JARA PRODUCTIONS

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • JARA PRODUCTIONS
Private companiesTransportation by Air • JARA PRODUCTIONS

Contactgegevens JARA PRODUCTIONS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JARA PRODUCTIONS: address, phone, fax, email, website, opening hours

JARA PRODUCTIONS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): J. JORDAANSSTRAAT 118; 2018; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32887105 32887105

Fax (fax): +32 (3) 745-63-26 +32 (3) 745-63-26

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JARA PRODUCTIONS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JARA PRODUCTIONS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JARA PRODUCTIONS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JARA PRODUCTIONS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JARA PRODUCTIONS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JARA PRODUCTIONS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JARA PRODUCTIONS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JARA PRODUCTIONS
Products information JARA PRODUCTIONS

BTW identificatienummer (tax): BE04771881103
Ondernemingsnummer: 6035034179
Hoofdstad (capital): 601,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 144,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Activités: Studio d'Enregistrement.. Services: Conseillers Internet,Applications Intranet,Conseillers en Informatique.

Product categorie (product category): Réalisation de programmes and logiciels. Enregistrements sonores. Conseils en systèmes informatiques. Production de films,téléfilms and vidéos

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JARA PRODUCTIONS
(Get full report from official database of BE for JARA PRODUCTIONS)

Aanvulling soorten activiteiten voor JARA PRODUCTIONS
Addition kinds of activities for JARA PRODUCTIONS

204601. Maïs en andere plantaardige zetmeel | Corn and other vegetable starches
208702. Drankbasis, concentraten, stroopjes, poeders en mengsels | Beverage bases, concentrates, syrups, powders and mixes
501204. Gemotoriseerde cycli | Motorized cycles
36399900. Huishoudelijke apparaten, nec, nec | Household appliances, nec, nec
50130100. Automotive benodigdheden en onderdelen | Automotive supplies and parts
80719902. Röntgenlaboratorium, inclusief tandheelkunde | X-ray laboratory, including dental

Werken bij JARA PRODUCTIONS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JARA PRODUCTIONS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JARA PRODUCTIONS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JARA PRODUCTIONS. Looking for open vacancies in other companies

  • Schoonmaker tijdelijk (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Heist-op-den-Berg zijn we op zoek naar een tijdelijke schoonmaker.

  • chauffeur CE (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Transport met betonmixer en kipper vervoer van beton zand en gravé

  • chauffeur C (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je beschikt over een rijbewijs C en over de nodige vakbekwaamheidsattesten. Je bent bereid om te werken tussen 06.00 en 16.00 de rijtijden kunnen variëren in functie van de route het volume en het tijdstip van ophalen. Je bent een werker en bent betrokken in wat je doet. Je toont respect voor klanten en collega's en het materiaal dat jou is toevertrouwd. Je bent het uithangbord van de firma.

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Idegem 16 uren per week (IDEGEM)

    Regio: IDEGEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week voor een gastgezin wonende te Idegem.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar iemand die graag in een mooie omgeving instaat voor het onderhoud van het huis. U werkt zelfstandig en u kan grondig de gevraagde taken uitvoeren, u zorgt voor een routine in het werk zodat er geen zaken vergeten worden.Naast het onderhoud staat u ook in voor de was, de strijk.U kookt elke dag en doet daartoe de nodige boodschappen, het gaat om grotere hoeveelheden dus een wagen is aangewezen.U werkt op maandag, dinsdag en donderdag telkens van 16-19 u of van 15-18 u, op woensdag werkt u van 11 u tot 18 uur. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student telesales in de pharmaceutische sector - NL of FR (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: RANDSTAD OFFICE VILVOORDE

    Type: Studentenjob

    opbellen van apothekers voor een actie rond geneesmiddelen geneesmiddelen voorstellen promotieactie toelichten verslag van de gesprekken opmaken order invoeren

  • Jobstudent uitzendconsulent(e) M/V (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Konvert Interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: •Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures. •Kandidaten inschrijven en linken aan de vacatures. •Je zorgt voor een correcte administratieve opvolging. En dit alles doe je met een aanstekelijke glimlach!

  • jobstudent verkoopster Swarovski (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: SWAROVSKI

    Type: Studentenjob

    Als sales consultant verzorg je samen met het vaste team deverkoop van de Swarovski collectie. Dankzij je professionele houding en de uitstraling van Swarovski, streef je ernaar om de hoogste kwaliteit en service in de verkoop te bieden. Het is een commerciële functie maar de klant staat centraal. Klanten welkom heten, zorg dragen vr de uistraling van de winkel.

  • Medevennoot Crelan Bank, Genk - Diepenbeek (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: AZURO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Afhankelijk van je ervaring, zal je als medevennoot binnen het kantoor een rol opnemen als: Beleggingsspecialist over de twee vestigingen heen, of Kantoordirecteur voor het kantoor te Diepenbeek. In de functie als beleggingsspecialist zal je de eindverantwoordelijkheid binnen de organisatie dragen inzake beleggings- en vermogensadvies. Je bent het centrale aanspreekpunt van de bestaande klanten voor beleggingsadvies, levensverzekeringen zoals tak 21/23 en successie- en vermogensplanning in brede zin. Je voert adviesgesprekken met klanten en je bouwt aan lange termijn relaties. Je neemt gerichte initiatieven om het beleggingsdomein binnen de organisatie verder uit te bouwen. Na je initiële start als beleggingsverantwoordelijke, bouw je je kennis verder op met betrekking tot andere financiële domeinen (kredieten, sparen en betalen, verzekeringen….) en met betrekking tot de algemene interne werking en organisatie van het kantoor. Voel je je klaar om meteen een rol op te nemen als kantoordirecteur? Ook dit is zeker mogelijk. Als kantoordirecteur voor de vestiging te Diepenbeek zal je verantwoordelijk worden voor de verdere uitbouw van dit kantoor. Je staat in voor de organisatie en de werking van het kantoor en je geeft als leidinggevende sturing en richting aan jouw medewerkers.

  • Beauty consulent(e) bijberoep/hoofdberoep - W. Vlaanderen - Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: VB-CARS & LIFESTYLE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, relatiegeschenken aan bedrijven, beurzen, social media marketing, voor ieder wat wils en op maat! We zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleiding en begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carrièreladder. Iedereen krijgt de kans te promoveren, mits het volgen van de opleidingen. Je helpt je klanten om grote besparingen te doen en zorgt u ervoor dat hun huid er stralend uitziet. Dankzij jou zullen je klanten het juiste advies krijgen. Ook mogelijk om van thuis uit te werken. Uw succes is ons doel Belangrijk is dat je zélf bepaalt in welke regio je werkt, interesse in een andere regio? Contaacteer ons!

  • Zelfstandig Vertegenwoordiger Medische Sector (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: ERWIN HIMPENS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Momenteel zijn wij op zoek naar een nieuwe vertegenwoordiger voor innovatieve medische apparatuur in de rehabilitatiesector. Onze klanten zijn ziekenhuizen, rehab centers, universiteiten in de Benelux. Movendo is een Italiaanse producent van hoogwaardige medische revalidatierobots. We introduceren de Hunova revalidatierobot in de Benelux. Onze targetklanten zijn revalidatiecentra, ziekenhuizen en universiteiten. www.movendo.technology

  • kinderpsycholoog (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: OP WIELTJES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Begeleiden en behandelen van sociaal-emotionele problemen bij kinderen en jongeren. Begeleiding bij moeilijk hanteerbaar gedrag. Ouderbegeleiding en opvoedingsondersteuning. Procesgerichte diagnostiek.

  • Florist-Floriste (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: GARDESIGN

    Type: Flexijob

    Jouw taken in onze winkel: bloemen kuisen vazen kuisen winkel schikken winkel ordelijk houden

Zoek naar antwoorden van JARA PRODUCTIONS in sociale netwerken
Look for responds of JARA PRODUCTIONS in social networks

Lees alle opmerkingen voor JARA PRODUCTIONS. Laat een reactie achter voor JARA PRODUCTIONS. JARA PRODUCTIONS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JARA PRODUCTIONS. Leave a respond for JARA PRODUCTIONS. JARA PRODUCTIONS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JARA PRODUCTIONS op de google maps. Adres en contacten JARA PRODUCTIONS
Location of JARA PRODUCTIONS on the google maps. Address and contacts of JARA PRODUCTIONS

Andere gerelateerde bedrijven als come JARA PRODUCTIONS JARA PRODUCTIONS: SIMEONS LABORATOIRE DENTAIRE | Borchani Hedia | GARAGE VAN ES | Allchim BVBA | DAVIBO

Other related companies as JARA PRODUCTIONS: SIMEONS LABORATOIRE DENTAIRE | Borchani Hedia | GARAGE VAN ES | Allchim BVBA | DAVIBO

JARA PRODUCTIONS is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JARA PRODUCTIONS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04771881103. Het bedrijf JARA PRODUCTIONS bevindt zich op het adres: J. JORDAANSSTRAAT 118; 2018; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 601,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 144,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Réalisation de programmes and logiciels. Enregistrements sonores. Conseils en systèmes informatiques. Production de films,téléfilms and vidéos. Lijst met producten zijn Activités: Studio d'Enregistrement.. Services: Conseillers Internet,Applications Intranet,Conseillers en Informatique..
De hoofdactiviteit van JARA PRODUCTIONS is Vervoer per lucht, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JARA PRODUCTIONS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JARA PRODUCTIONS, openstaande posities, locatie van JARA PRODUCTIONS op de kaart.

JARA PRODUCTIONS is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is JARA PRODUCTIONS, company assigned to the tax number BE04771881103. The company JARA PRODUCTIONS is located at the address: J. JORDAANSSTRAAT 118; 2018; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 601,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 144,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Réalisation de programmes and logiciels. Enregistrements sonores. Conseils en systèmes informatiques. Production de films,téléfilms and vidéos. List of products are Activités: Studio d'Enregistrement.. Services: Conseillers Internet,Applications Intranet,Conseillers en Informatique..
The main activity of JARA PRODUCTIONS is Transportation by Air, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of JARA PRODUCTIONS is not available. You also can look at reviews of JARA PRODUCTIONS, open positions, location of JARA PRODUCTIONS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JARA PRODUCTIONS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JARA PRODUCTIONS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JARA PRODUCTIONS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JARA PRODUCTIONS, employees, financial statistics.