SAS KOEN WEBDESIGN EN GRAPHICS

Contactgegevens SAS KOEN WEBDESIGN EN GRAPHICS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SAS KOEN WEBDESIGN EN GRAPHICS: address, phone, fax, email, website, opening hours

SAS KOEN WEBDESIGN EN GRAPHICS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ACACIASTRAAT 42; 3290; DIEST, België

Telefoon (phone): 495543994 (+32-495543994) 495543994 (+32-495543994)

Fax (fax): +32 (53) 626-70-47 +32 (53) 626-70-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SAS KOEN WEBDESIGN EN GRAPHICS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SAS KOEN WEBDESIGN EN GRAPHICS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SAS KOEN WEBDESIGN EN GRAPHICS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SAS KOEN WEBDESIGN EN GRAPHICS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SAS KOEN WEBDESIGN EN GRAPHICS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SAS KOEN WEBDESIGN EN GRAPHICS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SAS KOEN WEBDESIGN EN GRAPHICS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SAS KOEN WEBDESIGN EN GRAPHICS
Products information SAS KOEN WEBDESIGN EN GRAPHICS

BTW identificatienummer (tax): BE08207305908
Ondernemingsnummer: 1169189453
Hoofdstad (capital): 632,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 761,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Produits & Services: Conception Web.

Product categorie (product category): Réalisation de programmes and logiciels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SAS KOEN WEBDESIGN EN GRAPHICS
(Get full report from official database of BE for SAS KOEN WEBDESIGN EN GRAPHICS)

Aanvulling soorten activiteiten voor SAS KOEN WEBDESIGN EN GRAPHICS
Addition kinds of activities for SAS KOEN WEBDESIGN EN GRAPHICS

12220000. Bitumineuze kolen-ondergrondse mijnbouw | Bituminous coal-underground mining
22620106. Schermafdrukken: synthetische vezel- en zijdenweefsels | Screen printing: manmade fiber and silk broadwoven fabrics
30890322. Ramen, kunststoffen | Windows, plastics
51990200. Geschenken en nieuwigheden | Gifts and novelties
73730400. Computerondersteunde systeemdiensten | Computer-aided system services

Werken bij SAS KOEN WEBDESIGN EN GRAPHICS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SAS KOEN WEBDESIGN EN GRAPHICS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SAS KOEN WEBDESIGN EN GRAPHICS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SAS KOEN WEBDESIGN EN GRAPHICS. Looking for open vacancies in other companies

  • Kelner (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekend horecagelegenheid op de markt van Oudenaarde zoeken wij een kelner (m/v) Je neemt de bestellingen op van de klanten met de glimlach. Je bezorgt zowel dranken als kleine gerechten aan tafel. Je hebt oog voor de klant. Je ruimt af en houdt de zaal proper.

  • Bediener zaagmachine (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Flexpoint Staffing

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Bedienen zaagmachine - Aanschietten kantlatten - Stapelen van de goederen

  • Poetshulp (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: t-interim Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Burelen poetsen - Enkel op zaterdag - Zes uur werken

  • Teamleader / Foreman (EINDHOUT)

    Regio: EINDHOUT

    Bedrijf: Start People Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een people-minded persoon met sterke kennis van warehouse processen?! Dan is deze vacature jou op het lijf geschreven! ull; Als teamleader stuur je een team van magazijnmedewerkers binnen één shift aan. Je zorgt samen met je supervisor en je team voor een efficiënte organisatie van het werk. Indien nodig werk je zelf actief aan de operatie om de resultaten te behalen. ull; Je functioneert als coach voor jouw team. Je zorgt voor een duidelijke communicatie en bouwt mee aan een goede teamsfeer. ull; Je zorgt ervoor dat de veiligheid maximaal gewaarborgd wordt en dat orde en netheid door iedereen gerespecteerd en nageleefd wordt. ull; Je hebt oog voor mogelijke problemen en reikt oplossingen aan om deze op te lossen of te voorkomen. Je werkt proactief mee aan het continu verbeteren van de bestaande processen en dit via de aangereikte tools. ull; Je zorgt daarnaast voor een correcte administratie en rapportering. (bijv. rapportering van productiviteit, kwaliteit & personeelswijzigingen)

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - deeltijds - regio Damme-Sijsele-Moerkerke (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Customer Care Advisor - Student (SINT-JANS-MOLENBEEK)

    Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

    Bedrijf: FORUM BRUSSEL - B-Connected

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studentenjob waar je wijzer van wordt? Centjes nodig? Passie voor de verkoop? Zoek je een job waar je opgeleid kan worden tot een top Advisor? .. Ja? Dan gaan wij jou helpen !! Als Customer Care Advisor is je streefdoel een optimale klantentevredenheid. Je staat garant voor een oplossingsgerichte aanpak bij vragen van klanten. Deze komen zowel telefonisch als via mail aan bod. Naast de klantendienst krijg je ook de unieke kans om actief mee te helpen aan de groei van het bedrijf. Via verschillende promotie acties geven we je de mogelijkheid om jouw overtuiging skills op volle toeren te laten draaien.

  • Student doe-het-zelf-zaak (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Student gezocht voor doe-het-zelf-zaak. Je bent beschikbaar op zaterdag en zondag en 1 dag in de week (10-18u) Je werkt 4 u aan de kassa en 4 u stock.

  • STUDENTEN CATERING EVENEMENTEN (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Studentenjob

    Je werkt op zaterdag 25 augustus vanaf 19u; Je werkt in een foodtruck en bereidt de snacks. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een cateringbedrijf en zoekt voor het event Trekker trek te Meerhout jobstudenten.

  • PHP Consultant (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ALPHA IT

    Type: Vaste Job

    Je ondersteunt onze klanten bij de ontwikkeling van web applicaties. Dankzij jouw ervaring in eerdere jobs en projecten kan je je snel integreren in een bestaand team en in no-time ben je een meerwaarde voor onze klant. Je hebt een technische kennis om U tegen te zeggen en helpt je collega's bij het oplossen van complexe problemen.

  • engineer / technieker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als Technieker / Engineer sta je in voor : Het algemeen onderhoud van de productielijnen, pompen, kleppen... in het atelier of on-site bij de klanten. Je lost elektrische en mechanische storingen op. Je vervangt mechanische onderdelen. Je voert preventieve en curratieve controles uit. Je vervangt pneumatische en hydraulische onderdelen. Bedrijfsprofiel: Onze klant legt zich toe op maintenance activiteiten, revisie van pompen, onderhoud van roterende machines en verspanning voor hun klanten, dit zowel over heel België als ook in het buitenland.   Om hun team te versterken zijn zij op zoek naar Techniekers / Engineers, zowel op vaste werven als op de baan.

  • Trainer Frans (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Freelance projectverpleegkundige (W) (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg , en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

Zoek naar antwoorden van SAS KOEN WEBDESIGN EN GRAPHICS in sociale netwerken
Look for responds of SAS KOEN WEBDESIGN EN GRAPHICS in social networks

Lees alle opmerkingen voor SAS KOEN WEBDESIGN EN GRAPHICS. Laat een reactie achter voor SAS KOEN WEBDESIGN EN GRAPHICS. SAS KOEN WEBDESIGN EN GRAPHICS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SAS KOEN WEBDESIGN EN GRAPHICS. Leave a respond for SAS KOEN WEBDESIGN EN GRAPHICS. SAS KOEN WEBDESIGN EN GRAPHICS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SAS KOEN WEBDESIGN EN GRAPHICS op de google maps. Adres en contacten SAS KOEN WEBDESIGN EN GRAPHICS
Location of SAS KOEN WEBDESIGN EN GRAPHICS on the google maps. Address and contacts of SAS KOEN WEBDESIGN EN GRAPHICS

Andere gerelateerde bedrijven als come SAS KOEN WEBDESIGN EN GRAPHICS SAS KOEN WEBDESIGN EN GRAPHICS: GARAGE PIRET | GEMEENTELIJKE BIBLIOTHEEK | HAIR FASHION KATHY | N. WOUTERS | Tuning Magazine bvb

Other related companies as SAS KOEN WEBDESIGN EN GRAPHICS: GARAGE PIRET | GEMEENTELIJKE BIBLIOTHEEK | HAIR FASHION KATHY | N. WOUTERS | Tuning Magazine bvb

SAS KOEN WEBDESIGN EN GRAPHICS is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SAS KOEN WEBDESIGN EN GRAPHICS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08207305908. Het bedrijf SAS KOEN WEBDESIGN EN GRAPHICS bevindt zich op het adres: ACACIASTRAAT 42; 3290; DIEST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 632,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 761,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Réalisation de programmes and logiciels. Lijst met producten zijn Produits & Services: Conception Web..
De hoofdactiviteit van SAS KOEN WEBDESIGN EN GRAPHICS is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SAS KOEN WEBDESIGN EN GRAPHICS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SAS KOEN WEBDESIGN EN GRAPHICS, openstaande posities, locatie van SAS KOEN WEBDESIGN EN GRAPHICS op de kaart.

SAS KOEN WEBDESIGN EN GRAPHICS is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is SAS KOEN WEBDESIGN EN GRAPHICS, company assigned to the tax number BE08207305908. The company SAS KOEN WEBDESIGN EN GRAPHICS is located at the address: ACACIASTRAAT 42; 3290; DIEST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 632,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 761,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Réalisation de programmes and logiciels. List of products are Produits & Services: Conception Web..
The main activity of SAS KOEN WEBDESIGN EN GRAPHICS is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of SAS KOEN WEBDESIGN EN GRAPHICS is not available. You also can look at reviews of SAS KOEN WEBDESIGN EN GRAPHICS, open positions, location of SAS KOEN WEBDESIGN EN GRAPHICS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SAS KOEN WEBDESIGN EN GRAPHICS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SAS KOEN WEBDESIGN EN GRAPHICS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SAS KOEN WEBDESIGN EN GRAPHICS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SAS KOEN WEBDESIGN EN GRAPHICS, employees, financial statistics.