GARAGE VAN NIEUWENHUYSE

Contactgegevens GARAGE VAN NIEUWENHUYSE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GARAGE VAN NIEUWENHUYSE: address, phone, fax, email, website, opening hours

GARAGE VAN NIEUWENHUYSE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE ALBERT 1ER 38; 7538; TOURNAI, België

Telefoon (phone): 69442785 (+32-69442785) 69442785 (+32-69442785)

Fax (fax): +32 (63) 371-35-29 +32 (63) 371-35-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GARAGE VAN NIEUWENHUYSE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GARAGE VAN NIEUWENHUYSE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GARAGE VAN NIEUWENHUYSE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GARAGE VAN NIEUWENHUYSE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GARAGE VAN NIEUWENHUYSE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GARAGE VAN NIEUWENHUYSE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GARAGE VAN NIEUWENHUYSE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GARAGE VAN NIEUWENHUYSE
Products information GARAGE VAN NIEUWENHUYSE

BTW identificatienummer (tax): BE03955047607
Ondernemingsnummer: 3831726074
Hoofdstad (capital): 230,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 698,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Marques de Voitures: Toyota.. Services: Dépannage & Remorquage.. Services: Remorquage d'Epaves.

Product categorie (product category): Récupération de matières métalliques recyclables and démolisseurs de voitures. Véhicules automobiles. Entretien and réparations de voitures. Entretien et réparations de véhicules à domicile

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GARAGE VAN NIEUWENHUYSE
(Get full report from official database of BE for GARAGE VAN NIEUWENHUYSE)

Aanvulling soorten activiteiten voor GARAGE VAN NIEUWENHUYSE
Addition kinds of activities for GARAGE VAN NIEUWENHUYSE

365299. Geprogrammeerde records en tapes, nec | Prerecorded records and tapes, nec
478904. Onderhoud en reparatie van spoorwegen | Railroad maintenance and repair services
14559904. Papier klei mijnbouw | Paper clay mining
22990402. Kudde (herstelde textielvezels) | Flock (recovered textile fibers)
32110101. Oogheelkundige glas, plat | Ophthalmic glass, flat
32530203. Muur tegel, keramiek | Wall tile, ceramic
36340108. Grindels of grillen, elektrisch: huishouden | Griddles or grills, electric: household
36950200. Magnetische tape | Magnetic tape

Werken bij GARAGE VAN NIEUWENHUYSE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GARAGE VAN NIEUWENHUYSE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GARAGE VAN NIEUWENHUYSE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GARAGE VAN NIEUWENHUYSE. Looking for open vacancies in other companies

  • CHAUFFEUR CE DENDERMONDE M/V (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: LINK 4 JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een transportfirma in de regio van Dendermonde, zijn wij op zoek naar chauffeurs CE voor nationale distributie. Je doet 2-3 ritten per dag en je staat mee in voor het laden en lossen met een elektrisch transpallet.

  • Jobstudent Selectie en Rekrutering tijdens het schooljaar (Heusden-zolder) (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    Je staat de recruiters bij in de werving en selectie van arbeidersprofielen. Je ondersteunt de recruiters in de zoektocht naar jobstudenten voor de schoonmaak. Je selecteert de inkomende CV'S en doet een eerste telefonische screening. Je verzorgt de administratie en opvolging van de dossiers. Je werkt van maandag tot vrijdag van 8u tot 16u.

  • Coffee Specialist Boetiek NESPRESSO - BRUGGE (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: EUROPROMOTION

    Type: Studentenjob

    Geniet jij ook elke ochtend van jouw koffiemoment? Ben je service-minded en leergierig? Dan hebben wij de perfecte job voor jou! Europromotion NV is sinds 1989 hét toonaangevend multi-channel sales en fieldmarketing bedrijf. Met een gedreven en enthousiast team organiseren en coördineren we de sales- en fieldmarketing-activiteiten voor onze klanten, gekende spelers in de FMCG-wereld. Wij zijn op zoek naar gepassioneerde koffieliefhebbers die in de Boutiques van Nespresso het merk vertegenwoordigen. Als Coffee Specialist verwelkom je de klanten en informeer je hen over het merk en alle soorten koffie. Met jouw product- en mensenkennis bezorg je elke klant een advies op maat en zorg je voor een unieke beleving. Studenten zijn uiteraard ook welkom!

  • zaalbediening weekend-hulp student of flexie-job (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DE OUDE NOTELAAR

    Type: Studentenjob

    zaalbediening weekend-hulp student of flexie-job

  • STUDENT INPAKKERS EN OPSCHEPPERS (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BARAQUE

    Type: Studentenjob

    Voor Baraque Friture zijn wij continu op zoek naar pittige medewerkers die graag willen opscheppen over hun goesting om in onze keuken te gaan staan. Maar ook naar die inpakkers die keer op keer stevig onze klanten weten in te pakken met liters charme en een flinke snuif Gastvrijheid! Om al onze bestaande en nieuw op stapel staande concepten zo gestroomlijnd mogelijk te laten lopen zijn we dan ook continu op zoek naar goeie, nieuwe studenten die graag in nieuwe horeca-avonturen willen stappen.

  • Uitzendconsulent regio Waas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Agilitas

    Type: Vaste Job

    Agilitas Group is de 5e grootste HR-dienstverlener in België, gekend voor zijn merken Agilitas, Amplo en Ascento. Daarnaast is Agilitas Group ook actief in Nederland en Polen. Onze ambitie is een waardevolle partner te zijn voor onze klanten en kandidaten, én een specialist op het vlak van human resource management. Door de integratie van verschillende activiteiten binnen één groep is onze dienstverlening innovatief en efficiënt. Bij onze 75 kantoren en meer dan 500 experten in België staat een persoonlijke aanpak centraal. Ben jij gedreven, heb je een passie voor HR en vooral véél goesting om elke dag het verschil te maken? Dan ben jij de collega die we zoeken! Elke dag is anders wanneer je werkt met talenten Variatie en communicatie, dat zijn de keywords in deze functie! Als uitzendconsulent in regio Waas ga jij op zoek naar het talent in iedereen : Kandidaten die zich inschrijven op kantoor screen je op profiel, motivatie en sterktes. Je zoekt ook actief naar potentiële kandidaten, die je telefonisch screent en op kantoor uitnodigt voor een verkennend gesprek. Jouw uitdaging is het vinden van een kwalitatieve match tussen kandidaat en vacature. Sterke kandidaat gevonden? Dan overtuig je ook jouw klant van het talent van je kandidaat. Een top-kandidaat, maar geen vacature beschikbaar? Dan ga je voor die extra uitdaging en doe je proactieve voorstellingen. Zo kan je een nieuwe klant mee binnenhalen! Zowel klant als kandidaat volg je van begin tot einde nauw op. Je verzorgt ook de administratieve opvolging van klanten- en kandidatendossiers (contractopmaak, sociale documenten etc) en stelt de nodige planningen op.

  • Telesecretariaatsmedewerker (MELDERT)

    Regio: MELDERT

    Bedrijf: TELESECRETARIAAT.PRO

    Type: Vaste Job

    Als (tele)-secretariaatsmedewerker beantwoord je oproepen voor, van en in naam van andere bedrijven en rapporteert deze aan de bevoegde contactpersoon, sommige oproepen verbind je ook door met medewerkers van het bedrijf zelf. Voor verschillende van onze klanten beheren we ook een (online) agenda en worden afspraken vastgelegd in functie van hun richtlijnen. Het gaat hier dan om artsen, advocaten, dierenartsen, banken, verzekeraars,... Je zorgt er ook voor dat noodlijnen bemand worden en zorgt er voor dat aan elke oproep onmiddellijk gevolg wordt gegeven. Je bent als het ware de telefoniste van tientallen bedrijven op het zelfde moment. Je werkpost bestaat uit een computer en een aangepast telefoontoestel.

  • METSER (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: PROOST MARC

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een enthousiaste en gemotiveerde medewerker voor het uitvoeren van metselwerken. Dit zowel voor nieuwbouw, privé- en vernieuwbouw, vooral toegespitst op villa- en woningbouw.

  • Plaatser aluminium ramen (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als plaatser voor ramen en deuren sta je in voor : - Het uitbreken van oude ramen en deuren; - Het plaatsen van ramen en deuren in aluminium, schuiframen, vouwwanden, beglazing, zonnewering, verluchtingen, rolluiken.. - de afwerking van ramen met MDF of gyproc dagkanten.

  • RESERVE Industrieel reinigers Limburg 2018 (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio Limburg zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

  • KOKS voor hoogstaande horeca evenementen (Brussel) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: KITCHENSTAFFLEUVEN

    Type: Werfreserve

    Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil je zelf bepalen welke dagen/uren je werkt en in welke regio? Ben jij een kok of keukenmedewerker, met veel of weinig ervaring maar kook je over van passie voor het vak? Dan is KITCHENSTAFF zeker iets voor jou! Kitchenstaff is een vliegende brigade van gemotiveerd keukenpersoneel. Ondersteuning van klanten op momenten van grote drukte, afwezigheid, ziekte of vakantie van het vaste personeel. Van cateringbedrijf tot eventskantoor, bedrijfsrestaurant tot sterrenzaken.

  • KELNER BRASSERIE (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: MEZZANINE

    Type: Flexijob

    Zaal (bediening) en toog in brasserie (centrum Leuven)

Zoek naar antwoorden van GARAGE VAN NIEUWENHUYSE in sociale netwerken
Look for responds of GARAGE VAN NIEUWENHUYSE in social networks

Lees alle opmerkingen voor GARAGE VAN NIEUWENHUYSE. Laat een reactie achter voor GARAGE VAN NIEUWENHUYSE. GARAGE VAN NIEUWENHUYSE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GARAGE VAN NIEUWENHUYSE. Leave a respond for GARAGE VAN NIEUWENHUYSE. GARAGE VAN NIEUWENHUYSE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GARAGE VAN NIEUWENHUYSE op de google maps. Adres en contacten GARAGE VAN NIEUWENHUYSE
Location of GARAGE VAN NIEUWENHUYSE on the google maps. Address and contacts of GARAGE VAN NIEUWENHUYSE

Andere gerelateerde bedrijven als come GARAGE VAN NIEUWENHUYSE GARAGE VAN NIEUWENHUYSE: JAN BUYSSE | EMILE LEURQUIN | RAES HUGUETTE | Boldershof ('t) | IMAS

Other related companies as GARAGE VAN NIEUWENHUYSE: JAN BUYSSE | EMILE LEURQUIN | RAES HUGUETTE | Boldershof ('t) | IMAS

GARAGE VAN NIEUWENHUYSE is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GARAGE VAN NIEUWENHUYSE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03955047607. Het bedrijf GARAGE VAN NIEUWENHUYSE bevindt zich op het adres: RUE ALBERT 1ER 38; 7538; TOURNAI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 230,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 698,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Récupération de matières métalliques recyclables and démolisseurs de voitures. Véhicules automobiles. Entretien and réparations de voitures. Entretien et réparations de véhicules à domicile. Lijst met producten zijn Marques de Voitures: Toyota.. Services: Dépannage & Remorquage.. Services: Remorquage d'Epaves..
De hoofdactiviteit van GARAGE VAN NIEUWENHUYSE is Administratie van economische programma's, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GARAGE VAN NIEUWENHUYSE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GARAGE VAN NIEUWENHUYSE, openstaande posities, locatie van GARAGE VAN NIEUWENHUYSE op de kaart.

GARAGE VAN NIEUWENHUYSE is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is GARAGE VAN NIEUWENHUYSE, company assigned to the tax number BE03955047607. The company GARAGE VAN NIEUWENHUYSE is located at the address: RUE ALBERT 1ER 38; 7538; TOURNAI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 230,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 698,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Récupération de matières métalliques recyclables and démolisseurs de voitures. Véhicules automobiles. Entretien and réparations de voitures. Entretien et réparations de véhicules à domicile. List of products are Marques de Voitures: Toyota.. Services: Dépannage & Remorquage.. Services: Remorquage d'Epaves..
The main activity of GARAGE VAN NIEUWENHUYSE is Administration of Economic Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of GARAGE VAN NIEUWENHUYSE is not available. You also can look at reviews of GARAGE VAN NIEUWENHUYSE, open positions, location of GARAGE VAN NIEUWENHUYSE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GARAGE VAN NIEUWENHUYSE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GARAGE VAN NIEUWENHUYSE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GARAGE VAN NIEUWENHUYSE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GARAGE VAN NIEUWENHUYSE, employees, financial statistics.