Andrelec Industriële Automatisering

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • Andrelec Industriële Automatisering
Private companiesFurniture and Fixtures • Andrelec Industriële Automatisering

Contactgegevens Andrelec Industriële Automatisering: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Andrelec Industriële Automatisering: address, phone, fax, email, website, opening hours

Andrelec Industriële Automatisering

Regio (region): Sint-Niklaas, België

Adres (address): Valk 47 9111 Belsele (Sint-Niklaas), België

Telefoon (phone): +32 (53) 469-11-64 +32 (53) 469-11-64

Fax (fax): +32 (16) 515-15-81 +32 (16) 515-15-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Andrelec Industriële Automatisering: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Andrelec Industriële Automatisering"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Andrelec Industriële Automatisering"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Andrelec Industriële Automatisering, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Andrelec Industriële Automatisering. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Andrelec Industriële Automatisering, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Andrelec Industriële Automatisering. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Andrelec Industriële Automatisering
Products information Andrelec Industriële Automatisering

BTW identificatienummer (tax): BE09789062500
Ondernemingsnummer: 9403167724
Hoofdstad (capital): 774,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 758,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in Andrelec Industriële Automatisering zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Electric contractors - Housewiring

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Andrelec Industriële Automatisering
(Get full report from official database of BE for Andrelec Industriële Automatisering)

Aanvulling soorten activiteiten voor Andrelec Industriële Automatisering
Addition kinds of activities for Andrelec Industriële Automatisering

3549. Metaalbewerkingsmachines, niet inbegrepen | Metalworking machinery, nec
28160104. lithopone | Lithopone
38429908. Fractuurapparatuur, chirurgisch | Fracture appliances, surgical
51990301. Vogels, exotisch | Birds, exotic
87349901. Assaying service | Assaying service

Werken bij Andrelec Industriële Automatisering: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Andrelec Industriële Automatisering: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Andrelec Industriële Automatisering. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Andrelec Industriële Automatisering. Looking for open vacancies in other companies

  • Omgevingsambtenaar (B1-B3) gemeentebestuur Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR AALTER

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Je maakt deel uit van het team dat instaat voor de behandeling van de omgevingsvergunning. Als deskundige realiseer je een efficiënte, doelgerichte en geïntegreerde vergunningsverlening. Je staat in voor de behandeling van vergunningsaanvragen voor het uitvoeren van stedenbouwkundige handelingen, het verkavelen van gronden en/of de exploitatie van ingedeelde inrichtingen. Samen met het team bewaak je de goede dienstverlening. Door het onderhouden van interne en externe contacten verzeker je de goede informatiedoorstroming. Samen met 4 collega-omgevingsambtenaren sta je in voor het onderzoek en de opvolging van klachten en zo nodig de handhaving ervan.

  • Orderpicking (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Door middel van orderpicklijsten ga je de goederen met een elektrische sleper rond halen en stapel je deze op de juiste manier op de rolcontainers. * Klaarmaken van de bestellingen. * Leeggoed uitsorteren * Controle binnenkomende goederen * Orde en netheid magazijn

  • Accounting assistant | Logistiek | Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS KLEIN-BRABANT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een logistiek bedrijf in Puurs gaan wij op zoek naar een accounting assistant. In deze functie fungeer je als tussenpersoon tussen het bedrijf in Puurs en het Service Centre in Polen en ga je binnenkomende vragen en/of problemen doorsturen naar de juiste afdeling of persoon. Concreet bestaat jouw takenpakket uit: inboeken van items mailbox beheer en dispatch updaten van KPI's overviews maandelijkse afsluitingen controleren ondersteuning bieden aan de controllers ondersteuning van het Shared Service Centre met betrekking tot het beantwoorden van vragen van de afdelingen ·

  • Nieuwe uitdaging als poetshulp SOLLICITEER VIA SMS (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: EASY LIFE AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je naar een nieuwe uitdaging? Zorg je graag voor andere mensen? Hou je van poetsen dat je talent is dat gezien mag worden? Ben je graag trots op jezelf omdat je weer een huis mocht doen blinken, dan is Easy Life de ideale werkplek. Er wacht een enthousiast team op jouw komst. Spring gerust even binnen.

  • Werken als huishoudhulp Westmeerbeek (WESTMEERBEEK)

    Regio: WESTMEERBEEK

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Jobstudent Bon'Ap Tongeren (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je bedient elke klant steeds met een glimlach. Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. Je bedient klanten aan het broodjesmeubel en produceert traiteurproducten zoals salades en kant-en-klare maaltijden. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • JOBSTUDENTEN POLYVALENT MEDEWERKER IJSSALON (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: AUSTRALIAN ICE CREAM

    Type: Studentenjob

    Voor ons ijssalon in het Shoppingcenter zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker die verschillende taken op zich zal nemen. Het takenpakket zal onder andere bestaan uit: bereiden van verschillende soorten ijs bedienen van de klanten ontvangen van betalingen aanvullen van de toonbank en winkel netjes houden van de winkel ...

  • Technisch magazijnier (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Als technisch magazijnier sta je in voor algemene magazijntaken zoals stockcontrole, sorteren, bestellingen klaarzetten, enz.  Daarnaast sta je ook in voor de interne pakketverdeling, kledijrondes en afvalophaling op de verschillende afdelingen.  Bedrijfsprofiel: Mijn opdrachtgever is een sterk groeiende familiale onderneming met oog voor afwerking en kwaliteit. 

  • Arbeider/Helper in de bouwsector (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: DAWINI

    Type: Vaste Job

    U zal instaan voor het aangeven van materialen en helpen leggen van kasseien en tegels, het helpen uitmeten en uitgraven met de schop. Je bent gemotiveerd om handenarbeid te doen.

  • Startend zelfstandig advocaat / kantoorgenoot (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ROKHSCHILD LEGAL SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een startende zelfstandige advocaat? Moet jij nog je cliëntenbestand uitbouwen? Wil jij je aansluiten bij een betaalbaar kantoor? Dan ben jij misschien wel de collega die wij zoeken! Wij zijn opzoek naar een zelfstandige, ondernemende collega advocaat of jurist die zich als kantoorgenoot bij ons wil aansluiten. Ons kantoor werkt in de cloud en is verder voorzien van alle benodigde infrastructuur, zoals snelle internetverbindingen. Je kunt bij ons als advocaat/jurist meteen ‘plug and play’ op deze werkplek aan de slag. Ons kantoor is collegiaal en informeel. Een advocaat/jurist die zich als kantoorgenoot bij ons wil aansluiten krijgt van ons alle mogelijkheden en ondersteuning om zijn of haar eigen praktijk verder uit te breiden. Wij staan als kantoor voor de volgende waarden: Service; betrouwbaarheid; kwaliteit; betrokkenheid; kostenbeheersing; inhoudelijke samenwerking en verdieping; inspirerende en collegiale werksfeer; ervaren en gedreven kantoorgenoten.

  • Jobstudent management assistant Care Talents (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat de General Manager bij in management en externe meetings (opmaken presentaties, notulering, opvolgen actieplannen,...).?Je ondersteunt haar bij de co?rdinatie van projecten en bij de communicatie van interne en externe informatie. Daarnaast ben je ook (mede-)verantwoordelijk voor: - het opmaken van attractieve powerpoints? - het vlekkeloos voorbereiden van aanbestedingen - voorbereiden van beurzen en activiteiten in overleg met Marketing - je beheert de inbox - ... Tot slot neem je ook het luik "personal" ter harte en ben jij d? persoon die ervoor zorgt dat alles op wieltjes loopt voor de General Manager en haar gehele organisatie.?

  • Thuisverpleegkundige in eigen regio (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    ls thuisverpleegkundige ben je een waardevolle zorgverlener voor jouw patiënt. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket: inspuitingen geven, medicatie toedienen, wondverzorging, hygiënische zorgen, geavanceerde verpleegtechnieken toepassen,... De functie van thuisverpleegkundige verschilt met andere jobs als verpleegkundige om diverse redenen: Het persoonlijk contact met je patiënt maakt thuisverpleging tot een heel dankbare job! Het ondersteunen van je patiënt doe je niet alleen. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam. Samen met jouw collega’s zorgcoördinatoren, verzorgenden, maatschappelijk assistenten, poetshulpen en vrijwilligers geef je jouw patiënt totaalzorg. Via je tablet ben je in staat om het verpleegdossier elektronisch af te handelen en hoef je niet te stressen omwille van het administratieve werk. Je krijgt de vrijheid om je te verplaatsen met een eigen bedrijfswagen. Je doorkruist jouw regio en dat is best wel fijn om te doen. En denk je nu van: “Dit is te mooi om waar te zijn?” Ideaal! Wij overtuigen je graag in een persoonlijk gesprek van de vele voordelen die je als verpleegkundige in de thuiszorg mag ervaren. O ja! Wij hebben ook vacatures als thuisverpleegkundige binnen de mobiele equipe. Je verplaatst je dan in verschillende regio's binnen je arrondissement om acute afwezigheid van collega's op te vangen. Je werkt over een ruimere regio met een zelf vooraf te bepalen uurrooster. Voor thuisverpleging in de mobiele equipe zoeken we iemand die bewust kiest voor nog meer afwisseling.

Zoek naar antwoorden van Andrelec Industriële Automatisering in sociale netwerken
Look for responds of Andrelec Industriële Automatisering in social networks

Lees alle opmerkingen voor Andrelec Industriële Automatisering. Laat een reactie achter voor Andrelec Industriële Automatisering. Andrelec Industriële Automatisering bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Andrelec Industriële Automatisering. Leave a respond for Andrelec Industriële Automatisering. Andrelec Industriële Automatisering on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Andrelec Industriële Automatisering op de google maps. Adres en contacten Andrelec Industriële Automatisering
Location of Andrelec Industriële Automatisering on the google maps. Address and contacts of Andrelec Industriële Automatisering

Andere gerelateerde bedrijven als come Andrelec Industriële Automatisering Andrelec Industriële Automatisering: BEENHOUWERIJ HIAS | ATELIERS POPPE | Kinderopvangdienst Vaartlands Centrum/ Groep Neutra | Battello G | ILSE VANDERSCHUEREN

Other related companies as Andrelec Industriële Automatisering: BEENHOUWERIJ HIAS | ATELIERS POPPE | Kinderopvangdienst Vaartlands Centrum/ Groep Neutra | Battello G | ILSE VANDERSCHUEREN

Andrelec Industriële Automatisering is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Sint-Niklaas, België. De volledige naam van het bedrijf is Andrelec Industriële Automatisering, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09789062500. Het bedrijf Andrelec Industriële Automatisering bevindt zich op het adres: Valk 47 9111 Belsele (Sint-Niklaas). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 774,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 758,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Electric contractors - Housewiring. Producten gemaakt in Andrelec Industriële Automatisering zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Andrelec Industriële Automatisering is Meubels en uitrustingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Andrelec Industriële Automatisering is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Andrelec Industriële Automatisering, openstaande posities, locatie van Andrelec Industriële Automatisering op de kaart.

Andrelec Industriële Automatisering is a company, that was registered 1999 in Sint-Niklaas region, Belgium. Full name of company is Andrelec Industriële Automatisering, company assigned to the tax number BE09789062500. The company Andrelec Industriële Automatisering is located at the address: Valk 47 9111 Belsele (Sint-Niklaas). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 774,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 758,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Electric contractors - Housewiring. Products created in Andrelec Industriële Automatisering were not found.
The main activity of Andrelec Industriële Automatisering is Furniture and Fixtures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Andrelec Industriële Automatisering is not available. You also can look at reviews of Andrelec Industriële Automatisering, open positions, location of Andrelec Industriële Automatisering on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Andrelec Industriële Automatisering, Sint-Niklaas: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Andrelec Industriële Automatisering, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Andrelec Industriële Automatisering, Sint-Niklaas: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Andrelec Industriële Automatisering, employees, financial statistics.