TWENTY - TWENTY BELGIUM

Contactgegevens TWENTY - TWENTY BELGIUM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TWENTY - TWENTY BELGIUM: address, phone, fax, email, website, opening hours

TWENTY - TWENTY BELGIUM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VOIE DE LI?GE 31; 4630; SOUMAGNE, België

Telefoon (phone): 43423006 (+32-43423006) 43423006 (+32-43423006)

Fax (fax): +32 (84) 259-16-63 +32 (84) 259-16-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TWENTY - TWENTY BELGIUM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TWENTY - TWENTY BELGIUM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TWENTY - TWENTY BELGIUM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TWENTY - TWENTY BELGIUM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TWENTY - TWENTY BELGIUM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TWENTY - TWENTY BELGIUM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TWENTY - TWENTY BELGIUM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TWENTY - TWENTY BELGIUM
Products information TWENTY - TWENTY BELGIUM

BTW identificatienummer (tax): BE03258789062
Ondernemingsnummer: 4595550537
Hoofdstad (capital): 540,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 289,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Services: Fabrication.

Product categorie (product category): Réalisation de programmes and logiciels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TWENTY - TWENTY BELGIUM
(Get full report from official database of BE for TWENTY - TWENTY BELGIUM)

Aanvulling soorten activiteiten voor TWENTY - TWENTY BELGIUM
Addition kinds of activities for TWENTY - TWENTY BELGIUM

3083. Gelamineerde kunststof plaat en vel | Laminated plastics plate and sheet
7041. Lidmaatschap-basisorganisatie hotels | Membership-basis organization hotels
236903. Kinderkleding en huiskleding | Children's robes and housecoats
367102. Transmittale, industriële en speciale doeleinden elektronenbuizen | Transmittal, industrial and special purpose electron tubes
493199. Elektrische en andere diensten gecombineerd | Electric and other services combined
508800. Transportmiddelen en benodigdheden | Transportation equipment and supplies
28999945. Bodem testen kits | Soil testing kits
51469902. Vis, vers | Fish, fresh
73490101. Gebouw schoonmaakdienst | Building cleaning service
86410100. Burgerlijke verenigingen | Civic associations

Werken bij TWENTY - TWENTY BELGIUM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TWENTY - TWENTY BELGIUM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TWENTY - TWENTY BELGIUM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TWENTY - TWENTY BELGIUM. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Service Medewerker - Tijdelijk (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO ON SITE DHL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor DHL te Bornem zijn we op zoek naar een tijdelijke Customer Service agent tot eind februari 2018. Jouw taken: Controleren order/leverdata om indien nodig de klant te kunnen informeren en actie te kunnen ondernemen teneinde de overeengekomen afspraak te kunnen nakomen; Registreren en verwerken van gegevens mbt dagelijkse orders, de gestelde vragen en klachten in de beschikbare systemen; Het aanleveren van gegevens en rapporteringen en KPI's volgens de bestaande afspraken zowel intern als met de klant(en); Opbouwen en onderhouden van een goede relatie met klant(en) en/of vervoerders tav operationele zaken met als doel de klanttevedenheid te verhogen; Optreden als eerste aanspreekpunt in telefonische of directe contacten met de externe klant(en) en interne afdelingen voor het inwinnen of doorgeven van informatie; Behandelen van verzoeken en klachten en hiervoor oplossingen vinden en aanbieden; Op een zo nauwkeurig mogelijke manier beantwoorden van alle mogelijke gestelde vragen van de klant, na grondige analyse en de nodige opzoekingen via alle mogelijke systemen die tot zijn/haar beschikking staan.

  • PRODUCTIEMEDEWERKER VOEDING (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf actief in vleeswaren zoeken wij een gemotiveerde kandidaat om in de kruidenkamer te werken. Je staat in voor het ontvangen, inboeken, stockeren, afwegen en identificeren van kruiden. Je levert de kruiden, additieven en hulpstoffen tijdig en in de juiste hoeveelheid aan de verschillende productieafdelingen. Je meldt klachten en/of bemerkingen aan de aankoopdienst. Je volgt de stockvoorraden op. Uiteraard kijk je mee toe op de orde en netheid in de kruidenkamer.

  • Chauffeur CE Distributie (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Overpelt zijn we op zoek naar een chauffeur CE. Je staat in voor dagritten (distributie) binnen Benelux met een trekker/oplegger.

  • Projectleider (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature projectleider zoeken we een kandidaat die volgende taken op zich wil nemen: Verantwoordelijk zijn voor het gehele bouwproject van opstart tot oplevering; Behartigen van klantenbelangen tijdens het bouwdossier; Opmaak uitvoeringsdossier en controle van de werf; Adviseren van klanten gedurende het bouwproces; Aanstellen van onderaannemers bijwonen van werfvergaderingen planningen bijsturen en bewaken; Verantwoordelijk zijn voor het financiële luik van het project.

  • HUISHOUDHULP REGIO HERENTHOUT (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in UW regio ! Graag in het bezit van een eigen wagen www.group-f.be

  • Bunz - Jobstudent zaalhulp (m/v) (DUDZELE)

    Regio: DUDZELE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in de regio van Knokke-Heist zijn wij op zoek naar een jobstudent (m/v) voor het helpen in de zaal en/of keuken.

  • Inside Sales medewerker (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Tienen, een internationale actieve speler in de automotive sector, zijn wij op zoek naar een gedreven Inside Sales mederwerker. Je zal voor 70% van je tijd instaan voor het contact met de klanten die via telefoon, fax of mail onderdelen willen bestellen. Op basis van deze aanvragen ben je in staat deze onderdelen op te zoeken en te verwerken via het systeem. Je staat in voor het logistieke, aankoop- en verkoopproces. Je staat ook in voor de follow-up bij eventuele problemen of extra vragen. Je takenpakket zal dus bestaan uit: De allround binnendienst-verkoop. Klantencontact (via telefoon, mail of fax). De opvolging van de orders in samenwerking met het magazijn en het atelier. Ben jij commercieel ingesteld en ga je voor 100% klanttevredenheid? Dan is deze functie wellicht iets voor jou! Mail snel je cv naar [email protected]. Je kandidatuur wordt snel, discreet en professioneel opgevolgd.

  • Maintenance Planner Fine Food Meat (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Als maintenance planner vertaal je de onderhoudsopdrachten in concrete werkplannen voor het technische team. Zo ben je mee verantwoordelijk voor een goed draaiend machinepark en draag je bij aan de vlotte werking van Fine Food Meat, het vleesverwerkende bedrijf van Colruyt Group. Als technisch-administratief werkvoorbereider heb je verschillende taken: Je bereidt het werk van de technici voor, zowel voor preventieve onderhoudswerken als geplande herstellingen van de machines in deze veelzijdige productie-omgeving (verpakkings- en vacuümmachines, transportsystemen, enz.). Je zorgt ervoor dat het nodige materiaal tijdig beschikbaar is. Je plaatst bestellingen, je controleert de leveringen en volgt ze op, legt artikels uit het magazijn klaar. Je documenteert contactgegevens, handleidingen, schema’s, werkinstructies, instelparameters, technische tekeningen en foto’s. Je doet de opvolging nadat de werken zijn afgerond. Je vervult een aantal administratieve taken zoals het controleren van installatiegegevens, het bewaken van dubbele aanvragen, het nakijken van de parameters van de werkbonnen, het opstellen van de taakvolgorde. Je speelt ook een rol in de veiligheid, gezondheid en hygiëne op het werk. Je werkt op de site Stroppen in Halle.

  • TOONZAAL HOST/HOSTESS - Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: WILLEMS VERANDA'S

    Type: Vaste Job

    Voor onze toonzaal Willems Veranda te Kampenhout zijn wij op zoek naar een gemotiveerde Toonzaal host / hostess je bent verantwoordelijk voor de fijne verwelkoming van de bezoekers en behoudt in alle omstandigheden een klantvriendelijke instelling je zorgt voor een aangenaam onthaal van de bezoekers aan de toonzaal en bent als het ware het visitekaartje van ons bedrijf je begeleidt de bezoekers doorheen de toonzaal en je voorziet hen van de nodige uitleg je houdt nauwgezet de gegevens bij van de bezoekers aan de toonzaal en beantwoordt eventuele vragen coördinatie en organisatie van de permanentie van de toonzaal

  • Klinisch Psycholoog Beverst (BEVERST)

    Regio: BEVERST

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • Je versterkt het FARESA team met je kennis en expertise als klinisch psycholoog • Je doet aan begeleiding/behandeling op een wetenschappelijk verantwoorde wijze • Je handelt vanuit de gedragstherapeutische principes • Je zet je in voor individuele begeleiding en werkt een groepsaanbod uit • Je bent bereid om te werken in de pop-up vestiging te Beverst • Je bent bereid om FARESA mee te helpen dragen in het brede hulpverlenerslandschap • Je werkt volgens: rol Collega: 1x/maand team, goede communicatie onderling, meedenken en -ontwikkelen van visie en praktisch denken voor FARESA rol Expert: evidenced based werken, supervisies bijwonen, bereidheid tot bijscholing, studiedagen, lezingen bijwonen, workshops geven, contact met huisartsen/verwijzers, behandelingsgerelateerde administratie bijhouden rol Ambassadeur: Netwerken om potentiële instroom te vergroten, zetelen in psychologenkringen, vakverenigingen, FARESA profileren op sociale media

  • Kinderanimator (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: ANIMAGIE

    Type: Werfreserve

    Voor onze evenementen in kinderanimatie voor bedrijven en bij mensen thuis,leggen wij momenteel een wervingsreserve aan. Als animator zal je instaan voor volgende taken: Knutselactiviteiten Grime, ballonplooien, ... Je werkt op basis van een door ons voorbereid draaiboek.

  • STAGIAIR OFFICE MANAGEMENT (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Leercontract

    BESTSELLER is een door waarden gedreven familiebedrijf met een duidelijke visie: we brengen de nieuwste modetrends naar een breed publiek, betaalbaar en van de beste kwaliteit. Met meer dan 3000 shops in 38 landen en zo’n 15000 werknemers, plaatst Bestseller zich tussen de leiders binnen de branche. JACK & JONES, één van de merken van BESTSELLER, staat garant voor modieuze en betaalbare mannenkledij, met een goede fit en innovatieve materialen. De vijf verschillende collecties ORIGINALS by JACK & JONES, CORE by JACK & JONES, PREMIUM by JACK & JONES, JACK & JONES TECH en JACK & JONES VINTAGE CLOTHING, sluiten aan bij de leefwereld van elk type man. JACK & JONES kent dan ook een enorme groei. Wij bieden je een leerrijke stage aan als office medewerker in ons kantoor te Antwerpen. Tijdens deze stage zal je ons retail team ondersteunen in allerlei administratieve taken. Er is zeker en vast de mogelijkheid om de taalvaardigheid (Frans & Engels) uit te breiden gedurende de stage. TAKENPAKKET • Inkomende en uitgaande post verwerken • Opmaken power points • Teksten vertalen • Het retail team ondersteunen bij allerlei administratieve taken • De kalender en agenda van het retail team beheren • Uitwerken van projecten

Zoek naar antwoorden van TWENTY - TWENTY BELGIUM in sociale netwerken
Look for responds of TWENTY - TWENTY BELGIUM in social networks

Lees alle opmerkingen voor TWENTY - TWENTY BELGIUM. Laat een reactie achter voor TWENTY - TWENTY BELGIUM. TWENTY - TWENTY BELGIUM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TWENTY - TWENTY BELGIUM. Leave a respond for TWENTY - TWENTY BELGIUM. TWENTY - TWENTY BELGIUM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TWENTY - TWENTY BELGIUM op de google maps. Adres en contacten TWENTY - TWENTY BELGIUM
Location of TWENTY - TWENTY BELGIUM on the google maps. Address and contacts of TWENTY - TWENTY BELGIUM

Andere gerelateerde bedrijven als come TWENTY - TWENTY BELGIUM TWENTY - TWENTY BELGIUM: FLCNC COLLECTIONS SPRL | ETS. DIVES HANCART | Georgie Coiffure | Amiga City | RIDDER?S

Other related companies as TWENTY - TWENTY BELGIUM: FLCNC COLLECTIONS SPRL | ETS. DIVES HANCART | Georgie Coiffure | Amiga City | RIDDER?S

TWENTY - TWENTY BELGIUM is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TWENTY - TWENTY BELGIUM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03258789062. Het bedrijf TWENTY - TWENTY BELGIUM bevindt zich op het adres: VOIE DE LI?GE 31; 4630; SOUMAGNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 540,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 289,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Réalisation de programmes and logiciels. Lijst met producten zijn Services: Fabrication..
De hoofdactiviteit van TWENTY - TWENTY BELGIUM is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TWENTY - TWENTY BELGIUM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TWENTY - TWENTY BELGIUM, openstaande posities, locatie van TWENTY - TWENTY BELGIUM op de kaart.

TWENTY - TWENTY BELGIUM is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is TWENTY - TWENTY BELGIUM, company assigned to the tax number BE03258789062. The company TWENTY - TWENTY BELGIUM is located at the address: VOIE DE LI?GE 31; 4630; SOUMAGNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 540,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 289,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Réalisation de programmes and logiciels. List of products are Services: Fabrication..
The main activity of TWENTY - TWENTY BELGIUM is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of TWENTY - TWENTY BELGIUM is not available. You also can look at reviews of TWENTY - TWENTY BELGIUM, open positions, location of TWENTY - TWENTY BELGIUM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TWENTY - TWENTY BELGIUM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TWENTY - TWENTY BELGIUM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TWENTY - TWENTY BELGIUM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TWENTY - TWENTY BELGIUM, employees, financial statistics.