SIMEONS LABORATOIRE DENTAIRE

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • SIMEONS LABORATOIRE DENTAIRE
Private companiesTransportation by Air • SIMEONS LABORATOIRE DENTAIRE

Contactgegevens SIMEONS LABORATOIRE DENTAIRE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SIMEONS LABORATOIRE DENTAIRE: address, phone, fax, email, website, opening hours

SIMEONS LABORATOIRE DENTAIRE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Falisolle 62; 5060; Sambreville (Auvelais), België

Telefoon (phone): 071 77 15 32; 0475 76 44 12 (+32-071 77 15 32; 0475 76 44 12) 071 77 15 32; 0475 76 44 12 (+32-071 77 15 32; 0475 76 44 12)

Fax (fax): +32 (15) 423-76-10 +32 (15) 423-76-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SIMEONS LABORATOIRE DENTAIRE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SIMEONS LABORATOIRE DENTAIRE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SIMEONS LABORATOIRE DENTAIRE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SIMEONS LABORATOIRE DENTAIRE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SIMEONS LABORATOIRE DENTAIRE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SIMEONS LABORATOIRE DENTAIRE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SIMEONS LABORATOIRE DENTAIRE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SIMEONS LABORATOIRE DENTAIRE
Products information SIMEONS LABORATOIRE DENTAIRE

BTW identificatienummer (tax): BE01957183837
Ondernemingsnummer: 3563110351
Hoofdstad (capital): 981,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 742,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in SIMEONS LABORATOIRE DENTAIRE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dental laboratories

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SIMEONS LABORATOIRE DENTAIRE
(Get full report from official database of BE for SIMEONS LABORATOIRE DENTAIRE)

Aanvulling soorten activiteiten voor SIMEONS LABORATOIRE DENTAIRE
Addition kinds of activities for SIMEONS LABORATOIRE DENTAIRE

16110200. Surfacing en bestrating | Surfacing and paving
24110203. Piketten en eilanden: rond of gesplitst | Pickets and paling: round or split
32970000. Nonclay vuurvaste materialen | Nonclay refractories
38230406. Data loggers, industriële proces type | Data loggers, industrial process type
42229900. Koelopslag en opslag, nec | Refrigerated warehousing and storage, nec

Werken bij SIMEONS LABORATOIRE DENTAIRE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SIMEONS LABORATOIRE DENTAIRE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SIMEONS LABORATOIRE DENTAIRE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SIMEONS LABORATOIRE DENTAIRE. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een grote speler in de houtsector, zoeken wij een Chauffeur CE ( M/V)   Je belevert klanten, vertrekkende vanuit Beringen  Je staat ook in voor leveringen voor de filialen van het bedrijf  Je lost de goederen met een kooiaap/heftruck  Je staat het team bij in het laden van de andere vrachtwagens 

  • Poetshulp Lubbeek (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: OCMW

    Type: Dienstenchequebaan

    Huishoudhulp met dienstencheques bij inwoners van Lubbeek (Binkom, Pellenberg, Linden en Lubbeek).

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Pauwels – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-PAUWELS)

    Regio: SINT-PAUWELS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Bree - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp Bree/Maaseik (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en op orde zetten van particuliere woonruimtes in de regio Bree/Maaseik. Soms sta je in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, enz. Daarnaast komt het voor dat je andere huishoudelijke taken uitvoert, afhankelijk van de behoeften van de klanten : wassen, strijken, boodschappen doen, kleine naaiwerken uitvoeren en eventueel maaltijden klaarmaken. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de opdrachtgever. Je beschikt over een grote zelfstandigheid in de organisatie van het werk. De gewoontes van het gezin moet je bij je werk respecteren.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-MARTENS-LATEM (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Enthousiaste poetshulp (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • WEEKENDWERK JOBSTUDENT (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: INTRATUIN MALDEGEM

    Type: Studentenjob

    Wie zijn wij? Intratuin Maldegem is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw, welke nu geleid wordt door de 2de generatie, zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame medewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. We zijn toonaangevend in de tuincentrasector. Om de drukte tijdens de vakanties (vakantiejob) en weekends (studentenjob) op te vangen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om bij te springen. Je taken kunnen bestaan uit: - het klantgericht bedienen van de kassa (computer) - helpen bij de snijbloemen, dieren verzorgen, allround meehelpen, ... - rekken opvullen, levelen, producten uitpakken, de winkel onderhouden, ... Gezochte profiel Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in de sociale sector? Kan je de handen uit de mouwen steken en ben je flexibel? Ben je op zoek naar een uitdagende job om jouw ervaring op het werkveld uit te breiden? Aarzel dan niet langer! Wij hebben jou nodig om ons hecht team te versterken tijdens het weekend of tijdens de vakantie. Kom tot bloei in dit familiebedrijf en bouw je CV verder uit door ervaring op te doen in de verkoopsector. Vul zo snel mogelijk een sollicitatieformulier in of kom eens langs in de vestiging. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! https://nl-nl.facebook.com/intratuin.maldegem/

  • JOBSTUDENTEN horeca (m/v) - Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Studentenjob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Kasteel de Plaisance (Ieper) is op zoek naar gemotiveerde jobstudenten (M/V) die graag als kelner of afwasser willen werken. Taken: Opdienen, afruimen, afwas, bar, helpen aan het buffet, ... Je werkt op zaterdagavond en / of zondagmiddag.

  • Metserdiender/metser/kraanman (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: BOUWONDERNEMING LEYSEN

    Type: Vaste Job

    Bij de constructie van een gebouw komt haast in elke fase metselwerk te pas. De metselaar is dan ook een professional die evengoed op de hoogte is van grond- of funderingswerken en dakconstructies als van de bakstenen, de betonblokken, geprefabriceerde bouwelementen of om het even welke materialen waarmee hij de constructie optrekt. Wij zoeken daarom een allround medewerker die ervaring heeft in de bouw of zin heeft om de stiel op de werkvloer aan te leren!

  • Software Analist met ervaring binnen OO development | (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Charles

    Type: Vaste Job

    Meehelpen aan het stroomlijnen van intern ontwikkeld ERP pakket Analyseren van bestaande bedrijfsprocessen en IT optimalisaties doorvoeren Implementaties van externe pakketten waar opportuun, ontwikkeling van interne pakketten waar nodig

  • logopedist (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: DIENST LOGOPEDIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Behandelen van logopedische stoornissen bij kinderen. Belang hechten aan dossierkennis, gerichte handelingsplannen kunnen opstellen, doelen plannen, leggen van goede contacten met ouders en scholen. Zelfstandig en in groepsverband kunnen werken.

Zoek naar antwoorden van SIMEONS LABORATOIRE DENTAIRE in sociale netwerken
Look for responds of SIMEONS LABORATOIRE DENTAIRE in social networks

Lees alle opmerkingen voor SIMEONS LABORATOIRE DENTAIRE. Laat een reactie achter voor SIMEONS LABORATOIRE DENTAIRE. SIMEONS LABORATOIRE DENTAIRE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SIMEONS LABORATOIRE DENTAIRE. Leave a respond for SIMEONS LABORATOIRE DENTAIRE. SIMEONS LABORATOIRE DENTAIRE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SIMEONS LABORATOIRE DENTAIRE op de google maps. Adres en contacten SIMEONS LABORATOIRE DENTAIRE
Location of SIMEONS LABORATOIRE DENTAIRE on the google maps. Address and contacts of SIMEONS LABORATOIRE DENTAIRE

Andere gerelateerde bedrijven als come SIMEONS LABORATOIRE DENTAIRE SIMEONS LABORATOIRE DENTAIRE: Colart | DE LOMBAERT | Britannique | IPPA | STORET ALAIN & FONTAINE JACQUELINE

Other related companies as SIMEONS LABORATOIRE DENTAIRE: Colart | DE LOMBAERT | Britannique | IPPA | STORET ALAIN & FONTAINE JACQUELINE

SIMEONS LABORATOIRE DENTAIRE is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SIMEONS LABORATOIRE DENTAIRE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01957183837. Het bedrijf SIMEONS LABORATOIRE DENTAIRE bevindt zich op het adres: Rue de Falisolle 62; 5060; Sambreville (Auvelais). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 981,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 742,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Dental laboratories. Producten gemaakt in SIMEONS LABORATOIRE DENTAIRE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SIMEONS LABORATOIRE DENTAIRE is Vervoer per lucht, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SIMEONS LABORATOIRE DENTAIRE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SIMEONS LABORATOIRE DENTAIRE, openstaande posities, locatie van SIMEONS LABORATOIRE DENTAIRE op de kaart.

SIMEONS LABORATOIRE DENTAIRE is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is SIMEONS LABORATOIRE DENTAIRE, company assigned to the tax number BE01957183837. The company SIMEONS LABORATOIRE DENTAIRE is located at the address: Rue de Falisolle 62; 5060; Sambreville (Auvelais). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 981,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 742,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Dental laboratories. Products created in SIMEONS LABORATOIRE DENTAIRE were not found.
The main activity of SIMEONS LABORATOIRE DENTAIRE is Transportation by Air, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of SIMEONS LABORATOIRE DENTAIRE is not available. You also can look at reviews of SIMEONS LABORATOIRE DENTAIRE, open positions, location of SIMEONS LABORATOIRE DENTAIRE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SIMEONS LABORATOIRE DENTAIRE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SIMEONS LABORATOIRE DENTAIRE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SIMEONS LABORATOIRE DENTAIRE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SIMEONS LABORATOIRE DENTAIRE, employees, financial statistics.