SYTRAM INFORMATIQUE

Particuliere bedrijvencommunicatie • SYTRAM INFORMATIQUE
Private companiesCommunications • SYTRAM INFORMATIQUE

Contactgegevens SYTRAM INFORMATIQUE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SYTRAM INFORMATIQUE: address, phone, fax, email, website, opening hours

SYTRAM INFORMATIQUE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TOUR SAINT-PIERRE 4; 7900; LEUZE-EN-HAINAUT, België

Telefoon (phone): 69661562 (+32-69661562) 69661562 (+32-69661562)

Fax (fax): +32 (61) 497-47-89 +32 (61) 497-47-89

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SYTRAM INFORMATIQUE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SYTRAM INFORMATIQUE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SYTRAM INFORMATIQUE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SYTRAM INFORMATIQUE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SYTRAM INFORMATIQUE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SYTRAM INFORMATIQUE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SYTRAM INFORMATIQUE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SYTRAM INFORMATIQUE
Products information SYTRAM INFORMATIQUE

BTW identificatienummer (tax): BE03320312500
Ondernemingsnummer: 4059417724
Hoofdstad (capital): 915,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 582,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Services: Installation de Réseaux,Conseillers en Informatique,Conseillers Internet,Applications Intranet.. Services: Produits Personnalisés.

Product categorie (product category): Réalisation de programmes and logiciels. Conseils en systèmes informatiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SYTRAM INFORMATIQUE
(Get full report from official database of BE for SYTRAM INFORMATIQUE)

Aanvulling soorten activiteiten voor SYTRAM INFORMATIQUE
Addition kinds of activities for SYTRAM INFORMATIQUE

24319903. Silo staven, hout | Silo staves, wood
24990303. Stepladders, hout | Stepladders, wood
34990402. Cadeauartikelen, koperen goederen | Giftware, copper goods
35560200. Snijden, hakken, slijpen, mengen en dergelijke machines | Cutting, chopping, grinding, mixing, and similar machinery
94410404. Administratie van sociale en mannelijke programma's, lokale overheid | Administration of social and manpower programs, local government

Werken bij SYTRAM INFORMATIQUE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SYTRAM INFORMATIQUE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SYTRAM INFORMATIQUE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SYTRAM INFORMATIQUE. Looking for open vacancies in other companies

  • Dispatcher 2-ploegen (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ASAP XL MAINFREIGHT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je taken: Je bent het eerste aanspreekpunt voor chauffeurs en bezoekers; Je registreert trailers en geeft opdrachten door aan onze tucky-chauffeurs; Ladingen en lossingen verwerk je in het Warehouse Management Systeem; Je maakt vervoersdocumenten, laad- en losdocumenten op; Je volgt de planning op en geeft afwijkingen door aan de operaties; Je behoudt het overzicht over de kaaiplanning; Je verwerkt de palletadministratie; Je werkt in een ploegensysteem: 05u-13u of 13u-21u.

  • TIJDELIJK op zoek naar werk? (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een aantal klanten in regio van Waregem zoeken wij extra medewerker die TIJDELIJK kunnen inspringen. - DAGWERK - Op afroep interessant? - studenten die tijdelijk beschikbaar zijn. - Leerkrachten die tijdelijk willen werken in een andere sector. - Eender welke reden waarom je tijdelijk kan werken. Wat? orderpicken laden / lossen. etiketteren machines bedienen. heel gevarieerd.

  • ERVAREN PLAATSER RAMEN EN DEUREN - ZEER MOOIE WERKUREN (7u30 - 16u) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je van nature perfectionistisch? Is jouw motto: 'half werk, is geen werk'? Heb je een passie voor binnenschrijnwerk? Dan hebben wij de ideale job voor jou! Onze klant is een familiebedrijf gespecialiseerd in het plaatsen van ramen en deuren. Ter uitbreiding zijn ze op zoek naar een gemotiveerde plaatser met minstens 2 jaar ervaring. Plaatsen van screens, binnenafwerking behoren ook tot het takenpakket.  Je werkdag begint om 7u30 op het bedrijf. Samen met je 4 collega's zorg je voor het inladen van al het materiaal en vertrek je naar de werven. Deze bevinden zich in een straal van +- 30 minuten rond Ninove. Je bent steeds rond 16u terug op de firma. De uren dat je in de auto zit van en naar de klant, word je ook betaald!

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8u Ruiselede,combineren met andere gezinnen is mogelijk. (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Bij dit gezin worden er 8 u gepresteerd.Combineren met andere gezinnen in de buurt is zeker mogelijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp regio Zonhoven (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ASSIST AT HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp voor het werken bij gezinnen aan huis in de regio Zonhoven. Starten aan ongeveer 20u/week in oktober 2018.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS MALDEGEM (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE EEKLO

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Maldegem en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Winkelbediende Bellewaerde (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services

    Type: Studentenjob

    Je verkoopt souvenirs in één van onze souvenirwinkels of fotostanden van Bellewaerde. Je spreekt de mensen aan en zet hen aan tot het kopen van een souvenir. Tevens sta je in voor de orde van de winkel. Je houdt de winkel voortdurend in het oog om diefstal te voorkomen. Kortom, door uw positieve en enthousiaste houding zet je de mensen aan om een souvenir mee te nemen naar huis.

  • STUDENT(E) - BONGO SHOP WOLUWE (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: SMARTBOX GROUP BELGIUM NV

    Type: Studentenjob

    Wie zoeken we? Voor onze winkel in Woluwe (The W Shopping) zoeken wij een spontane, enthousiaste student(e) die onze klanten het perfecte cadeautje helpt te vinden. Klanten met raad en daad bijstaan, hun vragen met een glimlach beantwoorden, hun aankoop afrekenen, de voorraad in de gaten houden, de winkel op orde houden. Kortom, alles wat met het reilen en zeilen van een winkel te maken heeft, spreekt jou dat aan? Waar wacht je dan nog op? Stuur ons snel een reactie en misschien doe jij binnenkort wel een strik om één van onze mooie Bongo’s!

  • KEUKENPLAATSERS (M/V) (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: AUGUSTYNS KEUKENS BVBA

    Type: Vaste Job

    Als keukenplaatser bij Augustijns Keukens ben je een ‘ambassadeur’ die vooral graag zijn job goed doet en fier is over zijn afgeleverde projecten. In een team van 2 à 3 personen plaats je keukens, maatkasten en dressings bij zowel particulieren, alsook op projecten. Tevens zorg je mee voor de aansluitingen van de elektrische toestellen en de loodgieterij. Je hebt hierin voldoende ervaring om jonge snaken op te leiden op de werkvloer en je kennis te delen. Werken met hoogstaande kwaliteit uit eigen productie geeft jou een meerwaarde aan je job.

  • Vroedkundige/Verpleegkundige regio Mechelen (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Vaste Job

    Je staat mee aan de opstart van een nieuw team van vroedkundigen en combineert in de beginfase vroedkundige en verpleegkundige zorgen in de thuisverpleging. Voor meer informatie over de jobinhoud, kan je een kijkje nemen op onze jobsite https://jobs.devoorzorg-bondmoyson.be/ of in de bijlage.

  • Werfleider (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: CNOCKAERT

    Type: Vaste Job

    Aansturen van ploegen op de werf Verzorgen van alle administratie en organisatie van verschillende werven

  • Nagelstyliste flexijob (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: ORIGINALS SUPPLY

    Type: Flexijob

    het plaatsen van gelnagels & gellak uitvoeren van manicure, lakken klanten helpen bij de aankoop van nagelproducten

Zoek naar antwoorden van SYTRAM INFORMATIQUE in sociale netwerken
Look for responds of SYTRAM INFORMATIQUE in social networks

Lees alle opmerkingen voor SYTRAM INFORMATIQUE. Laat een reactie achter voor SYTRAM INFORMATIQUE. SYTRAM INFORMATIQUE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SYTRAM INFORMATIQUE. Leave a respond for SYTRAM INFORMATIQUE. SYTRAM INFORMATIQUE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SYTRAM INFORMATIQUE op de google maps. Adres en contacten SYTRAM INFORMATIQUE
Location of SYTRAM INFORMATIQUE on the google maps. Address and contacts of SYTRAM INFORMATIQUE

Andere gerelateerde bedrijven als come SYTRAM INFORMATIQUE SYTRAM INFORMATIQUE: P?TANQUE CLUB BLANC-RY | Derycke J | Detailco BVBA | Seats and Sofas NV | olivier de paeuw

Other related companies as SYTRAM INFORMATIQUE: P?TANQUE CLUB BLANC-RY | Derycke J | Detailco BVBA | Seats and Sofas NV | olivier de paeuw

SYTRAM INFORMATIQUE is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SYTRAM INFORMATIQUE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03320312500. Het bedrijf SYTRAM INFORMATIQUE bevindt zich op het adres: TOUR SAINT-PIERRE 4; 7900; LEUZE-EN-HAINAUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 915,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 582,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Réalisation de programmes and logiciels. Conseils en systèmes informatiques. Lijst met producten zijn Services: Installation de Réseaux,Conseillers en Informatique,Conseillers Internet,Applications Intranet.. Services: Produits Personnalisés..
De hoofdactiviteit van SYTRAM INFORMATIQUE is communicatie, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SYTRAM INFORMATIQUE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SYTRAM INFORMATIQUE, openstaande posities, locatie van SYTRAM INFORMATIQUE op de kaart.

SYTRAM INFORMATIQUE is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is SYTRAM INFORMATIQUE, company assigned to the tax number BE03320312500. The company SYTRAM INFORMATIQUE is located at the address: TOUR SAINT-PIERRE 4; 7900; LEUZE-EN-HAINAUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 915,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 582,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Réalisation de programmes and logiciels. Conseils en systèmes informatiques. List of products are Services: Installation de Réseaux,Conseillers en Informatique,Conseillers Internet,Applications Intranet.. Services: Produits Personnalisés..
The main activity of SYTRAM INFORMATIQUE is Communications, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of SYTRAM INFORMATIQUE is not available. You also can look at reviews of SYTRAM INFORMATIQUE, open positions, location of SYTRAM INFORMATIQUE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SYTRAM INFORMATIQUE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SYTRAM INFORMATIQUE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SYTRAM INFORMATIQUE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SYTRAM INFORMATIQUE, employees, financial statistics.