REALTY MEDIA

Contactgegevens REALTY MEDIA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data REALTY MEDIA: address, phone, fax, email, website, opening hours

REALTY MEDIA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TRY ? LA VIGNE 36; 5030; GEMBLOUX, België

Telefoon (phone): 81600123 (+32-81600123) 81600123 (+32-81600123)

Fax (fax): +32 (82) 268-60-76 +32 (82) 268-60-76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) REALTY MEDIA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "REALTY MEDIA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "REALTY MEDIA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van REALTY MEDIA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen REALTY MEDIA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of REALTY MEDIA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees REALTY MEDIA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti REALTY MEDIA
Products information REALTY MEDIA

BTW identificatienummer (tax): BE01976135253
Ondernemingsnummer: 2594390869
Hoofdstad (capital): 928,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 338,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Produits & Services: Conception Web,E-Commerce.. Services: Productions Multimédia.

Product categorie (product category): Réalisation de programmes and logiciels. Production de films,téléfilms and vidéos

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor REALTY MEDIA
(Get full report from official database of BE for REALTY MEDIA)

Aanvulling soorten activiteiten voor REALTY MEDIA
Addition kinds of activities for REALTY MEDIA

3221. Glascontainers | Glass containers
207999. Eetbare vetten en oliën, oa | Edible fats and oils, nec
265500. Vezelbakjes, drums en soortgelijke producten | Fiber cans, drums, and similar products
10999900. Metalen ertsen, nec, nec | Metal ores, nec, nec
17990800. Decontaminatie diensten | Decontamination services
20240308. Tofu-desserts, bevroren | Tofu desserts, frozen
20460400. Maaltijden bijproducten | Corn milling by-products
50310301. Deurkozijnen, alle materialen | Door frames, all materials
59610301. Boekclub, postorder | Book club, mail order

Werken bij REALTY MEDIA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in REALTY MEDIA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor REALTY MEDIA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for REALTY MEDIA. Looking for open vacancies in other companies

  • Robotoperator 2 ploegen (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ASAP NINOVE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Wetteren gespecialiseerd in het produceren van orthopedisch maatartiklen, zijn we op zoek naar een operator voor de freesmachine. Het bedreft een functie in een 2-ploegensysteem. Je job is niet van de minste, integendeel, jij bent een uitermate belangrijke schakel in het proces aangezien je de lijm vormt tussen de CAD-ploeg en de ateliers. Je werkt vergt ook wat precisie, want je zal steeds allerlei afmetingen gaan invoeren in het programma van de machine en vervolgens heb je een nagenoeg perfect gefreesde mal gevormd die zal gebruikt worden om het orthopedische maatwerk rond te gaan maken. Je zal ook instaan voor het voorbereidend werk en het netjes houden van je werkplaats. Let op! Dit kan stoffig werk zijn!

  • logistiek bediende (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De papieren van de chauffeurs sorteren. CMR's en interchanges aan elkaar koppelen en aan de juiste transportopdracht linken. Leren werken met AX Dynamics om de gewichten vanop de CMR's in het programma in te putten aslook kijken of de prijzen correct zijn. Zorgen dat alle papieren binnen zijn van de chauffeurs en hen desnoods opbellen om die te verkrijgen. Als een planner in verlof is de aardappelplanning en de containerplanning overnemen.

  • Gemotiveerde huishoudhulp dienstencheques m/v KUURNE (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: VZW COMFORTE

    Type: Dienstenchequebaan

    Vzw Comforte is op zoek naar een gemotiveerde poetsmedewerker voor de regio Kuurne of Zwevegem. Vzw Comforte is een samenwerking tussen vzw bik, pwa Zwevegem en OCMW Zwevegem. We bieden diensten aan met dienstencheques aan de inwoners van Zuid West Vlaanderen. Zowel strijk, vervoer en huishoudhulp. Gezien de organisatie in volle bloei is zijn we op zoek naar gemotiveerde medewerkers om ons team van huishoudhulpen te versterken. Hou je van netheid en sociaal contact ? Dan ben jij de collega die wij zoeken. We bieden je een deeltijds contract aan met optie vast in de regio Kuurne of Zwevegem. Rijbewijs is niet vereist. Je krijgt de mogelijkheid om je kennis te verruimen/te delen met je collega's tijdens maandelijkse intervisiemomenten. We onthalen je in een warme sfeer en bieden een tewerkstelling aan op maat.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Varsenare/Jabbeke 16à20u/week (VARSENARE)

    Regio: VARSENARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 2 gastgezinnen wonende in Varsenare en Jabbeke. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen en strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen. Gastgezinnen zijn op zoek naar mature dames die de job van huishoudster met hart en ziel doen en met verantwoordelijkheidszin zowel op vlak van zelforganisatie als het runnen van een gezin. Discretie en vertrouwen zijn steeds heel belangrijk! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent Bakkerij (GITS)

    Regio: GITS

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij gelegen zijn we op zoek naar een jobstudent die elk weekend afwissend de zaterdag of zondag kan werken van 6-12u. Indien je meerderjarig bent, kan je reeds vroeger opstarten. Je staat in voor het meehelpen van de bakker alsook het afwassen van de gebruikte materialen. Dit gaat om routinetaken zoals het inspuiten van pudding, het leggen van koeken op bakplaten, het bestrooien met suiker/granen/...

  • Student Inpak/algemeen magazijnwerk (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: RUNTIME

    Type: Studentenjob

    Onze klant is op zoek naar gemotiveerde studenten met een goede fysieke conditie voor inpak en algemeen magazijnwerk. Veel mogelijkheden bespreekbaar betreffende uren, dagen, weekends. Ook zaterdagswerk is mogelijk!

  • Bewakingscoördinator depot Delhaize Zellik (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: Securitas

    Type: Vaste Job

    Securitas biedt veiligheidsoplossingen aan op het vlak van permanente bewaking, mobiele bewaking, luchthavenbewaking en alarmcentrales. Onze klanten zijn actief in de meest uiteenlopende domeinen en dankzij onze jarenlange ervaring behoren we tot de absolute top in onze sector. Elke dag maken onze mensen het verschil op het vlak van bewaking. Wil jij ook deel uitmaken van ons team? Momenteel kijken wij uit naar een medewerker bewakingscoordinatie Depot Delhaize Zellik. Taken De behandeling en opvolging van de rapporten van de bewakingsploeg (35agenten) Mede toezicht op de correcte naleving van de procedures( steeds in overleg met de teamleader) Meedenken aan het verbeteren van deze procedures Delen van nieuwe instructies met het team Deelname aan wekelijkse meetings van de verschillende interne diensten Het accrediteren van personeel en chauffeurs Behandeling, opvolging en klassering van dossiers die verband houden met fysieke integriteit van het bedrijfspatrimonium U rapporteert aan de postoverste/adjunct postoverste en de Manager Delhaize Security

  • BEWAKINGSAGENT(E) WEEKENDWERKER | Langemark (LANGEMARK)

    Regio: LANGEMARK

    Bedrijf: G4S

    Type: Vaste Job

    Kom voor G4S werken, de wereldleider en Belgische nummer 1 in privé-beveiligingsdiensten en bouw mee aan ons succes. We zijn een stabiele groep die meer dan 6000 werknemers telt in België. De beste beveiligingsoplossingen, uitstekende referenties en een stabiele structuur vormen onze beste troeven om een geslaagde carrière uit te bouwen. Voor onze klant te Langemark zijn we dringend op zoek naar een Industrial Guard met administratieve vaardigheden. Je voert er verschillende administratieve taken uit in combinatie met bewakingsopdrachten. Als Industrial Guard werk je in een industriële omgeving zoals fabrieken, opslagbedrijven, havens, kerncentrales, enz. Afhankelijk van de werkomgeving zijn er specifieke opleidingen voorzien. Je taak is vooral gericht naar het bewaken van personen, uitrustingen en goederen om aldus risico’s te vermijden en de continuïteit van het productieproces te verzekeren. Uurregeling: - zaterdag 22u00-06u00 - zondag 14u00 - 22u00

  • Carwash Medewerker (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: ISOCOM

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een voltijds medewerker om ons team te versterken in onze carwash te Ternat. (Carwash Isocom, Assesteenweg 47 1740 Ternat) Je staat in voor de volgende zaken: - Klanten verwelkomen en betalingen ontvangen - Voorwas van de voertuigen die door de wasstraat gaan - Onderhoud terrein en installaties Je gewone werkdagen zijn maandag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 8u30 tot 18u30 (38uur contract). Op jaarbasis werk je +- 12 extra dinsdagen en +- 6 extra zondagen. Je werkt samen met de zaakvoerders, 3 broers,in een familiale sfeer.

  • WERFLEIDER BURGERLIJKE BOUWKUNDE - Regio Hasselt (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Als werfleider ben je verantwoordelijk voor een efficiënte uitvoering van 1 of meerdere werven, (afhankelijk van de grootte van het project) van voorbereiding tot oplevering. Als werfleider sta je in voor het aansturen, coördineren, opvolgen en bijsturen van alle werkzaamheden voor het realiseren van je project(en). Je ondersteunt de projectleider met de administratieve opvolging van de werf: Opstellen en bewaken van de uitvoeringsplanning Het onderhouden van de contacten met de opdrachtgever, de architect, het studiebureau,… Deelnemen aan werfvergaderingen . Waken over de kwalilteit en de veiligheid op de werf Leiden van het werfteam

  • Brainbridge - Senior Test Leader (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Description The Atlassian lead is responsible for the configuration, maintenance and sustainability of all applications related to the Atlassian stack and further development tools. The list of applications contains: Jira Confluence Bitbucket Jenkins SonarQube Responsibilities Main SPOC for all application-related knowledge and configuration Configuring of all applications for various departments and stakeholders, both within IT and Business Foresee regular updates of applications and related plugins Bring best practices and proactive ideas on how to evolve the used tools, including possibilites of moving to Cloud, with view on license savings & possibiliteis Work within a virtual team of “admins” of other applications, including HP ALM and others, to bring forth a sustained usage of all tools, with a decent level of integration Profile Technical skills: Must be able to deal with various stakeholders and priority management, have a proactive mindset to guide other department and business in the usage of the various applications. Personal skills: The following interpersonal skills are key at professional level: Stakeholder management and perception management Ability to build trust, and an open and transparent working climate High “get it done“ & mobilization capabilities

  • Zaal- of barmedewerker (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: TESTA ROSSI

    Type: Flexijob

    Je staat in voor de volgende taken: bereiding van drankjes, bediening in de zaal, aannemen van de telefoon, net houden van de bar.

Zoek naar antwoorden van REALTY MEDIA in sociale netwerken
Look for responds of REALTY MEDIA in social networks

Lees alle opmerkingen voor REALTY MEDIA. Laat een reactie achter voor REALTY MEDIA. REALTY MEDIA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for REALTY MEDIA. Leave a respond for REALTY MEDIA. REALTY MEDIA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie REALTY MEDIA op de google maps. Adres en contacten REALTY MEDIA
Location of REALTY MEDIA on the google maps. Address and contacts of REALTY MEDIA

Andere gerelateerde bedrijven als come REALTY MEDIA REALTY MEDIA: Vanhaeren A | HUIS DEMA | VAN DEN EYNDE-GOODMAN | DIE SOETE BESE | S.F.B.R.-NLP

Other related companies as REALTY MEDIA: Vanhaeren A | HUIS DEMA | VAN DEN EYNDE-GOODMAN | DIE SOETE BESE | S.F.B.R.-NLP

REALTY MEDIA is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is REALTY MEDIA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01976135253. Het bedrijf REALTY MEDIA bevindt zich op het adres: TRY ? LA VIGNE 36; 5030; GEMBLOUX. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 928,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 338,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Réalisation de programmes and logiciels. Production de films,téléfilms and vidéos. Lijst met producten zijn Produits & Services: Conception Web,E-Commerce.. Services: Productions Multimédia..
De hoofdactiviteit van REALTY MEDIA is Olie- en gaswinning, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van REALTY MEDIA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van REALTY MEDIA, openstaande posities, locatie van REALTY MEDIA op de kaart.

REALTY MEDIA is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is REALTY MEDIA, company assigned to the tax number BE01976135253. The company REALTY MEDIA is located at the address: TRY ? LA VIGNE 36; 5030; GEMBLOUX. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 928,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 338,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Réalisation de programmes and logiciels. Production de films,téléfilms and vidéos. List of products are Produits & Services: Conception Web,E-Commerce.. Services: Productions Multimédia..
The main activity of REALTY MEDIA is Oil and Gas Extraction, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of REALTY MEDIA is not available. You also can look at reviews of REALTY MEDIA, open positions, location of REALTY MEDIA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over REALTY MEDIA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf REALTY MEDIA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about REALTY MEDIA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company REALTY MEDIA, employees, financial statistics.