WSC STEUN JONGE RENNERS

Particuliere bedrijvenKleding en accessoires • WSC STEUN JONGE RENNERS
Private companiesApparel and Accessory Stores • WSC STEUN JONGE RENNERS

Contactgegevens WSC STEUN JONGE RENNERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WSC STEUN JONGE RENNERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

WSC STEUN JONGE RENNERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MOLENBEEKSTRAAT 1BB; 1982; ZEMST, België

Telefoon (phone): 15614773 (+32-15614773) 15614773 (+32-15614773)

Fax (fax): +32 (53) 898-55-83 +32 (53) 898-55-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WSC STEUN JONGE RENNERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WSC STEUN JONGE RENNERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WSC STEUN JONGE RENNERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WSC STEUN JONGE RENNERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WSC STEUN JONGE RENNERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WSC STEUN JONGE RENNERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WSC STEUN JONGE RENNERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WSC STEUN JONGE RENNERS
Products information WSC STEUN JONGE RENNERS

BTW identificatienummer (tax): BE08583862304
Ondernemingsnummer: 3834197998
Hoofdstad (capital): 397,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 761,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Types de Clubs: Cyclisme.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WSC STEUN JONGE RENNERS
(Get full report from official database of BE for WSC STEUN JONGE RENNERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor WSC STEUN JONGE RENNERS
Addition kinds of activities for WSC STEUN JONGE RENNERS

237100. Bontgoederen | Fur goods
32720101. Afvangbakken, beton | Catch basin covers, concrete
36340204. Ijsbrekers, elektrisch | Ice crushers, electric
51479901. Reuzel | Lard
59991300. Toiletartikelen, cosmetica en parfums | Toiletries, cosmetics, and perfumes

Werken bij WSC STEUN JONGE RENNERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WSC STEUN JONGE RENNERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WSC STEUN JONGE RENNERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WSC STEUN JONGE RENNERS. Looking for open vacancies in other companies

 • Shuttlechauffeur CE Zwevegem (ZWEVEGEM)

  Regio: ZWEVEGEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Firma te Zwevegem zoekt een chauffeur CE voor pendeltransport. Je werkt in ploegsysteem (5u - 13u of 13u - 21u) Je rijdt gemiddeld 22x heen en weer , dus een ganse dag op en af rijden schrikt jou niet af. Je moet ook telkens de oplegger aan- en afpikken en de baches open en dicht doen.

 • CNC Draaier Frezer (OVERPELT)

  Regio: OVERPELT

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor één van onze klanten te Overpelt, zijn wij op zoek naar een CNC Draaier Frezer. Takenpakket: - Je staat in voor de voorbereiding, instelling en bediening van een metaalbewerkingsmachine voor het maken van unieke stukken

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Lovendegem (WONDELGEM)

  Regio: WONDELGEM

  Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Gemotiveerde poetsdames/-heren regio Meerhout (MEERHOUT)

  Regio: MEERHOUT

  Bedrijf: HET POETSPALEIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetspaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het Poetspaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar : ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Mol, Balen, Geel, Lommel, Meerhout Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het Poetspaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

 • Jobstudent helpdeskmedewerker, telecom (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Staffing

  Type: Studentenjob

  Voor een groeiend multimedia-contactcenter in Limburg zijn we op zoek naar helpdeskmedewerkers. Ben je op zoek naar een toffe en uitdagende job, die ook nog eens mooi op je cv staat? Dan ben je aan het juiste adres! Bedrijfsomschrijving Onze klant, gelegen in Limburg, is een groeiend multimedia-contactcenter. Een goed contactcenter hangt af van de kwaliteit van haar medewerkers. Vandaar dat onze klant een degelijke training geeft waarbij je de nodige vaardigheden onder de knie krijgt. Dit, tezamen met een open communicatie en een familiale sfeer, maakt deze klant tot een prima werkgever! Omschrijving Als helpdeskmedewerker telecom, sta jij in voor de kwalitatieve afhandelingen van technische problemen van klanten. Je hebt een luisterend oor en weet met je klantgerichte aanpak steeds de juiste oplossing te bieden. Ondanks dat de klant met een probleem zit, is het aan jou om hen ervan te overtuigen dat ze met hun diensten en producten toch bij de juiste leverancier zitten.

 • Commercieel studententalent gezocht! (Zaterdagwerk) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ASAP OFFICE GENT

  Type: Studentenjob

  Centje bijverdienen op zaterdag? Houd je van telefoneren? Is sociaal contact je ding? Aarzel dan niet en lees verder! Stap in de wereld van commercieel klantencontact, ontdek én ontwikkel je verkoop skills! Je gaat dagelijks prospecten telefonisch contacteren om je product of dienst aan hen voor te stellen, je probeert hun interesse op te wekken door je natuurlijk enthousiasme en je weet een verkoop realiseren door je geweldige overtuigingskracht.

 • Analytische Handelsingenieur, TEW'er of Handelswetenschappen (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: TVH PARTS HOLDING NV

  Type: Vaste Job

  Als Pricing Analyst ben je verantwoordelijk voor het toekennen van de correcte verkoopprijs aan een bepaald artikel, op basis van de gekozen strategie en verschillende parameters. Je takenpakket ziet er als volgt uit: Je werkt, samen met de general manager van de betrokken regio, acties uit om de regionale pricing strategie vorm te geven, uit te bouwen en te optimaliseren. In samenwerking met Market Intelligence verzamel, verwerk en analyseer je relevante informatie om op basis hiervan acties te ondernemen om de prijszetting te optimaliseren. Je bepaalt de juiste verkoopprijs en voorwaarden voor de toegewezen regio en/of filiaal. Je behandelt ad hoc prijsaanvragen van verkopers, aankopers, vertegenwoordigers & filialen om de klant zo snel mogelijk te informeren over de juiste prijs. Je adviseert de Pricing Assistants en de Corporate Senior Pricing Analysten. Je houdt je vakkennis op peil en volgt regelmatig interne opleidingen.

 • Sous-Chef (GRIMBERGEN)

  Regio: GRIMBERGEN

  Bedrijf: SALONS DE ROMREE

  Type: Vaste Job

  Jouw takenpakket bestaat uit: bijstaan van de chef. samen gerechten verzorgen van hapjes tot dessert.

 • Beenhouwer (m/v) (ZWEVEGEM)

  Regio: ZWEVEGEM

  Bedrijf: DB SHOPPING

  Type: Vaste Job

  De verrassing-tussen-de-boterhammen, de gezelligheid onder elkaar: het start bij jou. Want met jouw oog voor kwaliteit stimuleer jij onze klanten om gezondheid en variatie elke dag op het menu te zetten. Is beenhouwen je passie? En klantentevredenheid jouw drijfveer? Dan ben je bij ons op je plek. Je verwerkt en versnijdt het fijnste vlees – meestal van Belgische oorsprong – tot lekkere specialiteiten en kwalitatieve producten. Dat daar ook een verzorgde presentatie in de toonbank bij hoort, spreekt voor zich. Je staat onze klanten vriendelijk te woord, en tovert met plezier een glimlach op hun gezicht. Samen met je collega’s vorm je een hecht team. Een nieuwe vaardigheid aanleren of invallen voor iemand? Voor jullie is het vanzelfsprekend.

 • Bedelers bezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio ASSENEDE (ASSENEDE)

  Regio: ASSENEDE

  Bedrijf: BD MYSHOPI

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

 • Vertegenwoordiger/ verkoper (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: AMEEL, JOHAN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Verkopen van diensten aan particulieren, zelfstandigen,kmo bedrijven

 • Gemotiveerde Keukenhulp - Huyze Gezelle (Kuurne) (KUURNE)

  Regio: KUURNE

  Bedrijf: COREX

  Type: Flexijob

  Om ons team te versterken zijn we zoek naar een gemotiveerde keukenhulp met zin voor verantwoordelijkheid. U help mee met de voorbereiding, u vult de buffetten aan en helpt bij het opruimen na de dienst.

Zoek naar antwoorden van WSC STEUN JONGE RENNERS in sociale netwerken
Look for responds of WSC STEUN JONGE RENNERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor WSC STEUN JONGE RENNERS. Laat een reactie achter voor WSC STEUN JONGE RENNERS. WSC STEUN JONGE RENNERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WSC STEUN JONGE RENNERS. Leave a respond for WSC STEUN JONGE RENNERS. WSC STEUN JONGE RENNERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WSC STEUN JONGE RENNERS op de google maps. Adres en contacten WSC STEUN JONGE RENNERS
Location of WSC STEUN JONGE RENNERS on the google maps. Address and contacts of WSC STEUN JONGE RENNERS

Andere gerelateerde bedrijven als come WSC STEUN JONGE RENNERS WSC STEUN JONGE RENNERS: TRANSBOMMERS BVBA | LEONIDAS | BUREAU CHRISTIANS M.TH. | ANDRE GILLET | Gillis Alain

Other related companies as WSC STEUN JONGE RENNERS: TRANSBOMMERS BVBA | LEONIDAS | BUREAU CHRISTIANS M.TH. | ANDRE GILLET | Gillis Alain

WSC STEUN JONGE RENNERS is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WSC STEUN JONGE RENNERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08583862304. Het bedrijf WSC STEUN JONGE RENNERS bevindt zich op het adres: MOLENBEEKSTRAAT 1BB; 1982; ZEMST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 397,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 761,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Cyclisme..
De hoofdactiviteit van WSC STEUN JONGE RENNERS is Kleding en accessoires, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WSC STEUN JONGE RENNERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WSC STEUN JONGE RENNERS, openstaande posities, locatie van WSC STEUN JONGE RENNERS op de kaart.

WSC STEUN JONGE RENNERS is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is WSC STEUN JONGE RENNERS, company assigned to the tax number BE08583862304. The company WSC STEUN JONGE RENNERS is located at the address: MOLENBEEKSTRAAT 1BB; 1982; ZEMST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 397,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 761,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Cyclisme..
The main activity of WSC STEUN JONGE RENNERS is Apparel and Accessory Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of WSC STEUN JONGE RENNERS is not available. You also can look at reviews of WSC STEUN JONGE RENNERS, open positions, location of WSC STEUN JONGE RENNERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WSC STEUN JONGE RENNERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WSC STEUN JONGE RENNERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WSC STEUN JONGE RENNERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WSC STEUN JONGE RENNERS, employees, financial statistics.