RUSTHUIS DE EEUWIGE LENTE

Particuliere bedrijvenDiverse reparatiediensten • RUSTHUIS DE EEUWIGE LENTE
Private companiesMiscellaneous Repair Services • RUSTHUIS DE EEUWIGE LENTE

Contactgegevens RUSTHUIS DE EEUWIGE LENTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RUSTHUIS DE EEUWIGE LENTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

RUSTHUIS DE EEUWIGE LENTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DOUVIEWEG 14; 8978; POPERINGE, België

Telefoon (phone): 57388028 (+32-57388028) 57388028 (+32-57388028)

Fax (fax): +32 (68) 364-31-37 +32 (68) 364-31-37

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RUSTHUIS DE EEUWIGE LENTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RUSTHUIS DE EEUWIGE LENTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RUSTHUIS DE EEUWIGE LENTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RUSTHUIS DE EEUWIGE LENTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RUSTHUIS DE EEUWIGE LENTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RUSTHUIS DE EEUWIGE LENTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RUSTHUIS DE EEUWIGE LENTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RUSTHUIS DE EEUWIGE LENTE
Products information RUSTHUIS DE EEUWIGE LENTE

BTW identificatienummer (tax): BE09296875000
Ondernemingsnummer: 4692230224
Hoofdstad (capital): 472,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 814,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in RUSTHUIS DE EEUWIGE LENTE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rusthuizen and serviceflats

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RUSTHUIS DE EEUWIGE LENTE
(Get full report from official database of BE for RUSTHUIS DE EEUWIGE LENTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor RUSTHUIS DE EEUWIGE LENTE
Addition kinds of activities for RUSTHUIS DE EEUWIGE LENTE

0919. Diverse mariene producten | Miscellaneous marine products
635101. Verzekeringsverzekering | Surety insurance bonding
801101. Interne geneeskunde beoefenaars | Internal medicine practitioners
50910402. Boogschieten apparatuur | Archery equipment
59489900. Bagage- en lederwarenhuizen, nec | Luggage and leather goods stores, nec
93110100. belasting | Taxation

Werken bij RUSTHUIS DE EEUWIGE LENTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RUSTHUIS DE EEUWIGE LENTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RUSTHUIS DE EEUWIGE LENTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RUSTHUIS DE EEUWIGE LENTE. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad Inhouse Essers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een job als orderpicker in 2 ploegen? Zoek je naar werk bij een bedrijf met een familiale sfeer binnen de logistiek? Dan ben je bij H.Essers aan het juiste adres! Tijdens de eerste dagen van je nieuwe job is er een coaching voorzien en een uitgebreid opleidingspakket. Als orderpicker draag jij bij aan de logistieke sector van H.Essers en sta je in voor het manuele klaarmaken van bestellingen, inbound/outbound, kwaliteitscontrole,... binnen het magazijn.

  • Shuttlechauffeur CE Zwevegem (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Firma te Zwevegem zoekt een chauffeur CE voor pendeltransport. Je werkt in ploegsysteem (5u - 13u of 13u - 21u) Je rijdt gemiddeld 22x heen en weer , dus een ganse dag op en af rijden schrikt jou niet af. Je moet ook telkens de oplegger aan- en afpikken en de baches open en dicht doen.

  • bekister (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bio-Dynamics is gespecialiseerd in het bouwen van tanks voor waterzuiveringsstations, biogas-centrales en industriële of landbouwkundige toepassingen. Bio-Dynamics is gegroeid uit de kennis op het gebied van waterzuivering en milieutechniek, die sedert 30 jaar is opgedaan. Bio-Dynamics is gespecialiseerd in de bouw van ronde betontanks met een diameter van 4,5 meter tot 50 meter en een hoogte tot 20 meter. Dit met of zonder dak, zowel onder- of bovengronds.

  • Halfautomaat Lasser (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: ITZU JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met onze klant in de regio van Grobbendonk zijn we op zoek naar gemotiveerde Halfautomaat Lassers die ook willen speten. Het bedrijf heeft jarenlange ervaring in prefab beton, waar kwaliteit dan ook altijd belangrijk is. Ze zijn uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf in de sector van de prefab elementen. Ze zijn dan ook op zoek naar gemotiveerde mensen om het team te versterken. Voor deze functie als Lasser, zoekt het bedrijf Halfautomaat Lassers die ook willen speten. Ben jij een Halfautomaat Lasser en wil je ook speten? Dan is deze job ideaal voor jou. Je zal werken in een twee-ploegensysteem en je werkt altijd in een atelier, niet op verplaatsing.

  • Operator brouwerij (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bloeiende brouwerij regio Menen zijn wij op zoek naar operatoren/medewerkers. . Je staat in voor het afvullen van de bieren op fles en na een grondige opleiding ook voor het basisonderhoud van de machines (+- 50 problemen detecteren en oplossen).

  • Automation Engineer (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: CTRL-F

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Project analyse & opvolging. Aanpassingen uitvoeren & validatie (PLC/Scada). Storingen zoeken & uitwerken van oplossingen. Aanleggen technische documentatie (proces + installatie).

  • Nieuwe uitdaging als huishoudhulp (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTDUINKERKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je naar een nieuwe uitdaging? Zorg je graag voor andere mensen? Hou je van poetsen dat je talent is dat gezien mag worden? Ben je graag trots op jezelf omdat je weer een huis mocht doen blinken, dan is Easy Life de ideale werkplek. Er wacht een enthousiast team op jouw komst. Spring gerust even binnen.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Tentenbouwer 23/8 (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Jouw takenpakket bestaat uit: - opbouw en afbraak van kadertenten, partytenten, ... - afwerking, plaatsen van houten vloeren, vloerbekleding,... - afwerking, plaatsen van tafels, stoelen,...

  • Student uitzendconsulent - wekelijkse basis - sterke talenkennis - Topteam Kantoor Kortrijk! (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    Forum Jobs is een  uitzendorganisatie met verschillende vestigingen in West- en Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Brussel, Vlaams-Brabant en Henegouwen. Inzet, spirit en ervaring binnen de uitzendsector, zijn de sleutelwoorden waar het bij Forum Interim rond draait. Dankzij onze regionale spreiding en specialisatie groeiden wij in de regio al snel uit tot een belangrijke gesprekspartner op HR - vlak. De medewerkers van Forum Interim kunnen terugblikken op een jarenlange ervaring in de sector. Als uitzendconsulent sta je in voor het onthaal en grondige selectie van voornamelijk Engelstalige uitzendkrachten. Dit 1 a 2 dagen per week.

  • Startend zelfstandig advocaat / kantoorgenoot (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ROKHSCHILD LEGAL SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een startende zelfstandige advocaat? Moet jij nog je cliëntenbestand uitbouwen? Wil jij je aansluiten bij een betaalbaar kantoor? Dan ben jij misschien wel de collega die wij zoeken! Wij zijn opzoek naar een zelfstandige, ondernemende collega advocaat of jurist die zich als kantoorgenoot bij ons wil aansluiten. Ons kantoor werkt in de cloud en is verder voorzien van alle benodigde infrastructuur, zoals snelle internetverbindingen. Je kunt bij ons als advocaat/jurist meteen ‘plug and play’ op deze werkplek aan de slag. Ons kantoor is collegiaal en informeel. Een advocaat/jurist die zich als kantoorgenoot bij ons wil aansluiten krijgt van ons alle mogelijkheden en ondersteuning om zijn of haar eigen praktijk verder uit te breiden. Wij staan als kantoor voor de volgende waarden: Service; betrouwbaarheid; kwaliteit; betrokkenheid; kostenbeheersing; inhoudelijke samenwerking en verdieping; inspirerende en collegiale werksfeer; ervaren en gedreven kantoorgenoten.

  • Tekenaar Revit & AutoCAD Bouw (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een ervaren tekenaar Revit voor het uittekenen van gebouwen. De wapenings- en bekistingsplannen maakt u met AutoCAD. Dit is een functie op een studiebureau. De werklocatie ligt in de Noordrand van Brussel.

Zoek naar antwoorden van RUSTHUIS DE EEUWIGE LENTE in sociale netwerken
Look for responds of RUSTHUIS DE EEUWIGE LENTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor RUSTHUIS DE EEUWIGE LENTE. Laat een reactie achter voor RUSTHUIS DE EEUWIGE LENTE. RUSTHUIS DE EEUWIGE LENTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RUSTHUIS DE EEUWIGE LENTE. Leave a respond for RUSTHUIS DE EEUWIGE LENTE. RUSTHUIS DE EEUWIGE LENTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RUSTHUIS DE EEUWIGE LENTE op de google maps. Adres en contacten RUSTHUIS DE EEUWIGE LENTE
Location of RUSTHUIS DE EEUWIGE LENTE on the google maps. Address and contacts of RUSTHUIS DE EEUWIGE LENTE

Andere gerelateerde bedrijven als come RUSTHUIS DE EEUWIGE LENTE RUSTHUIS DE EEUWIGE LENTE: ASLK-CGER Bank | GARAGE BELLEMANS | DE CNODDER | L'ANVERRE-ATELIER | PASCAL DUMONT

Other related companies as RUSTHUIS DE EEUWIGE LENTE: ASLK-CGER Bank | GARAGE BELLEMANS | DE CNODDER | L'ANVERRE-ATELIER | PASCAL DUMONT

RUSTHUIS DE EEUWIGE LENTE is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RUSTHUIS DE EEUWIGE LENTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09296875000. Het bedrijf RUSTHUIS DE EEUWIGE LENTE bevindt zich op het adres: DOUVIEWEG 14; 8978; POPERINGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 472,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 814,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Rusthuizen and serviceflats. Producten gemaakt in RUSTHUIS DE EEUWIGE LENTE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RUSTHUIS DE EEUWIGE LENTE is Diverse reparatiediensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RUSTHUIS DE EEUWIGE LENTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RUSTHUIS DE EEUWIGE LENTE, openstaande posities, locatie van RUSTHUIS DE EEUWIGE LENTE op de kaart.

RUSTHUIS DE EEUWIGE LENTE is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is RUSTHUIS DE EEUWIGE LENTE, company assigned to the tax number BE09296875000. The company RUSTHUIS DE EEUWIGE LENTE is located at the address: DOUVIEWEG 14; 8978; POPERINGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 472,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 814,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Rusthuizen and serviceflats. Products created in RUSTHUIS DE EEUWIGE LENTE were not found.
The main activity of RUSTHUIS DE EEUWIGE LENTE is Miscellaneous Repair Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of RUSTHUIS DE EEUWIGE LENTE is not available. You also can look at reviews of RUSTHUIS DE EEUWIGE LENTE, open positions, location of RUSTHUIS DE EEUWIGE LENTE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RUSTHUIS DE EEUWIGE LENTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RUSTHUIS DE EEUWIGE LENTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RUSTHUIS DE EEUWIGE LENTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RUSTHUIS DE EEUWIGE LENTE, employees, financial statistics.