DE JAGER AUTOMATION

Contactgegevens DE JAGER AUTOMATION: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE JAGER AUTOMATION: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE JAGER AUTOMATION

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MOLENSTRAAT 200; 9900; EEKLO, België

Telefoon (phone): 93784989 (+32-93784989) 93784989 (+32-93784989)

Fax (fax): +32 (50) 445-27-20 +32 (50) 445-27-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE JAGER AUTOMATION: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE JAGER AUTOMATION"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE JAGER AUTOMATION"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE JAGER AUTOMATION, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE JAGER AUTOMATION. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE JAGER AUTOMATION, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE JAGER AUTOMATION. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE JAGER AUTOMATION
Products information DE JAGER AUTOMATION

BTW identificatienummer (tax): BE02469146728
Ondernemingsnummer: 2958862304
Hoofdstad (capital): 954,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 265,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Services: Produits Personnalisés.

Product categorie (product category): Réalisation de programmes and logiciels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE JAGER AUTOMATION
(Get full report from official database of BE for DE JAGER AUTOMATION)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE JAGER AUTOMATION
Addition kinds of activities for DE JAGER AUTOMATION

274101. Kunstkopie en posteruitgeverij | Art copy and poster publishing
571300. Vloerbedekking winkels | Floor covering stores
07429900. Veterinaire diensten, specialiteiten, nec | Veterinary services, specialties, nec
22110103. Beddengoed, katoen | Bedspreads, cotton
24310703. Trellises, hout | Trellises, wood
38450120. Ultrasone medische apparatuur, behalve schoonmaak | Ultrasonic medical equipment, except cleaning

Werken bij DE JAGER AUTOMATION: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE JAGER AUTOMATION: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE JAGER AUTOMATION. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE JAGER AUTOMATION. Looking for open vacancies in other companies

  • Business Process Support Medewerker / Interne Support Medewerker (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze goede en internationale klant gelegen te Machelen (Brucargo) zijn wij op zoek naar een Business Process Support Specialist (m/v). Help jij graag je collega"s verder en pluis jij graag dingen uit? Werk jij oplossingsgericht en ben jij service-minded? Ben jij zeer vlot Engels- en Nederlandstalig? Lees dan zeker verder! Wij zijn op zoek naar een Interne Support Medewerker die ondersteuning zal bieden aan collega's (Customer Service en Supply Chain teams), over de Europese vestigingen heen, in verband met de gebruikte interne systemen en processen. Je zoekt oplossingen bij problemen, je geeft specifieke instructies, je verzorgt opvolging, je voert analyses uit, ... Hierbij is Master Data management een belangrijk onderdeel van je job. Je zorgt met andere woorden voor een totaaloplossing. Je takenpakket: - Master Data: je zorgt voor een correcte en volledige registratie in alle gebruikte systemen (data-input). Dit is een stukje repetitief werk waar accuraatheid zeer belangrijk is. Dit is een belangrijk controle mechanisme van het dagelijkse werk. - Je neemt deel aan team meetings waarin de dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse activiteiten worden besproken - Je bent 'first line support' waarbij je per mail en telefonisch ondersteuning zal bieden aan je collega's over de verschillende vestigingen heen. Je zal de binnenkomende vragen onderzoeken, een oplossing zoeken, deze oplossing zelf testen en feedback geven. Hierbij beheer je een mailbox (gemiddeld 100 binnenkomende mails per dag) met vragen/problemen in verband met business processen en systemen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor je collega's over verschillende vestigingen heen. Je zorgt voor een analyse van het probleem en je gaat de meest geschikte oplossing bieden, dit zo snel als mogelijk.

  • Technieker (elektrische kennis) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U heeft een basis elektriciteit en bent handig. U steekt graag de handen uit de mouwen en leert graag bij. Loon: 12 euro/uur en dagvergoeding Bereikbaar met het openbaar vervoer

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Zingem (ZINGEM)

    Regio: ZINGEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • Strijk(st)er (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: UW HELPENDE HAND

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor onze strijkateliers in Oostkamp, Sint-Michiels, Sint-Kruis, Assebroek, Sint-Andries en Beernem zijn wij op zoek naar strijk(st)ers. Als strijk(st)er bestaat uw taak uit het perfect strijken van kledij (particuliere) met professionele machines. Via de verantwoordelijke van het strijkatelier en het kantoor krijg je de nodige ondersteuning, opleiding en opvolging. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, afkomst, geaardheid of handicap, ook 45-plussers zijn welkom.

  • Studenten (10/09 - 14/09) (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Studentenjob

    Ben je student en volgende week vrij om te werken van 10/09 tot 14/09? We zoeken 20 studenten om te werken van 10/09 tot 14/09. Ook als je maar enkele dagen kan werken, zijn er opties! Je werkt voor een verpakkingsbedrijf in Kampenhout Je taken bestaan uit het inpakken en sorteren van drankflessen of chocolade in daguren van 7u30 - 16u30. Interesse? Bel snel op het nummer 015250720!

  • Jobstudent kassamedewerker/ster (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Studentenjob

    Als kassamedewerker draag je zorg voor alle voorkomende kassawerkzaamheden en de bijhorende dienstverlening aan de bezoekers van onze winkel. De klanten staan voor jou in de rij, maar door je vlotte en nauwkeurige manier van werken duurt dat maar heel even. Je werkt met een computerkassa, scant producten, handelt de betaling af en doet dat altijd met een glimlach. Waar mogelijk help je de klanten met hun producten, beantwoordt hun vragen en je verwijst ze naar de juiste verkoopmedewerker zodat ze graag bij tuincentrum Pelckmans terugkomen. In de rustige periodes zijn het onderhouden en het bijvullen van de winkelrekken ook één van je taken, je zorgt daarbij voor een nette en correcte presentatie van de artikelen.

  • Student-bijrijder doorheen de week | vertrek vanuit Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een logistiek bedrijf zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten die tijdens de week (maandag t.e.m. vrijdag) een centje willen bijverdienen. Je bent minstens 1 dag per week beschikbaar en rijdt mee met de vrachtwagenchauffeur. Je zal de bestellngen gaan afzetten bij de klanten en de administratie tijdens de rit bijhouden. Indien er klachten zijn, neem je contact op met de mensen van de firma. Meestal vertrek je 's ochtends rond 6u aan het bedrijf te Herentals en werk je tot alle bestellingen zijn afgewerkt. De werktijden zijn dus afhankelijk van het aantal bestellingen en de drukte op de weg.

  • Operator los-en laadoperaties (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ADECCO RENEWI EVERGEM

    Type: Vaste Job

    Voor Renewi zijn wij op zoek naar een medewerker voor de los-en laadoperatie. Deze opdracht houdt specifiek in dat u instaat voor: De staalname van de vrachtwagens die de afvalstoffen aanleveren; Het begeleiden van de vrachtwagens naar de losplaats; Het lossen en verpompen van de vloeibare afvalstoffen; Het lossen van de containers met een containerwagen.

  • planner verpakkingsafdeling (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: vind! Organisatie Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Je analyseert op weekbasis en op dagbasis de voorraadbehoeften. Je maakt een wekelijkse planning op die bepaalt welk product er op welke lijn verpakt zal worden. De planning volg je dagelijks op en stuur je bij waar nodig. Je communiceert efficiënt met medewerkers van de Supply Chain afdeling en teamleiders van de productieafdeling. Je maakt een lange termijn planning op, op basis van je inzicht in het logistieke proces, de minimum stocks, verkoopcijfers en forecasts.

  • Testleiders (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: Pearson Benelux

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als testleider verzamel je Vlaamse normen voor de WPPSI-IV-NL (vanaf heden tot april 2019).Je volgt een training waarbij je kennis maakt met de nieuwe test en oefent met het materiaal. Vervolgens zoek je peuters/kleuters in je omgeving (school, sportclub...) en verzorg je, onder begeleiding van de regiocoördinator, de afnames. Als testleider ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de afnames. Je zal feedback ontvangen van de regiocoördinator over je afnames, waardoor je groeit in het scoren hiervan.

  • ANALYTICAL SCIENTIST - CAPILLARY ELECTROPHORESIS (CGE) - PROTEINS (BRAINE-L'ALLEUD)

    Regio: BRAINE-L'ALLEUD

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1669019-inline.html?cid=Partner_VDAB In order to support our client's growth, we are looking for a Scientist with experience in Analytical chromatographic techniques applied to proteins, as well as Capillary Electrophoresis (CGE) Our client is located in the Walloon Brabant area (South of Brussels) and is a well-known actor in the pharmaceutical industry. Analytical Scientist Proteins Chromatographic Techniques / CGE South of Brussels As a Scientist with experience in Analytical chromatographic techniques applied to proteins, as well as Capillary Electrophoresis (CGE), your role will be the design of experiments. In the laboratory, you perform the daily activities linked to development, validation and transfers. You analyse the results, check the data and present them during the meetings. Of course, you also help with release and stability testing during the project on which you work. All these items have to be done in compliance with GMP and HSE Rules. Are you convinced you are the Scientist with experience in Analytical chromatographic techniques applied to proteins, as well as Capillary Electrophoresis (CGE) that we are looking for ? Contact Benjamin Dieudonné from HAYS Life Sciences in Wavre via +32(0)10/23.37.00 and/or send your cv today through our website!

  • Account Manager (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: OSCART INTELLIGENCE

    Type: Werfreserve

    Wegens uitbreiding zoeken we account managers voor de verder uitrol van onze digitale communicatie. In je regio rekenen bestaande klanten op jou en wachten potentiële klanten op je komst om hen te overtuigen. Je afspraken regel je zelf en per dag bezoek je 5 (potentiële) klanten en prospecten waarbij je de uitgebreide mogelijkheden van de producten toelicht. Je maakt offertes op en zorgt voor de opvolging ervan. Je rapporteert dagelijks via ons systeem.

Zoek naar antwoorden van DE JAGER AUTOMATION in sociale netwerken
Look for responds of DE JAGER AUTOMATION in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE JAGER AUTOMATION. Laat een reactie achter voor DE JAGER AUTOMATION. DE JAGER AUTOMATION bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE JAGER AUTOMATION. Leave a respond for DE JAGER AUTOMATION. DE JAGER AUTOMATION on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE JAGER AUTOMATION op de google maps. Adres en contacten DE JAGER AUTOMATION
Location of DE JAGER AUTOMATION on the google maps. Address and contacts of DE JAGER AUTOMATION

Andere gerelateerde bedrijven als come DE JAGER AUTOMATION DE JAGER AUTOMATION: FLREALCO SA | Fil 脿 Plomb (Le)-EFT | JO LEYSEN | De Paepe T | BRUSSELS ANGELS AMERICAN FOOTBALL CLUB A.S.B.L.

Other related companies as DE JAGER AUTOMATION: FLREALCO SA | Fil 脿 Plomb (Le)-EFT | JO LEYSEN | De Paepe T | BRUSSELS ANGELS AMERICAN FOOTBALL CLUB A.S.B.L.

DE JAGER AUTOMATION is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE JAGER AUTOMATION, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02469146728. Het bedrijf DE JAGER AUTOMATION bevindt zich op het adres: MOLENSTRAAT 200; 9900; EEKLO. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 954,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 265,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Réalisation de programmes and logiciels. Lijst met producten zijn Services: Produits Personnalisés..
De hoofdactiviteit van DE JAGER AUTOMATION is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE JAGER AUTOMATION is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE JAGER AUTOMATION, openstaande posities, locatie van DE JAGER AUTOMATION op de kaart.

DE JAGER AUTOMATION is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE JAGER AUTOMATION, company assigned to the tax number BE02469146728. The company DE JAGER AUTOMATION is located at the address: MOLENSTRAAT 200; 9900; EEKLO. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 954,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 265,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Réalisation de programmes and logiciels. List of products are Services: Produits Personnalisés..
The main activity of DE JAGER AUTOMATION is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DE JAGER AUTOMATION is not available. You also can look at reviews of DE JAGER AUTOMATION, open positions, location of DE JAGER AUTOMATION on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE JAGER AUTOMATION, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE JAGER AUTOMATION, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE JAGER AUTOMATION, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE JAGER AUTOMATION, employees, financial statistics.