ALGEMENE ALARM CENTRALE

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • ALGEMENE ALARM CENTRALE
Private companiesReal Estate • ALGEMENE ALARM CENTRALE

Contactgegevens ALGEMENE ALARM CENTRALE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALGEMENE ALARM CENTRALE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALGEMENE ALARM CENTRALE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DORPSSTRAAT 97; 9800; DEINZE, België

Telefoon (phone): 93815620 (+32-93815620) 93815620 (+32-93815620)

Fax (fax): +32 (12) 253-58-94 +32 (12) 253-58-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALGEMENE ALARM CENTRALE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALGEMENE ALARM CENTRALE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALGEMENE ALARM CENTRALE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALGEMENE ALARM CENTRALE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALGEMENE ALARM CENTRALE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALGEMENE ALARM CENTRALE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALGEMENE ALARM CENTRALE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALGEMENE ALARM CENTRALE
Products information ALGEMENE ALARM CENTRALE

BTW identificatienummer (tax): BE01668243408
Ondernemingsnummer: 6723876953
Hoofdstad (capital): 343,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 480,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Services: Produits Personnalisés.

Product categorie (product category): Réalisation de programmes and logiciels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALGEMENE ALARM CENTRALE
(Get full report from official database of BE for ALGEMENE ALARM CENTRALE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALGEMENE ALARM CENTRALE
Addition kinds of activities for ALGEMENE ALARM CENTRALE

02730000. Dierlijke aquacultuur | Animal aquaculture
20910320. Haring, gezouten | Herring, salted
28130101. Droogijs, kooldioxide (vast) | Dry ice, carbon dioxide (solid)
28999931. Metaalbehandelende verbindingen | Metal treating compounds
49619904. Stoomvoorzieningssystemen, inclusief geothermische | Steam supply systems, including geothermal
73829901. Inbraakalarm onderhoud en monitoring | Burglar alarm maintenance and monitoring
82499905. Restaurant operatie school | Restaurant operation school

Werken bij ALGEMENE ALARM CENTRALE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALGEMENE ALARM CENTRALE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALGEMENE ALARM CENTRALE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALGEMENE ALARM CENTRALE. Looking for open vacancies in other companies

  • Mecanicien - 3 ploegen - zeer technisch uitdagende productie omgeving (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    AGO Technics is op zoek naar een mechanicien in de regio van het Meetjesland. Doel van de functie is om de productielijnen die haast onophoudelijk draaien, om hiervoor te zorgen dat die productielijnen ook blijven draaien. Hieronder meer informatie over het takenpakket: – je bent verantwoordelijk voor het correct afstellen van de productielijnen, dit doe je in overleg met de operatoren, de machineverantwoordelijken, de meestergasten en de kwaliteitsdiensten – je staat in voor het ombouwen van de lijnen, dit doe je wanneer een nieuw artikel vraagt om een nieuwe omstelling, hierbij hou je rekening met de vereiste productspecificaties – wanneer er op bepaalde productielijnen aan proefdraaien wordt gedaan, dan sta je paraat met je technische bijstand en geef je hiernaast ook veiligheidsadvies – je bent voorstander van het principe, voorkomen is beter dan genezen, door de productielijnen in topvorm te houden door het uitvoeren van preventief onderhoud – zouden er toch ad hoc problemen opduiken op de productielijnen, dan onderneem je onmiddellijk actie en sta je direct ter plaatse om het probleem snel en efficient op te lossen – uiteraard ben je niet verantwoordelijk voor alle lijnen, je krijgt een aantal productielijnen toegewezen, in de firma is er een geinvesteerd in een nieuwbouw, zeer modern en ruim ingericht – in het totaal zijn er zo\\\'n 25 lijnen aanwezig in de productie omgeving, je wordt specialist/ expert in meerdere lijnen, dit traject wordt zeer geleidelijk aangeleerd – de feedback van de mechaniciens die er heden aan de slag zijn, is dat het zeer gevarieerd en uitdagend werk is in een aangename werkomgevin, het productie proces is een complex gegeven, dus er is zeker voldoende uitdaging – tot slot rapporteer je aan de machineverantwoordelijken

  • Adjunct van de directie – Strategische cel IVA Mobiliteitsbedrijf Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Binnen het Mobiliteitsbedrijf kom je terecht op de afdeling Beleid. Deze bestaat uit vier cellen: strategisch beleid, ruimtelijke projecten en vervoerplannen, operationeel beleid en fietscel. U zal werken in de cel strategisch beleid die de strategische lijnen que mobiliteitsbeleid in Gent uitzet in overleg met de betrokken partners. De kerntaak van de cel strategisch beleid is de strategische lijnen qua mobiliteitsbeleid in Gent uit te zetten in overleg met de betrokken partners. Deze uiten zich voornamelijk in de onderstaande 4 aspecten. U werkt strategische mobiliteitsplannen en -visies uit in functie van het stimuleren van meer duurzame mobiliteit/verplaatsingen en in samenwerking met alle betrokken actoren. Naast het uitwerken en opvolgen van eigen plannen, worden ook planprocessen opgevolgd in relatie tot mobiliteit die door andere actoren worden opgestart. U voert hierover onderhandelingen waar nodig. U zal in dit kader de nodige studies lanceren bij externe bureaus en opvolgen, gesteund door uw eigen expertise. U kunt ook ingezet worden in het trekken en opvolgen van overlegmomenten met strategische partners binnen het mobiliteitsbeleid, zowel extern als intern binnen de stad.

  • Grondwerker (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar grondwerkers! Je taken: klinkers en boorstenen leggen rioleringen Je komt terecht in een groeiend, stabiel bedrijf die investeert in hun werknemers.

  • Verkoper van keukens (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de regio Waregem zijn we op zoek naar een verkoper/verkoopster van keukens.

  • Grondwerker (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    GRONDWERKERS met ervaring M/V Je legt rioleringen, waterafvoer en andere leidingen aan. Je plaatst en herstelt verhardingslagen voor wegen, inritten, voetpaden, parkeerterreinen, stapelplaatsen enz. Je bent mee verantwoordelijk voor de veiligheid van openbare wegen en infrastructuur. Je hebt min 5 jaar relevante ervaring.

  • Lader/losser I Willebroek (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Synergie Boom Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Willebroek, gespecialiseerd in het laden/lossen van stukgoed uit containers en vrachtwagens op locatie, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde lader/losser die niet bang is om de handen uit de mouwen te steken. Je takenpakket zal bestaan uit: Laden/lossen en behandelen van niet-gepalletiseerde stukgoederen. Rework: (her)verpakken en palletiseren voor veilig vervoer. Bundelen van goederen: (her)laden (zonder glasbreuk of beschadiging). Stuffen en strippen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Gillis-Bij-Dendermonde–kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-GILLIS-BIJ-DENDERMONDE)

    Regio: SINT-GILLIS-BIJ-DENDERMONDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp dienstencheques (M/V) regio Herne (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Vol enthousiasme spring je ’s morgens met het goede been uit bed. Met de fiets of je eigen wagen vertrek je van thuis uit naar jouw eigen families volgens de planning die je vorige week van ons doorkreeg. Bij de ene familie word je door de mensen zelf met een grote glimlach onthaald. Andere families zijn zelf aan het werk en hebben jou de sleutel van hun huis toevertrouwd. Je weet dan ook heel goed wat van jou verwacht wordt, zodat zij ‘s avonds, op de dag dat jij bij hen komt poetsen, extra graag naar huis komen. Het kan ook regelmatig gebeuren dat de klanten jou vragen om hen een handje te helpen bij hun strijk. Jij bent immers van nature iemand die heel precies werkt en graag heeft dat alles netjes is en op zijn plaats ligt. Heb je zelf ook nood aan wat extra tijd voor jouw gezin of hobby’s? Dan kun jij zelf jouw planning in grote lijn bepalen. Omdat wij het zelf ook heel belangrijk vinden dat iedereen zich goed voelt op het werk, heb jij een persoonlijke coach die dagelijks voor jou klaar staat. Hier kun je je ervaringen en verhalen uitwisselen en kom je misschien wel enkele tips te weten.

  • Bijlesgever rechten (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor rechten aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Afwasser student (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AXXES - JAWI

    Type: Studentenjob

    Voor ons restaurant aan de kinepolis zijn wij op zoek naar studenten om af te wassen

  • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

  • Meestergast productie afdeling - metaal (GITS)

    Regio: GITS

    Bedrijf: voestalpine Sadef NV

    Type: Vaste Job

    Als internationale, toonaangevende onderneming die innovatieve oplossingen biedt aan klanten op het gebied van koudgewalste stalen profielen, zijn we op zoek naar een meestergast voor onze slitterafdeling waar de rollen staalband op maat gesneden worden. je bent de contactpersoon tussen atelierleiding en het uitvoerend personeel, waarbij je instaat voor de algemene organisatie op de werkvloer veiligheid, milieu, orde en netheid vallen onder uw bevoegdheid je bent verantwoordelijk voor het oplossen van problemen op vlak van productie en kwaliteit je staat in voor het aansturen van het personeel en de opvolging van nieuwelingen waar nodig spring je bij in de productiewerkzaamheden.

Zoek naar antwoorden van ALGEMENE ALARM CENTRALE in sociale netwerken
Look for responds of ALGEMENE ALARM CENTRALE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALGEMENE ALARM CENTRALE. Laat een reactie achter voor ALGEMENE ALARM CENTRALE. ALGEMENE ALARM CENTRALE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALGEMENE ALARM CENTRALE. Leave a respond for ALGEMENE ALARM CENTRALE. ALGEMENE ALARM CENTRALE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALGEMENE ALARM CENTRALE op de google maps. Adres en contacten ALGEMENE ALARM CENTRALE
Location of ALGEMENE ALARM CENTRALE on the google maps. Address and contacts of ALGEMENE ALARM CENTRALE

Andere gerelateerde bedrijven als come ALGEMENE ALARM CENTRALE ALGEMENE ALARM CENTRALE: CRةDIT AGRICOLE | Archigroen | ERIC DELAERE | ACHIEL VAN GOETHEM | RIJSCHOOL ST LUCAS

Other related companies as ALGEMENE ALARM CENTRALE: CRةDIT AGRICOLE | Archigroen | ERIC DELAERE | ACHIEL VAN GOETHEM | RIJSCHOOL ST LUCAS

ALGEMENE ALARM CENTRALE is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALGEMENE ALARM CENTRALE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01668243408. Het bedrijf ALGEMENE ALARM CENTRALE bevindt zich op het adres: DORPSSTRAAT 97; 9800; DEINZE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 343,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 480,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Réalisation de programmes and logiciels. Lijst met producten zijn Services: Produits Personnalisés..
De hoofdactiviteit van ALGEMENE ALARM CENTRALE is Onroerend goed, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALGEMENE ALARM CENTRALE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALGEMENE ALARM CENTRALE, openstaande posities, locatie van ALGEMENE ALARM CENTRALE op de kaart.

ALGEMENE ALARM CENTRALE is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALGEMENE ALARM CENTRALE, company assigned to the tax number BE01668243408. The company ALGEMENE ALARM CENTRALE is located at the address: DORPSSTRAAT 97; 9800; DEINZE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 343,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 480,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Réalisation de programmes and logiciels. List of products are Services: Produits Personnalisés..
The main activity of ALGEMENE ALARM CENTRALE is Real Estate, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ALGEMENE ALARM CENTRALE is not available. You also can look at reviews of ALGEMENE ALARM CENTRALE, open positions, location of ALGEMENE ALARM CENTRALE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALGEMENE ALARM CENTRALE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALGEMENE ALARM CENTRALE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALGEMENE ALARM CENTRALE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALGEMENE ALARM CENTRALE, employees, financial statistics.