HOME LE DOUBLE MYOSOTIS

Particuliere bedrijvenBosbouw • HOME LE DOUBLE MYOSOTIS
Private companiesForestry • HOME LE DOUBLE MYOSOTIS

Contactgegevens HOME LE DOUBLE MYOSOTIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HOME LE DOUBLE MYOSOTIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

HOME LE DOUBLE MYOSOTIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU PETIT PARADIS 1; 1320; BEAUVECHAIN, België

Telefoon (phone): 10860773 (+32-10860773) 10860773 (+32-10860773)

Fax (fax): +32 (87) 430-63-48 +32 (87) 430-63-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HOME LE DOUBLE MYOSOTIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HOME LE DOUBLE MYOSOTIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HOME LE DOUBLE MYOSOTIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HOME LE DOUBLE MYOSOTIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HOME LE DOUBLE MYOSOTIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HOME LE DOUBLE MYOSOTIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HOME LE DOUBLE MYOSOTIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HOME LE DOUBLE MYOSOTIS
Products information HOME LE DOUBLE MYOSOTIS

BTW identificatienummer (tax): BE02337585449
Ondernemingsnummer: 3944610595
Hoofdstad (capital): 658,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 660,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in HOME LE DOUBLE MYOSOTIS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rusthuizen and serviceflats

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HOME LE DOUBLE MYOSOTIS
(Get full report from official database of BE for HOME LE DOUBLE MYOSOTIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor HOME LE DOUBLE MYOSOTIS
Addition kinds of activities for HOME LE DOUBLE MYOSOTIS

20240203. Sherbets, zuivel gebaseerd | Sherbets, dairy based
39440315. Spoorwegmodellen: speelgoed en hobby | Railroad models: toy and hobby
50120103. Vrachtwagens, niet-commercieel | Trucks, noncommercial
50399914. Metalen rails | Metal guardrails
52119903. Kasten, interieurs en accessoires | Closets, interiors and accessories
72990604. Informatiediensten, consumenten | Information services, consumer
82990402. Vrachtwagen rijden training | Truck driving training

Werken bij HOME LE DOUBLE MYOSOTIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HOME LE DOUBLE MYOSOTIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HOME LE DOUBLE MYOSOTIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HOME LE DOUBLE MYOSOTIS. Looking for open vacancies in other companies

  • VERPLEEGKUNDIGE PROJECTSTAFFING NACHTEN (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tijdens dit project kom je terecht in een nieuw woonzorgcentrum dat ook serviceflats aanbiedt. Dit huiselijke woonzorgcentrum is gelegen in een groene omgeving en beschikt over 130 kamers. Je komt terecht in een dynamisch multidisciplinair team dat instaat voor het optimaliseren van de levenskwaliteit van hun bewoners. Je staat in voor de nachtelijke verpleging en verzorging van de bewoners van het woonzorgcentrum. Daarnaast sta je ook in voor de verpleegpermanentie van de serviceflats. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en voorkeuren.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Machinebediener / Ontbramer (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Bedienen werktuigmachines Ontbramen van de behuizingen voor de transmisies

  • Boekhouder A-Z met bedrijfswagen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je takenpakket: > Voeren van de boekhouding van diverse KMO's en eenmanszaken. > Aangifte personenbelasting en vennootschapsbelasting. > Opstellen van balansen en jaarrekeningen > Controle boekhouding. > U bent het aanspreekpunt van de ondernemer en zorgt voor de accountancy fiscaliteit juridische en financiële materies. > U zorgt voor de zelfstandige opmaak en afwerking van eindejaar afsluitingen balansen jaarrekeningen en fiscale aangiftes. > Het helpen aansturen van een team.

  • LESGEVER MULTIMOVE (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een lessenreeks multimove vanaf januari in Machelen zijn wij op zoek naar een losse lesgever. De data en uren staan nog niet vast maar is bespreekbaar in overleg met de lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Jobstudent (m/v) winkel Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Lidl Belgium

    Type: Studentenjob

    Sta elke klant vriendelijk te woord. Zorg mee voor een nette winkel. Bedien klanten vlot en vriendelijk aan de kassa. Vul de winkelrekken aan. Rangschik de producten netjes. Vervang minder verse producten. Je ziet er samen met je collega’s op toe dat jouw Lidl-Winkel er altijd tip-top uitziet. Een klant kan met elke vraag bij jou terecht. Zo stimuleer je elke dag de verkoop in onze winkels.

  • Kelner (LEMBEEK)

    Regio: LEMBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gelegen in Lembeek zijn wij op zoek naar een kelner Je bedient gerechten en dranken. Je houdt toezicht op orde en netheid in de zaal Je ontvangt de klanten Opnemen van bestellingen Stabiel met een plateau kunnen serveren Kassagebruik

  • MICROSOFT DYNAMICS AX SPECIALIST (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: Hays Brugge

    Type: Vaste Job

    Technische ervaring met Microsoft Dynamics AX No-nonsense Regio Kortrijk Voor onze klant, een toonaangevende leverancier van industriële projecten in regio Kortrijk, zijn wij vanuit Hays IT op zoek naar een Microsoft Dynamics AX specialist. Als Microsoft Dynamics AX specialist ben je, in nauwe samenwerking met de externe partner, verantwoordelijk voor alles wat betreft het ERP-pakket binnen de firma. Het is jouw verantwoordelijkheid om de beschikbaarheid en goede werking van het pakket te garanderen voor alle gebruikers. Je fungeert als schakel tussen de business en IT. In deze rol analyseer je de verschillende noden en vertaal je deze naar praktische en gebruiksvriendelijke oplossingen. Waar mogelijk ontwikkel je zelf het nodige maatwerk. Bij te complexe zaken stuur je de externe consultants aan. Bovendien ben je verantwoordelijk voor de ERP service desk en sta je in voor de nodige interne opleidingen voor alle ERP-software.

  • Dossierbeheerder / Accountant voor familiale omgeving - Roesela (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Werken in eigen streek in een family friendly kantoor? Het is mogelijk. Met hun flexibele werktijden en werkschema's die aan jouw wensen zijn aangepast kan jij je gezinsleven vlot combineren met je werkleven. Dossierbeheerder/ Accountant - Je Functie: Als rechterhand van de vennoot assisteer je hem bij zijn taken. Je zal een 30-tal dossiers van volledig van A-Z afwerken. Je werkt heel nauw samen met twee bedrijfsleiders die je dossiers superviseren. Zo kan je op korte termijn veel bijleren. Je bent het aanspreekpunt bij uitstek van je klanten. Ze kunnen naar jou toekomen met al hun vragen en ook voor advies inzake diverse aangelegenheden kunnen ze bij jou terecht.

  • podoloog voor IB (m/v) te Zeveneken (regio Lokeren/Lochristi) (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: COMFORT MOTION PODOLOGIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Comfort Motion Podologie is een gespecialiseerde praktijk in de biomechanica, loopanalyses en zooltherapie. Nu ben ik op zoek naar een collega om de praktijk te versterken en dit enkel voor instrumentele podologische behandelingen. U staat dus in voor alles wat de huid- en nagelaandoeningen / instrumentele behandelingen betreft.

  • Schrijnwerker Waals Brabant (Regio Nivelles)

    Regio: Regio Nivelles

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Teamleader (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: POINT EVENTS & SOLUTIONS

    Type: Werfreserve

    Taken Als Teamleider ben je verantwoordelijk voor je collega’s op uitvoerend niveau. Door actief deel te nemen aan alle werkzaamheden in de zaak ( ontvangst mensen, bediening, afrekenen,...) geef je het goede voorbeeld aan je team. Je staat in voor de praktische organisatie en de correcte uitvoering van de medewerkers. Terwijl je werkt, hou je naulettend het verloop in de zaal in het oog zodat er kan bijgestuurd worden indien nodig.

  • kassamedewerker flexijob weekend (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: TROPIFLORA

    Type: Flexijob

    - Gemotiveerde kassamedewerker voor weekend - Samenwerken met medewerkers van het klantenserviceteam om uitstekende service te kunnen bieden gedurende het winkelen. - De wachtrij voor de kassa, de kassas, de uitgang, .. schoon houden. - Stellingen rond de kassa’s bijvullen tussen het afhandelen van klanten door.

Zoek naar antwoorden van HOME LE DOUBLE MYOSOTIS in sociale netwerken
Look for responds of HOME LE DOUBLE MYOSOTIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor HOME LE DOUBLE MYOSOTIS. Laat een reactie achter voor HOME LE DOUBLE MYOSOTIS. HOME LE DOUBLE MYOSOTIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HOME LE DOUBLE MYOSOTIS. Leave a respond for HOME LE DOUBLE MYOSOTIS. HOME LE DOUBLE MYOSOTIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HOME LE DOUBLE MYOSOTIS op de google maps. Adres en contacten HOME LE DOUBLE MYOSOTIS
Location of HOME LE DOUBLE MYOSOTIS on the google maps. Address and contacts of HOME LE DOUBLE MYOSOTIS

Andere gerelateerde bedrijven als come HOME LE DOUBLE MYOSOTIS HOME LE DOUBLE MYOSOTIS: QUICK WASH PIETER | Culligan NV | AU P'TIT CORTIL | VANRIEL FRANS EN JAN | CATHERINE DAEM

Other related companies as HOME LE DOUBLE MYOSOTIS: QUICK WASH PIETER | Culligan NV | AU P'TIT CORTIL | VANRIEL FRANS EN JAN | CATHERINE DAEM

HOME LE DOUBLE MYOSOTIS is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HOME LE DOUBLE MYOSOTIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02337585449. Het bedrijf HOME LE DOUBLE MYOSOTIS bevindt zich op het adres: RUE DU PETIT PARADIS 1; 1320; BEAUVECHAIN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 658,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 660,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Rusthuizen and serviceflats. Producten gemaakt in HOME LE DOUBLE MYOSOTIS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HOME LE DOUBLE MYOSOTIS is Bosbouw, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HOME LE DOUBLE MYOSOTIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HOME LE DOUBLE MYOSOTIS, openstaande posities, locatie van HOME LE DOUBLE MYOSOTIS op de kaart.

HOME LE DOUBLE MYOSOTIS is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is HOME LE DOUBLE MYOSOTIS, company assigned to the tax number BE02337585449. The company HOME LE DOUBLE MYOSOTIS is located at the address: RUE DU PETIT PARADIS 1; 1320; BEAUVECHAIN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 658,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 660,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Rusthuizen and serviceflats. Products created in HOME LE DOUBLE MYOSOTIS were not found.
The main activity of HOME LE DOUBLE MYOSOTIS is Forestry, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of HOME LE DOUBLE MYOSOTIS is not available. You also can look at reviews of HOME LE DOUBLE MYOSOTIS, open positions, location of HOME LE DOUBLE MYOSOTIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HOME LE DOUBLE MYOSOTIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HOME LE DOUBLE MYOSOTIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HOME LE DOUBLE MYOSOTIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HOME LE DOUBLE MYOSOTIS, employees, financial statistics.