HOME VERT COUCOU

Contactgegevens HOME VERT COUCOU: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HOME VERT COUCOU: address, phone, fax, email, website, opening hours

HOME VERT COUCOU

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROUTE DES MARNI?RES 83; 1380; LASNE, België

Telefoon (phone): 23540036 (+32-23540036) 23540036 (+32-23540036)

Fax (fax): +32 (19) 897-74-21 +32 (19) 897-74-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HOME VERT COUCOU: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HOME VERT COUCOU"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HOME VERT COUCOU"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HOME VERT COUCOU, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HOME VERT COUCOU. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HOME VERT COUCOU, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HOME VERT COUCOU. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HOME VERT COUCOU
Products information HOME VERT COUCOU

BTW identificatienummer (tax): BE02104400634
Ondernemingsnummer: 9994506835
Hoofdstad (capital): 529,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 814,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in HOME VERT COUCOU zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rusthuizen and serviceflats

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HOME VERT COUCOU
(Get full report from official database of BE for HOME VERT COUCOU)

Aanvulling soorten activiteiten voor HOME VERT COUCOU
Addition kinds of activities for HOME VERT COUCOU

204899. Voorbereide feeds, nec, nec | Prepared feeds, nec, nec
358501. Airconditioning apparatuur, compleet | Air conditioning equipment, complete
22960202. Stof voor het versterken van industriële riemmen | Fabric for reinforcing industrial belting
33989904. Shot peening (behandeling van staal om vermoeidheid te verminderen) | Shot peening (treating steel to reduce fatigue)
36759901. Condensers, elektronisch | Condensers, electronic
38270104. Coddington vergrootinstrumenten | Coddington magnifying instruments
50840404. Olieraffinaderijmachines, apparatuur en benodigdheden | Oil refining machinery, equipment, and supplies
72190302. Zuigeling service | Infant wear service

Werken bij HOME VERT COUCOU: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HOME VERT COUCOU: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HOME VERT COUCOU. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HOME VERT COUCOU. Looking for open vacancies in other companies

  • Machinist (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Genk is op zoek naar een bandenkraanmachinist. Dit bedrijf is gespecialiseerd in wegenbouw, grondwerken, rioleringswerken.

  • Chauffeurs CE regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant een transportfirma regio Genk gespecialiseerd in sneltransport zijn we op zoek naar een chauffeurs CE! Ben jij gedreven? Heb je wegenkennis? Dan ben jij diegene die we zoeken! Je werkt in dagritten of in vaste nachtritten.

  • Junior process engineer (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: GO4JOBS Bornem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - omvormen van project eisen in een controle software; - aanpassen van huidige sturingen naar klantenwensen; - visualisatie van hydraulische en thermische processen; - documentatie en archivering van nieuwe sturingen.

  • Strijk(st)er te Astene (ASTENE)

    Regio: ASTENE

    Bedrijf: TRIXXO HOME ASTENE

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een strijk(st)er voor het strijkatelier te Astene. Taken zijn: strijken, plooien en balie.

  • Huishoudhulpen regio Hever - Boortmeerbeek (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: HAPPI HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Happi Home bestaat uit een team van meer dan 100 toffe huishoudhulpen waarvan er enkelen met meer dan 12 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio Haacht. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en achter te laten als een Happi Home? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman, huishoudhulp ).

  • student verkoop (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: t-interim Oudenaarde

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingszaak in Ronse zoek ik studenten die ook tijdens de week beschikbaar zijn. Ben jij één of meerdere dagen beschikbaar, laat het snel weten!

  • Projectingenieur mechanische constructies te Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    - U bent eindverantwoordelijke in de realisatie van een verkocht project, dwz u begeleidt de uitvoering van de werken vanaf het atelier tem de plaatsing op de werf; - Opmaak technische offertes op basis van mondelinge of schriftelijke informatie van de verkoper; - Opmaak en ontwerpen van mechanische constructies (machines en plaatwerk )in Inventor en/of Autocad; - Opmetingen bij en contacten met de klant; - Opmaak bestellingen en bewaken van leveringstermijnen; - Instrueren van leveranciers , mensen in atelier en monteurs; - Samenstellen technisch dossier; - Projectverantwoordelijke.

  • Integration Analyst (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: COLRUYT GROUP

    Type: Vaste Job

    Een integration analyst vertaalt de wensen rond integratie tussen applicaties en services van onze interne en externe klanten naar een win-winoplossing voor iedereen. Dankzij je uitgebreide technische kennis vind je altijd het beste antwoord op – soms – complexe IT-vraagstukken. Na een doorgedreven interne opleiding kom je terecht bij Business Processes & Systems, de globale IT-afdeling van Colruyt Group. Jouw talenten als integration analyst worden dus aangewend in verschillende domeinen: marketing & communicatie, security management, aankoop, supply chain, HR, finance, sales, business intelligence … Maar in welk domein je ook aan de slag gaat, je basisopdracht ziet er hetzelfde uit. Je bouwt sterke interne en externe partnerrelaties op, gaat in dialoog met je klanten en komt samen tot de essentie. Je analyseert de bestaande situatie, overlegt met de betrokken eindgebruikers en stelt vanuit jouw expertise de best mogelijke oplossing voor. Via een spitsvondige behoefteanalyse achterhaal je de functionele en niet-functionele requirements. Je neemt trouwens ook het volledige ownership tijdens de uitrol van jouw oplossing: je ontwerpt, implementeert, test en documenteert de nieuwe situatie. Je werkt tegelijkertijd aan meerdere projecten. Stressbestendig zijn en prioriteiten kunnen stellen, zijn een must. Het leukste aspect van je job is de constante uitdaging: bij een mogelijk probleem krijg je steeds de vrijheid en verantwoordelijkheid om een geschikte oplossing te vinden op maat van de klant. Je werkt in ons hoofdkantoor in Bornem, in onze regionale kantoren (Haasrode, Mechelen, Deinze, Lot, Halle) of op de locatie van de externe klant.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Zelfstandig verkoper Zonnepanelen Regio West-Vlaanderen (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: BELIVERT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Kan je zelfstandig werken, en wil je hoge verkoopcijfers en targets halen? Aarzel niet en contacteer ons. (Graag cv met foto) Ons bedrijf is in volle expansie, biedt een boeiende werkomgeving en een collegiale sfeer. Als vertegenwoordiger ben je de sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks bezoek je particuliere klanten of KMO 's (voornamelijk West-Vlaanderen) en zorg jij voor het uitkomen van hun dromen: het besparen op hun energie factuur! Je kijkt naar de noden van de klant en maakt offerte. Je volgt de offertes op en geeft de klant technische ondersteuning daar waar nodig. Je bent een ervaren verkoper voor de B2C markt. Je werkt zelfstandig en draagt verantwoordelijkheid voor het contacteren van prospecten. Je biedt de klant kwalitatief hoogstaand advies. Je staat in voor de verkoop van hoofdzakelijk, fotovoltaïsche zonnepaneel-installaties aan particuliere klanten. Bezoeken van potentiële klanten (wordt aangeleverd door ons ) Bedrijf en product voorstellen Kort opvolgen en tijdige afspraken maken Plaatsingsdossier opstellen Prospectie : Offerte opmaken, opvolgen en omzetten in verkoop.

  • Zelfstandig uitbater(s) horeca (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: MILOHEEM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Heb je een passie voor horeca? Ben je klaar voor een niewe uitdaging met veel verantwoordelijkheid? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn. De VZW Miloheem is een bruisend café met feestzaal en vergaderlokalen. Voor deze uitbating zijn wij op zoek naar een zelfstandige persoon/zelfstandig koppel. Je zal instaan voor de dagelijkse werking van de zaak, zoals de bediening, het beheren van de stock, plaatsen van de bestelling, het contact met klanten, enzovoort.

  • Bedrijventerreinmanager (HAASRODE)

    Regio: HAASRODE

    Bedrijf: C-VALLEY LEUVEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    ·Je bent het eerste aanspreekpunt voor alle aanwezige bedrijven, op het researchpark Haasrode en de ambachtenzone, en derde partijen (zoals stad Leuven, omliggende gemeentes van Haasrode, Interleuven, POM, VOKA, …). ·Je voelt de noden van de aanwezige bedrijven aan en weet hier op een gestructureerde manier op in te spelen. ·Je bent verantwoordelijk voor het werven van nieuwe leden en je onderhoudt de relatie met bestaande leden. ·Als bedrijventerreinmanager groepeer en coördineer je gezamenlijke actieplannen voor de diverse bedrijven op het bedrijventerrein, dit in samenspraak met de voorzitter en de trekkers van de werkgroepen. ·Als bedrijventerreinmanager organiseer je een aantal events op jaarbasis, dit rond een bepaald topic of als zuiver netwerkevent. ·Je stelt jaarlijkse actieplannen op in samenspraak met de werkgroepen en stelt deze ter goedkeuring voor aan de raad van bestuur en algemene vergadering van C-Valley Leuven. ·Je deelt je expertise met de stakeholders van C-Valley Leuven, je werkt als echte teamplayer actief samen in de werkgroepen en denkt creatief mee om de gemeenschappelijke projecten tot een goed einde te brengen. Je ondersteunt hierbij de trekkers van de werkgroepen.

Zoek naar antwoorden van HOME VERT COUCOU in sociale netwerken
Look for responds of HOME VERT COUCOU in social networks

Lees alle opmerkingen voor HOME VERT COUCOU. Laat een reactie achter voor HOME VERT COUCOU. HOME VERT COUCOU bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HOME VERT COUCOU. Leave a respond for HOME VERT COUCOU. HOME VERT COUCOU on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HOME VERT COUCOU op de google maps. Adres en contacten HOME VERT COUCOU
Location of HOME VERT COUCOU on the google maps. Address and contacts of HOME VERT COUCOU

Andere gerelateerde bedrijven als come HOME VERT COUCOU HOME VERT COUCOU: GROEP ARGENTA | RING-LING | H.C. BRAXGATA | Au Bon Cépage | GERARD STASSEN

Other related companies as HOME VERT COUCOU: GROEP ARGENTA | RING-LING | H.C. BRAXGATA | Au Bon Cépage | GERARD STASSEN

HOME VERT COUCOU is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HOME VERT COUCOU, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02104400634. Het bedrijf HOME VERT COUCOU bevindt zich op het adres: ROUTE DES MARNI?RES 83; 1380; LASNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 529,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 814,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Rusthuizen and serviceflats. Producten gemaakt in HOME VERT COUCOU zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HOME VERT COUCOU is Nondepository Credit Institutions, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HOME VERT COUCOU is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HOME VERT COUCOU, openstaande posities, locatie van HOME VERT COUCOU op de kaart.

HOME VERT COUCOU is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is HOME VERT COUCOU, company assigned to the tax number BE02104400634. The company HOME VERT COUCOU is located at the address: ROUTE DES MARNI?RES 83; 1380; LASNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 529,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 814,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Rusthuizen and serviceflats. Products created in HOME VERT COUCOU were not found.
The main activity of HOME VERT COUCOU is Nondepository Credit Institutions, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of HOME VERT COUCOU is not available. You also can look at reviews of HOME VERT COUCOU, open positions, location of HOME VERT COUCOU on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HOME VERT COUCOU, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HOME VERT COUCOU, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HOME VERT COUCOU, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HOME VERT COUCOU, employees, financial statistics.