RESIDENTIE SCHERPENBERG

Contactgegevens RESIDENTIE SCHERPENBERG: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RESIDENTIE SCHERPENBERG: address, phone, fax, email, website, opening hours

RESIDENTIE SCHERPENBERG

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ANTWERPSESTEENWEG 407BB; 2390; MALLE, België

Telefoon (phone): 33123124 (+32-33123124) 33123124 (+32-33123124)

Fax (fax): +32 (19) 125-79-95 +32 (19) 125-79-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RESIDENTIE SCHERPENBERG: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RESIDENTIE SCHERPENBERG"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RESIDENTIE SCHERPENBERG"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RESIDENTIE SCHERPENBERG, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RESIDENTIE SCHERPENBERG. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RESIDENTIE SCHERPENBERG, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RESIDENTIE SCHERPENBERG. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RESIDENTIE SCHERPENBERG
Products information RESIDENTIE SCHERPENBERG

BTW identificatienummer (tax): BE04218444824
Ondernemingsnummer: 9411407470
Hoofdstad (capital): 431,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 702,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in RESIDENTIE SCHERPENBERG zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rusthuizen and serviceflats

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RESIDENTIE SCHERPENBERG
(Get full report from official database of BE for RESIDENTIE SCHERPENBERG)

Aanvulling soorten activiteiten voor RESIDENTIE SCHERPENBERG
Addition kinds of activities for RESIDENTIE SCHERPENBERG

241199. Logging, nec | Logging, nec
28730100. Ammonium- en ammoniumzouten | Ammonia and ammonium salts
31110700. Industriele lederen producten | Industrial leather products
50450102. Keying apparatuur | Keying equipment
51310120. Wollen en worsted stukgoed, geweven | Woolen and worsted piece goods, woven
78190102. Casting bureau, film | Casting bureau, motion picture

Werken bij RESIDENTIE SCHERPENBERG: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RESIDENTIE SCHERPENBERG: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RESIDENTIE SCHERPENBERG. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RESIDENTIE SCHERPENBERG. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider wanden en daken (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons, die gespecialiseerd is in het maken van tuinhuizen en poolhouses, zijn wij op zoek naar iemand die kan worden ingeschakeld voor het produceren van wanden en daken.

  • Junior Boekhouder M/V (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een boekhoudkantoor met de hoofdzetel te Diksmuide zijn we op zoek naar een gemotiveerde junior boekhouder (m/v) om de vestiging te Zonnebeke te versterken. - Als boekhouder ben je verantwoordelijk voor het boekhoudkundig aspect en het fiscaal dossier van je eigen klanten. - Je staat onder meer in voor de verwerking van aan- en verkoopfacturen, bankafschriften en de opmaak van de btw-aangifte. - Exploitaties zijn een groot deel van je takenpakket waarvoor je eveneens de aangifte van de personenbelasting moet opmaken.

  • Enthousiaste poetsvrouw/poetsman te Bevel (BEVEL)

    Regio: BEVEL

    Bedrijf: Plu Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • HUISHOUDHULP Ertvelde (ERTVELDE)

    Regio: ERTVELDE

    Bedrijf: DE MANGELAAR

    Type: Dienstenchequebaan

    Je gaat poetsen bij particulieren in regio Ertvelde.

  • Jobstudent Buurtslagers Smatch Tienen (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Jobstudenten Telemarketing Volledige Jaar (MOORSEL)

    Regio: MOORSEL

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in de regio Aalst zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die interesse hebben in telemarketing! Je staat vaak in contact met klanten en je ziet het zitten om enkele administratieve taken uit te voeren. Je bent enkele avonden per week beschikbaar van 17u tot 20u en op zaterdag werk je van 9u tot 13u. Je bent communicatief ingesteld en staat positief in het leven!

  • Bakken sorteren (WESTROZEBEKE)

    Regio: WESTROZEBEKE

    Bedrijf: WESTVLEES

    Type: Vaste Job

    Westvlees is een voedingsbedrijf dat sinds jaren een van de belangrijkste Europese producenten van vers en bereid varkensvlees is. Westvlees verwerkt 1.4 miljoen varkens per jaar tot ruim 140.000 ton varkensvlees. Daarmee krijgt het het vertrouwen van klanten in 50 landen wereldwijd. Westvlees is op zoek naar een medewerker die bakken klaarmaakt voor de snijzaal. Je voorziet de bakken van zakken en stapelt deze op palletten. Je zorgt dat iedere lijn steeds voldoende bakken ter beschikking heeft. Daarnaast spring je ook bij aan de band: Los werk aan de band: ribben zagen, opleggen van vlees, verpakken van vlees. Afwegen van de bestellingen, afnemen van de bestellingen en klasseren volgens de routes en klant.

  • Boekhoudkundig Medewerker (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Financial Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Als Boekhoudkundig Medewerker sta je in voor volgend takenpakket: Opmaken, controleren en inboeken van de verkoopfacturatie  Debiteurenbeheer Je biedt ondersteuning bij de algemene boekhouding Je bent verantwoordelijk voor de loonadministratie (BE/FR/LUX) Je assisteert bij de rapporteringen en voert verschillende controles uit  Bedrijfsprofiel: Voor een klant van Financial Talents actief in de bouw, gelegen regio Drongen, zijn we op zoek naar een Boekhoudkundig Medewerker. Naast een reeks boekhoudkundige taken sta je in voor de loonadministratie.

  • Category Buyer - Indirect & Facility Services - Benelux - 38u (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Vaste Job

    Als Category Buyer Indirect & Facility Services ben je verantwoordelijk voor het prospecteren, selecteren, contracteren en opvolgen van dienstenoplossingen die beantwoorden aan de verwachtingen van onze (interne) klanten. Vanuit een sterke supply management kennis en binnen het kader van onze bedrijfsstrategie bied je ondersteuning aan de interne departementen HR, IT en operationele teams die op de sites van onze klanten werken. De functie van Category Buyer omvat volgende taken: Je beheert binnen het domein van Indirect Services de categorieën : HR (temp. Labour, consulting, arbodienstverlening) en IS&T (IT & Telecom) voor de Regio binnen de kaders van de strategie van de groep en de regio. Je optimaliseert de waarde en risico's van de categorie(ën) in de supply chain (keten). In je portefeuille vallen ook enkele nader te bepalen (binnen het team af te stemmen) categorieën binnen het domein soft services. Je verzorgt inkooptrajecten en bijhorende administratie waaronder o.a. het ontwikkelen van de inkoopstrategie, adviseren van de inschrijverslijst, accreditatie van leveranciers, het aanvragen, analyseren en onderhandelen over de voorwaarden van de offerten en het opstellen/verdedigen van een gunningsadvies aan de stakeholders / interne klant en het opstellen van de inkoopcontracten. Je zorgt ervoor dat de categorie (strategie) tevens optimaal beantwoordt aan de behoeften van het Platform en de Segmenten met het oog op groei van omzet en marge, en een optimale dienstverlening ondersteunt aan de interne en externe klant en de consument (verbeteren van de Quality Of Life). Hiertoe wordt transparant en constructief samengewerkt met leveranciers, alle andere afdelingen in de regio en met de (internationale) Supply Management community. Je garandeert de continuïteit van diensten/producten aan Sodexo en haar klanten (de segmenten/accounts) tegen optimale condities: maximale kosten efficiëntie (minimale TCO) en minimaal risico. Je legt de inkoopafspraken (back-2-back) contractueel vast. Je registreert/kapitaliseert innovaties uit de markt en fungeert als inkoopadviseur Je voert tijdige en correcte (financiële) rapporteringen uit over de voortgang van je werkzaamheden en de behaalde resultaten ten opzichte van je doelstellingen Je draagt actief bij tot het verfijnen van databases en benchmarking, per categorie van diensten Je analyseert periodiek de performance van je (belangrijkste) leveranciers in overleg met de sites. Je zorgt dat de afgesproken acties/verbeterplannen worden verzekerd. Je ondersteunt de siteteams bij het oplossen van escalaties met de geregistreerde leveranciers (klachten, geschillen, facturen, enz.) Je geeft ondersteuning met betrekking tot rapportages, inkoopdata analyses en (adhoc) afdelingsprojecten

  • Meewerkend ploegchef matraslijn nacht (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf actief in de chemische nijverheid zijn wij op zoek naar een gemotiveerde ploegchef voor de matraslijn. Als ploegchef op de matraslijn stuur je 2 arbeiders op 2 verschillende machines aan. Je vervangt ook de ontvormer en je moet bereid zijn om aan de productielijn mee te werken. Je doet voorstellen om de machines technisch te verbeteren.

  • Flexijob poetshulp (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: GALJOEN

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het schoonmaken van ons restaruant. Je werkt bij voorkeur op donderdag (9 tot 12 en 12:30 tot 16:30 = 7u) en zondag (16 tot 19 = 3u), dit is bespreekbaar.

  • KELNER (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: GASTHOF 1618

    Type: Flexijob

    Met al je ervaring sta je in voor de bediening van onze klanten. Je zorgt voor het onthaal en adviseert bij de keuze van de gerechten en dranken. Je dient op en rekent af.

Zoek naar antwoorden van RESIDENTIE SCHERPENBERG in sociale netwerken
Look for responds of RESIDENTIE SCHERPENBERG in social networks

Lees alle opmerkingen voor RESIDENTIE SCHERPENBERG. Laat een reactie achter voor RESIDENTIE SCHERPENBERG. RESIDENTIE SCHERPENBERG bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RESIDENTIE SCHERPENBERG. Leave a respond for RESIDENTIE SCHERPENBERG. RESIDENTIE SCHERPENBERG on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RESIDENTIE SCHERPENBERG op de google maps. Adres en contacten RESIDENTIE SCHERPENBERG
Location of RESIDENTIE SCHERPENBERG on the google maps. Address and contacts of RESIDENTIE SCHERPENBERG

Andere gerelateerde bedrijven als come RESIDENTIE SCHERPENBERG RESIDENTIE SCHERPENBERG: COIFFURE FRIEDA | Hoekske Annick | Seghers M | KRIJO'S TATTOO | E. BOYDENS

Other related companies as RESIDENTIE SCHERPENBERG: COIFFURE FRIEDA | Hoekske Annick | Seghers M | KRIJO'S TATTOO | E. BOYDENS

RESIDENTIE SCHERPENBERG is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RESIDENTIE SCHERPENBERG, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04218444824. Het bedrijf RESIDENTIE SCHERPENBERG bevindt zich op het adres: ANTWERPSESTEENWEG 407BB; 2390; MALLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 431,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 702,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Rusthuizen and serviceflats. Producten gemaakt in RESIDENTIE SCHERPENBERG zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RESIDENTIE SCHERPENBERG is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RESIDENTIE SCHERPENBERG is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RESIDENTIE SCHERPENBERG, openstaande posities, locatie van RESIDENTIE SCHERPENBERG op de kaart.

RESIDENTIE SCHERPENBERG is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is RESIDENTIE SCHERPENBERG, company assigned to the tax number BE04218444824. The company RESIDENTIE SCHERPENBERG is located at the address: ANTWERPSESTEENWEG 407BB; 2390; MALLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 431,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 702,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Rusthuizen and serviceflats. Products created in RESIDENTIE SCHERPENBERG were not found.
The main activity of RESIDENTIE SCHERPENBERG is Chemicals and Allied Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of RESIDENTIE SCHERPENBERG is not available. You also can look at reviews of RESIDENTIE SCHERPENBERG, open positions, location of RESIDENTIE SCHERPENBERG on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RESIDENTIE SCHERPENBERG, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RESIDENTIE SCHERPENBERG, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RESIDENTIE SCHERPENBERG, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RESIDENTIE SCHERPENBERG, employees, financial statistics.