RUSTOORD TEN BOOMGAARDE

Contactgegevens RUSTOORD TEN BOOMGAARDE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RUSTOORD TEN BOOMGAARDE: address, phone, fax, email, website, opening hours

RUSTOORD TEN BOOMGAARDE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TER BEKE 7BA; 8200; BRUGGE, België

Telefoon (phone): 50382158 (+32-50382158) 50382158 (+32-50382158)

Fax (fax): +32 (13) 151-38-19 +32 (13) 151-38-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RUSTOORD TEN BOOMGAARDE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RUSTOORD TEN BOOMGAARDE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RUSTOORD TEN BOOMGAARDE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RUSTOORD TEN BOOMGAARDE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RUSTOORD TEN BOOMGAARDE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RUSTOORD TEN BOOMGAARDE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RUSTOORD TEN BOOMGAARDE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RUSTOORD TEN BOOMGAARDE
Products information RUSTOORD TEN BOOMGAARDE

BTW identificatienummer (tax): BE02009368896
Ondernemingsnummer: 7286926269
Hoofdstad (capital): 287,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 433,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in RUSTOORD TEN BOOMGAARDE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rusthuizen and serviceflats

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RUSTOORD TEN BOOMGAARDE
(Get full report from official database of BE for RUSTOORD TEN BOOMGAARDE)

Aanvulling soorten activiteiten voor RUSTOORD TEN BOOMGAARDE
Addition kinds of activities for RUSTOORD TEN BOOMGAARDE

07229901. Aardappelen, machine oogstdiensten | Potatoes, machine harvesting services
22960202. Stof voor het versterken van industriële riemmen | Fabric for reinforcing industrial belting
29110602. Benzol (petroleumraffinage) | Benzol (petroleum refining)
32690000. Aardappelproducten, nec | Pottery products, nec
36210110. Krachtgeneratoren | Power generators
37289908. Panel assemblage (hydromatische propeller test stands), vliegtuigen | Panel assembly (hydromatic propeller test stands), aircraft
73891200. Verpakkings- en etiketteringsdiensten | Packaging and labeling services

Werken bij RUSTOORD TEN BOOMGAARDE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RUSTOORD TEN BOOMGAARDE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RUSTOORD TEN BOOMGAARDE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RUSTOORD TEN BOOMGAARDE. Looking for open vacancies in other companies

  • medewerker verkoop (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gelegen te Wondelgem, zijn wij op zoek naar een medewerker verkoop. Je komt terecht in een keurslagerij waar je vooraan in de winkel verantwoordelijk bent voor bediening en afrekening van klanten.

  • Monteur nieuwe machines (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Stegmann

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Geel zijn wij op zoek naar een all round Monteur van nieuwe machines. Taken: Leveren van machines (voornamelijk in de regio) Aansluiten van machines Kleine verbouwingswerken Eventuele toelichting aan de klant over de werking

  • Huishoudhulp regio Maldegem- voltijds / deeltijds (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Maldegem zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ANZEGEM (ANZEGEM)

    Regio: ANZEGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit ANZEGEM zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp Waregem - Zulte (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde, zelfstandige ALLROUND poetshulp met ervaring die zin heeft voor orde en netheid. Hoofdzakelijk bestaat uw taak uit poetsen. Daarnaast behoort ook strijken, koken en eventueel boodschappen doen tot uw takenpakket.

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Hamme - Waasmunster - Temse (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • Demonstrateur Airfryer - tijdelijke job (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Ben je een enthousiasteling met een passie voor (gezond) koken, die op een amusante, vlotte en informatieve manier demonstraties kan geven van de Airfryer op verschillende locaties in de regio, en de overtuigingskracht heeft om het product ook nadien te verkopen dan ben je onze ideale kandidaat Deze opdracht tot een goede einde brengen kan aanleiding zijn naar meer leuke demonstraties

  • Host/hostesses en promoteam (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: BC HOSPITALITY SERVICES

    Type: Studentenjob

    Jij bent hét uithangbord voor diverse topmerken! Je straalt de hele dag door en bent heel flexibel ingesteld... (Wij zoeken geen studenten die enkel tijdens de vakanties willen werken! Enkel kandidaten die het hele jaar door beschikbaar zijn komen in aanmerking!) Wij van BC Hospitality Services geloven in een open communicatie waarbij zowel de klanten als de werknemers op de eerste plaats staan. Door deze persoonlijke aanpak word je niet als een nummer behandeld, maar als een medewerker van ons team! Onthaal, vestiairebeheer, flyering en demonstraties zijn slechts enkele voorbeelden van het uitgebreide takenpakket. Ben jij enkele dagen in de werkweek (maandag-vrijdag) vrij en schrikt weekendwerk je niet af? Heb je een rijbewijs + wagen ter beschikking? Solliciteer dan nu! Sollicitaties moeten verstuurd worden via het online sollicitatieformulier. Stuur zeker je CV + enkele recente foto's. Anders kunnen we je kandidatuur niet behandelen.

  • Boekhouder - Administratief medewerker (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: VAN SINAY

    Type: Vaste Job

    Van Sinay is een bedrijf gespecialiseerd in tuin- en landbouwmachines. We zijn op zoek naar een gemotiveerde boekhouder met administratieve vaardigheden. Verder behoort ook het beheer van onze website tot het takenpakket. Aangezien je regelmatig klanten zal ontvangen en informeren, is het belangrijk dat je enige interesse heeft in tuin- en landbouwmachines.

  • Allround schrijnwerker (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Konvert Construct Ieper

    Type: Vaste Job

    Voor een bouwbedrijf in regio Veurne zijn wij op zoek naar een allround schrijnwerker. Je staat in voor de uitbraak van de bestaande ramen/deuren. Vervolgens plaats je de nieuwe ramen en deuren en verzorg je de afwerking van het binnenschrijnwerk. Plaatsen van meubilair op maat en parket behoren ook tot jouw takenpakket. Indien je ervaring hebt met gyprocwerken is dit een extra troef. Voor deze functie zoeken wij een kandidaat met een goede kennis van het Nederlands. Je bent bereid om enige verantwoordelijkheid op te nemen t.o.v. de collega's. Je bent woonachtig in Veurne en kan reeds ervaring voorleggen als schrijnwerker. Wij bieden een voltijdse functie met kans op een vast contract na een positieve interimperiode. Verloning volgens ervaring in PC 124.

  • Technisch commercieel bediende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ERIKS

    Type: Vaste Job

    Als Technical Sales ben je verantwoordelijk voor de volledige flow van het verkoopproces. Vanaf de offerte tot en met de uitlevering sta je garant voor de aanbieding van het juiste product, service en een tijdige levering van de aan jou toegewezen klantenportefeuille. · Je bent contactpersoon voor de aan jou toegewezen klantenportefeuille en zorgt ervoor dat de klant zo snel mogelijk geholpen wordt (telefonisch/per mail). Je maakt duidelijke afspraken omtrent levertermijn, aantallen, facturatie,… In communicatie met de klant detecteer je de klantenbehoeften en zoek je samen naar de optimale oplossing. Uiteraard staat klantentevredenheid bij jou hoog in het vaandel. Je onderhoudt de relaties met je klanten en probeert door middel van cross-selling de opportuniteiten optimaal te benutten. In overleg met je klantenteam (buitendienstmedewerkers) maak je offertes en volg je deze pro-actief verder op Je werkt niet alleen intensief samen met de klant, maar ook met de medewerkers van de verschillende productdivisies binnen ERIKS, alsook de ondersteunende afdelingen. Je rapporteert aan de Teamleader.

  • Technisch Tekenaar (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Technisch tekenaar Voor onze klant te Beerse zijn we op zoek naar een technisch tekenaar; Ondersteunend tekenwerk; Deeltekeningen omzetten in productietekeningen ; De klant is gespecialiseerd in podiumbouw, dus jou taak bestaat oa uit het mee ontwerpen en uittekenen van deze podia;

Zoek naar antwoorden van RUSTOORD TEN BOOMGAARDE in sociale netwerken
Look for responds of RUSTOORD TEN BOOMGAARDE in social networks

Lees alle opmerkingen voor RUSTOORD TEN BOOMGAARDE. Laat een reactie achter voor RUSTOORD TEN BOOMGAARDE. RUSTOORD TEN BOOMGAARDE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RUSTOORD TEN BOOMGAARDE. Leave a respond for RUSTOORD TEN BOOMGAARDE. RUSTOORD TEN BOOMGAARDE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RUSTOORD TEN BOOMGAARDE op de google maps. Adres en contacten RUSTOORD TEN BOOMGAARDE
Location of RUSTOORD TEN BOOMGAARDE on the google maps. Address and contacts of RUSTOORD TEN BOOMGAARDE

Andere gerelateerde bedrijven als come RUSTOORD TEN BOOMGAARDE RUSTOORD TEN BOOMGAARDE: DE KRUIDENTUIN | GARAGE LOOTS | CHRIS VANDEBROECK | CENTRE DE SOINS INTEGRES DE PREMIERE LIGNE | Vandecaetsbeek H

Other related companies as RUSTOORD TEN BOOMGAARDE: DE KRUIDENTUIN | GARAGE LOOTS | CHRIS VANDEBROECK | CENTRE DE SOINS INTEGRES DE PREMIERE LIGNE | Vandecaetsbeek H

RUSTOORD TEN BOOMGAARDE is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RUSTOORD TEN BOOMGAARDE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02009368896. Het bedrijf RUSTOORD TEN BOOMGAARDE bevindt zich op het adres: TER BEKE 7BA; 8200; BRUGGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 287,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 433,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Rusthuizen and serviceflats. Producten gemaakt in RUSTOORD TEN BOOMGAARDE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RUSTOORD TEN BOOMGAARDE is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RUSTOORD TEN BOOMGAARDE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RUSTOORD TEN BOOMGAARDE, openstaande posities, locatie van RUSTOORD TEN BOOMGAARDE op de kaart.

RUSTOORD TEN BOOMGAARDE is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is RUSTOORD TEN BOOMGAARDE, company assigned to the tax number BE02009368896. The company RUSTOORD TEN BOOMGAARDE is located at the address: TER BEKE 7BA; 8200; BRUGGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 287,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 433,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Rusthuizen and serviceflats. Products created in RUSTOORD TEN BOOMGAARDE were not found.
The main activity of RUSTOORD TEN BOOMGAARDE is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of RUSTOORD TEN BOOMGAARDE is not available. You also can look at reviews of RUSTOORD TEN BOOMGAARDE, open positions, location of RUSTOORD TEN BOOMGAARDE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RUSTOORD TEN BOOMGAARDE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RUSTOORD TEN BOOMGAARDE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RUSTOORD TEN BOOMGAARDE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RUSTOORD TEN BOOMGAARDE, employees, financial statistics.