KLOOSTER ZWARTZUSTERS

Contactgegevens KLOOSTER ZWARTZUSTERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KLOOSTER ZWARTZUSTERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

KLOOSTER ZWARTZUSTERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KLOOSTERSTRAAT 2; 2500; LIER, België

Telefoon (phone): 34891065 (+32-34891065) 34891065 (+32-34891065)

Fax (fax): +32 (14) 622-96-60 +32 (14) 622-96-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KLOOSTER ZWARTZUSTERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KLOOSTER ZWARTZUSTERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KLOOSTER ZWARTZUSTERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KLOOSTER ZWARTZUSTERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KLOOSTER ZWARTZUSTERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KLOOSTER ZWARTZUSTERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KLOOSTER ZWARTZUSTERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KLOOSTER ZWARTZUSTERS
Products information KLOOSTER ZWARTZUSTERS

BTW identificatienummer (tax): BE07979064941
Ondernemingsnummer: 8140289306
Hoofdstad (capital): 646,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 810,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in KLOOSTER ZWARTZUSTERS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rusthuizen and serviceflats

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KLOOSTER ZWARTZUSTERS
(Get full report from official database of BE for KLOOSTER ZWARTZUSTERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor KLOOSTER ZWARTZUSTERS
Addition kinds of activities for KLOOSTER ZWARTZUSTERS

244100. Nagelde houten dozen en schudden | Nailed wood boxes and shook
354701. Primaire walsmolen apparatuur | Primary rolling mill equipment
20870205. Vruchtensappen: geconcentreerd voor fonteingebruik | Fruit juices: concentrated for fountain use
39440100. Kinderwagens, behalve fietsen | Children's vehicles, except bicycles
50949900. Sieraden en edelstenen, nec | Jewelry and precious stones, nec
59939903. Pijpwinkel | Pipe store

Werken bij KLOOSTER ZWARTZUSTERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KLOOSTER ZWARTZUSTERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KLOOSTER ZWARTZUSTERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KLOOSTER ZWARTZUSTERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Service-chauffeur (m/v) (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: DANCKAERT

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je staat in voor: leveren van bouwmaterialen, aan huis en op de werf, lossen met de autolaadkraan, soms ook manueel, afhalen van goederen bij de leverancier, laden en lossen van de vrachtwagen met de heftruck, dagelijks onderhouden van de vrachtwagen. Klanten dienen is uw job!

  • TIG lasser (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ASAP WILRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant die totaalprojecten aflevert van begin tot einde voor zowel bouw als industrie zijn wij op zoek naar ervaren TIGlassers. Je takenpakket bestaat uit het samenstellen van allerhande metaalconstructies voor zowel serieproducten als maatwerk. Hierbij zal je ook kwaliteitscontroles uitvoeren. Aan de hand van productieorders en tekeningen las je door middel van TIG-lassen producten aan elkaar van zowel aluminium, staal als roestvrij staal. Het wegwerken van de lasnaden behoort ook tot je takenpakket. Voornamelijk zal je tewerkgesteld worden als fotolasser voor buizen zowel carbonsteel als RVS.

  • Onderhoudstechnicus (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het preventief en correctief onderhoud van verschillende HVAC installaties (elektriciteit, koeling, verwarming,...) Je spoort defecten aan verwarmings- en koelinstallaties, luchtbehandelingsinstallaties, split units, ventilatoren, klimatisatie op en lost ze op Je voert werken uit op sanitaire installaties Je voert kleine installatiewerken uit Je werkt zowel in team als zelfstandig

  • Finance Manager | Voltijds | Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SYNERGIE LIMBURG CAREERS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gedreven en financieel aangelegd? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor een bedrijf in Hasselt zijn wij op zoek naar een Finance Manager. Takenpakket: Uittekenen van een financieel beleid Uittekenen en opvolgen van financiële projecten Jij bent de positieve vibe achter de analytische boekhouding, met als doel een duidelijke rapportering Optimaliseren van financiële processen Presenteren van financiële informatie aan de Raad van Bestuur Contacten onderhouden met banken, bedrijfsrevisoren en andere relevante relaties Je bent sparring partner voor de controlling manager en accounting manager Coachen en ontwikkelen van medewerkers Rapporteren aan CFO

  • Taxi chauffeur (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Sint-Truiden zoek ik dringend een taxi chauffeur. Je zal hoofdzakelijk tewerkgesteld worden in Sint-Truiden, maar er zullen evengoed ritten naar bijvoorbeeld de luchthaven van Zaventem, Charleroi of Luik tussenzitten. Daarnaast kan het ook voorvallen dat je een volledige dag meegaat met een bepaalde klant, want klant = koning. Je werkt 50u/week in ploegen, dag, late of nacht. De nacht valt steeds in het weekend, je werkt met een draaiende ploeg. Je uurrooster wordt steeds voor 3 weken vastgelegd, in deze 3 weken wordt ervoor gezorgd dat je 1 volledig weekend thuisbent + 1 zondag. Kan jij je flexibel opstellen, ken je de regio Sint-Truiden goed en rij jij graag met de wagen? Stuur dan snel je CV naar [email protected]!

  • Onderhoudstechnieker (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je lokaliseert en verhelpt storingen aan mechanische, elektrische, pneumatische, hydraulische en elektronische systemen. Je bent verantwoordelijk voor het preventief onderhoud voor de aan jou toegewezen machines. Je bouwt samen met je collega’s een kennisdatabank op door een accurate verslaggeving en registratie. Je verricht kleine constructie- en plaatwerkzaamheden, ook solderen en lassen komt regelmatig voor. Input geven tot het aanpassen van schema’s na wijzigingen

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Willebroek, Bornem, Temse, Londerzeel, Kapelle op den bos (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS...je "EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt? Dan is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte held kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het ) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Tessenderlo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Toonbankverkoper Elektriciteit (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Bij onze klant werk je voor een gevestigde waarde in elektriciteitsmateriaal in Mechelen. Sinds 1926 dienen zij als groothandel klanten met gespecialiseerd advies. Een fijne ploeg is op zoek naar een nieuwe collega om klanten te helpen. Uit ons uitgebreid gamma bied je de klant een gepaste oplossing. Je kunt hiervoor rekenen op jouw ervaring en een sterke interesse in elektriciteit. Je verwerkt orders van klanten in de computer en zet materiaal klaar in het magazijn. Je doet opzoekingswerk in documentatie, bij collega’s of via onze leveranciers.

  • Boekhouder A-Z (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: PARTNERS IN ACCOUNTANCY

    Type: Vaste Job

    Je wordt verantwoordelijk voor de boekhouding van verschillende entiteiten. Jouw taken en verantwoordelijkheden bestaan uit: * BTW aangifte * Kwartaalafsluiting * Voorbereiden jaarrekening * Inboeken aan -verkoopfacturen * Meewerken aan ad-hoc projecten zoals digitalisering, ... * Uitbouw en ondersteuning bieden ikv interne controle

  • Reachtruckchauffeur 2 ploegen (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: AGRISTO WIELSBEKE

    Type: Vaste Job

    *Je stockeert de paletten met afgewerkte producten in het magazijn (vrieshuis). *Je zorgt voor een correcte uitstroom van de afgewerkte producten naar de laadkaai. *Je laadt de afgewerkte en verpakte producten in vrachtwagens en containers.

  • Winkelverantwoordelijke colora Dendermonde (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: BOSS paints

    Type: Vaste Job

    De zelfstandig zaakvoerder/eigenaar van colora Dendermonde is op zoek naar een winkelverantwoordelijke om haar winkel te leiden en haar team aan te sturen. Je neemt operationeel leiding over de winkel: Je coacht en begeleidt je medewerkers en evalueert hen zodat zij zich optimaal ontwikkelen, zowel professioneel als persoonlijk. 50% van de tijd ben je commercieel bezig met het bedienen van de klanten

Zoek naar antwoorden van KLOOSTER ZWARTZUSTERS in sociale netwerken
Look for responds of KLOOSTER ZWARTZUSTERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor KLOOSTER ZWARTZUSTERS. Laat een reactie achter voor KLOOSTER ZWARTZUSTERS. KLOOSTER ZWARTZUSTERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KLOOSTER ZWARTZUSTERS. Leave a respond for KLOOSTER ZWARTZUSTERS. KLOOSTER ZWARTZUSTERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KLOOSTER ZWARTZUSTERS op de google maps. Adres en contacten KLOOSTER ZWARTZUSTERS
Location of KLOOSTER ZWARTZUSTERS on the google maps. Address and contacts of KLOOSTER ZWARTZUSTERS

Andere gerelateerde bedrijven als come KLOOSTER ZWARTZUSTERS KLOOSTER ZWARTZUSTERS: Deschepper-De Bont BVBA | CARROSSERIE NEEFS | De Ridder F | MARIELUX FASHION | Gemeenschapscentrum De Kroon

Other related companies as KLOOSTER ZWARTZUSTERS: Deschepper-De Bont BVBA | CARROSSERIE NEEFS | De Ridder F | MARIELUX FASHION | Gemeenschapscentrum De Kroon

KLOOSTER ZWARTZUSTERS is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KLOOSTER ZWARTZUSTERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07979064941. Het bedrijf KLOOSTER ZWARTZUSTERS bevindt zich op het adres: KLOOSTERSTRAAT 2; 2500; LIER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 646,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 810,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Rusthuizen and serviceflats. Producten gemaakt in KLOOSTER ZWARTZUSTERS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KLOOSTER ZWARTZUSTERS is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KLOOSTER ZWARTZUSTERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KLOOSTER ZWARTZUSTERS, openstaande posities, locatie van KLOOSTER ZWARTZUSTERS op de kaart.

KLOOSTER ZWARTZUSTERS is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is KLOOSTER ZWARTZUSTERS, company assigned to the tax number BE07979064941. The company KLOOSTER ZWARTZUSTERS is located at the address: KLOOSTERSTRAAT 2; 2500; LIER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 646,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 810,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Rusthuizen and serviceflats. Products created in KLOOSTER ZWARTZUSTERS were not found.
The main activity of KLOOSTER ZWARTZUSTERS is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of KLOOSTER ZWARTZUSTERS is not available. You also can look at reviews of KLOOSTER ZWARTZUSTERS, open positions, location of KLOOSTER ZWARTZUSTERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KLOOSTER ZWARTZUSTERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KLOOSTER ZWARTZUSTERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KLOOSTER ZWARTZUSTERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KLOOSTER ZWARTZUSTERS, employees, financial statistics.