MEDIAMIX-BENELUX

Contactgegevens MEDIAMIX-BENELUX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MEDIAMIX-BENELUX: address, phone, fax, email, website, opening hours

MEDIAMIX-BENELUX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRUSSELSESTEENWEG 355; 3090; OVERIJSE, België

Telefoon (phone): 26884022 (+32-26884022) 26884022 (+32-26884022)

Fax (fax): +32 (10) 652-99-59 +32 (10) 652-99-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MEDIAMIX-BENELUX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MEDIAMIX-BENELUX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MEDIAMIX-BENELUX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MEDIAMIX-BENELUX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MEDIAMIX-BENELUX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MEDIAMIX-BENELUX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MEDIAMIX-BENELUX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MEDIAMIX-BENELUX
Products information MEDIAMIX-BENELUX

BTW identificatienummer (tax): BE08847259521
Ondernemingsnummer: 9413879394
Hoofdstad (capital): 598,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 766,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Services: Produits Personnalisés,Fabrication.

Product categorie (product category): Réalisation de programmes and logiciels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MEDIAMIX-BENELUX
(Get full report from official database of BE for MEDIAMIX-BENELUX)

Aanvulling soorten activiteiten voor MEDIAMIX-BENELUX
Addition kinds of activities for MEDIAMIX-BENELUX

011200. Rijst | Rice
14590205. Sillimaniet mijnbouw | Sillimanite mining
27590102. Valuta: gegraveerd | Currency: engraved
27590303. Circulaires: drukwerk, nsk | Circulars: printing, nsk
35690103. Filters, algemene lijn: industriële | Filters, general line: industrial
39110202. Sigaren aanstekers, edelmetaal | Cigar lighters, precious metal
51990303. honden | Dogs
73590802. Live plant verhuur | Live plant rental
92239902. Eerlijk kamp, ​​overheid | Honor camp, government

Werken bij MEDIAMIX-BENELUX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MEDIAMIX-BENELUX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MEDIAMIX-BENELUX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MEDIAMIX-BENELUX. Looking for open vacancies in other companies

  • Ijzervlechter (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een ervaren ijzervlechter voor een van de grootste bouwbedrijven uit het Waasland . Onze klant is gespecialiseerd in grote infrastructuurwerken . Je plaatst en bindt de bewapeningsnetten . Indien je bewapening kan lassen is dit een groot pluspunt . Je werkt tewerkgesteld over diverse werven in de regio .

  • Huishoudhulp DCO De Bron (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: VZW DCO DE BRON

    Type: Dienstenchequebaan

    De Bron werft aan! DCO De Bron blijft groeien en is op zoek naar enthousiaste medewerkers om ons team te versterken. Sta jij al te popelen om gezinnen te hulp te snellen bij het wekelijkse onderhoud van hun woning? Dan zijn wij van DCO De Bron op zoek naar jou!

  • Word jij onze nieuwe collega huishoudhulp? (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: PWA/DCO

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij gemotiveerd? Hou jij van poetsen? Doe jij ook graag andere kleine huishoudelijke taken? Kan je zelfstandig werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!! Als medewerker-huishoudhulp (via het systeem van de dienstencheques) sta je in voor het verrichten van huishoudelijke taken (schoonmaken van de woning, poetsen van de ramen, strijken, eventueel bereiden van kleine maaltijden of boodschappen doen) bij één of meerdere particulieren. Wij zijn vooral en dringend op zoek naar nieuwe medewerkers, woonachtig in Landen of in één van de deelgemeenten van Landen, omdat ons klantenbestand (personen bij wie u werkt) zich bijna uitsluitend in Landen situeert.

  • enthousiaste thuishulp / poetshulp Heist-aan-zee (HEIST-AAN-ZEE)

    Regio: HEIST-AAN-ZEE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet!

  • jobstudenten versafdeling supermarkt (zaterdag 13u tot 20u) (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: VERLINDEN

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar jobstudenten en/ of flexijobbers die tweewekelijks op zaterdagnammiddag onze versafdeling kunnen komen versterken. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het bedienen van de klanten. Op kalme momenten vul je de toonbanken aan of help je mee met het facen van de winkel. Ook het onderhoud van je werkplek behoort tot je takenpakket. Ervaring is geen vereiste, motivatie des te meer!

  • Host/Hostess | Vega (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Studentenjob

    Om hun gadgets aan andere bedrijven te tonen, hebben ze een truck ontworpen met alles erop en eraan: een vitrine om hun producten voor te stellen, een ingebouwde bar voor een drankje mee te pikken.. noem maar op! VEGA gaat heel België rond met deze truck om hun uitgebreid gamma voor te stellen bij bedrijven. Hiervoor zoeken we een host/hostess die de klanten alvast kunnen verwelkomen en hen een drankje aanbieden. Je gaat de klanten warm maken voor de producten die in de truck zijn tentoongesteld. Weet je helemaal niets over niveau-en drukinstrumenten? Geen probleem! De accountmanagers staan je te hulp om de klanten van jou over te nemen. Jouw voornaamste taak is iedereen op hun gemak stellen met een drankje en bij afscheid een gadget mee te geven.

  • student deeltijds callagent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FLEXTRA- INTERIM

    Type: Studentenjob

    Ben jij student en minimum 2 dagen beschikbaar om in een callcenter te werken? Is werken op zaterdag voor jou geen probleem? Heb jij een aangename stem en bel jij graag? Wij zijn op zoek naar jou!

  • Quality engineer- experienced in manufacturing processes - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: LGA Engineering

    Type: Vaste Job

    Onze klant maakt deel uit van een miljardenbedrijf. De vestiging in Gent is net zoals de holding, enorm succesvol. Zij zijn toe aan uitbreiding en verdere professionalisering en daarom dat zij op zoek gaan naar een quality engineer. Wat kan je verwachten van het takenpakket Je streeft kwaliteit na binnen de productie-omgeving en dit in nauw teamverband met jouw collega's die ook instaan voor het gehele kwaliteitsproces Je werkt voornamelijk samen met drie verschillende teams, productie, R&D en het labo Verbetertrajecten zullen door jou opgesteld worden adhv analysetechnieken Problem-solving, procesoptimalisatie en kwaliteit zijn zaken die je niet uit het oog verliest Je verleent ook technische support aan klanten en je doet dit ook sporadisch adhv clientvisits

  • Productie Supervisor (Farmaceutische industrie) (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: VANDER MEIREN & PAUWELS REKRUTERING

    Type: Vaste Job

    Korte omschrijving van onze opdrachtgever Onze opdrachtgever is een belangrijke speler in de farmaceutische productie-industrie. De firma bevindt zich in een fase van sterke groei, zowel qua personeelsbestand als qua uitbreiding en diversifiëring van het productengamma. Er wordt bijvoorbeeld fors geïnvesteerd om zowel de capaciteit als de polyvalentie van de process-installaties naar een hoger niveau te brengen. De onderneming heeft ruimte voor getalenteerde mensen die de groei van de firma mee zullen ondersteunen en vanuit een verbeteringsgerichte aanpak hun stempel willen drukken. Concreet zoekt Vander meiren & Pauwels Recruitment voor deze firma een: Productie Supervisor (Farmaceutische industrie) Operationeel management in een uitdagende en enorm leerrijke omgeving - Change en optimalisatie Functieomschrijving Je bekleedt een leidinggevende rol in het Operationeel gedeelte van de Productie. Meer specifiek ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van de meest boeiende en complexe stap in het productieproces (chromatografie) en voor de administratieve opvolging van deze activiteiten. Daarnaast ben je betrokken (als deelnemer of coördinator) bij verschillende projecten die betrekking hebben op je afdeling. je geeft rechtstreeks leiding aan twee teamleaders en indirect aan lijnverantwoordelijken en aan een dertigtal operatoren je coördineert het samenstellen van productie-data voor het hoger management, zoals rendements- en trendanalyses, overzichtsrapporten e.d. je bent als coördinator of deelnemer betrokken bij meerdere productie-gerelateerde projecten, zoals kwalificatie van methoden en toestellen, technologie transfer van productieprocessen, In Place validatie... voorstellen van CAPA’s (Correctieve en Preventieve Acties) om de processen binnen de afdeling te verbeteren je begeleidt op operationeel niveau de verschillende uitdagingen waarmee de firma geconfronteerd wordt ten gevolge van de sterke positieve groei en de verdere positionering op de internationale markt (o.a. USA) (bvb. veranderingsmanagement: cultuur, processen en procedures), training, objectieven uit audits, etc.) je rapporteert aan de Productiemanager Voor de meest volledige functie-omschrijving, verwijzen wij u graag door naar onze website: https://vp-recruitment.be/vacatures/

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio SCHILDE (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

  • Kinesist (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: LOCOLOGO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Kinesist

  • Computer Futures - Product Owner (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een (freelance) product owner op zoek naar een nieuwe uitdaging?    Een toonaangevende klant zoekt een freelance Product owner. Je bent binnen het bedrijf de schakel tussen de business en het team en werkt op een innovatief project.     Profiel Ruime Product owner ervaring Patronen doorbreken Sterke persoonlijkheid Continu verbeteren   Project details Locatie: Zuid-Brussel Projectduur: min 6 maanden Marktconforme verloning   Interesse?   In een persoonlijk gesprek vertel ik graag meer over de inhoud en achtergrond van de rol.  Reageer op de advertentie via de knop hieronder.

Zoek naar antwoorden van MEDIAMIX-BENELUX in sociale netwerken
Look for responds of MEDIAMIX-BENELUX in social networks

Lees alle opmerkingen voor MEDIAMIX-BENELUX. Laat een reactie achter voor MEDIAMIX-BENELUX. MEDIAMIX-BENELUX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MEDIAMIX-BENELUX. Leave a respond for MEDIAMIX-BENELUX. MEDIAMIX-BENELUX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MEDIAMIX-BENELUX op de google maps. Adres en contacten MEDIAMIX-BENELUX
Location of MEDIAMIX-BENELUX on the google maps. Address and contacts of MEDIAMIX-BENELUX

Andere gerelateerde bedrijven als come MEDIAMIX-BENELUX MEDIAMIX-BENELUX: AUBERGE DES CHAPELIERS | HENDRIK SCHATTEMAN | VANDERHAEGEN | K. ERARD | LABO BOUGATBA

Other related companies as MEDIAMIX-BENELUX: AUBERGE DES CHAPELIERS | HENDRIK SCHATTEMAN | VANDERHAEGEN | K. ERARD | LABO BOUGATBA

MEDIAMIX-BENELUX is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MEDIAMIX-BENELUX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08847259521. Het bedrijf MEDIAMIX-BENELUX bevindt zich op het adres: BRUSSELSESTEENWEG 355; 3090; OVERIJSE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 598,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 766,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Réalisation de programmes and logiciels. Lijst met producten zijn Services: Produits Personnalisés,Fabrication..
De hoofdactiviteit van MEDIAMIX-BENELUX is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MEDIAMIX-BENELUX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MEDIAMIX-BENELUX, openstaande posities, locatie van MEDIAMIX-BENELUX op de kaart.

MEDIAMIX-BENELUX is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is MEDIAMIX-BENELUX, company assigned to the tax number BE08847259521. The company MEDIAMIX-BENELUX is located at the address: BRUSSELSESTEENWEG 355; 3090; OVERIJSE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 598,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 766,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Réalisation de programmes and logiciels. List of products are Services: Produits Personnalisés,Fabrication..
The main activity of MEDIAMIX-BENELUX is Social Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of MEDIAMIX-BENELUX is not available. You also can look at reviews of MEDIAMIX-BENELUX, open positions, location of MEDIAMIX-BENELUX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MEDIAMIX-BENELUX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MEDIAMIX-BENELUX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MEDIAMIX-BENELUX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MEDIAMIX-BENELUX, employees, financial statistics.