RUSTHUIS DE WITTE LELIE

Contactgegevens RUSTHUIS DE WITTE LELIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RUSTHUIS DE WITTE LELIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

RUSTHUIS DE WITTE LELIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PROVINCIEBAAN 84; 2230; HERSELT, België

Telefoon (phone): 14545109 (+32-14545109) 14545109 (+32-14545109)

Fax (fax): +32 (82) 462-56-87 +32 (82) 462-56-87

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RUSTHUIS DE WITTE LELIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RUSTHUIS DE WITTE LELIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RUSTHUIS DE WITTE LELIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RUSTHUIS DE WITTE LELIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RUSTHUIS DE WITTE LELIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RUSTHUIS DE WITTE LELIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RUSTHUIS DE WITTE LELIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RUSTHUIS DE WITTE LELIE
Products information RUSTHUIS DE WITTE LELIE

BTW identificatienummer (tax): BE02324127197
Ondernemingsnummer: 2936889648
Hoofdstad (capital): 969,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 145,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in RUSTHUIS DE WITTE LELIE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rusthuizen and serviceflats

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RUSTHUIS DE WITTE LELIE
(Get full report from official database of BE for RUSTHUIS DE WITTE LELIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor RUSTHUIS DE WITTE LELIE
Addition kinds of activities for RUSTHUIS DE WITTE LELIE

01619909. Pompoenboerderij | Pumpkin farm
22540103. Shorts, slipjes, lades (ondergoed), breien | Shorts, briefs, drawers (underwear), knit
30829901. Staven, niet-ondersteunde kunststoffen | Rods, unsupported plastics
33120105. Kooltentresten, afgeleid van chemische herstelcokesovens | Coal tar crudes, derived from chemical recovery coke ovens
51499910. Sandwich levert | Sandwich supplies

Werken bij RUSTHUIS DE WITTE LELIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RUSTHUIS DE WITTE LELIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RUSTHUIS DE WITTE LELIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RUSTHUIS DE WITTE LELIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C - distributie voeding - goede loonsvoorwaarden! (VLAMERTINGE)

    Regio: VLAMERTINGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je hebt een werkweek van maandag tot vrijdag, maximaal tussen 7u30en 18u30. De nadruk ligt op dinsdag tot donderdag. Je bedient regio zuid West-Vlaanderen. Veurne, Diksmuide, Ieper, Poperinge, Heuvelland, Wervik, Roeselare. Soms is er een tweede man mee op baan, soms alleen. Dat is afhankelijk van de rit/klanten. Er zijn enkel Nederlandstalig klanten. De chauffeur helpt aan het einde van de werkdag zelf bij het laden en lossen van de vrachtwagen, wel met de hulp van de magazijniers. Geld ontvangen is zeer beperkt.

  • Deeltijdse magazijnier te Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je een vroege vogel die opzoek is naar een bijverdienste? Ben je niet bang om je handen uit de mouwen te steken? Dan ben je de juiste persoon die we zoeken. Je zal steeds in een deeltijdse shift werken van 4u tot 7u. Volgende taken zal je moeten uitvoeren: Handmatig lossen en laden van vrachtenwagen Sorteren van paketten Scannen van paketten Interesse? Laat ons dan snel iets weten: 015/44 82 68 of [email protected]

  • Junior accountant (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je behandelt de in- en uitgaande post Je verwerkt facturen Je controleert facturen en behandelt aanmaningen Je doet bankboekingen Je bent de eerste contractpersoon voor leveranciers en collega's Je assisteert bij BTW-aangiftes en overige boekhoudkundige taken

  • Huishoudhulpen (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: HOUSE-CARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen, wassen, strijken bij particulieren

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Pittem voor 8 u ,combineren met andere gezinnen is zeker mogelijk (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Lijkt dit iets voor u?Dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een gezin , waar continuiteit heel belangrijk is. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS OOSTKAMP (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: GREENHOUSE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Oostkamp zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Sint-Gillis-Waas/De Klinge (DE KLINGE)

    Regio: DE KLINGE

    Bedrijf: FIX & CLEAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp beschik je over een heel gevarieerd takenpakket. Je staat in voor het opruimen en de schoonmaak van particuliere woningen, maar deinst ook niet terug voor strijken. Je voert deze taken uit bij de klanten thuis, al dan niet in hun aanwezigheid. Jullie hebben de keuze om te werken op basis van een deeltijds uurrooster. Fix & Clean biedt jou een uurrooster op maat. Een diploma is niet vereist, wel zin voor orde, netheid en hygiëne. Wij dragen al onze medewerkers een warm hart toe. We willen dat jullie deze job met plezier en trots uitvoeren. Ben jij de enthousiaste en gemotiveerde kandidaat die wij zoeken? Stuur dan snel jouw CV naar [email protected].

  • Catamaranzeilen lesgever - lesgeefster (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: DE WINDHAAN

    Type: Studentenjob

    Watersportclub Windhaan is een groeiende club en voor de catamaranzeilschool gaan we op zoek naar jobstudenten die beschikken over een initiatordiploma of instructeursdiploma zeilen. Je maakt deel uit van een ervaren team die op weekbasis catamaran zeilles organiseert op zee in De Haan voor jong en oud. Groepslessen catamaranzeilen vinden plaats van maandag tot vrijdag elke week van de zomervakantie met op vrijdag examen. Privélessen worden georganiseerd vanaf April tot Oktober. Focus ligt op maanden Juli-Augustus-September maar tevens in nevenseizoen worden er vaak cursussen gegeven tijdens het weekend of in de schoolvakanties.

  • KELNER (VAALBEEK)

    Regio: VAALBEEK

    Bedrijf: DE BIBLIOTHEEK

    Type: Studentenjob

    We zijn dringend op zoek naar een kelner. U staat in voor de bediening van onze klanten, dekken van de tafels en ruimt mee af. Meehelpen met de mise-en-place oa botertjes en brood klaarzetten.

  • Productiemedewerkers (MOLENSTEDE)

    Regio: MOLENSTEDE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE MARMO

    Type: Studentenjob

    Wij zijn dringend op zoek naar productiemedewerkers, verpakkers en etiketteerders. Als productiemedewerker sta je in voor het maken van onder meer saté's, hamburgers, worsten en gourmet-barbequepaketten. Omdat je met rauw vlees werkt, hou je rekening met het voorgeschreven hygiënereglement. Ook voor onze logistieke afdelingen (verpakkers/etiketteerders) zoeken wij extra personeel. Heb je er geen problemen mee om in een koude omgeving te werken? Je steekt graag de handen uit de mouwen en flexibele uren schrikken je niet af? Kun je beschikken over eigen vervoer en ben je onmiddellijk beschikbaar?

  • STUDENTEN WEEKDAGEN (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Willebroek zijn we op zoek naar studenten die 1 of meerdere dagen per week beschikbaar zijn om te werken als inpakker/magazijnier. Je werkt hierbij van 8u tot 16u30.

  • Monteurs zonnepanelen (MOLENSTEDE)

    Regio: MOLENSTEDE

    Bedrijf: MAXUS

    Type: Vaste Job

    Je verzorgt de volledige installatie van zonnepanelen op gebouwen van zowel particuliere als professionele klanten. Je plaatst samen met je collega’s, de constructie op het dak en voert dit correct uit volgens plan. Je bevestigt de zonnepanelen op deze constructie en zorgt voor de aansluiting van de omvormer. Je bent samen met je team verantwoordelijk voor dagprojecten van opstart tot afwerking. Je werkt samen naar een kwaliteitsvol eindresultaat.

Zoek naar antwoorden van RUSTHUIS DE WITTE LELIE in sociale netwerken
Look for responds of RUSTHUIS DE WITTE LELIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor RUSTHUIS DE WITTE LELIE. Laat een reactie achter voor RUSTHUIS DE WITTE LELIE. RUSTHUIS DE WITTE LELIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RUSTHUIS DE WITTE LELIE. Leave a respond for RUSTHUIS DE WITTE LELIE. RUSTHUIS DE WITTE LELIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RUSTHUIS DE WITTE LELIE op de google maps. Adres en contacten RUSTHUIS DE WITTE LELIE
Location of RUSTHUIS DE WITTE LELIE on the google maps. Address and contacts of RUSTHUIS DE WITTE LELIE

Andere gerelateerde bedrijven als come RUSTHUIS DE WITTE LELIE RUSTHUIS DE WITTE LELIE: Française (Patisserie) | BUREAU ALINEA | VAN DEN BRANDE BVBA | C. GOSSELAIN | POLICE F?D?RALE

Other related companies as RUSTHUIS DE WITTE LELIE: Française (Patisserie) | BUREAU ALINEA | VAN DEN BRANDE BVBA | C. GOSSELAIN | POLICE F?D?RALE

RUSTHUIS DE WITTE LELIE is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RUSTHUIS DE WITTE LELIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02324127197. Het bedrijf RUSTHUIS DE WITTE LELIE bevindt zich op het adres: PROVINCIEBAAN 84; 2230; HERSELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 969,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 145,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Rusthuizen and serviceflats. Producten gemaakt in RUSTHUIS DE WITTE LELIE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RUSTHUIS DE WITTE LELIE is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RUSTHUIS DE WITTE LELIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RUSTHUIS DE WITTE LELIE, openstaande posities, locatie van RUSTHUIS DE WITTE LELIE op de kaart.

RUSTHUIS DE WITTE LELIE is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is RUSTHUIS DE WITTE LELIE, company assigned to the tax number BE02324127197. The company RUSTHUIS DE WITTE LELIE is located at the address: PROVINCIEBAAN 84; 2230; HERSELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 969,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 145,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Rusthuizen and serviceflats. Products created in RUSTHUIS DE WITTE LELIE were not found.
The main activity of RUSTHUIS DE WITTE LELIE is Justice, Public Order and Safety, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of RUSTHUIS DE WITTE LELIE is not available. You also can look at reviews of RUSTHUIS DE WITTE LELIE, open positions, location of RUSTHUIS DE WITTE LELIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RUSTHUIS DE WITTE LELIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RUSTHUIS DE WITTE LELIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RUSTHUIS DE WITTE LELIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RUSTHUIS DE WITTE LELIE, employees, financial statistics.