OCMW SINT AMAND RUSTHUIS

Particuliere bedrijvenLegale diensten • OCMW SINT AMAND RUSTHUIS
Private companiesLegal Services • OCMW SINT AMAND RUSTHUIS

Contactgegevens OCMW SINT AMAND RUSTHUIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data OCMW SINT AMAND RUSTHUIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

OCMW SINT AMAND RUSTHUIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OTEGEMSTRAAT 75; 8550; ZWEVEGEM (GROOT), België

Telefoon (phone): 56760541 (+32-56760541) 56760541 (+32-56760541)

Fax (fax): +32 (83) 438-20-89 +32 (83) 438-20-89

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) OCMW SINT AMAND RUSTHUIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "OCMW SINT AMAND RUSTHUIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "OCMW SINT AMAND RUSTHUIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van OCMW SINT AMAND RUSTHUIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen OCMW SINT AMAND RUSTHUIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of OCMW SINT AMAND RUSTHUIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees OCMW SINT AMAND RUSTHUIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti OCMW SINT AMAND RUSTHUIS
Products information OCMW SINT AMAND RUSTHUIS

BTW identificatienummer (tax): BE04432952880
Ondernemingsnummer: 2881408691
Hoofdstad (capital): 221,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 144,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in OCMW SINT AMAND RUSTHUIS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rusthuizen and serviceflats

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor OCMW SINT AMAND RUSTHUIS
(Get full report from official database of BE for OCMW SINT AMAND RUSTHUIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor OCMW SINT AMAND RUSTHUIS
Addition kinds of activities for OCMW SINT AMAND RUSTHUIS

8011. Kantoren en klinieken van medische artsen | Offices and clinics of medical doctors
738300. Nieuws syndicaten | News syndicates
25150205. Lente kussens | Spring cushions
38290314. Transits, landmeter's ' | Transits, surveyors'
64119903. Inspectie- en onderzoeksdiensten, verzekering | Inspection and investigation services, insurance
79991507. Observatie toren operatie | Observation tower operation
80499906. Inhalatie therapeut | Inhalation therapist
82449903. Hof rapportage school | Court reporting school

Werken bij OCMW SINT AMAND RUSTHUIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in OCMW SINT AMAND RUSTHUIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor OCMW SINT AMAND RUSTHUIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for OCMW SINT AMAND RUSTHUIS. Looking for open vacancies in other companies

  • Transportverantwoordelijke - Volvo Group (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het leveren van afgewerkte producten op afgesproken eindbestemming en op afgesproken leveringsdatum. Je moniteert pro-actief de leveringen en stuurt bij om de impact op de eindklant te vermijden of te minimaliseren. Je bent verantwoordelijk om leveringen te herplannen op vraag van de klant (rush/express). Je maakt pro-actief gebruik van short en mid-term forecast. Je bent het dagelijks contact voor operationele vragen vragen van de klant of de leverancier. Je bent verantwoordelijk voor de leveringsopvolging voor de markten waar je verantwoordelijk voor bent. Je bent een belangrijke schakel in het escalatie process van terugkerende afwijkingen.

  • Heftruckchauffeur seizoenswerk (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Konvert Interim St-Amandsberg Logistics

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf aan Gentse Zeehaven zijn wij op zoek naar tijdelijke heftruckchauffeurs die het winter- en lenteseizoen willen werken. Je wordt ingeschakeld in de logistieke afdeling van een productiebedrijf in Gent-Zeehaven. Je haalt de afgewerkte paletten op en stockeert ze in het magazijn. De bestellingen haal je op in het magazijn en zet ze klaar voor transport. Je wordt in 2 ploegen tewerkgesteld en bent bereid om extra uren te draaien (max. 50u/week, ook op zaterdag op drukste momenten) in ruil voor overloon en/of betaalde recuperatie.

  • Monteur/Lasser smeedijzeren poorten (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: FORUM JOBS VILVOORDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Forum Jobs zoekt een lasser/monteur voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in smeedijzeren poorten. Je stelt de poorten samen volgens een plan, en last vervolgens de stukken aan elkaar. Je gaat de poorten plaatsen bij de klant.

  • TEAMLEADER LOGISTIEK (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Van de teamleader ben jij de backup. Je staat in voor het laden en lossen van containers en vrachtwagens. De inkomende goederen ga je controleren. Het orderpicken van bestellingen en verplaatsen van goederen met een transpallet en reachtruck behoren ook tot jouw takenpakket. Een aantal administratieve verantwoordelijkheden horen er ook bij. Tussen de leveranciers en de medewerkers ben jij een belangrijke spilfiguur.

  • Poetshulp Hever (HEVER)

    Regio: HEVER

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Lader-Losser vaste nachtpost van 3u-9u (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een distributiemagazijn te Lummen zijn we op zoek naar lossers/sorteerders. Je werkt van 3u 's nachts tot 9u 's ochtends. Je takenpakket bestaat uit het lossen van vrachtwagens en sorteren van pakketjes. Momenteel zijn we op zoek naar flexmedewerkers en dit wil zeggen dat je bewust op zoek bent naar een deeltijdse job of een bijverdienste. Je werkdagen kan je zelf kiezen, maar je bent 2 à 3 dagen per week beschikbaar. Er wordt gewerkt van maandag tem vrijdag, geen weekends.

  • JOBSTUDENTEN INTERIEURARTIKELEN (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken enthousiaste jobstudenten voor onze klant te Kontich die tijdens de week beschikbaar zijn. Taken: algemeen magazijnwerk: - Orderpicking - Inpakwerk - Uitpakwerk - Etiketteren - Verzendklaar maken van artikelen. Dit is een ideale bijverdienste voor jobstudenten die graag werkzekerheid hebben voor het ganse jaar. Het is een aangenaam bedrijf waar je samen werkt met een 15-tal studenten.

  • stabiliteitsingenieur/bouwkundig tekenaar (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: WILLY NAESSENS GROUP

    Type: Vaste Job

    Deze job is tweeledig: Als stabiliteitsingenieur ben je verantwoordelijk voor de stabiliteitsberekeningen van verschillende projecten waarbij je de dimensionering van funderingen, beton- & staalstructuren, gevel- & dak-elementen bepaalt en optimaliseert. Je wapent de structuurelementen in het 3D-tekenmodel en controleert alle productietekeningen van de verschillende elementen voordat deze in productie worden gegeven. Je werkt nauw samen met de verschillende ontwerptekenaars alsook met de operationele- en projectleiding. Daarnaast werkt je ook voor een stuk als tekenaar. Als bouwkundig tekenaar ben je verantwoordelijk voor het uitwerken van de plannen van fundering, betonstructuur, dak- en wandbekleding met inbegrip van de verschillende stuktekeningen van kolommen, balken, dak- & wandelementen dewelke noodzakelijk zijn voor de productie van deze elementen.

  • Administratief bediende planning (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Kennisjobs

    Type: Vaste Job

    We zoeken iemand die zich hierin herkent: Je bent tweetalig (Frans en Nederlands) Kennis van dispatch Kennis van hout en montage Je bent administratief en organisatorisch sterk Je werkt voltijds van maandag t.e.m. vrijdag. (38u/week)

  • Assistant Storemanager - Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Lidl Belgium

    Type: Vaste Job

    Je steekt graag de handen uit de mouwen, zoekt een actieve job en durft je verantwoordelijkheid nemen. Dan is een job als assistant store manager bij Lidl een echte uitdaging! Met je team sta je in voor het dagelijks winkelbeheer. Samen met je store manager ben je verantwoordelijk voor je winkel. Taken: Help elke klant vriendelijk en met de glimlach verder. Motiveer je team door je eigen enthousiasme. Spring in aan de kassa wanneer het te druk wordt. Waak samen met je team over de versheid van de producten. Vul mee de rekken aan wanneer er producten ontbreken. Sta mee in voor het voorraadbeheer: voer bestellingen uit en volg op. Waak over de orde en winkelpresentatie in je supermarkt. Monitor en begeleid je team. Werk samen met je manager de werkverdeling uit en voer controle. Geef je team feedback over hun prestaties. Stuur bij waar nodig.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Mystery Shopper (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Als Mystery shopper ga je voor ons de service evalueren bij onze klanten. Dit doe je aan de hand van een specifiek scenario en op een specifieke dag. Na jouw bezoek dien je online een checklist in te vullen.

Zoek naar antwoorden van OCMW SINT AMAND RUSTHUIS in sociale netwerken
Look for responds of OCMW SINT AMAND RUSTHUIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor OCMW SINT AMAND RUSTHUIS. Laat een reactie achter voor OCMW SINT AMAND RUSTHUIS. OCMW SINT AMAND RUSTHUIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for OCMW SINT AMAND RUSTHUIS. Leave a respond for OCMW SINT AMAND RUSTHUIS. OCMW SINT AMAND RUSTHUIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie OCMW SINT AMAND RUSTHUIS op de google maps. Adres en contacten OCMW SINT AMAND RUSTHUIS
Location of OCMW SINT AMAND RUSTHUIS on the google maps. Address and contacts of OCMW SINT AMAND RUSTHUIS

Andere gerelateerde bedrijven als come OCMW SINT AMAND RUSTHUIS OCMW SINT AMAND RUSTHUIS: GRILL DE 3 DEUREN | Tiré A-M | Salle Ferme 140 | Clima 2000-D.M.I. SA | AGEN-SAN

Other related companies as OCMW SINT AMAND RUSTHUIS: GRILL DE 3 DEUREN | Tiré A-M | Salle Ferme 140 | Clima 2000-D.M.I. SA | AGEN-SAN

OCMW SINT AMAND RUSTHUIS is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is OCMW SINT AMAND RUSTHUIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04432952880. Het bedrijf OCMW SINT AMAND RUSTHUIS bevindt zich op het adres: OTEGEMSTRAAT 75; 8550; ZWEVEGEM (GROOT). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 221,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 144,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Rusthuizen and serviceflats. Producten gemaakt in OCMW SINT AMAND RUSTHUIS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van OCMW SINT AMAND RUSTHUIS is Legale diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van OCMW SINT AMAND RUSTHUIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van OCMW SINT AMAND RUSTHUIS, openstaande posities, locatie van OCMW SINT AMAND RUSTHUIS op de kaart.

OCMW SINT AMAND RUSTHUIS is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is OCMW SINT AMAND RUSTHUIS, company assigned to the tax number BE04432952880. The company OCMW SINT AMAND RUSTHUIS is located at the address: OTEGEMSTRAAT 75; 8550; ZWEVEGEM (GROOT). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 221,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 144,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Rusthuizen and serviceflats. Products created in OCMW SINT AMAND RUSTHUIS were not found.
The main activity of OCMW SINT AMAND RUSTHUIS is Legal Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of OCMW SINT AMAND RUSTHUIS is not available. You also can look at reviews of OCMW SINT AMAND RUSTHUIS, open positions, location of OCMW SINT AMAND RUSTHUIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over OCMW SINT AMAND RUSTHUIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf OCMW SINT AMAND RUSTHUIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about OCMW SINT AMAND RUSTHUIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company OCMW SINT AMAND RUSTHUIS, employees, financial statistics.