DE FRAYE

Contactgegevens DE FRAYE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE FRAYE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE FRAYE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-RENELDISLAAN 2; 3001; LEUVEN, België

Telefoon (phone): 16239445 (+32-16239445) 16239445 (+32-16239445)

Fax (fax): +32 (82) 412-83-86 +32 (82) 412-83-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE FRAYE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE FRAYE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE FRAYE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE FRAYE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE FRAYE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE FRAYE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE FRAYE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE FRAYE
Products information DE FRAYE

BTW identificatienummer (tax): BE07675842285
Ondernemingsnummer: 5639801025
Hoofdstad (capital): 596,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 852,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Services: Produits Personnalisés.

Product categorie (product category): Réalisation de programmes and logiciels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE FRAYE
(Get full report from official database of BE for DE FRAYE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE FRAYE
Addition kinds of activities for DE FRAYE

239903. Banners, wimpers en vlaggen | Banners, pennants, and flags
394912. Croquet en polo apparatuur en benodigdheden | Croquet and polo equipment and supplies
07230301. Bean schoonmaakdiensten | Bean cleaning services
10110102. Open pit taconite mijnbouw | Open pit taconite mining
24110203. Piketten en eilanden: rond of gesplitst | Pickets and paling: round or split
28139903. argon | Argon
28210400. Plasticisator / additief gebaseerde plastic materialen | Plasticizer/additive based plastic materials
28690102. Amylalcohol | Amyl alcohol
30890304. Deuren, vouwen: kunststof of kunststof bekleed stof | Doors, folding: plastics or plastics coated fabric
49410000. Water voorraad | Water supply

Werken bij DE FRAYE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE FRAYE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE FRAYE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE FRAYE. Looking for open vacancies in other companies

  • Dispatcher 2-ploegen (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ASAP XL MAINFREIGHT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je taken: Je bent het eerste aanspreekpunt voor chauffeurs en bezoekers; Je registreert trailers en geeft opdrachten door aan onze tucky-chauffeurs; Ladingen en lossingen verwerk je in het Warehouse Management Systeem; Je maakt vervoersdocumenten, laad- en losdocumenten op; Je volgt de planning op en geeft afwijkingen door aan de operaties; Je behoudt het overzicht over de kaaiplanning; Je verwerkt de palletadministratie; Je werkt in een ploegensysteem: 05u-13u of 13u-21u.

  • SCHRIJNWERKER (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: AGO CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Sleidinge is AGO Jobs & HR Zelzate op zoek naar een schrijnwerker. Jouw functie bestaat uit: - het volledig klaarmaken van exclusieve en standaard standonderdelen gaande van exclusieve designtogen tot en met eenvoudige zuilen en standaard wandpanelen allen in hout. - samen met de ploegbaas de standen op verplaatsing monteren.

  • Schrijnwerker atelier M/V (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als schrijnwerker PVC op atelier zijn jouw taken: aan elkaar lassen van raamprofielen (4 kops lasmachine) het opkuisen van de profielen met de hoekenpoetsmachine zagen en plaatsen van glaslatten de werkpost organiseren en opruimen

  • Procesoperator volcontinu (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een internationaal stabiel bedrijf in de regio van Gent zijn we op zoek naar een gedreven procesoperator. Uw takenpakket: - Het foutloos ontwikkelen van papierrollen en ervoor zorgen dat het productieproces vlot verloopt. - iInstellen en bedienen van machines. - Procesopvolging in de afdeling. - Meehelpen bij stilstanden en breuken. - Delen van informatie, kennis en kunde met collega's. - Rapporteren aan de meestergast. - Materialen vervoeren met de heftruck en rolbrug. - Je zal werken in een volcontinu systeem.

  • Onderhoudstechnieker/Projecttechnieker (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor ons klant in de regio Waasland zijn wij op zoek naar een Onderhoudstechnieker/Projecttechnieker. Functie: Actief werken / leiden van de vele technische verbeteringsprocessen in het bedrijf. Oplossen en voorkomen van pannes. Uitbouw van preventief onderhoudssysteem van onze technische installaties

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO GENT (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Office Manager Konvert Interim Diegem m/v (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Konvert Office Leuven

    Type: Studentenjob

    Als Office manager ben jij de schakel tussen het kantoor en de klant. Je bent verantwoordelijk voor: •De commerciële en resultaatgerichte uitbouw van je kantoor en klantenbestand door onder andere actieve prospectie en klantenbezoeken. •De coaching van jouw team en uitbouw van hun commercieel talent. •De interne werking van jouw kantoor (dagelijkse werking en foutloze administratie).

  • STUDENT (m/v) Recruiter Hello Fresh - regio Evergem (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM VAST PERSONEEL

    Type: Studentenjob

    Tempo-Team is een onderdeel van Randstad Holding, de tweede grootste HR-dienstverlener ter wereld. Randstad Holding heeft meer dan 34.000 medewerkers, ruim 5.000 vestigingen en inhouse vestigingen in meer dan 50 landen. Werken bij Tempo-Team Werk je graag met mensen en ben je organisatorisch aangelegd? Dan is er misschien een job voor jou bij Tempo-Team zelf. In België is Tempo-Team vandaag ook een toonaangevende uitzendorganisatie. Dit hebben we in de eerste plaats te danken aan een enthousiast team vaste medewerkers. Ze houden van hun job omdat er dagelijks ruimte is voor zelfontplooiing en initiatief. Om dat zo te houden creëert Tempo-Team een ideaal klimaat: een werksfeer waarin de persoon centraal staat en waarbij alles draait rond groepsgevoel en menselijke warmte. Functiebeschrijving Als student recruiter (m/v) sta je in voor het invullen van de planning van Hello Fresh, een bedrijf actief binnen de voedingssector. Jij ontvangt als student recruiter mee alle aanvragen (zowel tijdelijke als vaste opdrachten) van de klant en giet deze in een heldere planning. Het is jouw verantwoordelijkheid dat de aanvragen ingevuld worden. Je matcht deze dus met kandidaten uit de pool die je zelf (proactief) op peil houdt en onderneemt hiervoor geschikte rekruteringsacties. Het zoeken naar geschikte kandidaten en het invullen van alle planningen is jouw prioriteit! Wij zoeken: een matchmaker met drive, discipline en doorzettingsvermogen Je zal werken regio Evergem Je werkt in een dynamische en soms hectische omgeving. Minstens twee dagen kunnen werken (en regelmatig weekendwerk) is een must!

  • Verantwoordelijke dienst na verkoop (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je bent het centrale aanspreekpunt voor klanten die problemen ondervinden bij het wegen. Je helpt de klant telefonisch verder om het probleem te kunnen oplossen, en waar dit niet direct lukt onderzoek je dit verder of organiseer je een interventie. Je maakt de planning van de techniekers die instaan voor herstellingen en ijkingen , hierin hou je rekening met oproepen op de help desk maar ook met onderhoudscontracten en oplevering van nieuwe projecten. Je staat ook in voor de volledige technische maar ook praktische voorbereiding van deze interventies (bvb de aanmeldingsprocedures bij grote bedrijven) . Je verzorgt de administratie die bij de dienst na verkoop komt kijken: veiligheidsdocumenten voor de interventies, bijhouden klantendossiers en database, besteldocumenten, facturatie, etc. Je maakt offertes voor wisselstukken, interventies en kleinere projecten en je staat ook in voor de verhuring van ijkgewichten . Je doet ook nacalculaties na uitvoering. Daarnaast werk je ook mee aan het kwaliteitssysteem: het plannen en uitvoeren van interne audits, het up-daten van procedures, contacten met de overheid en controle-organismen over normeringen enz .

  • Sales & Marketing manager (EINE)

    Regio: EINE

    Bedrijf: IC-SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    EZ Ride is op zoek naar jou! EZ Ride is een jong bedrijf, actief in de tech & mobility sector. Je komt dus terecht in een zeer actuele sector, waar innovatie centraal staat. We zijn op zoek naar een nieuwe collega die ons kan helpen groeien. Je bent een proactieve persoon en altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden en opportuniteiten. Bij EZ Ride verwachten we dat je bijdraagt aan onze groei door jouw inbreng. We hechten dus veel belang aan collega's en beschouwen jou als een meerwaarde. Welke taken vallen onder jouw verantwoordelijkheid? - Dagelijks contacten onderhouden met onze partners en relaties - Showroom bezoeken organiseren en beheren - Administratie: beheer facturen, offertes, ... - Contacten leggen met nieuwe partners, dealers, ... - De sales ondersteunen - Beurzen organiseren, marketingplannen uitwerken, - Onderhandelen met partners - Indien interesse/kennis: sociale media beheren, website, blog,... - ... Een héél gevarieerd takenpakket met veel verantwoordelijkheid staat jou te wachten bij een jong en dynamisch bedrijf met véél ambitie!

  • Service Techniekers rolbruggen en hijstoestellen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: KONECRANES NV

    Type: Vaste Job

    Konecranes, een multinational met hoofdzetel in Finland, is wereldleider in het fabriceren, onderhouden en het moderniseren van rolbruggen en hijstoestellen. In de afgelopen decennia is Konecranes N.V. in de Benelux uitgegroeid tot de grootste serviceorganisatie voor hijsinstallaties en zijn één van de marktleiders voor de verkoop en installatie van deze producten. Ons kantoor is gevestigd in Lummen. Wegens uitbreiding zijn we momenteel op zoek naar techniekers voor de installatie, onderhoud en herstelling van hijsinstallaties. Dit voor heel België. Doel: Je zal samen met collega’s instaan voor: * het uitvoeren van mechanisch en elektrisch onderhoud op verschillende types kranen * het doen van interventies en herstellingen bij storingen aan kranen * het analyseren en oplossen van problemen

  • Balieverantwoordelijke (Zwitserland)

    Regio: Zwitserland

    Bedrijf: Intersoc

    Type: Werfreserve

    De balieverantwoordelijke is verantwoordelijk voor een vlotte werking aan de balie. Samen met je collega’s zorg je voor een hartelijke ontvangst voor alle vakantiegasten. Je bent beschikbaar om vragen en problemen op te vangen en zorgt steeds voor een snelle oplossing. Op die manier heb je een cruciale rol in het streven naar een maximale klantentevredenheid. Je taken bestaan onder andere uit: Onthaal van klanten verstrekken van allerhande informatie over het hotel en de streek verkoop van receptie-artikelen inschrijvingen en administratie regelen voor excursies of uitleenartikelen Klachten doorgeven aan de hotelbeheerder Opleiden en aansturen van vrijwilligers die meewerken aan de balie (max 3) Office management Administratieve taken (printen en kopiëren) Periodieke inventaris opmaken

Zoek naar antwoorden van DE FRAYE in sociale netwerken
Look for responds of DE FRAYE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE FRAYE. Laat een reactie achter voor DE FRAYE. DE FRAYE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE FRAYE. Leave a respond for DE FRAYE. DE FRAYE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE FRAYE op de google maps. Adres en contacten DE FRAYE
Location of DE FRAYE on the google maps. Address and contacts of DE FRAYE

Andere gerelateerde bedrijven als come DE FRAYE DE FRAYE: FLTRAVAUX DE MOUSCRON - 'TRAMO' SA | CHRISTIAN BOISSART | ADV-Keukens en Kasten | AU BON PAIN DES ARDENNES | EMILE BECKERS

Other related companies as DE FRAYE: FLTRAVAUX DE MOUSCRON - 'TRAMO' SA | CHRISTIAN BOISSART | ADV-Keukens en Kasten | AU BON PAIN DES ARDENNES | EMILE BECKERS

DE FRAYE is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE FRAYE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07675842285. Het bedrijf DE FRAYE bevindt zich op het adres: SINT-RENELDISLAAN 2; 3001; LEUVEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 596,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 852,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Réalisation de programmes and logiciels. Lijst met producten zijn Services: Produits Personnalisés..
De hoofdactiviteit van DE FRAYE is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE FRAYE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE FRAYE, openstaande posities, locatie van DE FRAYE op de kaart.

DE FRAYE is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE FRAYE, company assigned to the tax number BE07675842285. The company DE FRAYE is located at the address: SINT-RENELDISLAAN 2; 3001; LEUVEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 596,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 852,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Réalisation de programmes and logiciels. List of products are Services: Produits Personnalisés..
The main activity of DE FRAYE is National Security and International Affairs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of DE FRAYE is not available. You also can look at reviews of DE FRAYE, open positions, location of DE FRAYE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE FRAYE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE FRAYE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE FRAYE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE FRAYE, employees, financial statistics.