JOZEF TAVEIRNE

Contactgegevens JOZEF TAVEIRNE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOZEF TAVEIRNE: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOZEF TAVEIRNE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VLIENDERHAAG 3; 8340; DAMME, België

Telefoon (phone): 50500352 (+32-50500352) 50500352 (+32-50500352)

Fax (fax): +32 (10) 599-87-21 +32 (10) 599-87-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOZEF TAVEIRNE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOZEF TAVEIRNE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOZEF TAVEIRNE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOZEF TAVEIRNE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOZEF TAVEIRNE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOZEF TAVEIRNE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOZEF TAVEIRNE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOZEF TAVEIRNE
Products information JOZEF TAVEIRNE

BTW identificatienummer (tax): BE09382568359
Ondernemingsnummer: 2659759521
Hoofdstad (capital): 545,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 593,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in JOZEF TAVEIRNE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rundveehouders; Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOZEF TAVEIRNE
(Get full report from official database of BE for JOZEF TAVEIRNE)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOZEF TAVEIRNE
Addition kinds of activities for JOZEF TAVEIRNE

32290707. Reflectoren voor verlichtingsapparatuur, geperst of geblazen glas | Reflectors for lighting equipment, pressed or blown glass
33560204. Zilveren en zilveren legeringen, staven, lakens, enz. | Silver and silver alloy bars, rods, sheets, etc.
35110200. Turbines en turbine generator sets en onderdelen | Turbines and turbine generator sets and parts
35680100. Lagers, bussen en blokken | Bearings, bushings, and blocks
38420410. Extensieve schoenen, orthopedisch | Extension shoes, orthopedic
39650304. Bevestigingen, glij ritsen | Fasteners, slide zippers
50859906. Inkt, printer | Ink, printer's

Werken bij JOZEF TAVEIRNE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOZEF TAVEIRNE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOZEF TAVEIRNE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOZEF TAVEIRNE. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker (tijdelijk) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Konvert Interim Leuven

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een hoogtechnologisch bedrijf in Haasrode zoeken wij een tijdelijke magazijnmedewerker. Je zult ingezet worden in verschillende aspecten van het magazijnwerk, maar voornamelijk orderpicken. De opdracht is in ieder geval voor een week vanaf 29/10 en zal daarna eventueel verlengd worden. Je zult werken in de dagploeg van 08:00-16:35

  • Lasser (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Lasser (halfautomaat + TIGlasser) voor het lassen van de constructies

  • Tijdelijk administratief assistent 15/11 tot einde jaar (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    - Samen met 3 andere collega's sta je in voor de tranportplanning van het bedrijf - Je maakt afspraken met de klant omtrent leveringen - Je ondersteunt administratief waar nodig Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf regio Waregem is VIO op zoek naar een tijdelijke administratieve kracht van 15/11 tot eind 2018.

  • KLANTENADVISEUR (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: Select HR Groot-Bijgaarden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor de ontvangst en professionele ondersteuning van de klanten die binnen komen. Je stelt de goede vragen aan de klanten, om zo exact te bepalen wat er moet gebeuren met de klant en hun wagen. Je verschaft de klanten de juiste informatie, geeft ze relevant advies rekening houdend met hun verwachtingen en wensen. Je werkt nauw samen met het atelier, waar je de werkplanning opstelt en de werkzaamheden van kort bij opvolgt. Je zorgt voor het afleveren van de wagen aan de klant. Je maakt de factuur op en verzamelt de nodige informatie om de klant te briefen over de verrichte werkzaamheden. Jouw einddoel? Versterken van klantentevredenheid dankzij jouw professionalisme, klantgerichtheid en enthousiasme! Bedrijfsprofiel: Voor onze klant binnen de automotive sector, zijn wij op zoek naar een dynamische Klantenadviseur.

  • Huishoudhulp - SINT-KATELIJNE-WAVER (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: hands@home

    Type: Dienstenchequebaan

    Om elke klant de gewenste service en kwaliteit te kunnen blijven garanderen, zijn wij bij Hands @ Home op zoek naar extra gemotiveerde werknemers (man/vrouw) die in een aangename omgeving tewerkgesteld willen worden. Uw profiel bij Hands @ Home U bent gemotiveerd en hebt oog voor detail U heeft voldoende (relevante) werkervaring U bent altijd stipt, correct en betrouwbaar ! U wilt minimum 12 uur per week aan de slag U wil zelf in een propere omgeving fungeren U bent ook fier over het werk dat u aflevert U heeft basiskennis van de Nederlandse taal Indien deze kenmerken u eigen zijn, dan zal u zeer gemotiveerd en tevreden deel kunnen uitmaken van ons enthousiast team!

  • Jobstudent Buurtslagers Smatch Knesselare (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Someone with knowledge of the Canadian Language (French & English) (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has knowledge of the specific pronunciation of "Canadian English" and "Canadian French". The job requires to do data quality checks in these languages. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • COMMERCIEEL ADVISEUR BANK (REGIO MALDEGEM) (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Vaste Job

    Commercieel Adviseur Bank (regio Maldegem) Relevante ervaring in de banksector vereist Regio Maldegem Onze klant is een regionale professionele retailbank. Als duurzame ethische speler schenkt deze autonome bank heel wat aandacht aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Momenteel is Hays Bank & Verzekeringen voor hen op zoek naar een Commercieel Adviseur Bank voor het kantoor regio Maldegem. Als Relatiebeheerder sta je in voor allround adviesgesprekken over dagelijks bankieren, beleggingen, kredieten en verzekeringen. Je bent in staat om proactief jouw klanten te informeren en hen te begeleiden naar de meest opportune oplossing. Je detecteert commerciële opportuniteiten en werkt actief mee aan commerciële acties. Je biedt hierbij de beste oplossing op maat van jouw klant waarbij het opbouwen van een langetermijnrelatie centraal staat. Verder sta je ook deels in voor het onthaal van de klanten aan het loket.

  • Zelfstandige stukadoor voor pleisterwerken / voorbereider pleisterwerken (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: ABG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onder stukadoorswerk is een ruime waaier van werkzaamheden vervat: bepleistering van muren en plafonds, bepleistering van gevels, aanbrengen van sierpleisters, droge plafondafwerking, droge muurafwerking, plaatsen van lichte scheidingswanden, aanbrengen van isolatiemateriaal, ... Momenteel is er enorme vraag naar uitvoerders van dunpleister. Aangezien de bouwtechnologie niet stilstaat zijn 80% van de nieuwbouwappartementen die we uitvoeren in dunpleister.

  • Preventieadviseur Freelance (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als preventieadviseur bij Logi-Technic maak je deel uit van de gemeenschappelijke interne dienst van The House of HR. Door het inplannen van regelmatige overlegmomenten, zorgen we voor nieuwe inzichten en een verruiming van de functie. Je coördineert de veiligheid tussen verschillende belanghebbenden: de medewerker, de klant, Logi-Technic en onze interne preventiedienst. Als preventieadviseur verleen je advies over de veiligheid op de werf van de klant. Je plant werfbezoeken en vergaderingen zelf in, maakt verslagen op en zorgt voor een goede opvolging van de dossiers. Je onderhoudt contacten met de verschillende betrokken partijen en optimaliseert het interne veiligheidsbeleid. Je werkt mee aan een gedragen veiligheidssfeer en gaat creatief om met de veiligheidsaspecten zodat het credo: “safety first” telkens op een originele manier tot bij de medewerkers, hiërarchische lijn en klanten komt. Je hebt een goede kennis van veiligheids-en gezondheidsplannen, risicoanalyses, checklijsten, keuringen, toolboxen, werkplekinspecties,… Je begeleidt onze klanten en medewerkers in de meest ruime zin qua veiligheid tijdens hun dagelijkse activiteit.

  • flexi job (ZUIENKERKE)

    Regio: ZUIENKERKE

    Bedrijf: DE GROTE STOVE

    Type: Flexijob

    bedienen van de gasten in de feestzaal ,

  • Kelner (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: DE CELT

    Type: Flexijob

    Je takenpakket bestaat uit: bediening van de zaal en de toog; betalingen ontvangen; tafels opruimen; materiaal aanvullen.

Zoek naar antwoorden van JOZEF TAVEIRNE in sociale netwerken
Look for responds of JOZEF TAVEIRNE in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOZEF TAVEIRNE. Laat een reactie achter voor JOZEF TAVEIRNE. JOZEF TAVEIRNE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOZEF TAVEIRNE. Leave a respond for JOZEF TAVEIRNE. JOZEF TAVEIRNE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOZEF TAVEIRNE op de google maps. Adres en contacten JOZEF TAVEIRNE
Location of JOZEF TAVEIRNE on the google maps. Address and contacts of JOZEF TAVEIRNE

Andere gerelateerde bedrijven als come JOZEF TAVEIRNE JOZEF TAVEIRNE: Pupil | MOBISTAR CENTER WILRIJK | Sadef NV | WSC STEUN JONGE RENNERS | REFLETS DU MONDE

Other related companies as JOZEF TAVEIRNE: Pupil | MOBISTAR CENTER WILRIJK | Sadef NV | WSC STEUN JONGE RENNERS | REFLETS DU MONDE

JOZEF TAVEIRNE is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JOZEF TAVEIRNE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09382568359. Het bedrijf JOZEF TAVEIRNE bevindt zich op het adres: VLIENDERHAAG 3; 8340; DAMME. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 545,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 593,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Rundveehouders; Woningbouw. Producten gemaakt in JOZEF TAVEIRNE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JOZEF TAVEIRNE is Kleding en accessoires, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOZEF TAVEIRNE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOZEF TAVEIRNE, openstaande posities, locatie van JOZEF TAVEIRNE op de kaart.

JOZEF TAVEIRNE is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is JOZEF TAVEIRNE, company assigned to the tax number BE09382568359. The company JOZEF TAVEIRNE is located at the address: VLIENDERHAAG 3; 8340; DAMME. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 545,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 593,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Rundveehouders; Woningbouw. Products created in JOZEF TAVEIRNE were not found.
The main activity of JOZEF TAVEIRNE is Apparel and Accessory Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of JOZEF TAVEIRNE is not available. You also can look at reviews of JOZEF TAVEIRNE, open positions, location of JOZEF TAVEIRNE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOZEF TAVEIRNE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOZEF TAVEIRNE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOZEF TAVEIRNE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOZEF TAVEIRNE, employees, financial statistics.