SERVICEFLATS AVE MARIA

Contactgegevens SERVICEFLATS AVE MARIA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SERVICEFLATS AVE MARIA: address, phone, fax, email, website, opening hours

SERVICEFLATS AVE MARIA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOOIWEGE 1; 9940; EVERGEM, België

Telefoon (phone): 93573122 (+32-93573122) 93573122 (+32-93573122)

Fax (fax): +32 (12) 926-83-77 +32 (12) 926-83-77

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SERVICEFLATS AVE MARIA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SERVICEFLATS AVE MARIA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SERVICEFLATS AVE MARIA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SERVICEFLATS AVE MARIA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SERVICEFLATS AVE MARIA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SERVICEFLATS AVE MARIA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SERVICEFLATS AVE MARIA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SERVICEFLATS AVE MARIA
Products information SERVICEFLATS AVE MARIA

BTW identificatienummer (tax): BE09728637695
Ondernemingsnummer: 4144012451
Hoofdstad (capital): 631,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 441,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in SERVICEFLATS AVE MARIA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rusthuizen and serviceflats

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SERVICEFLATS AVE MARIA
(Get full report from official database of BE for SERVICEFLATS AVE MARIA)

Aanvulling soorten activiteiten voor SERVICEFLATS AVE MARIA
Addition kinds of activities for SERVICEFLATS AVE MARIA

6792. Olie royalty traders | Oil royalty traders
8732. Commercieel nonphysisch onderzoek | Commercial nonphysical research
265302. Massieve vezeldozen, partities, displayartikelen en lakens | Solid fiber boxes, partitions, display items, and sheets
523103. Muurbedekkingen | Wallcoverings
34430402. Auto's, voor warm metaal | Cars, for hot metal
35110200. Turbines en turbine generator sets en onderdelen | Turbines and turbine generator sets and parts
47419901. Graan nivellering in spoorauto's | Grain leveling in railroad cars
50650200. Communicatie apparatuur | Communication equipment

Werken bij SERVICEFLATS AVE MARIA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SERVICEFLATS AVE MARIA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SERVICEFLATS AVE MARIA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SERVICEFLATS AVE MARIA. Looking for open vacancies in other companies

  • Verantwoordelijke Sales Support (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ACTIEF DEINZE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als aanspreekpunt ondersteun je een 8-tal collega's die de aan- en verkoop regelen via het concept van trading. Nadat één van hen een aan- of verkoop heeft vastgelegd, schiet jij meteen in actie! Je volgt de betaling van de klanten en leveranciers op de voet. Daarnaast ben jij ook verantwoordelijk voor de organisatie van het transport. Hierbij communiceer je voornamelijk Skype en mail. Is een betaling gestort? Dan verwerk je deze in het systeem. Op die manier beheer je de cashflow en kan je de leverdatum bepalen, bevestigingen geven aan de leveranciers en klanten en afspreken met de transporteurs en magazijnen. Belt de klant je op met één of meer problemen? Dan neem jij zelfstandig beslissingen om de verkoop en aankoop zo goed mogelijk af te ronden binnen een vooropgestelde winstmarge. Je plooit niet en blijft gefocust zodat je foutloos de ideale oplossing kan aanbieden. Hierbij kan je zowel in het Nederlands, Engels en Frans gesprekken voeren en schriftelijk communiceren. Je kan snel schakelen tussen de verschillende taken, want een verkoop regelen vraagt constante communicatie en aansturing van de verschillende partijen. Hierbij handel je binnen de strikte procedures met een goede dosis gezond verstand. Als de verkoop volledig rond is dan registreer je alles in een stukkenbundel zodat de administratie dit kan verwerken. Op het einde van de dag heb je door het bewaken van de afspraken en het opvolgen van de verschillende procedures een hoger rendement voor het bedrijf mogelijk gemaakt.

  • Dedicated account medewerker - M/V (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: ADECCO BRUXELLES ETTERBEEK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote logistieke klant te Brucargo zijn wij op zoek naar een dedicated account medewerker: Aanbod: Een internationaal en dynamisch bedrijf met doorgroeimogelijkheden (horizontaal en verticaal). Een voltijdse functie voor een tijdelijke tewerkstelling Een werkweek van maandag tot vrijdag met wisselende shiften tussen 8u en 18u. Een aantrekkelijk loon, maaltijdcheques, vergoeding woon-werkverkeer, etc. Takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor de opvolging en coördinatie van “special zendingen” (zware, breekbare, waardevolle of tijdkritische zendingen) voor grote klanten (+ €250K per jaar). Je staat in voor de facturatie. Je hebt nauwgezet contact met de verschillende klanten (voornamelijk via mail). Je tracht bij vragen en/ of problemen een gepast antwoord te bieden of een oplossing te zoeken.

  • Machine operator 2-ploegen (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma regio Oudenaarde zijn we op zoek naar een operator die in 2-ploegen wil werken. Functie: Je staat aan de productiemachine waar het schoeisel machinaal wordt vervaardigd. Je stelt de machine in en plaats alle onderdeeltjes op de machinale leest (vormmatrijs eerst reinigen en afspuiten, kous plaatsen, zool inleggen, stalen tip zetten,...). Eens het schoeisel vervaardigd is trek je deze van de leest en begin je opnieuw (vormmatrijs reinigen, kous plaatsen, zool inleggen, stalen tip opzetten,...). Het afgewerkte schoeisel wordt dan in grote rekken geplaatst, klaar voor de afwerking en de inpak.

  • Loket bediende expeditie (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ADECCO GENK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een Havenbedrijf in Genk zoeken wij een loketbediende in 2 posten. Taken van een loketbediende: Verwerking inkomende en uitgaande containers / chauffeurs met de bijhorende documentatie. Administratie inkomende en uitgaande treinen Communicatie via intercom met machinisten/arbeiders Communicatie met klanten Probleemoplossend werken Opvolging chauffeurs in opdracht van Haven Genk Klaarmaken van CMR vrachtbrieven en bijhorende documentatie Administratieve verwerking van de containerschepen in opdracht van Haven Genk Stressbestendigheid + flexibel in werkuren Goede omgang met chauffeurs

  • Huishoudhulp - DCO De Bron Regio Gavere (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: VZW DCO DE BRON

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens groot succes zijn wij op zoek naar nieuwe gemotiveerde medewerkers om ons team te versterken. Droom jij ervan om zelfstandig te werken? Om zelf je uren te bepalen? En genoeg tijd over te houden voor je gezin? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Administratief bediende - studentenjob (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je student en heb je interesse om tijdens de herfstvakantie te werken voor onze klant regio Genk-Opglabbeek? Dan kunnen we jou inzetten voor het scannen en klasseren van documenten, documenten toevoegen in elektronische dossiers, input van gegevens in het computersysteem. Heb je interesse? Mail ons je CV en korte motivatie naar [email protected]. Tot binnenkort!

  • Jobstudent verkoop bakkerij m/v (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Als student help jij klanten verder, je rekent af en vult de winkel verder aan. Je wil graag werken in het weekend of woensdagnamiddag.

  • Jobstudent verkoopmedewerker (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: BECKERS

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor: het onthaal van onze klanten, hun wensen vaststellen en het advisren van onze producten. Dit eveneens met een glimlach het klaarzetten en verwerken van bestellingen het correct gebruik van de kassa de aanvul en het presenteren van onze producten de orde en algemene netheid van de winkel

  • dakwerker of schrijnwerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Eco-dé bvba

    Type: Vaste Job

    Op de werf ben je verantwoordelijk voor voorbereidende werken zodat collega’s de isolatie vlot kunnen inblazen. Dit gaat o.a. over uittimmeren van een dak, zolderruimte of andere structuren, een damprem plaatsen, dakramen installeren, dakbedekking deels verwijderen,…Eens de isolatie is ingeblazen kan jij de afwerking (mee) voor je rekening nemen: dakbedekking terug leggen, afwerken met fermacell-platen,…

  • Productiemedewerker vaste voormiddag (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: vind! Waregem

    Type: Vaste Job

    Je helpt de verschillende grondstoffen klaar te zetten. Je werkt hiervoor met een scansysteem. Je verdeelt de grondstoffen over de machines en stelt de parameters in. Je houdt nauwlettend de juiste receptuur in de gaten. Tevens ben je verantwoordelijk voor het afvullen van ijs en de verpakking ervan. Je houdt het magazijn op orde.

  • TAALTRAINERS IN BEDRIJVEN (Regio Mouscron)

    Regio: Regio Mouscron

    Bedrijf: CALLINWEST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft Nederlands aan kleine groepjes volwassen en geeft ook privé les.

Zoek naar antwoorden van SERVICEFLATS AVE MARIA in sociale netwerken
Look for responds of SERVICEFLATS AVE MARIA in social networks

Lees alle opmerkingen voor SERVICEFLATS AVE MARIA. Laat een reactie achter voor SERVICEFLATS AVE MARIA. SERVICEFLATS AVE MARIA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SERVICEFLATS AVE MARIA. Leave a respond for SERVICEFLATS AVE MARIA. SERVICEFLATS AVE MARIA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SERVICEFLATS AVE MARIA op de google maps. Adres en contacten SERVICEFLATS AVE MARIA
Location of SERVICEFLATS AVE MARIA on the google maps. Address and contacts of SERVICEFLATS AVE MARIA

Andere gerelateerde bedrijven als come SERVICEFLATS AVE MARIA SERVICEFLATS AVE MARIA: MENAMANI INVESTMENT CORP. | LIBRAIRIE DE LA PLANCHE | V. GIORDANO | JAMAR P. | Tafco Belgi? N.V.

Other related companies as SERVICEFLATS AVE MARIA: MENAMANI INVESTMENT CORP. | LIBRAIRIE DE LA PLANCHE | V. GIORDANO | JAMAR P. | Tafco Belgi? N.V.

SERVICEFLATS AVE MARIA is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SERVICEFLATS AVE MARIA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09728637695. Het bedrijf SERVICEFLATS AVE MARIA bevindt zich op het adres: HOOIWEGE 1; 9940; EVERGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 631,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 441,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Rusthuizen and serviceflats. Producten gemaakt in SERVICEFLATS AVE MARIA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SERVICEFLATS AVE MARIA is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SERVICEFLATS AVE MARIA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SERVICEFLATS AVE MARIA, openstaande posities, locatie van SERVICEFLATS AVE MARIA op de kaart.

SERVICEFLATS AVE MARIA is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is SERVICEFLATS AVE MARIA, company assigned to the tax number BE09728637695. The company SERVICEFLATS AVE MARIA is located at the address: HOOIWEGE 1; 9940; EVERGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 631,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 441,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Rusthuizen and serviceflats. Products created in SERVICEFLATS AVE MARIA were not found.
The main activity of SERVICEFLATS AVE MARIA is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of SERVICEFLATS AVE MARIA is not available. You also can look at reviews of SERVICEFLATS AVE MARIA, open positions, location of SERVICEFLATS AVE MARIA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SERVICEFLATS AVE MARIA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SERVICEFLATS AVE MARIA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SERVICEFLATS AVE MARIA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SERVICEFLATS AVE MARIA, employees, financial statistics.