VAN HOVE NV AUTO AFBRAAK

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • VAN HOVE NV AUTO AFBRAAK
Private companiesHealth Services • VAN HOVE NV AUTO AFBRAAK

Contactgegevens VAN HOVE NV AUTO AFBRAAK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN HOVE NV AUTO AFBRAAK: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN HOVE NV AUTO AFBRAAK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BEERNEMSTEENWEG 55; 8750; WINGENE, België

Telefoon (phone): 51657590 (+32-51657590) 51657590 (+32-51657590)

Fax (fax): +32 (69) 309-30-49 +32 (69) 309-30-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN HOVE NV AUTO AFBRAAK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN HOVE NV AUTO AFBRAAK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN HOVE NV AUTO AFBRAAK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN HOVE NV AUTO AFBRAAK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN HOVE NV AUTO AFBRAAK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN HOVE NV AUTO AFBRAAK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN HOVE NV AUTO AFBRAAK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN HOVE NV AUTO AFBRAAK
Products information VAN HOVE NV AUTO AFBRAAK

BTW identificatienummer (tax): BE01713836669
Ondernemingsnummer: 9219421386
Hoofdstad (capital): 959,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 311,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Activités: Démantèlement de Véhicules.

Product categorie (product category): Récupération de matières métalliques recyclables and démolisseurs de voitures. Pièces and accessoires de véhicules automobiles Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN HOVE NV AUTO AFBRAAK
(Get full report from official database of BE for VAN HOVE NV AUTO AFBRAAK)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN HOVE NV AUTO AFBRAAK
Addition kinds of activities for VAN HOVE NV AUTO AFBRAAK

327400. Limoen | Lime
367701. Elektronische transformatoren | Electronic transformers
20230200. Gecondenseerde, geconcentreerde en verdampte zuivelproducten | Condensed, concentrated, and evaporated milk products
20759904. Sojabonenolie, gededeoriseerd | Soybean oil, deodorized
22730504. Tapijten, tufted | Rugs, tufted
30110100. Binnenbuizen, alle soorten | Inner tubes, all types
38259901. Verlopen tijdmeters, elektronisch | Elapsed time meters, electronic
63510101. Werknemersbinding | Employee bonding
84120101. Kunstgalerij, noncommercial | Art gallery, noncommercial

Werken bij VAN HOVE NV AUTO AFBRAAK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN HOVE NV AUTO AFBRAAK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN HOVE NV AUTO AFBRAAK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN HOVE NV AUTO AFBRAAK. Looking for open vacancies in other companies

  • Een voltijds technisch onderhoudsmedewerker (M/V) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Thomas More

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Referentie: TMMA-2018-EC-403 - publicatiedatum 24/10/2018 Thomas More is de hogeschool voor wie meer verwacht van de toekomst: meer mogelijkheden én meer uitdagingen. Om onze visie als innovatieve hogeschool met een sterke regionale dynamiek verder te realiseren zijn wij op zoek naar mensen met Lef, Enthousiasme, Focus en Vertrouwen. Geïnspireerd door deze vier waarden bieden wij je een uitdagende job binnen een dynamische onderwijsomgeving waarin vernieuwing en samenwerking cruciaal zijn. Inhoud van de opdracht Je werkt in een team van gedreven professionals op de facilitaire dienst. Je staat mee in voor het onderhoud en reparatie van de diverse technische installaties op de campus. Je staat mee in voor het uitvoeren van kleine aanpassingen/verbeteringen op de technische installaties (incl. kleine bouwkundige aanpassingen). Je denkt actief mee naar oplossingen op meer complexe technische vraagstukken en voert deze in team ook consequent uit. Aanbod Een voltijdse tewerkstelling van 15/12/2018 tot 31/08/2019, met mogelijkheid tot verlenging voor onbepaalde duur. Salarisschaal: C21 Plaats tewerkstelling: campus De Nayer in Sint-Katelijne-Waver Meer informatie kan je verkrijgen bij: [email protected] en [email protected] Solliciteren (online met CV en motivatiebrief) kan tot en met 30/11/2018.

  • Verkoper Food (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als verkoper - verkoopster in een drankenhandel, heb je volgende taken: Je staat in voor het ontvangen van de klanten en helpt hen bij vragen of producten. Je staat in voor de kassa en rekent correct af, rekening houdend met leeg goed. Je vult artikelen en dranken aan in de winkel en verpakt geschenken, maakt biermanden, ... Je staat in voor de algemene orde en netheid in de winkel.

  • DTP-Operator (AARTRIJKE)

    Regio: AARTRIJKE

    Bedrijf: t-groep NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal het ontwerp van de klant verzorgen en zorgen voor een tijdige opvolging tussen de bestelling en de productie. Je staat in voor de voorbereiding van de productie voor het zeefdrukwerk en het montagewerk. Dit steeds voor printwerk op groot formaat. Je bent tevens ook degene die verantwoordelijk is voor het werk van de plot- en printmachine. Je doet de nodige administratieve taken die gerelateerd zijn aan het proces, zo maak je ook offertes op voor de klanten. Je doet veel van je werk in Illustrator en Photoshop. Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een zeef- en digitale drukkerij gespecialiseerd in het bedrukken van allerlei vlakke materialen. Ze streven steeds naar een kwaliteitsvol en gepersonaliseerd drukwerk en een goede service bij het printen en zeefdrukken. 

  • Poetshulp regio Drongen (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: De Schoonmakerij BVBA

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar 1: Huishoudhulp regio Drongen Functie: • Schoonmaken • Ruiten wassen • Strijken

  • Jobstudent schoenenwinkel Sluis (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent in deze modernen schoenenwinkel ontvang je de klanten hartelijk help je de klanten met de juiste keuze help je de klanten met de juiste schoen maat help je de stock en de winkel op orde te houden

  • Student verkoop (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Als student medewerker onthaal en kassa (m/v) werk je voor een tuin- en dierspeciaalzaak te Oudenaarde. Je bent bereid je in het assortiment te verdiepen en je expertise over te dragen aan de klant. Juiste advies aan klanten geven is voor deze winkel heel belangrijk. Je krijg dan ook de nodige opleidingen hiervoor. Je beheert daarnaast het kassasysteem optimaal en zorgt voor een perfecte uitstraling van het onthaal. Je rapporteert aan de winkelverantwoordelijke. Daarnaast spring je in daar waar nodig volgens nood in de winkel en bij je collega's. Af en toe kan het werk fysisch belastend zijn. Ben je als student 1 of meerdere dagen vrij in de week (bij voorkeur op woensdag en/of vrijdag?

  • Studenten gezocht voor C&A Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Voor de winkel C&A in Ninove zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten die minimaal 1 dag tijdens de week beschikbaar kunnen zijn en die al een beetje kassa ervaring hebben bij voorkeur.

  • Junior fullstack PHP developer met goeste (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Jobtoolz

    Type: Vaste Job

    Veel bedrijven zijn op zoek naar de zoveelste developer om verschillende projecten in een snel tempo te ontwikkelen en op te leveren, wij niet! Jobtoolz zoekt iemand met de wens om impact te hebben op de manier waarop recruiters in de toekomst zullen werken. We zoeken een ontwikkelaar die durft vernieuwend te zijn en die getriggerd wordt door het steeds verbeteren van Jobtoolz, een positivo met GOESTE die zich Jobtoolz eigen kan maken en verder kan en mag ontwikkelen. Naast het verder ontwikkelen van de tool helpt jouw persoonlijke mentor jouw verder ontwikkelen als developer.

  • Personal Assistant CFO (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: LIDL Belgium & Co

    Type: Vaste Job

    Onze drukbezette CFO heeft behoefte aan een fulltime rechterhand. In deze functie zie je en hoor je als eerste wat de plannen zijn van onze organisatie. Je werkt samen met een enthousiast en extravert team van 6 personal assistants die elk hun directielid op topniveau ondersteunen. Deze functie omvat veel meer dan louter secretariaatswerk. Je weet continue wat er speelt en anticipeert hierop. Professionaliseren en meedenken om zaken efficiënter te laten verlopen maakt ook deel uit van je takenpakket. Je bent een personal assistant in hart en nieren die overzicht biedt en structuur brengt. Je slaagt erin je directielid te verrassen door hen telkens één stapje voor te zijn en zo een optimale ondersteuning te bieden waardoor de dag vlekkeloos verloopt. Je bent volledig verantwoordelijk voor de uitdagende agenda van onze CFO. Door het stellen van de juiste prioriteiten, beheer je deze efficiënt. Je organiseert dienstreizen met oog op de beste deal. Je organiseert directievergaderingen, notuleert en zorgt voor een inhoudelijk correct en punctueel verslag. Je plant nationale en internationale meetings, bereidt deze voor, bewaakt planningen, actiepunten en deadlines. Door jouw adequate voorbereiding kan informatie tijdig doorgenomen worden waardoor meetings efficiënt verlopen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor nationale en internationale contacten. Je bent discreet en vlot in de omgang en bouwt relaties op met diverse stakeholders. Je informeert en filtert informatie en prioriteert deze. Je gaat vertrouwelijk om met belangrijke dossiers.

  • Zelfstandig verpleegkundigen (HEVER)

    Regio: HEVER

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wegens uitbreiding van onze activiteit zoekt OTV HOME CARE verpleegkundigen die op zelfstandige basis kunnen werken in de thuisverpleging (voltijds/deeltijds)

  • Leerkracht NT2 (Om les te geven binnen een belangrijke instelling van de Belgische Staat) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    CLL Language Centers is een onafhankelijk talencentrum, verbonden aan de UCL, Université Catholique de LLN. Wij onderwijzen zo'n 40 talen aan volwassenen uit diverse milieus. Wij hebben ook een uitgebreid Business Department en organiseren cursussen aan de Europese, federale en regionale instellingen. De lessen vinden zoals overdag als 's avonds plaats en zelfs op zaterdagvoormiddag. Regelmatig verzorgen wij interne opleidingen rond pedagogie, didactiek en samenwerken.*******Taken: CLL is op zoek naar leerkrachten NT2: Om les te geven binnen een belangrijke instelling van de Belgische Staat en aan een publiek nauw betrokken bij de Belgische politiek. Status : zelfstandig, voltijds of deeltijds Job omschrijving - U staat in voor de lessen Nederlands en begeleidt cursisten in kleine groepjes - U legt de nadruk op de professionele context - U begeleidt en motiveert de cursisten in hun leertraject - U baseert de lessen op gepersonaliseerde activiteiten en materiaal, en legt de focus op de mondelinge vaardigheden

  • Verkoper/adviseur (flexijob) op zaterdag M/V (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ZELFBOUWMARKT

    Type: Flexijob

    We zijn op zoek naar een adviseur/verkoper voor zaterdagen. Volgende taken zijn erg belangrijk: Je zal klanten advies geven over onze producten. Je geeft uitleg over de technische kant. Je zal actief verkopen en klanten ook zelf gaan aanspreken. Je kan goed met een PC werken (Excel, Word, Outlook, kassasysteem)

Zoek naar antwoorden van VAN HOVE NV AUTO AFBRAAK in sociale netwerken
Look for responds of VAN HOVE NV AUTO AFBRAAK in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN HOVE NV AUTO AFBRAAK. Laat een reactie achter voor VAN HOVE NV AUTO AFBRAAK. VAN HOVE NV AUTO AFBRAAK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN HOVE NV AUTO AFBRAAK. Leave a respond for VAN HOVE NV AUTO AFBRAAK. VAN HOVE NV AUTO AFBRAAK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN HOVE NV AUTO AFBRAAK op de google maps. Adres en contacten VAN HOVE NV AUTO AFBRAAK
Location of VAN HOVE NV AUTO AFBRAAK on the google maps. Address and contacts of VAN HOVE NV AUTO AFBRAAK

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN HOVE NV AUTO AFBRAAK VAN HOVE NV AUTO AFBRAAK: Libre Aire Houba | COIFFURE JEUNESSE | AMBULANCE P?RIGORD | Breugelmans | PIETER VERSCHUEREN

Other related companies as VAN HOVE NV AUTO AFBRAAK: Libre Aire Houba | COIFFURE JEUNESSE | AMBULANCE P?RIGORD | Breugelmans | PIETER VERSCHUEREN

VAN HOVE NV AUTO AFBRAAK is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN HOVE NV AUTO AFBRAAK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01713836669. Het bedrijf VAN HOVE NV AUTO AFBRAAK bevindt zich op het adres: BEERNEMSTEENWEG 55; 8750; WINGENE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 959,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 311,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Récupération de matières métalliques recyclables and démolisseurs de voitures. Pièces and accessoires de véhicules automobiles Gr. Lijst met producten zijn Activités: Démantèlement de Véhicules..
De hoofdactiviteit van VAN HOVE NV AUTO AFBRAAK is Gezondheidszorg, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN HOVE NV AUTO AFBRAAK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN HOVE NV AUTO AFBRAAK, openstaande posities, locatie van VAN HOVE NV AUTO AFBRAAK op de kaart.

VAN HOVE NV AUTO AFBRAAK is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN HOVE NV AUTO AFBRAAK, company assigned to the tax number BE01713836669. The company VAN HOVE NV AUTO AFBRAAK is located at the address: BEERNEMSTEENWEG 55; 8750; WINGENE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 959,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 311,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Récupération de matières métalliques recyclables and démolisseurs de voitures. Pièces and accessoires de véhicules automobiles Gr. List of products are Activités: Démantèlement de Véhicules..
The main activity of VAN HOVE NV AUTO AFBRAAK is Health Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN HOVE NV AUTO AFBRAAK is not available. You also can look at reviews of VAN HOVE NV AUTO AFBRAAK, open positions, location of VAN HOVE NV AUTO AFBRAAK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN HOVE NV AUTO AFBRAAK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN HOVE NV AUTO AFBRAAK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN HOVE NV AUTO AFBRAAK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN HOVE NV AUTO AFBRAAK, employees, financial statistics.