FREESOFT INTERNATIONAL

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • FREESOFT INTERNATIONAL
Private companiesTobacco Products • FREESOFT INTERNATIONAL

Contactgegevens FREESOFT INTERNATIONAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FREESOFT INTERNATIONAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

FREESOFT INTERNATIONAL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OEDENKOVENSTRAAT 59; 2140; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32721409 32721409

Fax (fax): +32 (4) 485-27-26 +32 (4) 485-27-26

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FREESOFT INTERNATIONAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FREESOFT INTERNATIONAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FREESOFT INTERNATIONAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FREESOFT INTERNATIONAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FREESOFT INTERNATIONAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FREESOFT INTERNATIONAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FREESOFT INTERNATIONAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FREESOFT INTERNATIONAL
Products information FREESOFT INTERNATIONAL

BTW identificatienummer (tax): BE09744293212
Ondernemingsnummer: 2561157226
Hoofdstad (capital): 782,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 108,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Services: Applications Intranet,Conseillers en Informatique,Conseillers Internet.. Type de Logiciel: Finances. Services: Produits Personnalisés.

Product categorie (product category): Réalisation de programmes and logiciels. Conseils en systèmes informatiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FREESOFT INTERNATIONAL
(Get full report from official database of BE for FREESOFT INTERNATIONAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor FREESOFT INTERNATIONAL
Addition kinds of activities for FREESOFT INTERNATIONAL

274199. Diversen, uitgeverijen, nec | Miscellaneous publishing, nec
23849903. Huishoudelijk, behalve kinderen: van aangekochte materialen | Housecoats, except children's: from purchased materials
29520200. Siding materialen | Siding materials
34480203. Trusses en framing, geprefabriceerde metalen | Trusses and framing, prefabricated metal
37140201. Antislipapparatuur, motorvoertuig | Anti-sway devices, motor vehicle
37649904. Raketmotoren, begeleide raketten | Rocket motors, guided missiles

Werken bij FREESOFT INTERNATIONAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FREESOFT INTERNATIONAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FREESOFT INTERNATIONAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FREESOFT INTERNATIONAL. Looking for open vacancies in other companies

  • Planner (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een planner voor civiele en offshore staalstructuurprojecten. - Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en/of updaten van de planning van onze omvangrijke projecten. Dit kunnen projecten zijn m.b.t. de fundaties voor offshore windturbines, alsook civiele constructies, zoals bruggen en architectonische gebouwen. - Vanuit het concept en de tender krijg je allerhande informatie binnen. Aan de hand hiervan stel je de basisplanning op voor de verschillende afdelingen (engineering, inkoop, werkvoorbereiding, productie, enz.). - Naast het opstellen van de planning zorg je ervoor dat deze up-to-date is en stel je progress rapportages op voor het hoger management. - Ook het projectteam informeer je tijdig en correct over de lange termijn planning, alsook over ad hoc wijzigingen en de mogelijke impact ervan. - Je merkt tijdig mogelijke bottle necks of potentiële vertragingen op om zo onmiddellijk te kunnen schakelen. - Je zoekt mee naar oplossingen, indien de planning moet worden gewijzigd. - Je bent dus intensief betrokken bij het projectproces en woont daarom bijvoorbeeld ook projectvergaderingen bij waar je advies geeft vanuit jouw specialisme. - Je analyseert de projectgeschiedenis om mogelijk projectverlenging te claimen.

  • Chauffeur C (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in afvalophaling is Actief Tielt op zoek naar een chauffeur C. Elke dag om 5u opstarten vanuit de depot in Dentergem. De ophaling is altijd in de regio van Dentergem, Pittem, Tielt, ...

  • Medewerker Chemie nabij Turnhout (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je chemische kennis en wil je werken met (gevaarlijke) afvalstoffen? Ben je verantwoordelijk en zin om bij Suez in Beerse aan de slag te gaan als acceptant gevaarlijk afval (m/v)) ? Je controleert binnenkomende gevaarlijke afvalstoffen en doet de administratie hiervan. Je zorgt ook voor de organisatie van uitgaande afvalstoffen: samen zetten, labelen en order input. Je doet ook controletesten op het afval en checkt daarbij of dit voldoet aan de acceptatievoorwaarden. Hiervoor komt je chemische voorkennis handig van pas. Bovendien ben je interventieleider van de brandinterventieploeg: je kan als het nodig is correct reageren en leiding geven. Je houdt van afwisseling en kan zowel administratieve als praktische taken uitvoeren. Wanneer andere leidinggevende niet aanwezig zijn, spreek jij het team aan. Werken bij Suez betekent dat je mee helpt aan een betere leefomgeving. Als één van de grootste afvalbedrijven in België verwerken zij op een duurzame en deskundige manier afval.

  • VLOERDER (soepele vloerbekleding) (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Paal zijn we op zoek naar een vloerder voor het plaatsen van soepele vloerbekleding

  • Huishoudhulp/Poetshulp Gingelom (met dienstencheques) (GINGELOM)

    Regio: GINGELOM

    Bedrijf: PUUUR SINT-TRUIDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudhulp regio Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: T-INTERIM LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp voor een uitgebreide job bij klanten in de regio Leuven. Je bent er verantwoordelijk voor het uitvoeren van huishoudelijke taken. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en strijken, en kunnen ook aangevuld worden met wassen, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DE PINTE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • JOBSTUDENTEN ZORGKUNDIGE (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SINT JOZEF - ZUSTERKENS DER ARMEN

    Type: Studentenjob

    VERZORGING VAN OUDEREN IN EEN WOONZORGCENTRUM WEEKENDWERK

  • PROJECTCOORDINATOR (BE758094) (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: OLSTE BV

    Type: Vaste Job

    Olste nv is een groeiende onderneming die reeds 17 jaar actief is als projectontwikkelaar, waarvan het overgrote deel van de realisaties zich in Knokke bevinden. Olste nv zorgt voor hoogwaardige projecten op zeer gunstige liggingen, wat zij waarmaakt door zich te omringen met professionele medewerkers en betrouwbare onderaannemers. Gezien de sterke groei, zijn we momenteel voor hen op zoek naar een (m/v): PROJECTCOORDINATOR GEDREVEN PROJECTBEGELEIDER VOOR INTERIEURAFWERKING VAN HIGH-END RESIDENTIELE BOUWWERKEN Functie Als projectbegeleider ben je verantwoordelijk voor een optimale oplevering van de toegewezen projecten. Dit maak je waar door de organisatie en coördinatie van de verschillende diensten en aannemers, met een focus op de afwerkingsfase. Als spilfiguur weet je de verschillende stakeholders aan te sturen en op die manier hoogkwalitatief top design af te leveren. Vanaf de verkoop tot de oplevering van het project ben je het aanspreekpunt voor de klant. Je vertaalt de noden en behoeften van de klant naar een eerste voorontwerp en begeleidt hen in diens keuzes. Je bent hun adviseur op vlak van interieurvormgeving. Je organiseert en plant de activiteiten op de werf en volgt ter plaatse ook de uitvoering hiervan op. Omdat je steeds oog hebt voor kwaliteit en kostenefficiëntie, verzeker je optimale resultaten. Je stuurt de onderaannemers aan om dit te bereiken. Je waakt over de naleving van de wettelijke voorschriften inzake kwaliteit, veiligheid en milieu. Je organiseert werfvergaderingen om op een vlotte manier met de medewerkers te communiceren en hen te informeren. Je rapporteert aan de directie.

  • Engineering assistant (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Vaste Job

    Als engineering assistant kom je terecht in een vooruitstrevende, dynamische omgeving. Je takenpakket zal bestaan uit onderstaande taken: Je staat in voor het ontwerpen en het implementeren van PLC-programma's en visualisaties. Dit doe je voor zowel noodstroomoplossingen als WKK-installaties. Je denkt mee over nieuwe concepten en technologieën binnen het vakgebied. Je staat in voor het aftesten in de werkplaats, de installatie, de ingebruiknamen en opleidingen van de operatoren bij de klant. Je werkt in een hecht team en rapporteert aan diverse project managers.

  • Dispatchplanner Chemie (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Square City

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een internationale chemische producent, zijn we op zoek naar een Dispatchplanner Chemie op Linkeroever. De Missie: Je maakt de planning op voor het transport van een vlotte en tijdige transport van gevaarlijke goederen Je organiseert de bulkbeleveringen zodanig dat de afhaalquota gerespecteerd worden Je houdt de transportkosten nauwlettend in het oog Je zet je maximaal in om de klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Je spreekt af met je collega’s wie wanneer permanentie houdt om mogelijke noodoproepen op te vangen

  • 3D-ICT - Project Manager Junior (BRAINE-L'ALLEUD)

    Regio: BRAINE-L'ALLEUD

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are looking for an IT Patient Safety Solutions Architect and Technical Project Manager.      Role   The candidate will work on the release of several small projects and interact mainly with offshore vendors. The main tasks will be:  Coordinate the implementation & validation activities of IT projects in patient safety systems like:  Oracle Argus 8  Oracle Empirica Signal RxLogix PVSignal  PVI CaseIntake  Collaborate with the external technical support group to implement changes  Assist validation lead with design, review, and approval of test plans and test scripts  Author, and review system design documents and validation documents    Required experience Ability to communicate with non-technical experts and translate details into non-technical language  Driven by the motivation to deliver results  Ambition to work independently and to structure workload  Project management experience  Knowledge of PL/SQL is a plus  Experience in working with offshore partners is a plus  3 to 5 years experience and at least 1 to 2 year of project management experience Language: Dutch/French + English   The position is for Braine site and the candidate can work remotely

Zoek naar antwoorden van FREESOFT INTERNATIONAL in sociale netwerken
Look for responds of FREESOFT INTERNATIONAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor FREESOFT INTERNATIONAL. Laat een reactie achter voor FREESOFT INTERNATIONAL. FREESOFT INTERNATIONAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FREESOFT INTERNATIONAL. Leave a respond for FREESOFT INTERNATIONAL. FREESOFT INTERNATIONAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FREESOFT INTERNATIONAL op de google maps. Adres en contacten FREESOFT INTERNATIONAL
Location of FREESOFT INTERNATIONAL on the google maps. Address and contacts of FREESOFT INTERNATIONAL

Andere gerelateerde bedrijven als come FREESOFT INTERNATIONAL FREESOFT INTERNATIONAL: Andries G | DOWNI | FA. MILLON | Pauwels Johan | EDITIONS HEMMA SA

Other related companies as FREESOFT INTERNATIONAL: Andries G | DOWNI | FA. MILLON | Pauwels Johan | EDITIONS HEMMA SA

FREESOFT INTERNATIONAL is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FREESOFT INTERNATIONAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09744293212. Het bedrijf FREESOFT INTERNATIONAL bevindt zich op het adres: OEDENKOVENSTRAAT 59; 2140; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 782,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 108,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Réalisation de programmes and logiciels. Conseils en systèmes informatiques. Lijst met producten zijn Services: Applications Intranet,Conseillers en Informatique,Conseillers Internet.. Type de Logiciel: Finances. Services: Produits Personnalisés..
De hoofdactiviteit van FREESOFT INTERNATIONAL is Tabaksproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FREESOFT INTERNATIONAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FREESOFT INTERNATIONAL, openstaande posities, locatie van FREESOFT INTERNATIONAL op de kaart.

FREESOFT INTERNATIONAL is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is FREESOFT INTERNATIONAL, company assigned to the tax number BE09744293212. The company FREESOFT INTERNATIONAL is located at the address: OEDENKOVENSTRAAT 59; 2140; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 782,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 108,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Réalisation de programmes and logiciels. Conseils en systèmes informatiques. List of products are Services: Applications Intranet,Conseillers en Informatique,Conseillers Internet.. Type de Logiciel: Finances. Services: Produits Personnalisés..
The main activity of FREESOFT INTERNATIONAL is Tobacco Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FREESOFT INTERNATIONAL is not available. You also can look at reviews of FREESOFT INTERNATIONAL, open positions, location of FREESOFT INTERNATIONAL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FREESOFT INTERNATIONAL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FREESOFT INTERNATIONAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FREESOFT INTERNATIONAL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FREESOFT INTERNATIONAL, employees, financial statistics.