SOFTSIGN

Contactgegevens SOFTSIGN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SOFTSIGN: address, phone, fax, email, website, opening hours

SOFTSIGN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZWIJNAARDESTEENWEG 120; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92454100 (+32-92454100) 92454100 (+32-92454100)

Fax (fax): +32 (3) 189-45-11 +32 (3) 189-45-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SOFTSIGN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SOFTSIGN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SOFTSIGN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SOFTSIGN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SOFTSIGN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SOFTSIGN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SOFTSIGN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SOFTSIGN
Products information SOFTSIGN

BTW identificatienummer (tax): BE06535736083
Ondernemingsnummer: 7700012207
Hoofdstad (capital): 898,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 272,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Produits & Services: Conception Web.. Services: Conseillers Internet,Conseillers en Informatique,Applications Intranet.

Product categorie (product category): Réalisation de programmes and logiciels. Conseils en systèmes informatiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SOFTSIGN
(Get full report from official database of BE for SOFTSIGN)

Aanvulling soorten activiteiten voor SOFTSIGN
Addition kinds of activities for SOFTSIGN

517199. Petroleumcentrales en -terminals, nec | Petroleum bulk stations and terminals, nec
799200. Openbare golfbanen | Public golf courses
20139912. Gehakt vlees, uit gekocht vlees | Potted meats, from purchased meat
24219907. Scheepvaartmolen, onafhankelijk: behalve millwork | Planing mill, independent: except millwork
28790110. Schapen dips, chemisch | Sheep dips, chemical
32810602. flagstones | Flagstones
33129908. Tinvrij staal | Tin-free steel

Werken bij SOFTSIGN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SOFTSIGN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SOFTSIGN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SOFTSIGN. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker m/v (daguren) | Wommelgem (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als orderpicker kom je terecht in een groeiende organisatie die wereldwijd actief is. Je werkt in een groot team en staat in voor het picken (via scanning), controleren en in- en uitpakken van goederen (technische onderdelen). Dit is fysiek geen zwaar werk maar vraagt wel continue focus waarbij je werkt aan een hoog tempo.

  • Reachtruckchauffeur | twee ploegen (MELSELE)

    Regio: MELSELE

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen in de waaslandhaven (Kallo) zijn we op zoek naar reachtruckchauffeurs met ervaring. Je staat ook open om in combinatie manueel werk te verichten.

  • KASSABEDIENDE - M/V (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een winkel in de regio van Oudenaarde zijn we op zoek naar een kassabediende. Taken ? Bestellingen opnemen bij de klanten Bestelling doorgeven en correcte vragen stellen Betalingen ontvangen Je werkt deeltijds 19uur per week dit in 3 dagen.

  • Chauffeur / Monteur metaalconstructies (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je de gemotiveerde chauffeur / monteur die we zoeken? Voor een firma in de regio van Zwevezele zijn we op zoek naar een kandidaat chauffeur met rijbewijs C of CE die ook wil meehelpen als monteur metaalconstructies. Taakomschrijving: Dagelijks rij je met de vrachtwagen naar werven, bedien je de montagekraan, vul je de vrachtwagen met goederen met de heftruck en ga je deze gaan leveren. Bij kalmere momenten kan gevraagd worden om mee te helpen met het monteren van metaalconstructies.

  • Huishoudhulp Ekeren - Brasschaat (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: PUUUR KAPELLEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.500 gemotiveerde personeelsleden en 13.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Deeltijds of voltijds uurrooster is mogelijk. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren... Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

  • Huishoudhulp Puuur Zandhoven/ Massenhoven/ Pulle/ Pulderbos/ Viersel (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: PUUUR ZOERSEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Studentenjob Marketing 1-2 dgn/week (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

    Type: Studentenjob

    Ben je student Marketing op zoek naar een job voor 1 of 2 dagen per week regio Beringen? Dan hebben wij een leuke opdracht voor jou! We zoeken een student Marketing bij een leuk bedrijf in Paal-Beringen voor ondersteunende Marketing taken. Sfeer zit goed weten wij van bestaande werknemers. Jouw taken als Marketing Student kunnen er als volgt uitzien: plaatsen van nieuwsberichten op social media (LinkedIn, etc.). creëren en updaten van brochures voorbereiden van de maandelijkse newsletter updaten van de website ondersteunen van de Marketing & Communication Manager in alle operationele werkzaamheden

  • STUDENTENJOB - 2 DYNAMISCHE HOSTESSEN (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Van 1 Juli tem 1 Augustus openen wij in GENT een Pop-Store van het online winkelplatform STORESQUARE. Hiervoor zijn wij op zoek naar 2 dynamische hostessen die gedurende de volledige periode beschikbaar zijn op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag om de Pop-Up volledig uit te baten. Het concept van de Pop-Up store is de voorbijgangers kennis te laten maken met het concept Storesquare https://storesquare.be, dmv zelfontdekking. In de Pop-Up wordt er een gratis koffie aangeboden en de bezoekers kunnen plaatsnemen in de cosy corner van de Pop-Up waar ze eveneens kunnen genieten van gratis Wifi.

  • KAPPER/KAPSTER STUDENTE VOOR ZATERDAG (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HAIREQUIPE

    Type: Studentenjob

    HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde studenten voor ZATERDAG en de VAKANTIES aan. Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Taaltrainer Nederlands (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Promomedewerker (Provincie Vlaams-Brabant)

    Regio: Provincie Vlaams-Brabant

    Bedrijf: D'OUWE POST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Om ons team te versterken, zoeken wij een vlotte promo medewerker. Je benadert potentiële horeca klanten voor de verkoop van ambachtelijke koekjes voor bij de koffie.

Zoek naar antwoorden van SOFTSIGN in sociale netwerken
Look for responds of SOFTSIGN in social networks

Lees alle opmerkingen voor SOFTSIGN. Laat een reactie achter voor SOFTSIGN. SOFTSIGN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SOFTSIGN. Leave a respond for SOFTSIGN. SOFTSIGN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SOFTSIGN op de google maps. Adres en contacten SOFTSIGN
Location of SOFTSIGN on the google maps. Address and contacts of SOFTSIGN

Andere gerelateerde bedrijven als come SOFTSIGN SOFTSIGN: COIFFURE LADY CARMA | Van Bosstraeten N | VRIJE BASISSCHOOL | Toshiba Medical Systems NV | Geukenne Christine

Other related companies as SOFTSIGN: COIFFURE LADY CARMA | Van Bosstraeten N | VRIJE BASISSCHOOL | Toshiba Medical Systems NV | Geukenne Christine

SOFTSIGN is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SOFTSIGN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06535736083. Het bedrijf SOFTSIGN bevindt zich op het adres: ZWIJNAARDESTEENWEG 120; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 898,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 272,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Réalisation de programmes and logiciels. Conseils en systèmes informatiques. Lijst met producten zijn Produits & Services: Conception Web.. Services: Conseillers Internet,Conseillers en Informatique,Applications Intranet..
De hoofdactiviteit van SOFTSIGN is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SOFTSIGN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SOFTSIGN, openstaande posities, locatie van SOFTSIGN op de kaart.

SOFTSIGN is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is SOFTSIGN, company assigned to the tax number BE06535736083. The company SOFTSIGN is located at the address: ZWIJNAARDESTEENWEG 120; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 898,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 272,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Réalisation de programmes and logiciels. Conseils en systèmes informatiques. List of products are Produits & Services: Conception Web.. Services: Conseillers Internet,Conseillers en Informatique,Applications Intranet..
The main activity of SOFTSIGN is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of SOFTSIGN is not available. You also can look at reviews of SOFTSIGN, open positions, location of SOFTSIGN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SOFTSIGN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SOFTSIGN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SOFTSIGN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SOFTSIGN, employees, financial statistics.