RAEVEN

Contactgegevens RAEVEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RAEVEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

RAEVEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE MONTFORT 140; 4430; ANS, België

Telefoon (phone): 42473730 (+32-42473730) 42473730 (+32-42473730)

Fax (fax): +32 (67) 337-64-10 +32 (67) 337-64-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RAEVEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RAEVEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RAEVEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RAEVEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RAEVEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RAEVEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RAEVEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RAEVEN
Products information RAEVEN

BTW identificatienummer (tax): BE09614654541
Ondernemingsnummer: 2405151367
Hoofdstad (capital): 442,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 462,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Activités: Démantèlement de Véhicules. Services: Remorquage d'Epaves.. Services: Garage Libre Service,Pots d?Echappement,Batteries,Installation & Entretien d? Air Conditionné,Entretien & Réparation de Véhicules à Moteur Diesel,Freins. Marques de voitures: Porsche,Volvo,Toyota,Saab,Lancia,Peugeot,Bugatti,Maserati,Isuzu,Volkswagen,BMW,TVR,Austin & Mini,Renault,Aston Martin,Fiat,Nissan,Alfa Romeo,smart,Cadillac,Suzuki,Seat,Ssangyong,Rolls Royce,Reliant.. Types de Véhicules: Voitures Américaines,Véhicules Utilitaires. Marques de Voitures: Peugeot,Mazda,Chrysler,Mahindra,Bugatti,Chevrolet,Mitsubishi,Volvo,Rocsta,LandRover,Ferrari,Yugo,smart,Subaru,Daihatsu,TVR,Lancia,Jaguar,Rover,Porsche,Hyundai,Aston Martin,Opel. Services: Electricité,Embrayages,Pistons & Segments de Piston,Amortisseurs,Air Conditionné,Barres de Remorquage.

Product categorie (product category): Récupération de matières métalliques recyclables and démolisseurs de voitures. Entretien and réparations de voitures. Détaillants en pièces and accessoires de voitures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RAEVEN
(Get full report from official database of BE for RAEVEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor RAEVEN
Addition kinds of activities for RAEVEN

20119902. Gehakt vlees, van vlees geslacht ter plaatse | Cured meats, from meat slaughtered on site
22959900. Gekoate stoffen, niet gegumineerd, nec | Coated fabrics, not rubberized, nec
28239902. Sigaretrek, cellulosevezel | Cigarette tow, cellulosic fiber
50750104. Automobiel airconditioners | Automotive air conditioners
51549901. Veiling vee | Auctioning livestock
80490100. Voedingsspecialist | Nutrition specialist
83610200. Jeugdcorrectieve voorzieningen | Juvenile correctional facilities
86610125. Presbyteriaanse kerk | Presbyterian church
87480000. Bedrijfsadvies, nv | Business consulting, nec

Werken bij RAEVEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RAEVEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RAEVEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RAEVEN. Looking for open vacancies in other companies

  • MECANICIEN DAGWERK (M/V) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het curatief en preventief onderhoud van onze machines en installaties in onze productie-afdelingen. Het vaststellen van knelpunten, het oplossen van problemen en het aanpassen van de machines. De continue verbetering van het productie- en onderhoudsproces.

  • AUTOMECANICIEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal als technieker instaan voor het uitvoeren van onderhoud en de algemene herstellingen bij wagens.

  • Administrator - Tweetalig Nederlands en Frans (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Thomas Cook

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Maak vakantiedromen waar! Als onderdeel van het in Destination Management Team (iDM) doe jij dat precies! Je glijdt in de flip-flops van onze gasten om echt te begrijpen wat ze verwachten van hun perfecte vakantie. Trouw aan het motto ,,Customer at our Heart", ligt de focus bij de gast in elk stadium van zijn vakantie, van aankomst op het vliegveld, de tijd in het hotel tot het verstrekken van uitstekende vakantie-informatie. Als lid van de Thomas Cook-familie heb je de kans om de wereld rond te reizen, nieuwe vrienden te maken en onvergetelijke momenten te beleven. Voor ondersteuning op onze bestemmingen in andere Europese landen in het zomerseizoen 2019 zijn wij op zoek naar verschillende: Medewerker administratie op bestemming/Destination Admin (m/v) – Nederlands- en Franstalig Jouw taken Ondersteuning van onze reisleid(st)ers in administratieve zaken en in verschillende gastzaken op de bestemming, zoals: de toewijzing van aankomst- en vertreklijsten of contact opnemen met verzekeringsmaatschappijen E-mailverkeer en oproepen van gasten, reisleiders en partners zoals hotels en agentschappen Je staat in contact met onze verschillende hoofdkantoren en je geeft allerlei soorten informatie Je biedt oplossingen en hulp aan onze gasten in geval van wijzigingen, klachten en noodsituaties

  • CALL AGENT NL (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature van Call Agent maak je deel uit van een team gedreven collega's die uitbellen in opdracht van verschillende bedrijven die hun marktpositie willen verstevigen of uitbreiden via telemarketing. outbound telefonie (marktstudies prospectie verkoop maken van afspraken ...) inbound telefonie (opvolging van een promotiecampagne opnemen van bestellingen helpdesk ....) worden gebruikt om dit doel te behalen. jouw doel is om nieuwe klanten te genereren of om klanten terug te winnen die om een bepaalde reden overgestapt zijn naar een andere leverancier. Dit gaat veelal om klanten uit de telecom- en energiesector.

  • TECHNIEKER (WEELDE)

    Regio: WEELDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een passie voor electriciteit en mechanica Houd je ervan om storingen op te lossen Heb je kennis van tuin- en bouwmachines Ben je flexibel Kan je zelfstandig werken

  • Afvuloperator chemie - 2 ploegen - €15,57/u - Regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een grote chemische speler in Gent, zijn wij op zoek naar afvuloperatoren met reeds enige ervaring in de chemische sector. Als afvuloperator sta je in voor de afvullingen van verschillende soorten olie. Je draagt dan ook veel verantwoordelijkheden. Zo ben je verantwoordelijk voor de orders die doorkomen, zult deze moeten controleren, slangen koppelen, ... Dit zijn allemaal eindproducten die direct naar de klanten gaan, kwaliteit is dan ook heel belangrijk. Je begint in een dagploeg en zal uiteindelijk overgaan naar een 2 ploegen stelsel.  Je moet in het bezit zijn van een heftruckattest. Bedrijfsprofiel: Voor een grote klant in regio Gent zijn wij op zoek naar afvuloperatoren met een chemische achtergrond. Het bedrijf is gespecialiseerd in productie en opslag van verschillende oliën.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lauw - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Vertegenwoordiger / Verkoper (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: PRIBON

    Type: Studentenjob

    We zoeken een mondig & joviaal iemand die onze producten (kassa- en bancontact rollen) gaat voorstellen aan horecazaken en winkeliers. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

  • Vertegenwoordiger / Verkoper (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: PRIBON

    Type: Studentenjob

    We zoeken een mondig & joviaal iemand die onze producten (kassa- en bancontact rollen) gaat voorstellen aan horecazaken en winkeliers. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

  • Student voor foodcorner Cargo M! (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: Cargo M!

    Type: Studentenjob

    Je bereidt met ons vast team broodjes en salades met zorg. Je zet de puntjes op de "i" van de trendy broodjes en frisse slaatjes. KORTOM een afwisselende, uitdagende en sociale job.

  • Dossierbeheerder: open communicatie en voldoende begeleiding (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Dossierbeheerder: open communicatie en voldoende begeleiding Ben jij klaar voor de volgende stap? Kom jij graag terecht in een omgeving dat staat voor open communicatie? Dan ben je hier aan het juiste adres. Dit topkantoor uit Hamme gaat op zoek naar een junior dossierbeheerder om hun team te vervoegen. Je komt in aanmerking met verschillende sectoren en voornamelijk KMO's. Naast de ontspannen sfeer, kan iedereen hier terecht met zijn of haar vragen. Takenpakket: Inboeken van de aankoop- en verkoopfacturen, alsook financieel Voorbereiden van de balans en de jaarrekening Voorbereiden van de btw-aangiftes Voorbereiden van vennootschaps- en personenbelasting Klanten kunnen telefonisch bij jouw terecht met hun vragen waarbij jij hen kan bijstaan

  • SPEELZAALMEDEWERKER/STER (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: GOLDEN PALACE

    Type: Flexijob

    We zoeken een enthousiaste en bekwame medewerker voor volgende taken: klanten registreren nieuwe clienten begeleiding geven in de zaal klanten bedienen van bar en snacks kassaverrichtingen op correcte manier uitvoeren technische problemen aan de machines kunnen ingrijpen, eventueel technieker contacteren controleren of de zaal voortdurend in orde is (netheid, stock,...) Dit voor enkele uren/dagen per week, voor opvang afwezigheden collega's.

Zoek naar antwoorden van RAEVEN in sociale netwerken
Look for responds of RAEVEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor RAEVEN. Laat een reactie achter voor RAEVEN. RAEVEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RAEVEN. Leave a respond for RAEVEN. RAEVEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RAEVEN op de google maps. Adres en contacten RAEVEN
Location of RAEVEN on the google maps. Address and contacts of RAEVEN

Andere gerelateerde bedrijven als come RAEVEN RAEVEN: TENTATION (LA) | P. ALEXANDRE | ROGER VERMETTEN | TECHNIC HABITAT | REDPOINT

Other related companies as RAEVEN: TENTATION (LA) | P. ALEXANDRE | ROGER VERMETTEN | TECHNIC HABITAT | REDPOINT

RAEVEN is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RAEVEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09614654541. Het bedrijf RAEVEN bevindt zich op het adres: RUE MONTFORT 140; 4430; ANS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 442,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 462,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Récupération de matières métalliques recyclables and démolisseurs de voitures. Entretien and réparations de voitures. Détaillants en pièces and accessoires de voitures. Lijst met producten zijn Activités: Démantèlement de Véhicules. Services: Remorquage d'Epaves.. Services: Garage Libre Service,Pots d?Echappement,Batteries,Installation & Entretien d? Air Conditionné,Entretien & Réparation de Véhicules à Moteur Diesel,Freins. Marques de voitures: Porsche,Volvo,Toyota,Saab,Lancia,Peugeot,Bugatti,Maserati,Isuzu,Volkswagen,BMW,TVR,Austin & Mini,Renault,Aston Martin,Fiat,Nissan,Alfa Romeo,smart,Cadillac,Suzuki,Seat,Ssangyong,Rolls Royce,Reliant.. Types de Véhicules: Voitures Américaines,Véhicules Utilitaires. Marques de Voitures: Peugeot,Mazda,Chrysler,Mahindra,Bugatti,Chevrolet,Mitsubishi,Volvo,Rocsta,LandRover,Ferrari,Yugo,smart,Subaru,Daihatsu,TVR,Lancia,Jaguar,Rover,Porsche,Hyundai,Aston Martin,Opel. Services: Electricité,Embrayages,Pistons & Segments de Piston,Amortisseurs,Air Conditionné,Barres de Remorquage..
De hoofdactiviteit van RAEVEN is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RAEVEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RAEVEN, openstaande posities, locatie van RAEVEN op de kaart.

RAEVEN is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is RAEVEN, company assigned to the tax number BE09614654541. The company RAEVEN is located at the address: RUE MONTFORT 140; 4430; ANS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 442,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 462,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Récupération de matières métalliques recyclables and démolisseurs de voitures. Entretien and réparations de voitures. Détaillants en pièces and accessoires de voitures. List of products are Activités: Démantèlement de Véhicules. Services: Remorquage d'Epaves.. Services: Garage Libre Service,Pots d?Echappement,Batteries,Installation & Entretien d? Air Conditionné,Entretien & Réparation de Véhicules à Moteur Diesel,Freins. Marques de voitures: Porsche,Volvo,Toyota,Saab,Lancia,Peugeot,Bugatti,Maserati,Isuzu,Volkswagen,BMW,TVR,Austin & Mini,Renault,Aston Martin,Fiat,Nissan,Alfa Romeo,smart,Cadillac,Suzuki,Seat,Ssangyong,Rolls Royce,Reliant.. Types de Véhicules: Voitures Américaines,Véhicules Utilitaires. Marques de Voitures: Peugeot,Mazda,Chrysler,Mahindra,Bugatti,Chevrolet,Mitsubishi,Volvo,Rocsta,LandRover,Ferrari,Yugo,smart,Subaru,Daihatsu,TVR,Lancia,Jaguar,Rover,Porsche,Hyundai,Aston Martin,Opel. Services: Electricité,Embrayages,Pistons & Segments de Piston,Amortisseurs,Air Conditionné,Barres de Remorquage..
The main activity of RAEVEN is Membership Organizations, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of RAEVEN is not available. You also can look at reviews of RAEVEN, open positions, location of RAEVEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RAEVEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RAEVEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RAEVEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RAEVEN, employees, financial statistics.