PRIOWEBSITES

Contactgegevens PRIOWEBSITES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PRIOWEBSITES: address, phone, fax, email, website, opening hours

PRIOWEBSITES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DE L'ATLANTIQUE 98A; 1150; SINT-PIETERS-WOLUWE/WOLUWE-SAI, België

Telefoon (phone): 27621742 (+32-27621742) 27621742 (+32-27621742)

Fax (fax): +32 (59) 901-62-77 +32 (59) 901-62-77

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PRIOWEBSITES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PRIOWEBSITES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PRIOWEBSITES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PRIOWEBSITES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PRIOWEBSITES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PRIOWEBSITES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PRIOWEBSITES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PRIOWEBSITES
Products information PRIOWEBSITES

BTW identificatienummer (tax): BE01979980468
Ondernemingsnummer: 9310882568
Hoofdstad (capital): 839,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 257,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Produits & Services: Conception Web.

Product categorie (product category): Réalisation de programmes and logiciels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PRIOWEBSITES
(Get full report from official database of BE for PRIOWEBSITES)

Aanvulling soorten activiteiten voor PRIOWEBSITES
Addition kinds of activities for PRIOWEBSITES

4785. Inspectie en vaste voorzieningen | Inspection and fixed facilities
24990906. Rollpennen, hout | Rolling pins, wood
33340101. Ingots (primair), aluminium | Ingots (primary), aluminum
35310508. Rollers, weg: stoom of andere kracht | Rollers, road: steam or other power
73899955. Weeg, voedsel en grondstoffen | Weighing, food and commodity
82499905. Restaurant operatie school | Restaurant operation school

Werken bij PRIOWEBSITES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PRIOWEBSITES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PRIOWEBSITES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PRIOWEBSITES. Looking for open vacancies in other companies

  • Directeur (m/v) (B6-B7) (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: OCMW MENEN

    Type: Vervanging brugpensioen

    Leiding opnemen en eindverantwoordelijke voor de werking van de dag‐ enwoonondersteuning.  De visie, missie en doelstellingen van de voorziening en het OCMW nastreven en in de praktijk brengen.  Rechtstreeks leiding geven aan het personeel van niveau B en 2de evaluator zijn van volgende personeelsleden: de begeleiders, administratie en onderhoud.  Coachend leiderschap.  Komt periodiek samen met het leidinggevend team bestaande uit de medewerkers op Bniveau.  Maakt actief deel uit van de zorgstaf van het IVA en treedt daar op voor de voorziening.  Proactief de werking binnen de voorziening in goede banen leiden en inspelen op noden en behoeften, innovatief ondernemen.

  • Onthaal- en administratieve medewerker Diegem (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam Diegem, onderdeel van de groep Robert Half is op zoek naar een onthaal- en administratieve medewerker (m/v) voor een bedrijf gevestigd in Diegem. Het betreft een uitzendopdracht met optie vast. De Onthaal en Administratieve Medewerker maakt deel uit van het office team en rapporteert aan de Human Resource Manager. Je bent verantwoordelijk voor zowel het onthaal als administratieve ondersteunende taken. Omschrijving van het takenpakket: - Klantvriendelijkheid uitstralen binnen de organisatie; - Het eerste aanspreekpunt voor externen. Deze taak omvat het telefonische en persoonlijke onthaal in het Nederlands, Frans en Engels - Professioneel beantwoorden van telefonische oproepen, proactief overnemen van telefoonlijnen van collega's. - Klantgerichte en professionele ontvangst van elke bezoeker naargelang de situatie (klant, leverancier, prospect of juridische instanties). - Houdt permanent toezicht op de orde en netheid op de parkings, in de cosy area, de onthaalruimtes, vergaderzalen, directiekantoor, sanitaire ruimtes (met de ondersteuning van de externe schoonmaakploeg die door de operations assistant wordt aangestuurd). Meldingen aan de gemeente: defecte straatlampen, sluikstorten, etc. - Werkt enthousiast mee aan de safety cultuur van het bedrijf en straalt dit uit. Verantwoordelijk voor een reeks administratieve en praktische taken: - In- en uitgaande post en pakketten. - Assistentie voor het wagenpark. - Voorbereiding van Purchase Orders. - Logistiek beheer van consumables. - Beheer en onderhoud van kantoorapparatuur op alle sites. - Behandeling van de post en de koerierdiensten. - Agendabeheer meetings en vergaderzalen. - Reservatie transport, catering, hotel. - Klassement. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Albert Heijn (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de Albert Heijn in Maaseik zijn wij op zoek naar personen die enkele dagen per week beschikbaar zijn. Je wordt ingezet aan de kassa en/of aan de uitpak.

  • bandenmonteurs (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Go4Jobs Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je monteert, balanceert en herstelt banden van wagens. - Je hebt een passie voor auto's. -  Je hebt een goede conditie gezien de aard van het werk. - Je bent technisch en handig,  bent graag constant bezig met het monteren en ziet werk liggen. - Je maakt wagens klaar voor levering of gebruik (schoonmaken binnen en buitenkant, vloeistofpeilen bijvullen,...) - Je werkt je werk proper af, draagt zorg voor je materiaal en laat je werkplek opgeruimd achter. - Je bent (klant)vriendelijk en je kan in team werken. - Je bent collegiaal, professioneel, eerlijk en betrouwbaar (op tijd de afspraken nakomen). -  Je hebt ervaring in het monteren van wagenbanden.

  • Verko(o)p(st)er verfafdeling doe het zelf zaak (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een doe het zelfzaak regio Waregem zijn we op zoek naar een medewerker voor de verfafdeling. Je bent samen met een collega verantwoordelijk voor jou afdeling. Je helpt de klanten in de zoektocht naar het perfecte product.

  • Studenten orderpick/magazijnwerk gezocht regio Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM Recrucel NV

    Type: Studentenjob

    Je wordt ingeschakeld op de afdeling Outbound in het Europees Distributiecentrum Je zal instaan voor het: wegzetten van goederen en laden van vrachtwagens orderpicken en -packen scannen en labellen

  • Bijverdienste in de horeca - studenten/flexi (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een restaurant in Menen zijn wij op zoek naar iemand om telkens op vrijdag van 10u tot 15u te komen helpen, om: - te poetsen - af te wassen - te helpen in de zaal en keuken

  • Halfautomaat lasser / magazijnier (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een bedrijf dat reeds jarenlang actief is in stutwerken in opdracht van aannemers, achitecten, studiebureaus, overheden, etc. ... Hiervoor zijn we op zoek naar een halfautomaat lasser. Je bent verantwoordelijk voor het lassen van de hulpstukken van schoringsmateriaal. Je zal tewerkgesteld worden in het atelier en zal tevens 1 à 2 keer per week instaan voor het laden en lossen van de vrachtwagen. Dit gebeurt steeds met een beurtrol.

  • Process Engineer (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BURDOCK CONSULTANTS BELGIUM

    Type: Vaste Job

    De Process Engineer fungeert als kenniscentrum voor de hem/haar toegewezen proceseenheden. Je volgt dagelijks de werking van de eenheden op en adviseert de productieafdeling bij de operatie ervan zodat deze aan de piramide van ‘operationele uitmuntendheid’ voldoet. Je verzamelt, bundelt en rapporteert informatie over de werking van de eenheden en voert testruns uit. Je gaat hier zelf ook actief mee aan de slag om verbeterprojecten op korte en middellange termijn te formuleren. Je volgt problemen op en brengt de verschillende afdelingen samen om deze ten gronde op te lossen. Je zoekt indien nodig bijkomende informatie op of roept de hulp in van externe consultantfirma’s.

  • 1 zelfstandige Verpleegkundige te Sint-gillis -waas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VERPLEGING AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent een gegradueerde of bachelor verpleegkundige. Je bent sociaal voelend en bouwt gemakkelijk vertrouwensrelaties op met je patiënten. Daarenboven beschik je over een zelfstandige attitude waardoor je je kan aanpassen in verschillende thuissituaties.

  • Zelfstandige uitbater voor Press Shop Menen (Rijselstraat) (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een eigen zaak starten met een gerust hart? Het kan. Krijg de juiste begeleiding en combineer de voordelen van een eigen zaak met de ondersteuning van een groot bedrijf. Succes verzekerd! Kan je niet wachten om zelf aan een avontuur te beginnen? We zoeken zelfstandige uitbater voor: Press Shop Menen (Rijselstraat)

  • Verkoper Residentieel (Beleggings)vastgoed (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: TRES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Be-Housing bestaat 35 jaar en bezit in Vlaanderen en Brussel meer dan 1000 gemeubelde flats, hotelkamers, serviceflats en vakantiewoningen. Voor de verkoop van individuele units voor eigen gebruik en als belegging zijn we op zoek naar een topverkoper die de mensen hierin kan begeleiden. Dit kan perfect als bijverdienste tijdens de avonduren en in het weekeinde

Zoek naar antwoorden van PRIOWEBSITES in sociale netwerken
Look for responds of PRIOWEBSITES in social networks

Lees alle opmerkingen voor PRIOWEBSITES. Laat een reactie achter voor PRIOWEBSITES. PRIOWEBSITES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PRIOWEBSITES. Leave a respond for PRIOWEBSITES. PRIOWEBSITES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PRIOWEBSITES op de google maps. Adres en contacten PRIOWEBSITES
Location of PRIOWEBSITES on the google maps. Address and contacts of PRIOWEBSITES

Andere gerelateerde bedrijven als come PRIOWEBSITES PRIOWEBSITES: Be My Loft SPRL | ANGELINE | RESTAURANT HONGKONG CITY | NATHALIE WILLAERT | PHARMACIE PONCELET F.

Other related companies as PRIOWEBSITES: Be My Loft SPRL | ANGELINE | RESTAURANT HONGKONG CITY | NATHALIE WILLAERT | PHARMACIE PONCELET F.

PRIOWEBSITES is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PRIOWEBSITES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01979980468. Het bedrijf PRIOWEBSITES bevindt zich op het adres: AVENUE DE L'ATLANTIQUE 98A; 1150; SINT-PIETERS-WOLUWE/WOLUWE-SAI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 839,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 257,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Réalisation de programmes and logiciels. Lijst met producten zijn Produits & Services: Conception Web..
De hoofdactiviteit van PRIOWEBSITES is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PRIOWEBSITES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PRIOWEBSITES, openstaande posities, locatie van PRIOWEBSITES op de kaart.

PRIOWEBSITES is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is PRIOWEBSITES, company assigned to the tax number BE01979980468. The company PRIOWEBSITES is located at the address: AVENUE DE L'ATLANTIQUE 98A; 1150; SINT-PIETERS-WOLUWE/WOLUWE-SAI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 839,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 257,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Réalisation de programmes and logiciels. List of products are Produits & Services: Conception Web..
The main activity of PRIOWEBSITES is Services, Not Elsewhere Classified, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of PRIOWEBSITES is not available. You also can look at reviews of PRIOWEBSITES, open positions, location of PRIOWEBSITES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PRIOWEBSITES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PRIOWEBSITES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PRIOWEBSITES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PRIOWEBSITES, employees, financial statistics.