BASSE MEUSE

Contactgegevens BASSE MEUSE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BASSE MEUSE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BASSE MEUSE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE PIERRE MICHAUX 40; 4683; OUPEYE (GRAND), België

Telefoon (phone): 42402400 (+32-42402400) 42402400 (+32-42402400)

Fax (fax): +32 (64) 320-48-12 +32 (64) 320-48-12

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BASSE MEUSE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BASSE MEUSE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BASSE MEUSE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BASSE MEUSE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BASSE MEUSE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BASSE MEUSE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BASSE MEUSE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BASSE MEUSE
Products information BASSE MEUSE

BTW identificatienummer (tax): BE09407012939
Ondernemingsnummer: 8714599609
Hoofdstad (capital): 750,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 874,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Activités: Démantèlement de Véhicules.. Services: Dépannage & Remorquage.. Types de Véhicules: Voitures.

Product categorie (product category): Récupération de matières métalliques recyclables and démolisseurs de voitures. Véhicules automobiles. Entretien et réparations de véhicules à domicile

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BASSE MEUSE
(Get full report from official database of BE for BASSE MEUSE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BASSE MEUSE
Addition kinds of activities for BASSE MEUSE

267800. Kantoorartikelen | Stationery products
327500. Gipsproducten | Gypsum products
359201. Valves | Valves
23899903. Wegwerp kleding en accessoires | Disposable garments and accessories
26210603. Kopieerpapier | Copy paper
32729900. Betonproducten, nec, nec | Concrete products, nec, nec
33530100. Aluminium plaat en strip | Aluminum sheet and strip
51220102. Haarpreparaten | Hair preparations
70410201. Pension, organisatie | Boarding house, organization

Werken bij BASSE MEUSE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BASSE MEUSE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BASSE MEUSE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BASSE MEUSE. Looking for open vacancies in other companies

  • Installateur van databekabeling (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten in de regio van Diest zijn we op zoek naar een gemotiveerde en flexibele medewerker. Je wordt ingeschakeld voor het uitvoeren van databekabelingswerken: Trekken van (glasvezel)kabels Uitvoeren van aansluitingen Je vertrekt steeds in een team van twee naar de verschillende werven, verspreid in gans België.

  • Laborant - 3 ploegen - regio Waasland (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma actief in de chemie, is AGO Jobs & HR op zoek naar een laborant kwaliteitscontrole. In het kwaliteitscontrolelabo ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van staalnames en standaard analytische testen. Belangrijk is om onderstaande eigenschappen te controleren, viscositeit, titrimetrie, chromatografie en spectrophotometrie. Dit werk wordt uitgevoerd in een clean room-omgeving. Hiernaast sta je in voor het bijhouden en het evalueren van de staalnames en analytische testen. Hiervoor beschik je over goede computervaardigheden.

  • Receptionist(e) Brucargo (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: STEGMANN ZAVENTEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je verwerkt de dagelijkse post. Als receptionist ben je het eerste aanspreekpunt voor alle praktische bekommernissen, gaande van het boeken van vergaderzalen, broodjes, …., tot verwelkomen van bezoekers. Je bent de spilfiguur voor wat betreft de administratieve verwerking van documenten vanuit het warehouse. Gegevens rechtzetten in het tijdsregistratiesysteem Doorgeven van activiteiten op inactiviteitsdagen Verzamelen en geconsolideerd doorgeven van documenten Samen met het team streef je naar een constante verbetering, groei en resultaatsverbetering. Hiervoor verzorg je de dagelijkse service en de contacten met klanten die via het algemene nummer de kantoren contacteren.

  • HVAC-technieker regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar een ervaren HVAC-technieker. Waaruit bestaat je takenpakket? Helpen bij de implementatie van preventieve onderhoudsprogramma's volgens een tijdschema die door de lijnmanager opgesteld werd om defecten en storingen te voorkomen. Bestellen van vervangmateriaal voor dringende interventies. Diverse reparaties uitvoeren om de goede werking van de installatie te verzekeren. Gedetailleerde rapporten opmaken de klanten informeren van de vooruitgangen de hiërarchische lijn op de hoogte brengen van eventuele aanpassingen aan de installatie of aan de planning om de communicatie te verbeteren. Dagelijks rapporteren aan de leidinggevende en aan de service desk. Oog hebben voor commerciële opportuniteiten bij de klanten en deze doorgeven aan de leidinggevende zodat de objectieven van de organisatie kunnen bereikt worden. De veiligheidsregels respecteren en de hiërarchische lijn verwittigen in geval van gevaarlijke situaties.

  • POETSVROUW DIENSTENCHEQUES GAVERE EKE SEMMERZAKE (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met enige ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken UREN EN DAGEN OVEREEN TE KOMEN. U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto.

  • Kamermeisje (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Profielbeschrijving: Aantal uren/week: 30 Aantal dagen/week: Kennis gebruik schoonmaakproducten Kamers reinigen en onderhouden

  • Student Grand café (Zaterdagwerk) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: HGC - HANOS

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en klantvriendelijke Medewerker voor in het Grand Café of onze Personeelskantine. Je werkzaamheden bestaan onder meer uit het opnemen van de bestelling van de klant, het klaarmaken of voorbereiden van de bestelling in de keuken en vervolgens het bedienen van de klant. Het uitdenken van week specials, deze uitwerken en calculeren, bestellingen verzorgen, verwerken van aangekochte goederen volgen fifo systeem. Ook ben je verantwoordelijk voor overige werkzaamheden, handhaving HACCP, het opruimen en schoonhouden van het grand café en verzorg je de afwas. Je bent elke zaterdag vrij om te werken!

  • GEMOTIVEERDE MONTAGEMEDEWERKERS (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Isomasters

    Type: Vaste Job

    We zoeken dringend medewerkers voor de montage van Isothermische ramen en deuren. Je hebt technisch inzicht en werkt in een 2- ploegenstelsel.

  • Productiemedewerker (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Steenbakkerij VANDE MOORTEL

    Type: Vaste Job

    Als productiemedewerker heb je volgende taken: Zetten van de bakstenen voor het bakproces Lossen en stapelen van de bakstenen na het bakproces Sorteren, controleren en verpakken van de afgewerkte producten

  • Enthousiaste taaltrainers Frans - Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Frans in regio Antwerpen. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

  • PSYCHOLOOG KINDEREN EN JONGEREN (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: DE TOVERSTAF

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk De Toverstaf is op zoek naar een PSYCHOLOOG KINDEREN EN JONGEREN om ons kinder -en jongeren team te versterken.

  • Project Manager Bouw (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een Project Manager / Ingenieur die de Bouwheer vertegenwoordigt bij het uitvoeren van renovaties of nieuwe constructies. Meer specifiek voert u de haalbaarheidsstudies uit en helpt u mee de interne klant tot een volwaardig lastenboek te komen. U beheert uw projecten, verspreid over heel België, van op kantoor, en van op de werf. U organiseert de vergaderingen, beheert de planning, budget, stuurt de verschillende partners (tekenbureau, studiebureau, aannemer, ....) aan, enz... De nadruk ligt vooral in de planning en coördinatie; minder op de techniek. De werven zijn hoofdzakelijk kleinere kantoorgebouwen. Dit is een functie voor het interne studiebureau van de Bouwheer. Gelegen in het centrum van Brussel, zeer makkellijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Uiteraard kunnen we voor een bedrijfswagen zorgen.

Zoek naar antwoorden van BASSE MEUSE in sociale netwerken
Look for responds of BASSE MEUSE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BASSE MEUSE. Laat een reactie achter voor BASSE MEUSE. BASSE MEUSE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BASSE MEUSE. Leave a respond for BASSE MEUSE. BASSE MEUSE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BASSE MEUSE op de google maps. Adres en contacten BASSE MEUSE
Location of BASSE MEUSE on the google maps. Address and contacts of BASSE MEUSE

Andere gerelateerde bedrijven als come BASSE MEUSE BASSE MEUSE: Dartevelle J | Paul | DE CLIPPELE BENOIT | VRIJE BASISSCHOOL | PIERRE BEAUMET

Other related companies as BASSE MEUSE: Dartevelle J | Paul | DE CLIPPELE BENOIT | VRIJE BASISSCHOOL | PIERRE BEAUMET

BASSE MEUSE is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BASSE MEUSE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09407012939. Het bedrijf BASSE MEUSE bevindt zich op het adres: RUE PIERRE MICHAUX 40; 4683; OUPEYE (GRAND). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 750,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 874,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Récupération de matières métalliques recyclables and démolisseurs de voitures. Véhicules automobiles. Entretien et réparations de véhicules à domicile. Lijst met producten zijn Activités: Démantèlement de Véhicules.. Services: Dépannage & Remorquage.. Types de Véhicules: Voitures..
De hoofdactiviteit van BASSE MEUSE is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BASSE MEUSE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BASSE MEUSE, openstaande posities, locatie van BASSE MEUSE op de kaart.

BASSE MEUSE is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is BASSE MEUSE, company assigned to the tax number BE09407012939. The company BASSE MEUSE is located at the address: RUE PIERRE MICHAUX 40; 4683; OUPEYE (GRAND). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 750,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 874,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Récupération de matières métalliques recyclables and démolisseurs de voitures. Véhicules automobiles. Entretien et réparations de véhicules à domicile. List of products are Activités: Démantèlement de Véhicules.. Services: Dépannage & Remorquage.. Types de Véhicules: Voitures..
The main activity of BASSE MEUSE is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BASSE MEUSE is not available. You also can look at reviews of BASSE MEUSE, open positions, location of BASSE MEUSE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BASSE MEUSE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BASSE MEUSE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BASSE MEUSE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BASSE MEUSE, employees, financial statistics.