OMER BLOMMAERT

Contactgegevens OMER BLOMMAERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data OMER BLOMMAERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

OMER BLOMMAERT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DORPSDAM 45; 9120; BEVEREN, België

Telefoon (phone): 37756960 (+32-37756960) 37756960 (+32-37756960)

Fax (fax): +32 (9) 822-53-70 +32 (9) 822-53-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) OMER BLOMMAERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "OMER BLOMMAERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "OMER BLOMMAERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van OMER BLOMMAERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen OMER BLOMMAERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of OMER BLOMMAERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees OMER BLOMMAERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti OMER BLOMMAERT
Products information OMER BLOMMAERT

BTW identificatienummer (tax): BE04295623779
Ondernemingsnummer: 7292419433
Hoofdstad (capital): 958,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 663,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in OMER BLOMMAERT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rundveehouders; Varkenskwekers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor OMER BLOMMAERT
(Get full report from official database of BE for OMER BLOMMAERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor OMER BLOMMAERT
Addition kinds of activities for OMER BLOMMAERT

322907. Glas verlichting apparatuur onderdelen | Glass lighting equipment parts
30690310. Rubberized stoffen | Rubberized fabrics
36430101. Huidige kranen, bevestigingsplug en schroefbehuizing | Current taps, attachment plug and screw shell types
70110200. Vakantie logeert | Vacation lodges
79290104. Dansband | Dance band
81110214. Vastgoedrecht | Real estate law

Werken bij OMER BLOMMAERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in OMER BLOMMAERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor OMER BLOMMAERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for OMER BLOMMAERT. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Leuven

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma regio Kampenhout zijn wij op zoek naar een magazijnier met heftruckattest. Samen met je collega's sta je in voor het algemeen magazijnwerk: Je verwerkt de inkomende goederen, je zorgt voor de orderpicking en het laden en lossen van de vrachtwagen. Je helpt eveneens mee bij de productie bij verlof of ziekte van collega's. Je hebt ervaring als heftruckchauffeur en orderpicken. Kortom, ben jij de persoon die wij zoeken? Mail je cv naar [email protected] en wij nemen contact met je op! Hopelijk tot snel!

  • schrijnwerker binnendienst (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Interpreteer je een bouwkundig plan. Maak je opmetingen en werktekeningen. Monteer en regel je beslag (sluitsystemen van meubels) af. Smet je hout uit > zagen van onderdelen uit ruwe planken. Vervaardig je machinaal onderdelen van houten nschrijnwerk. Doe je aan vakrekenen. Vervaardig en monteer je aluminiumschrijnwerk. Renoveer je schrijnwerk. Bepaal je materiaalhoeveelheden. Bedien je een machine met numerieke besturing (CNC) of conventioneel

  • Zaalmedewerker - restaurant Damme (géén weekends!) (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekend restaurant in Damme gaat Randstad momenteel op zoek naar een fulltime zaalmedewerker met optie vast. Je staat onder andere in voor het opnemen van de bestellingen, de bediening van de klanten en het afruimen van de tafels. Je werkt in een service coupé, waarbij de uren vaak lopen van 11u30 - 15u en 18u - 22u. Tijdens het weekend is het restaurant gesloten en moet je dus nooit werken.

  • Monteur verwarming water sanitair (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor deze klant in Maasmechelen is Accent Construct op zoek naar een monteur sanitair en verwarming. Jouw takenpakket binnen deze vacature bestaat uit: af- en aanvoerleidingen leggen installatie van sanitaire voorzieningen (kranen wc´s douchebakken..) radiators ophangen verwarmingselementen plaatsen Dit bij zowel particulieren als op projecten. De werven zijn meestal gelegen in Limburg.

  • HUISHOUDHULP (M/V) EEKLO (deeltijds - zelf te kiezen) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: DIENSTEN-AAN-HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Huishoudhulpen met dienstencheques regio Gullegem (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een flexibele job waarbij je het aantal uren zelf kan kiezen? Ben je op zoek naar een tof bedrijf met leuke collega's? Ben je op zoek naar een job met heel veel voordelen? Kies dan nu voor een job als huishoudhulp met dienstencheques bij HULP IN HUIS. Jouw werk wordt gewaardeerd door ons EN door onze klanten. Altijd voldoening om klanten te laten thuis komen/voelen in een proper huis.

  • Jobstudent kwaliteitscontroleur (m/v) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Let's Work zoekt een jobstudent kwaliteitscontroleur voor een voedingsbedrijf in regio Harelbeke. Je werkt 3 volle weken telkens in de voormiddag of namiddagploeg.

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • JOBSTUDENT COMMUNICATIE SPECIALIST (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Studentenjob

    Onze klant is een dynamisch communicatiebureau actief in online en offline communicatie. Ter ondersteuning is Forum Jobs voor deze klant op zoek naar een enthousiaste student communicatie/marketing/journalistiek. je krijgt diverse taken toegewezen zoals: - schrijven van wervelende teksten - actief meedenken en uitwerken van communicatiecampagnes - Op locatie begeleiden van een photobooth voor klantenevents... Werkdagen en werkuren zijn in overleg met de zaakvoerder, met de mogelijkheid om van thuis uit te werken.

  • Assistent Monteur Ventilatiesystemen (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: HOOYBERGHS HVAC

    Type: Vaste Job

    Als assistent monteur van ventilatiesystemen vervul je een veelzijdige vacature: Je helpt bij het monteren van luchtkanalen, roosters, brandkleppen en het aansluiten van luchtgroepen en andere ventilatiesystemen. Je werkt projecten mee af van begin tot einde.

  • Solution Designer - Tijdelijk (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: V-IT

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Solution Designer Netwerk en Security valt onder de directie Change Support en rapporteert aan de competence center manager support. Deze solution designer is binnen zijn domein Change Support verantwoordelijk voor het uitwerken van een oplossings-architectuur en designs in een project context. De solution designer staat vanuit zijn domein de enterprise architect bij in het in kaart brengen en beheersbaar houden van het ICT landschap. Hiernaast geeft hij/zij in samenwerking met de Productowner Security advies om de werking van de organisatie d.m.v. het IT landschap verder te optimaliseren en standaardiseren. Als autoriteit en aanspreekpunt binnen zijn/haar domein, verzekert hij/zij dat de architectuur keuzes binnen de projecten kwalitatief en uniform worden gedocumenteerd en architecturale beslissingen in lijn zijn met de ICT strategie. Daarnaast zijn ze ook coherent en bevatten ze de juiste mix tussen korte en lange termijn beslissingen, gebaseerd op best practices. We zoeken iemand die sterk coachend en adviserend optreedt door de juiste vragen te stellen en uit te dagen, steeds vanuit het algemene bedrijfsbelang, en daardoor soms ingaande tegen individuele belangen of silo werking.

  • Weekendbakker Sint-Denijs-Westrem (flexi) (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Flexijob

    Voor een bakkerij in de regio van Sint-Denijs-Westrem zoeken wij nog een bakker die zich elke zaterdag + zondag wilt inzetten. Concreet sta je in voor de productie van de bakkerij en dit enkel in het weekend. Je staat samen met vaste werknemers en in de winkel zelf lopen er ook enkele studenten via Konvert interim Gent.

Zoek naar antwoorden van OMER BLOMMAERT in sociale netwerken
Look for responds of OMER BLOMMAERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor OMER BLOMMAERT. Laat een reactie achter voor OMER BLOMMAERT. OMER BLOMMAERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for OMER BLOMMAERT. Leave a respond for OMER BLOMMAERT. OMER BLOMMAERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie OMER BLOMMAERT op de google maps. Adres en contacten OMER BLOMMAERT
Location of OMER BLOMMAERT on the google maps. Address and contacts of OMER BLOMMAERT

Andere gerelateerde bedrijven als come OMER BLOMMAERT OMER BLOMMAERT: Fonteyn G | Jansen H | 3 D SOUND | Lambotte D | BELGIUM COATINGS SA

Other related companies as OMER BLOMMAERT: Fonteyn G | Jansen H | 3 D SOUND | Lambotte D | BELGIUM COATINGS SA

OMER BLOMMAERT is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is OMER BLOMMAERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04295623779. Het bedrijf OMER BLOMMAERT bevindt zich op het adres: DORPSDAM 45; 9120; BEVEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 958,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 663,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Rundveehouders; Varkenskwekers. Producten gemaakt in OMER BLOMMAERT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van OMER BLOMMAERT is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van OMER BLOMMAERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van OMER BLOMMAERT, openstaande posities, locatie van OMER BLOMMAERT op de kaart.

OMER BLOMMAERT is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is OMER BLOMMAERT, company assigned to the tax number BE04295623779. The company OMER BLOMMAERT is located at the address: DORPSDAM 45; 9120; BEVEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 958,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 663,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Rundveehouders; Varkenskwekers. Products created in OMER BLOMMAERT were not found.
The main activity of OMER BLOMMAERT is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of OMER BLOMMAERT is not available. You also can look at reviews of OMER BLOMMAERT, open positions, location of OMER BLOMMAERT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over OMER BLOMMAERT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf OMER BLOMMAERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about OMER BLOMMAERT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company OMER BLOMMAERT, employees, financial statistics.