COURCELLES INFORM. SERV.

Particuliere bedrijvenNondepository Credit Institutions • COURCELLES INFORM. SERV.
Private companiesNondepository Credit Institutions • COURCELLES INFORM. SERV.

Contactgegevens COURCELLES INFORM. SERV.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COURCELLES INFORM. SERV.: address, phone, fax, email, website, opening hours

COURCELLES INFORM. SERV.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CORON DES INDES 27; 6182; COURCELLES, België

Telefoon (phone): 71455052 (+32-71455052) 71455052 (+32-71455052)

Fax (fax): +32 (2) 403-78-84 +32 (2) 403-78-84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COURCELLES INFORM. SERV.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COURCELLES INFORM. SERV."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COURCELLES INFORM. SERV."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COURCELLES INFORM. SERV., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COURCELLES INFORM. SERV.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COURCELLES INFORM. SERV., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COURCELLES INFORM. SERV.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COURCELLES INFORM. SERV.
Products information COURCELLES INFORM. SERV.

BTW identificatienummer (tax): BE09134826660
Ondernemingsnummer: 4497222900
Hoofdstad (capital): 496,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 256,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Services: Produits Personnalisés.

Product categorie (product category): Réalisation de programmes and logiciels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COURCELLES INFORM. SERV.
(Get full report from official database of BE for COURCELLES INFORM. SERV.)

Aanvulling soorten activiteiten voor COURCELLES INFORM. SERV.
Addition kinds of activities for COURCELLES INFORM. SERV.

6022. Staat commerciële banken | State commercial banks
308905. Plastics boten en andere mariene apparatuur | Plastics boats and other marine equipment
507203. Gereedschapsmiddelen en accessoires | Power tools and accessories
07520103. Teeltdiensten, dieren- en dierenspecialiteiten (niet paarden) | Breeding services, pet and animal specialties (not horses)
23930102. Rugsakken, canvas: gemaakt van aangekochte materialen | Knapsacks, canvas: made from purchased materials
32920503. Drukpijp, asbestcement | Pressure pipe, asbestos cement
34620501. Missile smeedstukken, ferro | Missile forgings, ferrous
37649900. Ruimte aandrijfeenheden en onderdelen, nec | Space propulsion units and parts, nec

Werken bij COURCELLES INFORM. SERV.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COURCELLES INFORM. SERV.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COURCELLES INFORM. SERV.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COURCELLES INFORM. SERV.. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Lasser (halfautomaat + TIGlasser) voor het lassen van de constructies

  • Elektricien (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Leuven zijn we op zoek naar een elektricien. Je wordt tewerkgesteld op verschillende werven. Je staat in voor het kappen, slijpen van sleuven; leggen, trekken van kabels. Daarnaast sta je ook in voor het aansluiten van de kabels.

  • Gezocht: 3 Onderhoudstechnieker XPO Logistics (3 ploegen, onmiddellijk opstart) (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INHOUSE XPO SUPPLY CHAIN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een multinationale speler in de logistiek regio Asse, zijn wij op zoek naar een onderhoudstechnieker. Als onderhoudstechnieker zorg je ervoor dat de machines minimaal stilstaan. Je bent dus verantwoordelijk voor hetr productieverloop. Je onderhoudt preventief en curatief het machinepark. Je maakt deel uit van het onderhoudsteam.

  • Bachelor/ Master studenten (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: Recrewtment

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gelegen aan de Leuvensesteenweg in Boortmeerbeek binnen de automobielsector zijn wij op zoek naar studenten, 18+, met minstens een Bacheloropleiding die zich minimaal één dag per week kunnen vrijmaken voor administratieve taken. Wat ga je precies doen? Je bent verantwoordelijke voor de administratieve ondersteuning van verschillende diensten. Je volt dossiers aan van A tot Z en controleert deze. Je beheert het klassement. Je neemt binnenkomende telefoons op en schakelt door. Je zorgt voor data input en opvolging

  • Zaterdaghulp Zara Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ZARA

    Type: Studentenjob

    Als zaterdaghulp vervul je de taken van een sales assistant waarbij je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder helpt, graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Jobstudenten (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: t-interim Oostende

    Type: Studentenjob

    - Winkels binnen stappen en winkeliers aanspreken - Informatie over het product kunnen geven  - Klanten proberen te overtuigen om zich aan te sluiten bij het bedrijf

  • Onderhoudstechnieker (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Konvert Interim Lommel

    Type: Vaste Job

    Voor een beton bedrijf gelegen te Lommel zoeken wij een onderhoudstechnieker. Je zal instaan voor het algemeen onderhoud van de machines in dit bedrijf. Indien er iets stuk is zal je dit ook zo snel mogelijk proberen te maken. Je bent een flexibel persoon aangezien je ook stand-by zal staan.

  • Schrijnwerker Antwerpen regio Boom Aartselaar (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijwerker/klusbedrijf die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Kinesitherapeut (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Brasschaat waar kinderen, jongeren en hun ouders terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een kinesist voor het geven van psychomotorische therapie en diagnostiek. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

  • Zelfstandig kantoorhouder te Jabbeke (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Heb je zin om te ondernemen en mee de schouders te zetten onder een succesformule van eigen bodem? Wacht niet langer en laat van je horen als:?Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te?Jabbeke Functie Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien.? Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken.? Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor.? Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers. Profiel Je behaalde minimum een bachelordiploma of hebt gelijkwaardige ervaring. Elke bijkomende, relevante ervaring in een commerci?le omgeving is een pluspunt. Je woont in de regio en bent bereid je te integreren in jouw werkgebied.? Je stelt de klant steeds centraal en streeft op die manier een langetermijnrelatie na.? Je bent sterk in dagelijks management, zowel van jouw kantoor als van jouw mensen.? Je hebt een sterke zin voor ondernemen en bent bereid financieel te investeren in een eigen zaak. Aanbod Je maakt deel uit van een bank in volle groei met een uitgesproken klantvriendelijke manier van bankieren. Je werkt met een volledig en correct productengamma dat helemaal is afgestemd op jouw doelgroep.? Alvorens je als kantoorhouder aan de slag gaat, krijg je een praktijkgerichte, intensieve opleiding van minimaal 6 maanden tot 1 jaar, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.? Je geniet van een blijvende ondersteuning en kan terugvallen op het uitgebreide netwerk van Argenta. Interesse? Je kan je online kandidaat stellen door te klikken op de rode sollicitatiebutton?en rechtstreeks te solliciteren op deze vacature. Voor verdere vragen of meer informatie kan je bellen naar Search & Selection, tel. 03 248 29 40. Een ernstige en discrete behandeling van iedere kandidatuur is gewaarborgd.

  • Kinderverzorger (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: BABY LOUISE

    Type: Werfreserve

    Je verzorgt de kinderen Je geeft eten, Je speelt met de kinderen, Je voorziet animatie.

  • flexi - horeca - Italiaans restaurant - loon bespreekbaar (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Flexijob

    Onze klant is een Italiaans restaurant die op zoek is naar extra versterking. Jouw takenpakket: klanten verwelkomen bestellingen opnemen  drank & eten serveren aan tafel tafels afruimen en indekken Als flexi-job in dit Italiaans restaurant is het loon bespreekbaar, afhankelijk van jouw ervaring. De werkuren zijn onderling overeen te komen, maar het is wel belangrijk dat je minimum 1shift in het weekend kan werken. Sowieso werk je nooit op zondag. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een hip, modern Italiaans restaurant in het centrum van Waregem. Gezien het grote succes zijn zij op zoek naar een extra werkkracht.

Zoek naar antwoorden van COURCELLES INFORM. SERV. in sociale netwerken
Look for responds of COURCELLES INFORM. SERV. in social networks

Lees alle opmerkingen voor COURCELLES INFORM. SERV.. Laat een reactie achter voor COURCELLES INFORM. SERV.. COURCELLES INFORM. SERV. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COURCELLES INFORM. SERV.. Leave a respond for COURCELLES INFORM. SERV.. COURCELLES INFORM. SERV. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COURCELLES INFORM. SERV. op de google maps. Adres en contacten COURCELLES INFORM. SERV.
Location of COURCELLES INFORM. SERV. on the google maps. Address and contacts of COURCELLES INFORM. SERV.

Andere gerelateerde bedrijven als come COURCELLES INFORM. SERV. COURCELLES INFORM. SERV.: RESTAURANT SI VERSAILLES | TENNIS- EN SQUASHCLUB KROMVELD | Mameco SA | MARC DEMAEGHT | Chalet D

Other related companies as COURCELLES INFORM. SERV.: RESTAURANT SI VERSAILLES | TENNIS- EN SQUASHCLUB KROMVELD | Mameco SA | MARC DEMAEGHT | Chalet D

COURCELLES INFORM. SERV. is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COURCELLES INFORM. SERV., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09134826660. Het bedrijf COURCELLES INFORM. SERV. bevindt zich op het adres: CORON DES INDES 27; 6182; COURCELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 496,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 256,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Réalisation de programmes and logiciels. Lijst met producten zijn Services: Produits Personnalisés..
De hoofdactiviteit van COURCELLES INFORM. SERV. is Nondepository Credit Institutions, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COURCELLES INFORM. SERV. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COURCELLES INFORM. SERV., openstaande posities, locatie van COURCELLES INFORM. SERV. op de kaart.

COURCELLES INFORM. SERV. is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is COURCELLES INFORM. SERV., company assigned to the tax number BE09134826660. The company COURCELLES INFORM. SERV. is located at the address: CORON DES INDES 27; 6182; COURCELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 496,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 256,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Réalisation de programmes and logiciels. List of products are Services: Produits Personnalisés..
The main activity of COURCELLES INFORM. SERV. is Nondepository Credit Institutions, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of COURCELLES INFORM. SERV. is not available. You also can look at reviews of COURCELLES INFORM. SERV., open positions, location of COURCELLES INFORM. SERV. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COURCELLES INFORM. SERV., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COURCELLES INFORM. SERV., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COURCELLES INFORM. SERV., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COURCELLES INFORM. SERV., employees, financial statistics.