LUDOVICUS KNAPEN

Particuliere bedrijvenBosbouw • LUDOVICUS KNAPEN
Private companiesForestry • LUDOVICUS KNAPEN

Contactgegevens LUDOVICUS KNAPEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUDOVICUS KNAPEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUDOVICUS KNAPEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GROENSTRAAT 59; 1831; MACHELEN, België

Telefoon (phone): 27202710 (+32-27202710) 27202710 (+32-27202710)

Fax (fax): +32 (83) 501-77-95 +32 (83) 501-77-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUDOVICUS KNAPEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUDOVICUS KNAPEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUDOVICUS KNAPEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUDOVICUS KNAPEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUDOVICUS KNAPEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUDOVICUS KNAPEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUDOVICUS KNAPEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUDOVICUS KNAPEN
Products information LUDOVICUS KNAPEN

BTW identificatienummer (tax): BE06750244140
Ondernemingsnummer: 1170013427
Hoofdstad (capital): 687,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 515,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Activités: Démantèlement de Véhicules.. Types de Véhicules: Voitures.

Product categorie (product category): Récupération de matières métalliques recyclables and démolisseurs de voitures. Véhicules automobiles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUDOVICUS KNAPEN
(Get full report from official database of BE for LUDOVICUS KNAPEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUDOVICUS KNAPEN
Addition kinds of activities for LUDOVICUS KNAPEN

284303. Verwerkende assistenten | Processing assistants
339900. Primaire metalen producten | Primary metal products
09130000. schelpdier | Shellfish
35630202. Robots voor industriële spuiten, schilderen, enz. | Robots for industrial spraying, painting, etc.
38260112. spectrofluorometers | Spectrofluorometers
50120103. Vrachtwagens, niet-commercieel | Trucks, noncommercial
80699905. Orthopedisch ziekenhuis | Orthopedic hospital
87349901. Assaying service | Assaying service

Werken bij LUDOVICUS KNAPEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUDOVICUS KNAPEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUDOVICUS KNAPEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUDOVICUS KNAPEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Procesoperatoren optie vast bij Belcolade (M/V) (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als procesoperator ben verantwoordelijk voor een correct beheer van het productieproces. Je werkt nauw samen met jouw team om jullie doelstellingen te behalen. Voor deze functie krijg je een intensieve opleiding in het bedrijf. Bij Belcolade ben je niet zomaar een werknemer. Dagelijks word je betrokken bij de activiteiten van het bedrijf. Jouw positieve inzet laten ze dan ook niet onopgemerkt voorbij gaan.

  • Kwaliteitscontroleur (m/v, 3-ploegen, regio Temse) (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf dat siliconen kokers produceert zijn wij geregeld op zoek naar kwaliteitscontroleurs. Je werkt wekelijk in een variërend uurrooster (vroege, late, nacht). Dit volgt elkaar niet altijd op dezelfde manier op, dit kan bijvoorbeeld ook een aantal weken vroege ploeg zijn. Wekelijks ontvang je de planning. Wij bieden: een mooie verloning een job in een gevarieerd uurrooster waarbij je op wekelijkse basis ingepland wordt

  • magazijnier - Toonbankverkoper (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent sterk op technisch vlak dankzij een opleiding mechanica, A2-niveau of gelijkwaardig door ervaring. Automotive is een pluspunt. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, je beheerst het Nederlands en Frans. Productdocumentatie, telefonisch en schriftelijk contact met onze leveranciers in het Engels schrikt je niet af. Je kan goed overweg met courante software zoals Microsoft Outlook, Excel en Word. Je bent punctueel in administratie en organisatie.

  • Chauffeur CE beton vervoeren (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant met vestigingen in Eeklo , Brugge & Aalter zijn we zoek naar een chauffeur CE voor het leveren van beton naar diverse werven in West- en Oost-Vlaanderen. Geen internationale ritten. Je werkt 40u per week, gedeeld in 5 dagen. Loon ligt hoger dan in het barema van transport.

  • Onderhoudstechnieker | Regio Kempen | Ploegen (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Synergie Turnhout Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb jij een passie voor techniek? Beschik je over elektrisch en/of mechanische kennis? Spreekt het onderhouden van een machinepark jou aan? Stuur ons dan zeker even je gegevens door! Synergie Turnhout heeft verschillende vacatures openstaan in deze richting. We overlopen deze graag met jou! Stuur je CV of contacteer ons op [email protected] , 014/40.43.30 of solliciteer op deze vacature! Trefwoorden : Elektrisch - Elektriciteit - Mechanica - Mechanisch - Hydraulica - Onderhoud - Technieker - Onderhoudstechnieker - Onderhoudsmechanieker - Technische dienst -

  • Huishoudhulp - Voltijds (Regio Oostkamp - Beernem) (M/V) (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: UW HELPENDE HAND

    Type: Dienstenchequebaan

    Heb je zin voor orde en netheid ? Dan ben je bij ons aan het juiste adres ! Als huishoudhulp bestaat uw taak voornamelijk uit het schoonmaken van privé-woningen. Volgens uw mogelijkheden kan dit aangevuld worden met strijken, boodschappen doen, kleine naaiwerken (verstelwerk) en koken. Vanuit het kantoor krijg je de nodige ondersteuning en opvolging. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, afkomst, geaardheid of handicap, ook 45-plussers zijn welkom.

  • 2 Magazijniers (heftruckchauffeur) dagdienst 30 en 31/10 + 2/11 (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor het distributiecentrum in Hasselt zijn we op zoek naar een magazijnier-heftruckchauffeur op volgende dagen: 30 en 31 oktober en vrijdag 2 november. Je staat in voor het lossen van containers: enerzijds manueel stapelen van pakketten op palletten en anderzijds orderpicking met heftruck, goederen op locatie plaatsen in het magazijn. Je werkt in dagdienst.

  • JOBSTUDENT VERKOOP HERENKLEDIJ (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: BRICE

    Type: Studentenjob

    BRICE, een trendsetter en groeiende speler op gebied van herenmode en kostuums, is op zoek naar verkopers voor onze winkel in Ring Shopping Kortrijk (Kuurne). In deze job als verkoper ben je een ambassadeur van het merk en de shop. Je zorgt voor een aangename sfeer en een optimale winkelpresentatie volgens de richtlijnen van het merk en je managers. Als verkoper help je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder waarbij je graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Heftruckbestuurder Laadmagazijn (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: UNILIN

    Type: Vaste Job

    UNILIN produceert laminaatvloeren, samengestelde parketvloeren en luxe vinylvloeren onder de merken Quick-Step en Pergo, naast panelen op houtbasis (spaanplaat, MDF), sierpanelen, daksystemen en isolatieplaten. UNILIN heeft 5.000 medewerkers en realiseert een omzet van 1,55 miljard euro. De 20 productie-eenheden liggen internationaal verspreid. Sinds 2005 maakt UNILIN deel uit van het Amerikaanse, beursgenoteerde Mohawk Industries, Inc. Mohawk is wereldwijd het grootste vloerbekledingsbedrijf met productie-eenheden in Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Rusland en Azië. De groep is genoteerd op de beurs (NYSE), realiseert een omzet van $ 9,5 miljard en heeft 38.800 medewerkers internationaal. Als werkgever onderscheidt UNILIN zich als een gedreven innovatief groeibedrijf, waar echte entrepreneurs op elk niveau de basis vormen voor succes. Investeringen in mensen en technologie kenmerken de UNILIN-bedrijfscultuur. De headquarters zijn gevestigd in Wielsbeke bij Waregem, vlakbij de E17 en hierdoor vlot bereikbaar. Voor onze divisie Insulation zijn wij op zoek naar een enthousiaste Heftruckbestuurder: Je bent verantwoordelijk voor het laden van vrachtwagens en containers met afgewerkte goederen in functie van de rittenplanning en het laadschema. Je hanteert de juiste laadwijze zodat de vracht binnen het juiste volume geladen kan worden. Je staat in voor de visuele kwaliteitscontrole op de afgewerkte producten.

  • dakwerker hellende daken te Bilzen (HEES)

    Regio: HEES

    Bedrijf: MOORS

    Type: Vaste Job

    Je kan dakgoten, afvoerpijpen, dakbedekking, ... plaatsen. Je hebt een uitstekende kennis van schrijnwerk: Onderdak, pannelatten, ... Je hebt ervaring met het plaatsen en verwijderen van isolatie. je hebt ervaring in het plaatsen van gevelbekledingen. Je kan zowel in teamverband en zelfstandig werken. Je kan planlezen. schoolverlaters zijn ook welkom!

  • TOONZAAL HOST/HOSTESS - Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: WILLEMS VERANDA'S

    Type: Vaste Job

    Voor onze toonzaal Willems Veranda te Kampenhout zijn wij op zoek naar een gemotiveerde Toonzaal host / hostess je bent verantwoordelijk voor de fijne verwelkoming van de bezoekers en behoudt in alle omstandigheden een klantvriendelijke instelling je zorgt voor een aangenaam onthaal van de bezoekers aan de toonzaal en bent als het ware het visitekaartje van ons bedrijf je begeleidt de bezoekers doorheen de toonzaal en je voorziet hen van de nodige uitleg je houdt nauwgezet de gegevens bij van de bezoekers aan de toonzaal en beantwoordt eventuele vragen coördinatie en organisatie van de permanentie van de toonzaal

  • assertiviteitstrainer volwassenen (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Heffen zijn we op zoek naar een assertiviteitstrainer voor volwassenen. Je werkt samen met sportcoach, yoga coach, kinesist, studiecoach, loopbaancoach, ... Meer info over het praktijkhuis: www.praktijkhuissen.be

Zoek naar antwoorden van LUDOVICUS KNAPEN in sociale netwerken
Look for responds of LUDOVICUS KNAPEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUDOVICUS KNAPEN. Laat een reactie achter voor LUDOVICUS KNAPEN. LUDOVICUS KNAPEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUDOVICUS KNAPEN. Leave a respond for LUDOVICUS KNAPEN. LUDOVICUS KNAPEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUDOVICUS KNAPEN op de google maps. Adres en contacten LUDOVICUS KNAPEN
Location of LUDOVICUS KNAPEN on the google maps. Address and contacts of LUDOVICUS KNAPEN

Andere gerelateerde bedrijven als come LUDOVICUS KNAPEN LUDOVICUS KNAPEN: One Two | ALBERT WILLEMS | Gavage M | BOEKHANDEL 'T KONIJNTJE | GARAGE BEYERS-CLAES

Other related companies as LUDOVICUS KNAPEN: One Two | ALBERT WILLEMS | Gavage M | BOEKHANDEL 'T KONIJNTJE | GARAGE BEYERS-CLAES

LUDOVICUS KNAPEN is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUDOVICUS KNAPEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06750244140. Het bedrijf LUDOVICUS KNAPEN bevindt zich op het adres: GROENSTRAAT 59; 1831; MACHELEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 687,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 515,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Récupération de matières métalliques recyclables and démolisseurs de voitures. Véhicules automobiles. Lijst met producten zijn Activités: Démantèlement de Véhicules.. Types de Véhicules: Voitures..
De hoofdactiviteit van LUDOVICUS KNAPEN is Bosbouw, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUDOVICUS KNAPEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUDOVICUS KNAPEN, openstaande posities, locatie van LUDOVICUS KNAPEN op de kaart.

LUDOVICUS KNAPEN is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUDOVICUS KNAPEN, company assigned to the tax number BE06750244140. The company LUDOVICUS KNAPEN is located at the address: GROENSTRAAT 59; 1831; MACHELEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 687,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 515,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Récupération de matières métalliques recyclables and démolisseurs de voitures. Véhicules automobiles. List of products are Activités: Démantèlement de Véhicules.. Types de Véhicules: Voitures..
The main activity of LUDOVICUS KNAPEN is Forestry, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LUDOVICUS KNAPEN is not available. You also can look at reviews of LUDOVICUS KNAPEN, open positions, location of LUDOVICUS KNAPEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUDOVICUS KNAPEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUDOVICUS KNAPEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUDOVICUS KNAPEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUDOVICUS KNAPEN, employees, financial statistics.