CHRISTIAN MAHIEU

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • CHRISTIAN MAHIEU

Contactgegevens CHRISTIAN MAHIEU: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHRISTIAN MAHIEU: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHRISTIAN MAHIEU

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STEENWEG DEINZE 90BB; 9810; NAZARETH, België

Telefoon (phone): 93801632 (+32-93801632) 93801632 (+32-93801632)

Fax (fax): +32 (86) 387-57-84 +32 (86) 387-57-84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHRISTIAN MAHIEU: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHRISTIAN MAHIEU"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHRISTIAN MAHIEU"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHRISTIAN MAHIEU, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHRISTIAN MAHIEU. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHRISTIAN MAHIEU, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHRISTIAN MAHIEU. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHRISTIAN MAHIEU
Products information CHRISTIAN MAHIEU

BTW identificatienummer (tax): BE01918731689
Ondernemingsnummer: 8398193359
Hoofdstad (capital): 971,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 758,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Services: Garnissage.

Product categorie (product category): Réparation and restauration de meubles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHRISTIAN MAHIEU
(Get full report from official database of BE for CHRISTIAN MAHIEU)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHRISTIAN MAHIEU
Addition kinds of activities for CHRISTIAN MAHIEU

2741. Diversen uitgeven | Miscellaneous publishing
154202. Landbouwbedrijven | Agricultural building contractors
27960202. Photoengraving platen, linecuts of halftones | Photoengraving plates, linecuts or halftones
35429912. Metalen containers maken machines: blikjes, enz. | Metal container making machines: cans, etc.
72199902. Wasserij, behalve kracht en munten | Laundry, except power and coin-operated

Werken bij CHRISTIAN MAHIEU: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHRISTIAN MAHIEU: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHRISTIAN MAHIEU. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHRISTIAN MAHIEU. Looking for open vacancies in other companies

  • Recruitment Consultant (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    samen met jouw team leg je scherpe targets vast je zoekt actief naar passende kandidaten voor jouw vacatures of je zoekt passende vacatures voor jouw kandidaten de telefoon is jouw beste vriend smeer jouw stembanden alvast in dankzij jouw enthousiasme en sales-technische skills neem je kandidaten op sleeptouw je neemt gesprekken en testen af waaruit je snel de behoeften van de tegenpartij in kaart brengt naast sales is er ook een administratief luik: opstellen van contracten invullen sociale documenten?

  • Half-automaatlasser (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een gemotiveerde lasser. U bent enthousiast en goedlachs.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Herent (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Zutendaal (ZUTENDAAL)

    Regio: ZUTENDAAL

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-Oost Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Zutendaal en omgeving

  • FRITUURMEDEWERKER (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Studentenjob

    Voor een frituur in Oostrozebeke zijn we op zoek naar een student of flexi medewerker die kan bijspringen. Dit kan zowel in het weekend als in de week zijn. Wij zijn op zoek naar mensen die op lange termijn een bijverdienste willen uitoefenen.

  • MEDEWERKER VERWERKING EFFECTEN BANK (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Beschik jij over een Bachelor- of Masterdiploma en heb jij een sterke interesse in effecten/beurswezen? Werk je daarenboven zeer nauwkeurig? Dan ben jij dé Effectenmedewerker die wij zoeken!   Jouw takenpakket : Verwerking van effecten transacties, dit specifiek voor trades en optie verwerking en settlement Dagelijks opvolgen en oplossen van binnenkomende aanvragen van de front, back-office en externe partijen via mail, telefoon, post Meewerken aan rapportages: dagelijks in kaart brengen van volumes en fouten per securities tak Zoeken naar niet efficiënte processen en de implementatie van verbeteringen   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale speler actief in de banksector. Voor hun kantoor te Antwerpen zoeken wij een medewerker die instaat voor de verwerking van effecten, meer specifiek trades en opties.

  • All round operator medewerker - 2ploegen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Vaste Job

    Voor een houtverwerkende firma in Menen zijn wij op zoek naar een all-round operator in één bepaalde afdeling. Het gaat om verschillende jobs en dus verschillende taken in die afdeling. • Je laadt en lost vrachtwagens en containers met de heftruck • Je bent operator aan de pers, zaag- schuur en / of inpak • Orderpicking om zo de productie vlot te laten verlopen • Je zorgt voor orde en netheid aan de werkpost

  • Senior Solution Architect (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: Katoen Natie

    Type: Vaste Job

    Je maakt deel uit van het Warehouse Management System (WMS) team verantwoordelijk voor alle IT projecten binnen de business unit. De projecten situeren zich binnen volgende domeinen: WMS, TMS, douane, automatisatie, EDI, rapportering en HR. Je evalueert en valideert bedrijfsprocessen welke werden ontworpen door process owners en business analisten Je ontwerpt de functionele analyse (BPMN en UML) vertrekkende vanuit de noden van de business en de bedrijfsprocessen Je valideert de technische oplossing die werd ontworpen door het ontwikkelingsteam Je overschouwt het ontwikkelingsproces en communiceert rechtstreeks met de software ontwikkelaars Je organiseert en coördineert de integratie testen met interne departementen en externe leverancier Werkervaring: 1 jaar

  • Metser/Bouwvakker (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: GROEP VAN HOOF

    Type: Vaste Job

    Groep Van Hoof is een stabiel groeiend bouwbedrijf. Wij onderscheiden ons door duidelijke communicatie en kwalitatieve ruwbouw met respect voor timing. Binnen Groep Van Hoof hebben wij een jong ervaren team met een gezonde mix van verschillende leeftijden. In deze groep komen de leukste ideeën naar boven. Bovendien werken wij enkel met onze eigen mensen. Zo Creëren wij een optimale werksfeer. Om ons succes verder te zetten zijn wij op zoek naar ervaren bouwvakkers (m/v)die met passie aan hun project werken.

  • Calculator/werkvoorbereider (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: MAHIEU NV

    Type: Vaste Job

    Als calculator ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van het volledige calculatieproces (aanbestedingen en particulieren) binnen ons bedrijf, dit binnen de vooropgestelde tijdslijnen. Tevens verzorg je de benodigde rapportering en informatierol omtrent dit proces. Volgende verantwoordelijkheden behoren tot je takenpakket: Je analyseert nieuwe projecten en zorgt voor een nauwgezette prijscalculatie op basis van de technische gegevens zoals plannen, lastenboeken, …. Je berekent alle benodigde middelen (manuren, materialen, transportkosten, kosten verbonden aan onderaannemers) Je voorziet alle nodige vergunningen en technische fiches. Je verzorgt of assisteert de onderhandeling naar de beste prijzen bij alle potentiële leveranciers en (onder)aannemers.

  • KAPPER / KAPSTER (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ANNA BEAUTY

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn dringend op zoek naar een nieuwe medewerker op zelfstandige basis. Je staat in voor de verzorging van de haren van de klanten van ons schoonheidssalon. Je staat volledig zelf in voor de werking en organisatie van het kapsalon.

  • Formateur indépendant de FLE (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    CERAN - INSTITUT DES LANGUES ET DE LA COMMUNICATION située à Rue Ravenstein 4, 1000 Bruxelles recherche des formateurs de français indépendants*******Tâches: Comme formateur de français, vous donnez des cours dans nos locaux et en entreprise à des personnes adultes dans un milieu professionnel. A partir du niveau et des besoins du client, vous développez un plan de leçon, vous mettez ce plan en oeuvre, vous enseignez votre langue maternelle suivant une approche pédagogique interactive et communicative. Vous assurez un bon suivi des cours et vous rédigez le bilan de la formation.

Zoek naar antwoorden van CHRISTIAN MAHIEU in sociale netwerken
Look for responds of CHRISTIAN MAHIEU in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHRISTIAN MAHIEU. Laat een reactie achter voor CHRISTIAN MAHIEU. CHRISTIAN MAHIEU bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHRISTIAN MAHIEU. Leave a respond for CHRISTIAN MAHIEU. CHRISTIAN MAHIEU on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHRISTIAN MAHIEU op de google maps. Adres en contacten CHRISTIAN MAHIEU
Location of CHRISTIAN MAHIEU on the google maps. Address and contacts of CHRISTIAN MAHIEU

Andere gerelateerde bedrijven als come CHRISTIAN MAHIEU CHRISTIAN MAHIEU: STUDIO RIGOLE KORTRIJK | GASTON GLOWIC | IT-SOLUTIONS | MONIQUE CALLANDT | Van der Donckt Wim

Other related companies as CHRISTIAN MAHIEU: STUDIO RIGOLE KORTRIJK | GASTON GLOWIC | IT-SOLUTIONS | MONIQUE CALLANDT | Van der Donckt Wim

CHRISTIAN MAHIEU is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CHRISTIAN MAHIEU, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01918731689. Het bedrijf CHRISTIAN MAHIEU bevindt zich op het adres: STEENWEG DEINZE 90BB; 9810; NAZARETH. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 971,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 758,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Réparation and restauration de meubles. Lijst met producten zijn Services: Garnissage..
De hoofdactiviteit van CHRISTIAN MAHIEU is Transportuitrusting, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHRISTIAN MAHIEU is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHRISTIAN MAHIEU, openstaande posities, locatie van CHRISTIAN MAHIEU op de kaart.

CHRISTIAN MAHIEU is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is CHRISTIAN MAHIEU, company assigned to the tax number BE01918731689. The company CHRISTIAN MAHIEU is located at the address: STEENWEG DEINZE 90BB; 9810; NAZARETH. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 971,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 758,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Réparation and restauration de meubles. List of products are Services: Garnissage..
The main activity of CHRISTIAN MAHIEU is Transportation Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CHRISTIAN MAHIEU is not available. You also can look at reviews of CHRISTIAN MAHIEU, open positions, location of CHRISTIAN MAHIEU on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHRISTIAN MAHIEU, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHRISTIAN MAHIEU, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHRISTIAN MAHIEU, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHRISTIAN MAHIEU, employees, financial statistics.