ILSE VANDERSCHUEREN

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • ILSE VANDERSCHUEREN
Private companiesFurniture and Fixtures • ILSE VANDERSCHUEREN

Contactgegevens ILSE VANDERSCHUEREN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ILSE VANDERSCHUEREN: address, phone, fax, email, website, opening hours

ILSE VANDERSCHUEREN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WOUWERSVELD 12; 2630; AARTSELAAR, België

Telefoon (phone): 38772524 (+32-38772524) 38772524 (+32-38772524)

Fax (fax): +32 (53) 848-71-77 +32 (53) 848-71-77

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ILSE VANDERSCHUEREN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ILSE VANDERSCHUEREN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ILSE VANDERSCHUEREN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ILSE VANDERSCHUEREN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ILSE VANDERSCHUEREN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ILSE VANDERSCHUEREN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ILSE VANDERSCHUEREN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ILSE VANDERSCHUEREN
Products information ILSE VANDERSCHUEREN

BTW identificatienummer (tax): BE08918670654
Ondernemingsnummer: 1720153808
Hoofdstad (capital): 359,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 849,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Sp茅cialisation: Oculistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ILSE VANDERSCHUEREN
(Get full report from official database of BE for ILSE VANDERSCHUEREN)

Aanvulling soorten activiteiten voor ILSE VANDERSCHUEREN
Addition kinds of activities for ILSE VANDERSCHUEREN

549901. Gezondheids- en dieetwinkels | Health and dietetic food stores
14110200. Granietdimensionele steen | Granite dimension stone
26760301. Luiers, papier (wegwerp): gemaakt van gekocht papier | Diapers, paper (disposable): made from purchased paper
30690502. Zolen, laars of schoen: rubber, compositie of vezel | Soles, boot or shoe: rubber, composition, or fiber
39990804. Gebrande houtartikelen | Burnt wood articles
73891308. Patentmakelaars | Patent brokers

Werken bij ILSE VANDERSCHUEREN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ILSE VANDERSCHUEREN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ILSE VANDERSCHUEREN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ILSE VANDERSCHUEREN. Looking for open vacancies in other companies

  • Autopoetser | Rijbewijs B | Regio Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een onderneming gespecialiseerd in het reinigen en opfrissen van voertuigen, dit zowel van het interieur alsook van het koetswerk. Je takenpakket bestaat in hoofdzaak uit het industriëel reinigen van voertuigen. Autolak polieren, simoniseren, auto ontgeuren (ozon), interieurreiniging, stoomreiniging, lakverzegeling, Waxoyl, … Je draagt zorg voor de aanwezige apparatuur en verzorgt regelmatig het onderhoud

  • Enthousiaste HVAC techniekers/monteurs (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: Konvert Interim Lier

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Zandhoven zijn wij op zoek naar HVAC techniekers/monteurs. Dus ben je iemand die beschikt over volgende vaardigheden: * Het indienststellen van nieuwe koelinstallaties (demontage en montage) en zelfs volledig vernieuwen; * Het oplossen van technische defecten op het vlak van airconditioning, verwarming en ventilatie - veel problemen zijn van elektrotechnische aard; * Breed technisch ingezet kan worden (o.a. koeltechnieken) en in aanraking komen met diverse moderne technologieën en technieken; * Verbetervoorstellen kunnen formuleren en de huidige manieren van werken verbeteren en samen met de collega's technische zaken verder op punt stellen; dan kan je nu online solliciteren via [email protected] of eens langskomen bij ons op kantoor.

  • Meerdere Monteurs Bouw gezocht (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als monteur staat u zeer dicht in direct contact met de klant. Jouw takenpakket als monteur: - Technisch ondersteuning aan de klanten (particulier en industrie) - Vakkundige montage van schoorsteenmaterialen , schoorsteensystemen en verluchtingskanalen. De functie van monteur is een belangrijke functie binnen de onderneming. De functie vindt zijn directe weerslag op de klantentevredenheid. Door stipte aanvang van de werken, het uitvoeren van de werken binnen de opgegeven timing , het nauwkeurig en correct afwerken van de opdrachten zijn voor de klant één groot meetpunt als het gaat om service en kwaliteit. Door de correcte en directe communicatie met ons magazijn en de afdelingsverantwoordelijke, is een correcte en degelijke werfopvolging zeer noodzakelijk om verloren werkuren tot een minimum te beperken. Je vertrekt 's ochtends vanuit het bedrijf naar de verschillende klanten. Ben je flexibel wat uren betreft, leer je snel bij en werk je graag buiten en op hoogte, dan nemen we jouw kandidatuur graag in overweging!

  • Technisch commercieel vertegenwoordiger (M/V) REGIO ANTWERPEN (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bij onze klant zullen je taken bestaan uit: * Je bouwt een klantenbestand op van elektrotechnische installateurs, tertiaire diensten en industriële bedrijven. Dit doe je aan de hand van actieve prospectie en je bouwt op deze manier een stabiel klantenbestand op. Je houdt hen op de hoogte van de nieuwe tendensen en producten. * Je blijft continu de behoeften en opportuniteiten van de klanten analyseren en je volgt de offertes actief op. Hierbij maak je gebruik van de CRM die je alle gegevens ter beschikking stelt. Een innovatieve marketing cel en dynamische commerciële binnendienst bieden je ondersteuning, dit zowel in de opmaak van offertes, in technische support als het aanbrengen en sensibiliseren van potentiële klanten. Je zorgt ervoor dat je met deze diensten een optimale communicatie hebt. * Je maakt iedere week een doelgerichte planning op en rapporteert elk bezoek aan de filiaalverantwoordelijke via de CRM.

  • Technisch operator (m/v) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: DE PILOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Kortrijk zoeken we een operator met technishe kennis. Je staat in voor het bedienen van de machine.

  • Mobiele Huishoudhulp regio Limburg (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Itzu Home is een door Sodexo erkende onderneming die werknemers in dienst neemt om huishoudelijk werk uit te voeren bij particulieren. Wij dragen kwaliteit, service en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Ons bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een vaste waarde op de markt. Momenteel zijn wij op zoek naar een mobiele huishoudhulp. Als mobiele huishoudhulp vervang je vaste huishoudhulpen bij afwezigheid en verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bent zeer flexibel op vlak van werkuren. Je hebt relevante ervaring in de schoonmaaksector en hebt een grondige kennis van schoonmaaktechnieken. Je drukt je zeer goed uit in het Nederlands en bent klantvriendelijk. Je bent sociaal vaardig en legt gemakkelijk contact. Daarenboven ben je in het bezit van een rijbewijs B. Je bent discreet en kan zelfstandig werken. Onverwachte wijzigingen in de planning vormen voor jou geen probleem.

  • Poetshulp Tervuren (TERVUREN)

    Regio: TERVUREN

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • SALES ADVISORS (weekendhulp) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: H & M

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar Sales Advisors (m/v) in Antwerpen centrum! Ben je klaar voor een klantgerichte carrière vol actie in het hart van ons bedrijf? Vind jouw ideale job in een internationale fashionomgeving die steeds in ontwikkeling is en waar je door uitstekende klantenservice de meest optimale shopping ervaring kunt creëren. We bieden jou een job aan waar elke dag een avontuur is en waar jouw persoonlijke groei en ontwikkeling even belangrijk is als onze business. Je verantwoordelijkheden Behalve heel veel fun, horen bij de job van Sales Advisor bij H&M heel wat verantwoordelijkheden. Op je ‘to do’-lijstje staan volgende taken: • Uitstekende klantenservice bieden om onze verkoop te maximaliseren op de verkoopvloer, in de paskamers en aan de kassa • Actief werken met de goederen – aanvullen, plooien, inhangen, opruimen en presenteren. • Aan de kassa werken • De levering verwerken en goederen uitpakken • De goederen beveiligen, prijsveranderingen en kortingen aanbrengen • Het volgen van alle verkooproutines, -richtlijnen en –beleid om te veiligheid van de winkel te verzekeren en verlies tegen te gaan • In team werken en actief je collega’s ondersteunen en helpen Je profiel We geloven dat jij, net als iedereen bij H&M, een verkoopgerichte, sociale, communicatieve, en ambitieuze team player bent, boordevol energie en optimisme. Je beschikt over de volgende persoonlijke kwaliteiten: • Je kunt klanten en collega’s op een vriendelijke en behulpzame manier benaderen. • Je bent in staat om verkoopopportuniteiten te herkennen en het aanbod van H&M te maximaliseren • Je staat open voor feedback en kan op een duidelijke en oprechte manier communiceren met je team en managers • Je kunt verschillende taken tegelijkertijd uitvoeren en kan omgaan met een hoge werkdruk • Je beschikt over de energie en ambitie om je taken op een efficiënte en geschikte manier af te werken • Je bent bereid om bij te leren en te verbeteren Interessant? Dit is je kans op een buitengewone carrière!

  • Student Poetshulp vrijdags (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: RUNTIME

    Type: Studentenjob

    Onze klant is op zoek naar een student voor vrijdags een 4- tal uurtjes te komen poetsen in een B&B, u staat in voor het onderhoud van = - een 5 tal kamers - Een gezamelijke leefruimte

  • Metselaars (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: VEILIGHEID ADVIESBUREAU VAB

    Type: Vaste Job

    Je voert metselwerken uit in projecten, zowel voor nieuwbouw als voor renovatie.

  • Zelfstandig kantoorhouder te Jabbeke (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Heb je zin om te ondernemen en mee de schouders te zetten onder een succesformule van eigen bodem? Wacht niet langer en laat van je horen als:?Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te?Jabbeke Functie Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien.? Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken.? Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor.? Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers. Profiel Je behaalde minimum een bachelordiploma of hebt gelijkwaardige ervaring. Elke bijkomende, relevante ervaring in een commerci?le omgeving is een pluspunt. Je woont in de regio en bent bereid je te integreren in jouw werkgebied.? Je stelt de klant steeds centraal en streeft op die manier een langetermijnrelatie na.? Je bent sterk in dagelijks management, zowel van jouw kantoor als van jouw mensen.? Je hebt een sterke zin voor ondernemen en bent bereid financieel te investeren in een eigen zaak. Aanbod Je maakt deel uit van een bank in volle groei met een uitgesproken klantvriendelijke manier van bankieren. Je werkt met een volledig en correct productengamma dat helemaal is afgestemd op jouw doelgroep.? Alvorens je als kantoorhouder aan de slag gaat, krijg je een praktijkgerichte, intensieve opleiding van minimaal 6 maanden tot 1 jaar, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.? Je geniet van een blijvende ondersteuning en kan terugvallen op het uitgebreide netwerk van Argenta. Interesse? Je kan je online kandidaat stellen door te klikken op de rode sollicitatiebutton?en rechtstreeks te solliciteren op deze vacature. Voor verdere vragen of meer informatie kan je bellen naar Search & Selection, tel. 03 248 29 40. Een ernstige en discrete behandeling van iedere kandidatuur is gewaarborgd.

  • HOTELMEDEWERKER VOOR DE NACHT (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ROSENBURG

    Type: Flexijob

    Uw taken : handdoeken wassen, drogen en plooien. Klaarzetten van het ontbijtbuffet. Afwas doen. Onderhoud van de lobby en andere delen van het hotel. Open houden van de bar tot 24 uur. U werkt 2 nachten per week.

Zoek naar antwoorden van ILSE VANDERSCHUEREN in sociale netwerken
Look for responds of ILSE VANDERSCHUEREN in social networks

Lees alle opmerkingen voor ILSE VANDERSCHUEREN. Laat een reactie achter voor ILSE VANDERSCHUEREN. ILSE VANDERSCHUEREN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ILSE VANDERSCHUEREN. Leave a respond for ILSE VANDERSCHUEREN. ILSE VANDERSCHUEREN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ILSE VANDERSCHUEREN op de google maps. Adres en contacten ILSE VANDERSCHUEREN
Location of ILSE VANDERSCHUEREN on the google maps. Address and contacts of ILSE VANDERSCHUEREN

Andere gerelateerde bedrijven als come ILSE VANDERSCHUEREN ILSE VANDERSCHUEREN: VERZEKERINGSKANTOOR PATTYN NV | K.F.C. BAAL | HPC BVBA | VAN GOMPEL HEEREN | RUDIGER UMANS

Other related companies as ILSE VANDERSCHUEREN: VERZEKERINGSKANTOOR PATTYN NV | K.F.C. BAAL | HPC BVBA | VAN GOMPEL HEEREN | RUDIGER UMANS

ILSE VANDERSCHUEREN is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ILSE VANDERSCHUEREN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08918670654. Het bedrijf ILSE VANDERSCHUEREN bevindt zich op het adres: WOUWERSVELD 12; 2630; AARTSELAAR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 359,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 849,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: Oculistes..
De hoofdactiviteit van ILSE VANDERSCHUEREN is Meubels en uitrustingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ILSE VANDERSCHUEREN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ILSE VANDERSCHUEREN, openstaande posities, locatie van ILSE VANDERSCHUEREN op de kaart.

ILSE VANDERSCHUEREN is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is ILSE VANDERSCHUEREN, company assigned to the tax number BE08918670654. The company ILSE VANDERSCHUEREN is located at the address: WOUWERSVELD 12; 2630; AARTSELAAR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 359,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 849,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: Oculistes..
The main activity of ILSE VANDERSCHUEREN is Furniture and Fixtures, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ILSE VANDERSCHUEREN is not available. You also can look at reviews of ILSE VANDERSCHUEREN, open positions, location of ILSE VANDERSCHUEREN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ILSE VANDERSCHUEREN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ILSE VANDERSCHUEREN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ILSE VANDERSCHUEREN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ILSE VANDERSCHUEREN, employees, financial statistics.