoals vb: bloednames, medicatiebeheer, wondzorg,...  Bedrijfsprofiel: Een thuisverpleging organisatie in Herentals is op zoek naar een verpleegkundige die asap zou kunnen inspringen voor een periode van minimum 3 maanden.  De jobtime is bespreekbaar tussen 50%-100%, verlening is ook mogelijk. De ochtenddiensten zijn telkens van 6u30-12u of 13u, de avonddienst is van 17u-21u.  De organisatie staat bekend om zijn hoogstaande kwalitatieve zorg en respect voor het personeel.  Voor deze opdracht dien je in het bezit te zijn van een auto, alle gereden km in functie van de job worden vergoed. 

  • Electricien (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Takenpakket: - opbouwen en aansluiten van de technische installaties, - het plaatsen van kabelbanen, bekabelen, het kableren van industriële kasten, aansluiten, testen,… van elektrische onderdelen. - Je voert hierbij ook controles uit op de goede werking van de installatie. - Je waakt over de kwaliteit van de uitrusting en voert preventief onderhoud uit.

  • Hulpboekhouder - Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een hulpboekhouder voor een bedrijf in de automotive sector gelegen in Sint-Niklaas. Het gaat om een uitzendopdracht voor al zeker 1 maand. Onze klant is een verdeler van premium merken in de automotive sector. Je zal samenwerken met 2 collega's op de boekhouding, die dringend operationele ondersteuning nodig hebben. De plaats van tewerkstelling is Sint-Niklaas en is goed te bereiken met openbaar vervoer. Jouw takenpakket bestaat uit: Je boekt aan- en verkoopfacturen in Je boekt banken in Je verzorgt de kasboekingen Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • MOLENMAN-SILOMAN (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in mengvoeders voor de landbouwsector zijn we op zoek naar een SILOMAN/MOLENMAN voor de vestiging te Aalter. Je bent verantwoordelijk voor het lossen van vrachtwagens die grondstoffen aanleveren. Je ontvangt de losbon en controleert deze. Je neemt de nodige stalen waarop je een aantal analyses uitvoert en beoordeelt zo de kwaliteit van de goederen. Je zorgt voor het transport van de producten naar de silo. Dit proces verloopt PLC-gestuurd. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het produceren (PLC-gestuurd) en het voorraadbeheer van de halffabricaten die door de productie worden gebruikt.

  • Monteur staalbouw (m/v) (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT BREE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Bocholt zijn wij op zoek naar gemotiveerde monteurs. Dit voor het leveren en plaatsen van staalconstructies, fabriekshallen, magazijnen, toonzalen,.. Je werkt mee aan het plaatsen van A tot Z.

  • Allround bediende Sint-Lenaarts m/v (SINT-LENAARTS)

    Regio: SINT-LENAARTS

    Bedrijf: ADECCO HOOGSTRATEN OOSTMALLE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een handel in bouwmaterialen en gereedschappen in Sint-Lenaerts, zijn wij op zoek naar een vlotte allround bediende. Je bent verantwoordelijke voor het verwerken van magazijnbons en facturen. Ook volgende taken behoren tot je takenpakket: het prijzen van de artikels, het opmaken van leverbonnen, ingeven van artikels, klaarmaken van bestellingen,aanvullen van rekken,... Ook sta je aan de snelkassa. Hier sta je in voor een vlotte dienstverlening naar de klanten: zowel vakmensen, professionelen als particulieren. Je verkoopt uit het uitgebreid gamma aan gereedschappen, machines, bouwmaterialen,...

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Deurne/Merksem (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Gezinszorg Villers

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinszorg Villers is een onafhankelijke vzw die actief is in de gezinszorg en aanvullende thuiszorg. Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor onze dienstenchequeafdeling. Je staat in voor het onderhoud bij mensen thuis: - stofzuigen - stof afnemen - bedden opmaken en verschonen - sanitair en keuken onderhouden - vloeren onderhouden - ramen wassen -strijken - enz. Daarnaast heb je ook sociaal contact met de cliënten;zij zijn aanwezig tijdens de uitvoering van jouw taken. Het betreft een tewerkstelling in de regio Deurne.

  • Bijlesgever Spaans (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen en/of taalcursussen voor Spaans aan volwassenen. Je kiest zelf welk niveau, welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • PROJECTLEIDER BOUW M/V (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: DYLS CONSTRUCT

    Type: Vaste Job

    Als projectleider ben je verantwoordelijk voor één of meerdere projecten en dit van A tot Z. Je krijgt als projectleider een dossier toegewezen van de bouwdirectie waar je ook aan rapporteert. In deze afwisselende job ben je de spilfiguur tussen architect, studiebureau, werfleiding en veiligheidscoördinator. Je organiseert en leidt werfvergaderingen, je brengt de bouwplannen op punt met een oog voor technische details, je doet werkvoorbereiding, sluit contracten af met onderaannemers, je stuurt de werfleiding aan en grijpt in waar nodig, je beheert de volledige projectadministratie en houdt rekening met de vooropgestelde budgetten en planning.

  • Accountmanager W- en O-Vl met technische affiniteit | prachtig bedrijf (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Na een grondige opleidings- en inwerkperiode, ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en vergroten van ons klantenbestand. Je krijgt een vaste klantenportefeuille in West- en Oost-Vlaanderen, deze bestaat onder meer uit: houthandels, verandabouwers,... Je neemt de verkoop in West- en Oost-Vlaanderen in handen. Je luistert naar de behoeften van je klanten en geeft gepaste informatie en advies. Je biedt technische ondersteuning aan klanten. Je maakt hen enthousiast over de verschillende producten en toont de voordelen die deze bieden op alle vlakken. Je neemt actief deel aan commerciële vergaderingen waar de stand van zaken bekeken wordt en de doelen voor de toekomst vastgelegd worden. Je rapporteert aan de commercieel directeur.

  • Logopedist(e) op zelfstandige basis (VLIERMAAL)

    Regio: VLIERMAAL

    Bedrijf: LOGOPEDIE & IT EJ

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor mijn zwangerschapsvervanging ben ik vanaf april 2019 op zoek naar een logopedist (e) die een 15-tal uren kan overnemen. Kandidaten die minder uren kunnen overnemen mogen zich ook melden.Indien interesse is er mogelijkheid tot een blijvende tewerkstelling nadien. De behandelingen gaan door in mijn praktijk te Vliermaal ( Kortessem) na de schooluren. De doelgroep zijn voornamelijk kinderen met taal- en leerproblemen.

  • Vlotte flexi verkoopmedewerker kledij met ervaring (DENDERLEEUW)

    Regio: DENDERLEEUW

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Flexijob

    Je adviseert op een creatieve manier klanten bij het maken van hun keuze.  Je hebt affiniteit met sales Je werkt tussen 9.45u en 18.15u en je geeft je beschikbaarheden door Bedrijfsprofiel: Voor een groeiende kledingwinkel die verschillende filialen heeft binnen Vlaanderen, zijn we op zoek naar flexi verkoopmedewerkers.  Ze verkopen er trendy en mooie kledij, schoenen en accessoires.

Zoek naar antwoorden van EMMANUEL HENRY DE FRAHAN in sociale netwerken
Look for responds of EMMANUEL HENRY DE FRAHAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor EMMANUEL HENRY DE FRAHAN. Laat een reactie achter voor EMMANUEL HENRY DE FRAHAN. EMMANUEL HENRY DE FRAHAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EMMANUEL HENRY DE FRAHAN. Leave a respond for EMMANUEL HENRY DE FRAHAN. EMMANUEL HENRY DE FRAHAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EMMANUEL HENRY DE FRAHAN op de google maps. Adres en contacten EMMANUEL HENRY DE FRAHAN
Location of EMMANUEL HENRY DE FRAHAN on the google maps. Address and contacts of EMMANUEL HENRY DE FRAHAN

Andere gerelateerde bedrijven als come EMMANUEL HENRY DE FRAHAN EMMANUEL HENRY DE FRAHAN: BUREAU LETON | COIFFURE ERIC | CARROSSERIE VAN DAMME | Ter Dorpe | COIFFURE LUI

Other related companies as EMMANUEL HENRY DE FRAHAN: BUREAU LETON | COIFFURE ERIC | CARROSSERIE VAN DAMME | Ter Dorpe | COIFFURE LUI

EMMANUEL HENRY DE FRAHAN is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EMMANUEL HENRY DE FRAHAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05239349365. Het bedrijf EMMANUEL HENRY DE FRAHAN bevindt zich op het adres: RUE DU VIEUX MOULIN 90; 1160; OUDERGEM/AUDERGHEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 342,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 614,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Réparation and restauration de meubles. Lijst met producten zijn Types de Meubles: Meubles Anciens..
De hoofdactiviteit van EMMANUEL HENRY DE FRAHAN is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EMMANUEL HENRY DE FRAHAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EMMANUEL HENRY DE FRAHAN, openstaande posities, locatie van EMMANUEL HENRY DE FRAHAN op de kaart.

EMMANUEL HENRY DE FRAHAN is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is EMMANUEL HENRY DE FRAHAN, company assigned to the tax number BE05239349365. The company EMMANUEL HENRY DE FRAHAN is located at the address: RUE DU VIEUX MOULIN 90; 1160; OUDERGEM/AUDERGHEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 342,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 614,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Réparation and restauration de meubles. List of products are Types de Meubles: Meubles Anciens..
The main activity of EMMANUEL HENRY DE FRAHAN is Chemicals and Allied Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of EMMANUEL HENRY DE FRAHAN is not available. You also can look at reviews of EMMANUEL HENRY DE FRAHAN, open positions, location of EMMANUEL HENRY DE FRAHAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EMMANUEL HENRY DE FRAHAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EMMANUEL HENRY DE FRAHAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EMMANUEL HENRY DE FRAHAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EMMANUEL HENRY DE FRAHAN, employees, financial statistics.