PRAGMA SOLUTIONS

Contactgegevens PRAGMA SOLUTIONS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PRAGMA SOLUTIONS: address, phone, fax, email, website, opening hours

PRAGMA SOLUTIONS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): INDUSTRIEPARK 8BIS; 3290; DIEST, België

Telefoon (phone): 13322372 (+32-13322372) 13322372 (+32-13322372)

Fax (fax): +32 (82) 235-46-89 +32 (82) 235-46-89

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PRAGMA SOLUTIONS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PRAGMA SOLUTIONS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PRAGMA SOLUTIONS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PRAGMA SOLUTIONS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PRAGMA SOLUTIONS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PRAGMA SOLUTIONS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PRAGMA SOLUTIONS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PRAGMA SOLUTIONS
Products information PRAGMA SOLUTIONS

BTW identificatienummer (tax): BE04586212158
Ondernemingsnummer: 4438720703
Hoofdstad (capital): 143,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 889,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Services: Fabrication,Produits Personnalisés.

Product categorie (product category): Réalisation de programmes and logiciels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PRAGMA SOLUTIONS
(Get full report from official database of BE for PRAGMA SOLUTIONS)

Aanvulling soorten activiteiten voor PRAGMA SOLUTIONS
Addition kinds of activities for PRAGMA SOLUTIONS

122101. Bituminous coal surface mining | Bituminous coal surface mining
842201. Aquaria en zoologische tuinen | Aquariums and zoological gardens
07210301. Ziektebeheersdiensten bezorgen | Crop disease control services
22419902. Katoen smalle stoffen | Cotton narrow fabrics
22820203. Nylongaren: gooien, draaien, wikkelen of spoelen | Nylon yarn: throwing, twisting, winding or spooling
34430203. Barometrische condensatoren | Barometric condensers
36310105. Kachels, schijf | Stoves, disk
50840805. Pompen en pompuitrusting, niet inbegrepen | Pumps and pumping equipment, nec
51370502. luiers | Diapers

Werken bij PRAGMA SOLUTIONS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PRAGMA SOLUTIONS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PRAGMA SOLUTIONS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PRAGMA SOLUTIONS. Looking for open vacancies in other companies

  • Uitzendconsulent Konvert Interim Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor ons kantoor te Tielt zoeken we een (bij voorkeur) ervaren Uitzendconsulent (m/v). Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: •Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures maar ook geschikte vacatures zoeken voor onze kandidaten. •Telefonische prospectie om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken. •Je begeleidt en volgt je kandidaten op tijdens hun sollicitatieproces en tewerkstelling. •Je zorgt voor een correcte administratieve opmaak en opvolging van contracten en prestaties. En dit alles doe je met een aanstekelijke glimlach!

  • Chauffeur BE (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Rijbewijs B+E - Je brengt bouwmaterialen naar verschillende werven - Daarnaast ondersteun je de medewerkers intern (knippen en plooien) - Je bent een verantwoordelijk persoon en heel gemotiveerd

  • Shopmanager fashion m/v 38u (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een gedreven verkoper/verkoopster? Ben je een geboren people manager en leider en wil je je leidinggevende vaardigheden verder ontwikkelen? Heb je een passie voor fashion? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken. Voor onze klant, een op en top Belgisch modebedrijf, zijn we op zoek naar een Shopmanager 38u om het team te Zottegem te versterken. Als Shopmanager ben je de sturende en motiverende leider in je winkel. Je garandeert de klant een warm welkom en een uitmuntende service. Tegelijk verfijn je de inspirerende uitstraling van de winkel. Met originele visual merchandising-ideeën geef je iedere klant een thuisgevoel dat hij altijd opnieuw wil beleven. Dát is meteen jouw grootste voldoening die je de drive geeft om nog verder te gaan. Doe de winkelomzet stijgen en hou het personeelsbudget onder controle. Analyseer de cijfers, ontwikkel de juiste actiepunten en bepaal dé prioriteiten: organiseer je team en help jouw collega's (pro)actief om de salesdoelstellingen te realiseren. Ontpop je tot een échte people manager die medewerkers gemotiveerd inplant en (administratief) opvolgt. In een aangename werksfeer geef je hen opleiding, coaching en begeleiding zodat hun salesvaardigheden nog verbeteren.

  • Dakwerker (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Izegem zijn we op zoek naar een dakwerker  Je staat in voor de combinatie van hellende en platte daken Zinkwerken komen ook aan bod Je komt terecht in een team van 3 a 6 personen Werven liggen voornamelijk in West-Vlaanderen, aan de kust en sporadisch in Oost-Vlaanderen

  • Huishoudhulp Boechout 12u/week (BOECHOUT)

    Regio: BOECHOUT

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een jong gastgezin wonende te Boechout zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 12u/week. Doordat je bijna dagelijks bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die het huishouden runt alsof het hen eigen huishouden betreft. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

  • Jobstudent Action Bredene (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: t-interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Jehebt een afwisselende baan met veel verschillende werkzaamheden en vormt samenmet je collega’s het hart van de winkelvloer. Je bent het eerste aanspreekpuntvoor onze klanten en zorgt dat zij op een klantvriendelijk manier wordengeholpen. Jespiegelt onze schappen, verwerkt retouren en vult restvracht bij wanneer nodig. Verder werk je als kassamedewerker en help je onze klanten op vriendelijke envlotte wijze. Het lossen van de binnenkomende vracht en het tijdens de dagschoonmaken van onze winkel behoort ook tot de werkzaamheden.

  • Studenten(M/V) dierenspeciaalzaak (voor woensdag namiddag) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Tom & Co

    Type: Studentenjob

    • Goederen en producten ontvangen. De levering controleren. • Producten naar een afdeling brengen, in de winkelrekken plaatsen en aanvullen • Producten in een afdeling verpakken en etiketteren. Controleren van verpakking en etiketten. • De voorraden opvolgen, tekorten vaststellen en bestellingen plaatsen. • De verkoopruimte en de producten in de afdeling onderhouden en schoonmaken. • De klant verwelkomen. De wensen vaststellen en adviseren over de producten en diensten. • De temperatuur in de koelkasten en koelruimtes controleren voor de voorraden en in de winkel • Producten inventariseren • Betalingen ontvangen / Kassa

  • Gepassioneerde student voor een goed draaiende bakkerij ! (m/v) (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een gekende en zeer goed draaiende bakkerij, zijn we op zoek naar een enthousiaste en gedreven collega om als student of flexijobber mee te draaien in de winkel! Wij zijn op zoek naar iemand die op zaterdag en/of zondag wil meedraaien in de bediening. Daarnast sta je mee in om de zaak netjes en proper te houden. De werkuren zijn van 's morgens heel vroeg, 05u30 tot in de vroege namiddag 14u.

  • ADMINISTRATIEF-COMMERCIEEL BEDIENDE ● Communicatieve duizendpoot regio KORTRIJK (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: DE ROUCK & VERHELLEN : welkom op onze website : www.derouck.be

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is een familiale KMO uit de regio Kortrijk, actief in de productie en verdeling van medische hulpmiddelen. Dankzij een klantgerichte service op maat en hoge kwaliteitsnormen zijn we uitgegroeid tot de top in ons vakgebied in België. Voor onze interne organisatie zoeken we dringend een (m/v): ADMINISTRATIEF-COMMERCIEEL BEDIENDE Communicatieve duizendpoot voor orderverwerking en all-round administratieve opvolging Functie: Na een grondige inwerkperiode word je verantwoordelijk voor de algemene administratie van onze organisatie. Je ontvangt en verwerkt orders, volgt deze verder op, je beheert de voorraden en verzorgt de facturatie. Hiertoe heb je dagelijks veelvuldige contacten met onze klanten en werk je nauw samen met de zaakvoerders.

  • Dossierbeheerder boekhoudkantoor VAST CONTRACT (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Accent

    Type: Vaste Job

    Voor een boekhoudkantoor zijn wij op zoek naar een dossierbeheerder voor een directe vaste indienstname. Samen met de relatiebeheerder ben je verantwoordelijk voor het beheer van een 50 tal dossiers. +/- 40 vennootschappen en 10 eenmanszaken. Jij bent verantwoordelijk voor volledige dossiers van A tot Z. Verder heb je het eerste lijncontact met klanten. Dit voor de basisvragen.

  • Projecthoofdverpleegkundige (vaste job) (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: X-Care

    Type: Vaste Job

    Wil je ook elke dag de challenge met jezelf aangaan? Ben je ook zo’n gedreven, doelgerichte verpleegkundige? Heb je sterke skills en het hart op de juiste plaats? Dan is X-Care thé place to work! X-Care bestaat uit een gemotiveerd team van projectmedewerkers verpleegkunde, die allemaal het beste uit zichzelf willen halen. Als projectmedewerker word je ingeschakeld voor opdrachten binnen de zorgsector: zowel binnen de thuiszorg, als binnen woon-en zorgcentra, ziekenhuizen, ambulante centra,… Voor elk wat wils! The Challenge Wij zoeken momenteel hoofdverpleegkundigen of verpleegkundigen met de ambitie om op korte termijn hoofdverpleegkundige te worden. Je hebt zin om een afwisselende en boeiende carrière als verpleegkundige uit te bouwen. Flexibiliteit is jouw middle name.

  • Reclame bedeler in Willebroek (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

Zoek naar antwoorden van PRAGMA SOLUTIONS in sociale netwerken
Look for responds of PRAGMA SOLUTIONS in social networks

Lees alle opmerkingen voor PRAGMA SOLUTIONS. Laat een reactie achter voor PRAGMA SOLUTIONS. PRAGMA SOLUTIONS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PRAGMA SOLUTIONS. Leave a respond for PRAGMA SOLUTIONS. PRAGMA SOLUTIONS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PRAGMA SOLUTIONS op de google maps. Adres en contacten PRAGMA SOLUTIONS
Location of PRAGMA SOLUTIONS on the google maps. Address and contacts of PRAGMA SOLUTIONS

Andere gerelateerde bedrijven als come PRAGMA SOLUTIONS PRAGMA SOLUTIONS: ARIANE MEERSSCHAERT | CLAUDE DELFOSSE | N. TANGHE | PHARMACIES DE GARDE | DIMANET

Other related companies as PRAGMA SOLUTIONS: ARIANE MEERSSCHAERT | CLAUDE DELFOSSE | N. TANGHE | PHARMACIES DE GARDE | DIMANET

PRAGMA SOLUTIONS is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PRAGMA SOLUTIONS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04586212158. Het bedrijf PRAGMA SOLUTIONS bevindt zich op het adres: INDUSTRIEPARK 8BIS; 3290; DIEST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 143,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 889,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Réalisation de programmes and logiciels. Lijst met producten zijn Services: Fabrication,Produits Personnalisés..
De hoofdactiviteit van PRAGMA SOLUTIONS is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PRAGMA SOLUTIONS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PRAGMA SOLUTIONS, openstaande posities, locatie van PRAGMA SOLUTIONS op de kaart.

PRAGMA SOLUTIONS is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is PRAGMA SOLUTIONS, company assigned to the tax number BE04586212158. The company PRAGMA SOLUTIONS is located at the address: INDUSTRIEPARK 8BIS; 3290; DIEST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 143,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 889,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Réalisation de programmes and logiciels. List of products are Services: Fabrication,Produits Personnalisés..
The main activity of PRAGMA SOLUTIONS is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of PRAGMA SOLUTIONS is not available. You also can look at reviews of PRAGMA SOLUTIONS, open positions, location of PRAGMA SOLUTIONS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PRAGMA SOLUTIONS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PRAGMA SOLUTIONS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PRAGMA SOLUTIONS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PRAGMA SOLUTIONS, employees, financial statistics.