GARAGE NEIRYNCK

Contactgegevens GARAGE NEIRYNCK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GARAGE NEIRYNCK: address, phone, fax, email, website, opening hours

GARAGE NEIRYNCK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GROTE STEENWEG 169; 9870; ZULTE, België

Telefoon (phone): 93889753 (+32-93889753) 93889753 (+32-93889753)

Fax (fax): +32 (12) 110-80-52 +32 (12) 110-80-52

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GARAGE NEIRYNCK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GARAGE NEIRYNCK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GARAGE NEIRYNCK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GARAGE NEIRYNCK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GARAGE NEIRYNCK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GARAGE NEIRYNCK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GARAGE NEIRYNCK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GARAGE NEIRYNCK
Products information GARAGE NEIRYNCK

BTW identificatienummer (tax): BE07288574218
Ondernemingsnummer: 5478851318
Hoofdstad (capital): 821,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 279,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Services: Dépannage & Remorquage.. Services: Remorquage d'Epaves.

Product categorie (product category): Récupération de matières métalliques recyclables and démolisseurs de voitures. Entretien and réparations de voitures. Entretien et réparations de véhicules à domicile

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GARAGE NEIRYNCK
(Get full report from official database of BE for GARAGE NEIRYNCK)

Aanvulling soorten activiteiten voor GARAGE NEIRYNCK
Addition kinds of activities for GARAGE NEIRYNCK

20999909. Honing, gespannen en gebotteld | Honey, strained and bottled
22111200. Decoratieve trim en speciale stoffen, inclusief twistweave | Decorative trim and specialty fabrics, including twist weave
22990602. Carboniseren van wol, mohair en dergelijke vezels | Carbonizing of wool, mohair, and similar fibers
23960102. Linnen, kleding: gemaakt van aangekochte materialen | Linings, apparel: made from purchased materials
24990800. Handgrepen, palen, dowels en stakes: hout | Handles, poles, dowels and stakes: wood
50650203. Facsimile apparatuur | Facsimile equipment

Werken bij GARAGE NEIRYNCK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GARAGE NEIRYNCK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GARAGE NEIRYNCK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GARAGE NEIRYNCK. Looking for open vacancies in other companies

  • Arbeiders vleesverwerkend bedrijf (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je komt terecht in één of meerdere afdelingen van het bedrijf: * aanhang: Je hangt handmatig de kippen aan de slachtlijn en voert eventueel containers aan. * Panklaar: In deze afdeling worden de kippen met behulp van een 10-tal machines panklaar gemaakt. * sorteer- en snijzaal: Hier worden de kippen eventueel gerekkerd of versneden, in kratten of dozen gelegd, voorzien van een etiket en op een interntransportsysteem gelegd. * inpak: Hier worden kippen en kippedelen verpakt in een doos, op schaal omwikkelt met folie en verpakt onder beschermende atmosfeer. * sorteerfrigo: Via het intern transportsysteem worden kratten en dozen vanuit de sorteer- en snijzaal naar de sorteerfrigo gebracht. Je producten worden hier per product en gewichtsklasse handmatig gestapeld op paletten. * krattenwas: Je bedient de wasmachine voor de kratten zodat alle kratten telkens weer proper kunnen hetgebruikt worden.

  • Werfleider (Bed) (m/v) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Zele, gespecialiseerd in nutsleidingen, databekabeling en gestuurde boringen, zoeken we een werfleider Je zal voornamelijk werken in de regio Leuven, Lubbeek, Tienen, Zichem,.. Je zal instaan voor de coördinatie en opvolging van de verschillende werven. Optie vast. Competitief loon.

  • Keukenhulp (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: t-interim Aarschot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een zeer gezellige bistro in Aarschot met prachtige ligging zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde keukenhulp/keukenmedewerker. Je staat de chef bij in zijn dagelijkse activiteiten in de keuken. Zo sta je in voor: Assistentie van de kok Slaatjes maken Voorbereidingen treffen

  • Orderpicker (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ASAP LOMMEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een grote logistieke speler, zijn we op zoek naar orderpickers. Je zal mee instaan in het verzendklaar maken van de binnenkomende bestellingen. Het is belangrijk dat je ervaring hebt als orderpicker of als heftruckchauffeur.

  • HUISHOUDHULP VOLTIJDS MERELBEKE (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Merelbeke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Jobstudent (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • HR consulent (m/v) (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: FORUM JOBS SINT NIKLAAS

    Type: Vaste Job

    Het enthousiaste team van Forum Jobs Zele is op zoek naar een nieuwe collega! Als HR consulent binnen Forum Jobs sta jij dagelijks in voor het matchen van de juiste kandidaat aan de juiste vacature. Hiervoor speur jij de gebruikelijke jobsites af en ons uitgebreid kandidatenbestand. Ga je nadien de kandidaten screenen door middel van online testing en sollicitatiegesprekken op kantoor. Verder ben je als consulent ook een aanspreekpunt voor vragen omtrent sociale wetgeving van klanten en uitzendkrachten.

  • MEDEWERKER VERWERKING EFFECTEN BANK (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Beschik jij over een Bachelor- of Masterdiploma en heb jij een sterke interesse in effecten/beurswezen? Werk je daarenboven zeer nauwkeurig? Dan ben jij dé Effectenmedewerker die wij zoeken!   Jouw takenpakket : Verwerking van effecten transacties, dit specifiek voor trades en optie verwerking en settlement Dagelijks opvolgen en oplossen van binnenkomende aanvragen van de front, back-office en externe partijen via mail, telefoon, post Meewerken aan rapportages: dagelijks in kaart brengen van volumes en fouten per securities tak Zoeken naar niet efficiënte processen en de implementatie van verbeteringen   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale speler actief in de banksector. Voor hun kantoor te Antwerpen zoeken wij een medewerker die instaat voor de verwerking van effecten, meer specifiek trades en opties.

  • Werfleider met ervaring (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: Constructiv

    Type: Vaste Job

    Constructiv, het sectorfonds van de bouw, is op zoek naar een ervaren werfleider voor een bouwbedrijf uit Nieuwpoort, gespecialiseerd in het plaatsen van aluminium dakgoten en het isoleren van bedrijfsgebouwen. Jouw takenpakket bestaat uit: verantwoordelijk voor de projecten planning leiding geven waken over de veiligheid Je vertrekt 's morgens vanop de koer.

  • Laborant (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: BiogasTec

    Type: Vaste Job

    Je voert de noodzakelijke analyses uit in het labo ter ondersteuning van de procesopvolging (anaerobe vergisting). Aanvullend voer je analyses uit op biomassa- en afvalstromen. Je laat externe labo’s stalen nemen en hebt de nodige contacten met hen. Je neemt stalen op verplaatsing en ondersteunt de collega’s op de verschillende sites hierin. Je registreert, beheert en rapporteert analyseresultaten van in- en uitgaande stromen en bewaakt met een kritisch oog de kwaliteit hiervan. Je bent verantwoordelijk voor een vlotte communicatie en doorgave van informatie naar de collega’s van exploitatie en de commerciële afdeling. · Je kalibreert de toestellen en verzorgt mee de noodzakelijke labo-gerelateerde aankopen bij leveranciers. Je bent bereid je frequent te verplaatsen naar onze site in Grobbendonk en andere sites in Vlaanderen.

  • Busbegeleid(st)er (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: GO! MPI POTTELBERG KORTRIJK

    Type: Werfreserve

    Begeleider van busvervoer leerlingen buitengewoon onderwijs ('s morgens en 's avonds en op woensdagmiddag)

  • Kok/chef kok bedrijfskeukens (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Werfreserve

    Voor bedrijfs/ directie keukens zijn wij opzoek naar Chefs & koks. * Je staat in voor de mep en bereiding van de maaltijden * aansturen van het keukenteam * bestellingen * kennis HACCP is heel belangrijk * werkuren van maandag tot vrijdag van 7u tot 15u

Zoek naar antwoorden van GARAGE NEIRYNCK in sociale netwerken
Look for responds of GARAGE NEIRYNCK in social networks

Lees alle opmerkingen voor GARAGE NEIRYNCK. Laat een reactie achter voor GARAGE NEIRYNCK. GARAGE NEIRYNCK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GARAGE NEIRYNCK. Leave a respond for GARAGE NEIRYNCK. GARAGE NEIRYNCK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GARAGE NEIRYNCK op de google maps. Adres en contacten GARAGE NEIRYNCK
Location of GARAGE NEIRYNCK on the google maps. Address and contacts of GARAGE NEIRYNCK

Andere gerelateerde bedrijven als come GARAGE NEIRYNCK GARAGE NEIRYNCK: VANDEPAER | SCHIPPERSWELZIJN | GILLOT PASCALE | Nestl茅 Waters Benelux S.A. | Bruxelloise des R茅gulations S.P.R.L.

Other related companies as GARAGE NEIRYNCK: VANDEPAER | SCHIPPERSWELZIJN | GILLOT PASCALE | Nestl茅 Waters Benelux S.A. | Bruxelloise des R茅gulations S.P.R.L.

GARAGE NEIRYNCK is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GARAGE NEIRYNCK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07288574218. Het bedrijf GARAGE NEIRYNCK bevindt zich op het adres: GROTE STEENWEG 169; 9870; ZULTE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 821,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 279,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Récupération de matières métalliques recyclables and démolisseurs de voitures. Entretien and réparations de voitures. Entretien et réparations de véhicules à domicile. Lijst met producten zijn Services: Dépannage & Remorquage.. Services: Remorquage d'Epaves..
De hoofdactiviteit van GARAGE NEIRYNCK is Olie- en gaswinning, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GARAGE NEIRYNCK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GARAGE NEIRYNCK, openstaande posities, locatie van GARAGE NEIRYNCK op de kaart.

GARAGE NEIRYNCK is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is GARAGE NEIRYNCK, company assigned to the tax number BE07288574218. The company GARAGE NEIRYNCK is located at the address: GROTE STEENWEG 169; 9870; ZULTE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 821,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 279,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Récupération de matières métalliques recyclables and démolisseurs de voitures. Entretien and réparations de voitures. Entretien et réparations de véhicules à domicile. List of products are Services: Dépannage & Remorquage.. Services: Remorquage d'Epaves..
The main activity of GARAGE NEIRYNCK is Oil and Gas Extraction, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of GARAGE NEIRYNCK is not available. You also can look at reviews of GARAGE NEIRYNCK, open positions, location of GARAGE NEIRYNCK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GARAGE NEIRYNCK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GARAGE NEIRYNCK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GARAGE NEIRYNCK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GARAGE NEIRYNCK, employees, financial statistics.