RESIDENTIE DE OUDE HULST

Contactgegevens RESIDENTIE DE OUDE HULST: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RESIDENTIE DE OUDE HULST: address, phone, fax, email, website, opening hours

RESIDENTIE DE OUDE HULST

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TERRESTSTRAAT 4BC; 8650; HOUTHULST, België

Telefoon (phone): 51701222 (+32-51701222) 51701222 (+32-51701222)

Fax (fax): +32 (15) 383-82-97 +32 (15) 383-82-97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RESIDENTIE DE OUDE HULST: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RESIDENTIE DE OUDE HULST"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RESIDENTIE DE OUDE HULST"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RESIDENTIE DE OUDE HULST, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RESIDENTIE DE OUDE HULST. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RESIDENTIE DE OUDE HULST, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RESIDENTIE DE OUDE HULST. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RESIDENTIE DE OUDE HULST
Products information RESIDENTIE DE OUDE HULST

BTW identificatienummer (tax): BE01690490722
Ondernemingsnummer: 6369293212
Hoofdstad (capital): 985,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 807,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in RESIDENTIE DE OUDE HULST zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rusthuizen and serviceflats

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RESIDENTIE DE OUDE HULST
(Get full report from official database of BE for RESIDENTIE DE OUDE HULST)

Aanvulling soorten activiteiten voor RESIDENTIE DE OUDE HULST
Addition kinds of activities for RESIDENTIE DE OUDE HULST

354700. Molen machines | Rolling mill machinery
22111001. Crinoline | Crinoline
22210308. Zijden weefsels | Silk broadwoven fabrics
26790801. Folieplank: gemaakt van aangekocht materiaal | Foil board: made from purchased material
34620200. Pomp, compressor en turbine smeedstukken | Pump, compressor, and turbine forgings
39999916. Globes, geografisch | Globes, geographical

Werken bij RESIDENTIE DE OUDE HULST: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RESIDENTIE DE OUDE HULST: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RESIDENTIE DE OUDE HULST. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RESIDENTIE DE OUDE HULST. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk Bediende boekhouding (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een globale leider in de industriesector is VIO op zoek naar een tijdelijk bediende boekhouding.  Als boekhoudkundig bediende sta je in voor de ondersteuning van de accountancy afdeling. Dit voor de periode van eind september 2018 t.e.m. december 2019.  Je staat in  voor de volledige afhandeling van de maandelijkse BTW aangifte.  Je doet diverse wettelijke aangiftes.  Je verzorgt het eerste contact met externe auditoren.  Je bent verantwoordelijk voor de maandafsluitingen.  Je maakt jaarrekeningen op en werkt met ACCON.  Je communiceert in het Nederlands & het Engels.  Is deze functie iets voor jou? Stuur dan jouw cv en een korte motivatie naar gent@vio-hr. be t.a.v. Severien Eyckens.  Je mag snel een seintje terug verwachten. 

  • PLOEGBAAS/PROJECTVOORBEREIDER TUINAANLEG (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je beschikt over ruime ervaring in de aanleg van tuinen die onder architectuur worden aangelegd. Je werkt zelfstandig en bent zeer klantvriendelijk. Je hebt een zeer resultaat en kwaliteit gedreven instelling. Je bent communicatief vaardig en beschikt over een sterke persoonlijkheid. Je bent een ware teamplayer.

  • Poetshulp regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF WAASLAND

    Type: Dienstenchequebaan

    Jij schrobt en poetst tot ieder plekje blinkt? Je maakt er een eer van om de huizen van je cliënten kraaknet achter te laten? DAN BEN JIJ DIEGENE DIE WIJ ZOEKEN!! Voor de regio Sint-Niklaas is Dienstenbedrijf Waasland op zoek naar een gemotiveerde poetshulp die wekelijks vaste klanten bezoekt om er te gaan poetsen. Je werkt van 8u tot 12u en van 13u tot 17u. Je vrije halve dagen kan je zelf mee bepalen.

  • STUDENT(E) JBC LOCHRISTI zat en/of zondag (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: JBC

    Type: Studentenjob

    JE ZORGT MEE VOOR EEN ULTIEME KLANTEN BELEVING EN KLANTEN ERVARING BIJ JBC LOCHRISTI JE GENIET VAN HET GEVEN VAN FASHIONADVIES AAN ONZE KLANTEN VAN NATURE BEN JE VRIENDELIJK, NIEUWSGIERIG, EN KAN JE ZELFSTANDIG WERKEN. JE HEBT EEN PLANNING UITGEWERKT ZODAT JE STUDIE/WERK KAN COMBINEREN EN JE OP REGELMATIGE BASIS BESCHIKBAAR BENT.

  • Student Verkoop De Witte Lietaer - Inno Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Als student vul je de artikelen aan in de winkel en zorg je ervoor dat jouw afdeling er steeds netjes bijligt.

  • Kapper/Kapster Scherpenheuvel (SCHERPENHEUVEL-ZICHEM)

    Regio: SCHERPENHEUVEL-ZICHEM

    Bedrijf: VISA VERSA

    Type: Vaste Job

    je kan zelfstandig alle voorkomende taken in een kapsalon uitoefenen: wassen, knippen, permanent, kleuren,.. en dit zowel voor dames, heren als kinderen Je bent flexibel, dynamisch en je houdt van je job.

  • Bakker / Hulpbakker (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: PINSON BISCUITERIE

    Type: Vaste Job

    Wij zijn een industriële koekjesbakkerij in Veurne, en zijn op zoek naar een bakker/hulpbakker. In eerste fase sta je in voor het inbrengen van het deeg in de spuitmachines, het instellen van de machines, gewichtscontrole en afwegen van ingrediënten volgens het recept. Na de inwerkperiode zal ook de deegbereiding volgens de opgegeven recepturen aangeleerd worden. Je respecteert hierbij de normen voor de hygiëne, netheid en onderhoud.

  • KAPPER / KAPSTER (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: KAPSALON VANY GRIM

    Type: Vaste Job

    U kan zelfstandig werken in ons kapsalon. U staat in voor het wassen van de haren, knippen, brushen, kleuren... Schoolverlaters zijn eveneens welkom.

  • Schrijnwerker atelier (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: STANDMARK

    Type: Vaste Job

    - Voorbereiden van de beursstanden of interieurprojecten - Vervaardigen van meubilair op maat voor onze beursstanden en interieurprojecten - Interpreteren van technische plannen en productielijsten - Oplappen van de houtbouw panelen: schuren, plamuren, herstellen - Uitsorteren van houtbouw panelen die terugkomen van afgebouwde standen volgens maat en type - Schilderen van gemaakte meubels

  • Coördinator preventief onderhoud (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: GasthuisZusters Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Jobinhoud In samenwerking met een 30-tal collega’s worden elektro-mechanische werkzaamheden uitgevoerd aan toegangscontrole systemen, HVAC, industriële reinigings- en sterilisatiemachines, perslucht, gassen, waterbehandelingssystemen, transportsystemen, laagspanningsinstallaties, WKK’s, generatoren, alsook schilderwerken, loodgieterij, schrijnwerkerij, tuinonderhoud,… ·Je staat in voor de verdere optimalisatie van het jaarplan preventief onderhoud in functie van inhoud, frequentie, benodigde uren en materialen; ·je zet onderhoudsconcepten op en evalueert deze in samenwerking met constructeurs en engineering; ·je zorgt voor kennisoverdacht.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • keukenhulp/afwasser (als 'extra' of flexijobber') (WANGE)

    Regio: WANGE

    Bedrijf: KASTEELHOEVE WANGE

    Type: Flexijob

    Kasteelhoeve Wange zoekt een keukenhulp/afwasser voor voorbereiding, afwas en opkuis van de lunch of diner voor onze gasten als ook andere keukenactiviteiten. Week en weekend.

Zoek naar antwoorden van RESIDENTIE DE OUDE HULST in sociale netwerken
Look for responds of RESIDENTIE DE OUDE HULST in social networks

Lees alle opmerkingen voor RESIDENTIE DE OUDE HULST. Laat een reactie achter voor RESIDENTIE DE OUDE HULST. RESIDENTIE DE OUDE HULST bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RESIDENTIE DE OUDE HULST. Leave a respond for RESIDENTIE DE OUDE HULST. RESIDENTIE DE OUDE HULST on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RESIDENTIE DE OUDE HULST op de google maps. Adres en contacten RESIDENTIE DE OUDE HULST
Location of RESIDENTIE DE OUDE HULST on the google maps. Address and contacts of RESIDENTIE DE OUDE HULST

Andere gerelateerde bedrijven als come RESIDENTIE DE OUDE HULST RESIDENTIE DE OUDE HULST: LE GRILL-ON-VERT | BUREAU SIMAK | JBC MODE | BUREAU ETUDES GRAPHOLOGIE | RALPH PACQUEU

Other related companies as RESIDENTIE DE OUDE HULST: LE GRILL-ON-VERT | BUREAU SIMAK | JBC MODE | BUREAU ETUDES GRAPHOLOGIE | RALPH PACQUEU

RESIDENTIE DE OUDE HULST is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RESIDENTIE DE OUDE HULST, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01690490722. Het bedrijf RESIDENTIE DE OUDE HULST bevindt zich op het adres: TERRESTSTRAAT 4BC; 8650; HOUTHULST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 985,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 807,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Rusthuizen and serviceflats. Producten gemaakt in RESIDENTIE DE OUDE HULST zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RESIDENTIE DE OUDE HULST is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RESIDENTIE DE OUDE HULST is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RESIDENTIE DE OUDE HULST, openstaande posities, locatie van RESIDENTIE DE OUDE HULST op de kaart.

RESIDENTIE DE OUDE HULST is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is RESIDENTIE DE OUDE HULST, company assigned to the tax number BE01690490722. The company RESIDENTIE DE OUDE HULST is located at the address: TERRESTSTRAAT 4BC; 8650; HOUTHULST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 985,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 807,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Rusthuizen and serviceflats. Products created in RESIDENTIE DE OUDE HULST were not found.
The main activity of RESIDENTIE DE OUDE HULST is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of RESIDENTIE DE OUDE HULST is not available. You also can look at reviews of RESIDENTIE DE OUDE HULST, open positions, location of RESIDENTIE DE OUDE HULST on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RESIDENTIE DE OUDE HULST, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RESIDENTIE DE OUDE HULST, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RESIDENTIE DE OUDE HULST, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RESIDENTIE DE OUDE HULST, employees, financial statistics.