RENE DEDEURWAERDER

Contactgegevens RENE DEDEURWAERDER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RENE DEDEURWAERDER: address, phone, fax, email, website, opening hours

RENE DEDEURWAERDER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WESTAARDE 24; 9800; DEINZE, België

Telefoon (phone): 93864075 (+32-93864075) 93864075 (+32-93864075)

Fax (fax): +32 (87) 751-13-19 +32 (87) 751-13-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RENE DEDEURWAERDER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RENE DEDEURWAERDER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RENE DEDEURWAERDER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RENE DEDEURWAERDER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RENE DEDEURWAERDER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RENE DEDEURWAERDER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RENE DEDEURWAERDER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RENE DEDEURWAERDER
Products information RENE DEDEURWAERDER

BTW identificatienummer (tax): BE04723541259
Ondernemingsnummer: 9027709960
Hoofdstad (capital): 306,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 371,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in RENE DEDEURWAERDER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rundveehouders; Varkenskwekers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RENE DEDEURWAERDER
(Get full report from official database of BE for RENE DEDEURWAERDER)

Aanvulling soorten activiteiten voor RENE DEDEURWAERDER
Addition kinds of activities for RENE DEDEURWAERDER

391103. Sierringen en afwerkingen | Jewelry mountings and trimmings
33130207. Ferrowolfra | Ferrotungsten
34431104. Ruimtesimulatiekamers, metalen plaat | Space simulation chambers, metal plate
38250207. Diode en transistor testers | Diode and transistor testers
50850000. Industriële benodigdheden | Industrial supplies
57129901. Bar armaturen, apparatuur en benodigdheden | Bar fixtures, equipment and supplies

Werken bij RENE DEDEURWAERDER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RENE DEDEURWAERDER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RENE DEDEURWAERDER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RENE DEDEURWAERDER. Looking for open vacancies in other companies

  • Vrachtwagenchauffeur colli in afvalsector (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de regio Brugge zijn we op zoek naar een chauffeur voor met de vrachtwagen colli te rijden. Je start op om 5u 's morgens van maandag tot vrijdag. Een groot voordeel is dat mensen met een C rijbewijs ook in aanmerking komen. De firma staat open om gemotiveerde C chauffeurs op te leiden. Ook mensen die geen adr attest hebben, kunnen dit in de firma behalen.

  • Elektromecanicien (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je staat in voor het algemeen onderhoud van werfmaterieel - Je onderzoekt en herstelt elektrische en mechanische storingen van het machinepark - Je zorgt voor de uitvoering van de werfinrichtingen op diverse werven - Periodiek sta je in voor het preventief en curatief onderhoud van de bouwkranen op de werven - Je bent flexibel inzetbaar voor diverse kleine karweien op het depot of in de rest van het magazijn

  • Polyvalent metaalarbeider dagwerk (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Beschrijft men jou als een Handige Harry? Interesse in de metaalsector? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken! Voor onze klant in regio Zedelgem zijn wij op zoek naar een polyvalent metaalarbeider. Je gaat aan de slag als ateliermedewerker en doet het voorbereidend werk voor de monteurs die op baan gaan. Wat zijn je taken? manuele bewerking van metaal plooien, samenkloppen, branden van metaalelementen helpen met metaalproductie machines bedienen ontbramen frezen, tappen, boren montagewerkWat zijn jouw werkuren? Je werkt maandag-vrijdag 7u30-16u15.

  • ROLBRUGBESTUURDER MULTINATIONAL 2PL TOPVERDIENSTE! (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een marktleider in de metaalsector zoekt Forum een rolbrugbestuurder die in 2ploegen kan werken. Je manipuleert constructies of onderdelen ervan met behulp van een rolbrug.

  • Klantenbeheerder Deinze/Aalter (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    Met meer dan 4.500 thuishulpen en meer dan 20.000 klanten vormt Plus Home Services één van de grootste spelers op de markt van de dienstencheques. Op dertien jaar tijd is het bedrijf geëvolueerd naar een betrouwbare en stabiele organisatie die garant staat voor ervaring en kwaliteit. In 56 kantoren over heel Vlaanderen en Brussel zetten dagelijks meer dan 150 enthousiaste kantoormedewerkers hun schouders onder de missie en waarden van Plus Home Services. Zij stellen op een economisch rendabele en sociaal verantwoorde manier thuishulpen te werk bij particulieren voor huishoudelijke activiteiten zoals poetsen, strijken, koken, boodschappen doen, enz… Plus Home Services stelt hierbij kwalitatieve dienstverlening van en aan alle medewerkers centraal en doet er alles aan deze kwaliteit op zo veel mogelijk vlakken te kunnen blijven garanderen. Je bent het gezicht van Plus Home Services voor zowel klanten als thuishulpen. Je communiceert op een vlotte manier face to face, telefonisch en per mail. Je overtuigt mensen om voor Plus Home Services te kiezen. Aan de hand van een intakegesprek selecteer je kandidaat-thuishulpen en krijg je zicht op hun mogelijkheden en beperkingen. Je zorgt voor een snelle en goede match tussen hen en de klant. Klanten kunnen bij jou steeds terecht met vragen en klachten. Je legt de nodige creativiteit aan de dag om snelle oplossingen te vinden. Je bent een administratieve duizendpoot die dossiers up-to-date houdt, uurroosters opmaakten dienstencheques verwerkt . Je zal tevens instaan voor de verwerking van prestaties, de voorbereiding van de loonberekening, debehandeling vansociale documenten, … kortom je houdt het kantoor draaiende samen met je kantoorverantwoordelijke. Je wordt ingeschakeld als klantenbeheerder in onze kantoren van Deinze en Aalter.

  • Huishoudhulp (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: t-interim Brugge

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Bedrijfsprofiel: Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp (M/V) in de regio Brugge.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Bertem, 20 uur per week (BERTEM)

    Regio: BERTEM

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 20 uren per week, voor 2 gastgezinnen wonende te Bertem. Deze zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijk en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Bediende orderinput (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Zulte zijn wij op zoek naar een administratief bediende orderinput. Jouw voornaamste taak bestaat er uit om de bestellingen (die via mail binnen komen) in te geven in het interne systeem.

  • LICHAAMSTHERAPEUT (fasciatherapeut/psychosomatische kinesitherapeut/experientieel lichaamswerk) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ZUID

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je wordt ingezet voor therapeutische lichaamsbehandelingen. Je helpt mensen met moeilijk te verklaren symptomen (angsten, stress en psychosomatiek). Je werkt autonoom in een overleg- en samenwerkingsverband.

  • SPONTANE LEERKRACHTEN - LERAREN VOOR BIJLES (regio DENDERMONDE-WETTEREN/OOST-VLAANDEREN) (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door cijfers. Voor deze vacature is de code DW2018.

  • Studenten zorgkundigen en verpleegkundigen kuststreek gezocht! (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een vakantiejob als zorgkundige of verpleegkundige geeft jou niet alleen een zakcentje om van een toffe en leuke zomer te kunnen genieten maar biedt jou tevens de kans om veel ervaring op te doen in het werkveld. Ben je op zoek naar een toffe vakantiejob waar je de kans krijgt om maximale ervaring en kennis op te doen? Dan is Care Talents jouw ideale jobmakelaar: wij zoeken jouw droomvakantiejob, jij werkt op jouw beschikbare data en leert ongelooflijk veel bij!

  • Interim Zorgkundige MERELBEKE (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor een woonzorgcentrum in Merelbeke zijn we op regelmatige basis op zoek naar zorgkundigen die graag willen bijwerken. Je bepaalt zelf of en wanneer je werkt.

Zoek naar antwoorden van RENE DEDEURWAERDER in sociale netwerken
Look for responds of RENE DEDEURWAERDER in social networks

Lees alle opmerkingen voor RENE DEDEURWAERDER. Laat een reactie achter voor RENE DEDEURWAERDER. RENE DEDEURWAERDER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RENE DEDEURWAERDER. Leave a respond for RENE DEDEURWAERDER. RENE DEDEURWAERDER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RENE DEDEURWAERDER op de google maps. Adres en contacten RENE DEDEURWAERDER
Location of RENE DEDEURWAERDER on the google maps. Address and contacts of RENE DEDEURWAERDER

Andere gerelateerde bedrijven als come RENE DEDEURWAERDER RENE DEDEURWAERDER: FIT-O-TEEK | DANIEL ROBBENS | ADAM MOTORS sa | H茅liotropes Gestion | ROGIER CRAESSAERTS

Other related companies as RENE DEDEURWAERDER: FIT-O-TEEK | DANIEL ROBBENS | ADAM MOTORS sa | H茅liotropes Gestion | ROGIER CRAESSAERTS

RENE DEDEURWAERDER is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RENE DEDEURWAERDER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04723541259. Het bedrijf RENE DEDEURWAERDER bevindt zich op het adres: WESTAARDE 24; 9800; DEINZE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 306,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 371,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Rundveehouders; Varkenskwekers. Producten gemaakt in RENE DEDEURWAERDER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RENE DEDEURWAERDER is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RENE DEDEURWAERDER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RENE DEDEURWAERDER, openstaande posities, locatie van RENE DEDEURWAERDER op de kaart.

RENE DEDEURWAERDER is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is RENE DEDEURWAERDER, company assigned to the tax number BE04723541259. The company RENE DEDEURWAERDER is located at the address: WESTAARDE 24; 9800; DEINZE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 306,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 371,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Rundveehouders; Varkenskwekers. Products created in RENE DEDEURWAERDER were not found.
The main activity of RENE DEDEURWAERDER is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of RENE DEDEURWAERDER is not available. You also can look at reviews of RENE DEDEURWAERDER, open positions, location of RENE DEDEURWAERDER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RENE DEDEURWAERDER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RENE DEDEURWAERDER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RENE DEDEURWAERDER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RENE DEDEURWAERDER, employees, financial statistics.