ST.VINCENTIUS-TER BERK

Contactgegevens ST.VINCENTIUS-TER BERK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ST.VINCENTIUS-TER BERK: address, phone, fax, email, website, opening hours

ST.VINCENTIUS-TER BERK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BERKENLAAN 2; 8570; ANZEGEM, België

Telefoon (phone): 56689511 (+32-56689511) 56689511 (+32-56689511)

Fax (fax): +32 (4) 231-78-70 +32 (4) 231-78-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ST.VINCENTIUS-TER BERK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ST.VINCENTIUS-TER BERK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ST.VINCENTIUS-TER BERK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ST.VINCENTIUS-TER BERK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ST.VINCENTIUS-TER BERK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ST.VINCENTIUS-TER BERK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ST.VINCENTIUS-TER BERK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ST.VINCENTIUS-TER BERK
Products information ST.VINCENTIUS-TER BERK

BTW identificatienummer (tax): BE02114013671
Ondernemingsnummer: 4285736083
Hoofdstad (capital): 306,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 610,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in ST.VINCENTIUS-TER BERK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rusthuizen and serviceflats

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ST.VINCENTIUS-TER BERK
(Get full report from official database of BE for ST.VINCENTIUS-TER BERK)

Aanvulling soorten activiteiten voor ST.VINCENTIUS-TER BERK
Addition kinds of activities for ST.VINCENTIUS-TER BERK

2426. Hardhoutdimensie en vloermolen | Hardwood dimension and flooring mills
28330402. Dieroliën, geneesmiddelkwaliteit: geraffineerd of geconcentreerd | Animal oils, medicinal grade: refined or concentrated
32720201. Batterijputten of dozen, beton | Battery wells or boxes, concrete
39140209. Trofeeën, nikkel zilver | Trophies, nickle silver
59630300. Encyclopedieën en publicaties, directe verkoop | Encyclopedias and publications, direct sales
76990508. Valve reparatie, industriële | Valve repair, industrial
79970102. Hockey club, behalve professioneel en semi-professioneel | Hockey club, except professional and semi-professional

Werken bij ST.VINCENTIUS-TER BERK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ST.VINCENTIUS-TER BERK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ST.VINCENTIUS-TER BERK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ST.VINCENTIUS-TER BERK. Looking for open vacancies in other companies

  • Enthousiaste orderpicker - magazijn Temse (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Om de piekperiode mee te helpen onderdrukken zijn wij dringend op zoek naar gemotiveerde orderpickers (m/v). Je komt terecht op diverse afdelingen binnen dit magazijn en staat in voor o.m.: de verdeling en inpak het labelen en verwerken van retours het orderpicken van diverse artikelen op basis van een picklijst ... Dit doe je allemaal binnen een aangename en dynamische omgeving! Bedrijfsprofiel: Deze klant van ons is een gekende firma met hun logistiek centrum in Temse.

  • Monteur - Assemblage m/v (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het monteren op verplaatsing bij klanten.

  • Junior Research Executive m/v) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een groot marktonderzoekbureau te Berchem, zoeken wij een Research Executive voor de dienst Customer Experience. In deze boeiende functie voer je onderzoek naar consumentengedrag, klantentevredenheid, bedrijfsreputatie en medewerkerstevredenheid. Een greep uit het takenpakket: - Je staat in voor specifieke aspecten van de projectuitvoering - Je zorgt voor de opstelling en uitwerking van de vragenlijsten - Je zorgt voor de uitvoering van het veldwerk (interviews, communities, chatsessies,..) - Je volgt het veldwerk en de bijhorende analyses op en rapporteert alles aan de research manager - Je ondersteunt de realisatie van elk project en wilt expert worden in kwantitatief marktonderzoek - Je zorgt dat de klanten inzicht krijgen in de conclusies van de analyses - Je maakt gebruik van bekende technieken, maar werkt ook met nieuwe technieken (mobile apps, virtual reality, Google Glass,..) - Je bent enthousiast over elk nieuw project, en denkt creatief mee na over de verschillende aspecten van het project

  • Monteur op verplaatsing (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Roeselare, gespecialiseerd in metalen schoorstenen, zijn wij op zoek naar een monteur op verplaatsing. Omschrijving: Onze monteurs (per 2) gaan op veprlaatsing en monteren de schouwen bij onze klanten Je gaat op verplaatsing en krijgt de nodige begeleiding van je collega Je laadt iedere avond de materialen voor de volgende dag Je legt elke avond de volledig bestelwagen terug netjes en vult de montagematerialen terug aan De werkregio is voornamelijk West- en Oost-Vlaanderen.

  • DRINGENDE POETSHULP TE GAVERE (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: AVANTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen te Gavere. Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis. Werken op dagen en uren die je zelf wil.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DE PINTE (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Technisch beambte dienstencheques (m/v/x) (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: OCMW BRAKEL

    Type: Dienstenchequebaan

    U bent in privésfeer ook dagelijks bezig met het huishouden? Poetsen, wassen, strijken en het bereiden van maaltijden behoren tot jouw dagelijkse taken? Dan is de vacature van huishoudhulp zeker iets voor jou. Als huishoudhulp verzorg je alle bovenstaande taken bij de klanten in een professionele sfeer.

  • Jobstudent ontbijtmedewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HOTEL RUBENS GROTE MARKT

    Type: Studentenjob

    Hotel Rubens-Grote Markt is een luxe boutique stijl hotel gelegen aan een rustige straat op minder dan 1 minuut lopen van de Grote Markt te Antwerpen. Het ligt in het historische hart van deze stad, op loopafstand van alle belangrijke musea, de kathedraal, winkelstraten zoals de Meir en de Groenplaats en diverse interessante antiekwinkels. Het hotel is op zoek naar een leuke jobstudent die vooral de volgende taken zal uitvoeren: Zorgen dat het onze gasten aan niets ontbreekt Verzorgen van de mice en place, dekken van tafels, klaarleggen van bestek, afruimen van tafels Klaarzetten en afbouwen van het ontbijtbuffet Opruimen en schoonmaken van de werkruimten Afwassen Reinigen van de ontbijtruimte

  • Contextbegeleider Crescendo (m/v) 100% onbepaalde duur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CRESCENDO

    Type: Vaste Job

    Crescendo is een team van 6 contextbegeleid(st)ers, een coördinator en een supervisor. Deze mobiele werkvorm baseert zich op het Intensieve Pedagogische Thuishulp model (IPT). De duurtijd en de intensiteit van de begeleiding is afhankelijk van de doelstellingen van het gezin. De hulpverlening vertrekt vanuit de aanwezige krachten in het gezin en het versterken ervan. Deze dienst werkt nauw samen met de dienst CaH De Matant en NPT dienst Raïdho. Daarnaast is er een ruimer samenwerkingsverband met de begeleidingsdiensten Amarilis, De Compagnie en CBAW dienst Kamino. Als contextbegeleider ben je verantwoordelijk voor het begeleidingsproces van de gezinnen waarin je werkt. Een 100% contextbegeleider begeleidt ongeveer 8 gezinnen (afhankelijk van de intensiteit van de begeleidingen).

  • Internationaal huifchauffeur CE (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: GOBO Transport & Logistics

    Type: Vaste Job

    GOBO is een logistiek dienstverlener in de ruimste zin van het woord. Opgericht in 1963 en gespecialiseerd in transport (vloeibaar bulk en stukgoed) en warehousing. GOBO is een flexibel en professioneel familiale onderneming met korte lijnen. Voor stukgoed (LTL / FTL) is de hoofdspecialisatie Frankrijk, maar dankzij een uitgebreid netwerk is er voor ieder transportprobleem een oplossing. Voor transport van vloeibare (gevaarlijke) stoffen biedt GOBO geheel Europe aan. Verder zijn er uitgebreide mogelijkheden betreffende warehousing en extra logistieke activiteiten. Vooral de centrale ligging in de Euregio is een enorme troef. Bekijk zeker eens onze website! http://gobo.eu/gobo/ Als internationaal huif chauffeur, zal je voornamelijk ritten naar/in Frankrijk rijden. Er wordt bij de start een goede begeleiding voorzien van een ervaren collega gedurende enkele weken!

  • Verantwoordelijke Automatisatie (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Talentus Brugge

    Type: Vaste Job

    Als Verantwoordelijke Automatisatie stuur je een team van ongeveer 10 Automation Engineers aan. Je zorg voor een goede werking van de afdeling en ziet toe op de naleving van de procedures. Je neemt de taakverdeling en de organisatie van de afdeling op jou. Je verstrekt technisch advies en bent aanspreekpunt voor de engineers. Je waakt over een tijdige doorstroming van de projecten en bewaakt de vooropgestelde planning. Indien nodig ga je proactief op zoek naar extra capaciteit. Bedrijfsprofiel: De organisatie is wereldleider in de ontwikkeling en productie van geavanceerde oplossingen voor de assamblage-, testing- en productie-apparatuur.

  • Freelance docent 'tuinontwerper' (locatie:Antwerpen) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een lesgever : Tuinontwerp Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring met het geven van lessen of workshops. We hechten vooral belang aan ervaring uit het werkveld die je kan overbrengen aan onze studenten. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis.

Zoek naar antwoorden van ST.VINCENTIUS-TER BERK in sociale netwerken
Look for responds of ST.VINCENTIUS-TER BERK in social networks

Lees alle opmerkingen voor ST.VINCENTIUS-TER BERK. Laat een reactie achter voor ST.VINCENTIUS-TER BERK. ST.VINCENTIUS-TER BERK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ST.VINCENTIUS-TER BERK. Leave a respond for ST.VINCENTIUS-TER BERK. ST.VINCENTIUS-TER BERK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ST.VINCENTIUS-TER BERK op de google maps. Adres en contacten ST.VINCENTIUS-TER BERK
Location of ST.VINCENTIUS-TER BERK on the google maps. Address and contacts of ST.VINCENTIUS-TER BERK

Andere gerelateerde bedrijven als come ST.VINCENTIUS-TER BERK ST.VINCENTIUS-TER BERK: DE KLOK | GENERAL SOFTWARES AND SERVICES SPRL | HAIRSTUDIO PETER | Dehousse Georges-Marcel | VANDEVYVER F-D'HOOP

Other related companies as ST.VINCENTIUS-TER BERK: DE KLOK | GENERAL SOFTWARES AND SERVICES SPRL | HAIRSTUDIO PETER | Dehousse Georges-Marcel | VANDEVYVER F-D'HOOP

ST.VINCENTIUS-TER BERK is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ST.VINCENTIUS-TER BERK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02114013671. Het bedrijf ST.VINCENTIUS-TER BERK bevindt zich op het adres: BERKENLAAN 2; 8570; ANZEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 306,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 610,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Rusthuizen and serviceflats. Producten gemaakt in ST.VINCENTIUS-TER BERK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ST.VINCENTIUS-TER BERK is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ST.VINCENTIUS-TER BERK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ST.VINCENTIUS-TER BERK, openstaande posities, locatie van ST.VINCENTIUS-TER BERK op de kaart.

ST.VINCENTIUS-TER BERK is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is ST.VINCENTIUS-TER BERK, company assigned to the tax number BE02114013671. The company ST.VINCENTIUS-TER BERK is located at the address: BERKENLAAN 2; 8570; ANZEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 306,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 610,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Rusthuizen and serviceflats. Products created in ST.VINCENTIUS-TER BERK were not found.
The main activity of ST.VINCENTIUS-TER BERK is Services, Not Elsewhere Classified, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ST.VINCENTIUS-TER BERK is not available. You also can look at reviews of ST.VINCENTIUS-TER BERK, open positions, location of ST.VINCENTIUS-TER BERK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ST.VINCENTIUS-TER BERK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ST.VINCENTIUS-TER BERK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ST.VINCENTIUS-TER BERK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ST.VINCENTIUS-TER BERK, employees, financial statistics.