DOMAINE LA ROSE BLANCHE

Particuliere bedrijvenDiverse reparatiediensten • DOMAINE LA ROSE BLANCHE
Private companiesMiscellaneous Repair Services • DOMAINE LA ROSE BLANCHE

Contactgegevens DOMAINE LA ROSE BLANCHE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DOMAINE LA ROSE BLANCHE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DOMAINE LA ROSE BLANCHE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE D'ANDENNE 13; 6940; DURBUY, België

Telefoon (phone): 86213146 (+32-86213146) 86213146 (+32-86213146)

Fax (fax): +32 (64) 195-35-78 +32 (64) 195-35-78

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DOMAINE LA ROSE BLANCHE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DOMAINE LA ROSE BLANCHE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DOMAINE LA ROSE BLANCHE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DOMAINE LA ROSE BLANCHE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DOMAINE LA ROSE BLANCHE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DOMAINE LA ROSE BLANCHE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DOMAINE LA ROSE BLANCHE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DOMAINE LA ROSE BLANCHE
Products information DOMAINE LA ROSE BLANCHE

BTW identificatienummer (tax): BE01294158935
Ondernemingsnummer: 9019470214
Hoofdstad (capital): 649,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 427,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in DOMAINE LA ROSE BLANCHE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rusthuizen and serviceflats

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DOMAINE LA ROSE BLANCHE
(Get full report from official database of BE for DOMAINE LA ROSE BLANCHE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DOMAINE LA ROSE BLANCHE
Addition kinds of activities for DOMAINE LA ROSE BLANCHE

20990401. Witwortelwortel, gedroogd | Chicory root, dried
34430112. Hoppers, metalen plaat | Hoppers, metal plate
35420205. Persen: hydraulisch en pneumatisch, mechanisch en handmatig | Presses: hydraulic and pneumatic, mechanical and manual
50789900. Koeltechniek en -benodigdheden, niet inbegrepen | Refrigeration equipment and supplies, nec
65120204. Winkelcentrum, gemeenschap (100.000-300.000 m²) | Shopping center, community (100,000-300,000 sq ft)

Werken bij DOMAINE LA ROSE BLANCHE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DOMAINE LA ROSE BLANCHE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DOMAINE LA ROSE BLANCHE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DOMAINE LA ROSE BLANCHE. Looking for open vacancies in other companies

  • Management Assistant (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je verleent administratieve en organisatorische bijstand aan de Algemeen Directeur en de leden van het directiecomité teneinde bij te dragen tot het goede verloop van hun dagelijkse activiteiten. Dit betekent : - Je ondersteunt de directie door voor hen een aantal administratieve taken ter harte te nemen ; - Je verzekert het secretariaat, het onthaal van de bezoekers alsook het telefonisch onthaal voor de Algemeen Directeur ; - Je staat in voor het goede verloop van de dossiers met betrekking tot kwaliteitszorg en algemene diensten en draagt zo bij tot de optimalisering van de algemene organisatie. Tenslotte ondersteun je het HR Team bij een aantal administratieve taken zoals beheer interims, diverse uitnodigingen aan personeelsevenementen en vertalingen.

  • Elektromecanicien (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onderhouds-electricien 3 ploegen U lost storingen op waarbij een brede kennis (op mechanisch, elektrisch, hydraulisch, pneumatisch & beperkt op elektrotechnisch gebied) een duidelijke meerwaarde biedt. U voert periodieke onderhoudswerkzaamheden zodat pannes en productiestilstanden vermeden worden. U staat in voor de herstellingen van onderdelen en hulpstukken. U leeft de geldende hygiëne- & veiligheidsregels strikt na tijdens de uitvoering van de werkzaamheden.

  • Maritiem Dossierbeheerder (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Start People Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Administratieve verwerking van transportdocumenten - Verzamelen van offertes van onderaannemers - Overleg en rapportering met de klanten

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ROTSELAAR (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Rotselaar en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Rotselaar, Tremelo, Baal, Betekom en Keerbergen.

  • Student kerstperiode voor de dienst onthaal (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ASAP XL Greenyard Belgium

    Type: Studentenjob

    Je zal werken als onthaalmedewerker. Dit omvat telefoonwerkzaamheden zoals het correct doorverbinden naar de juiste contactpersonen. Je onthaalt bezoekers met de glimlach op je gezicht en je zet hen bij onze klant op de juiste weg naar de juiste plaats. Je ondersteunt mee in algemene klassementstaken.

  • Student Callcenter (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: T-INTERIM DEINZE

    Type: Studentenjob

    Voor een gerenommeerd telecombedrijf ga je klanten contacteren, adviseren en overtuigen in het Nederlands. Je hoeft niks op te dringen maar stelt zaken voor.  Je krijgt een specifieke opleiding omtrent het project waaraan je deelneemt. Je werkt op zaterdag. 

  • Jobstudent (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Student op vrijdag voor boetiek in Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zoeken een student die iedere vrijdag kan werken in een damesboetiek te Hasselt. Je helpt de klanten in hun zoektocht naar hun gepaste outfit.

  • MAGAZIJNMEDEWERKER met veel administratieve & telefonische taken te Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: CELEKO

    Type: Vaste Job

    Voor een klant van ons zijn we opzoek naar een vlotte magazijnmedewerker die graag administratief werk wil verrichten! Je komt terecht in een tof team, dit kan ik je persoonlijk garanderen! Onze klant gaat SAMEN met jou investeren in je carrière. Een grondige opleiding & begeleiding, indien nodig, is dan ook vanzelfsprekend! Je gaat ingezet worden in het magazijn. Je gaat als hoofdtaak de buitendienst ondersteunen. Je takenpakket bestaat uit: - telefonische dienstverlening ( beantwoorden vragen klanten, vragen vertegenwoordigers, ...) - bestellingen/leveringen plaatsen & opvolgen - stockbeheer - er moet NIET gewerkt worden met heftruck of transpalet ACHTERGROND AUTOMOTIVE ( onderdelen) is super belangrijk omdat je deze kennis dagdagelijks nodig hebt om je job kwalitatief goed uit te kunnen voeren!

  • Verkoper (M/V) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: DOMO MEUBELEN

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een verkoper (M/V) die klanten adviseert en bijstaat in de aankoop van nieuwe meubelen, verlichting of decoratie. We zoeken iemand met commercieel inzicht, die graag in een kleine onderneming werkt en bezig wilt zijn. Stilzitten is geen optie. Naast het verkopen wordt er eenvoudig administratief werk gedaan (telefonisch onthaal, verwerking van inkomende goederen, uitpakken van kleinmeubelen,...). Zaterdagwerk is absoluut noodzakelijk.

  • Kinesitherapeut - Groepspraktijk K-fit (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: K-FIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn een multidisciplinaire praktijk waar iedere therapeut de kans krijgt om zijn eigen specialisaties (verder) te ontwikkelen. We streven ernaar om iedere persoon, zowel volwassenen als kinderen, binnen hun eigen fysieke mogelijkheden te begeleiden en te stimuleren tot een zo actief mogelijk leven. Hierbij willen we gezondheidszorg aanbieden op een toegankelijke manier waarbij de patiënt centraal staat. Wij zijn op dit moment op zoek naar een gemotiveerde en gedreven collega (bij voorkeur met enige jaren ervaring) om ons team te vervoegen. Het betreft een deeltijdse invulling verdeeld over 2 à 3 dagen. Op termijn kan dit verder uitgebouwd worden, indien gewenst. Wanneer en hoeveel per dag is overeen te komen. Specialisatie in manuele therapie en/of sportrevalidatie is een pluspunt. Je wordt verloond op zelfstandige basis. De therapie wordt zowel in de praktijk als aan huis gegeven dus het bezit van een wagen is vereist. Belangrijke waarden voor ons zijn : open communicatie (naar collega’s, patiënten, artsen), collegiaal, flexibel en stiptheid. Wij zijn allemaal gedeconventioneerde kinesitherapeuten.

  • Nachtzorgkundige okt/nov Temse (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zorgkundige sta je in voor de hygiënische zorgen en comfortzorg van de bewoners. Je rapporteert duidelijk en correct aan de verpleegkundige.

Zoek naar antwoorden van DOMAINE LA ROSE BLANCHE in sociale netwerken
Look for responds of DOMAINE LA ROSE BLANCHE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DOMAINE LA ROSE BLANCHE. Laat een reactie achter voor DOMAINE LA ROSE BLANCHE. DOMAINE LA ROSE BLANCHE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DOMAINE LA ROSE BLANCHE. Leave a respond for DOMAINE LA ROSE BLANCHE. DOMAINE LA ROSE BLANCHE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DOMAINE LA ROSE BLANCHE op de google maps. Adres en contacten DOMAINE LA ROSE BLANCHE
Location of DOMAINE LA ROSE BLANCHE on the google maps. Address and contacts of DOMAINE LA ROSE BLANCHE

Andere gerelateerde bedrijven als come DOMAINE LA ROSE BLANCHE DOMAINE LA ROSE BLANCHE: ASTORIA | JEAN-JACQUES MATHIEU | ALAIN PERREAUX | Pallas BVBA | FOTO GEMMA

Other related companies as DOMAINE LA ROSE BLANCHE: ASTORIA | JEAN-JACQUES MATHIEU | ALAIN PERREAUX | Pallas BVBA | FOTO GEMMA

DOMAINE LA ROSE BLANCHE is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DOMAINE LA ROSE BLANCHE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01294158935. Het bedrijf DOMAINE LA ROSE BLANCHE bevindt zich op het adres: RUE D'ANDENNE 13; 6940; DURBUY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 649,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 427,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Rusthuizen and serviceflats. Producten gemaakt in DOMAINE LA ROSE BLANCHE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DOMAINE LA ROSE BLANCHE is Diverse reparatiediensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DOMAINE LA ROSE BLANCHE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DOMAINE LA ROSE BLANCHE, openstaande posities, locatie van DOMAINE LA ROSE BLANCHE op de kaart.

DOMAINE LA ROSE BLANCHE is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is DOMAINE LA ROSE BLANCHE, company assigned to the tax number BE01294158935. The company DOMAINE LA ROSE BLANCHE is located at the address: RUE D'ANDENNE 13; 6940; DURBUY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 649,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 427,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Rusthuizen and serviceflats. Products created in DOMAINE LA ROSE BLANCHE were not found.
The main activity of DOMAINE LA ROSE BLANCHE is Miscellaneous Repair Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DOMAINE LA ROSE BLANCHE is not available. You also can look at reviews of DOMAINE LA ROSE BLANCHE, open positions, location of DOMAINE LA ROSE BLANCHE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DOMAINE LA ROSE BLANCHE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DOMAINE LA ROSE BLANCHE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DOMAINE LA ROSE BLANCHE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DOMAINE LA ROSE BLANCHE, employees, financial statistics.