MICHEL JACQMIN

Contactgegevens MICHEL JACQMIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MICHEL JACQMIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

MICHEL JACQMIN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): FLAMIERGE 941; 6686; BERTOGNE, België

Telefoon (phone): 61212523 (+32-61212523) 61212523 (+32-61212523)

Fax (fax): +32 (67) 427-83-94 +32 (67) 427-83-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MICHEL JACQMIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MICHEL JACQMIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MICHEL JACQMIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MICHEL JACQMIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MICHEL JACQMIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MICHEL JACQMIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MICHEL JACQMIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MICHEL JACQMIN
Products information MICHEL JACQMIN

BTW identificatienummer (tax): BE04353302001
Ondernemingsnummer: 9039794921
Hoofdstad (capital): 522,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 237,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in MICHEL JACQMIN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rundveehouders; Varkenskwekers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MICHEL JACQMIN
(Get full report from official database of BE for MICHEL JACQMIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor MICHEL JACQMIN
Addition kinds of activities for MICHEL JACQMIN

866100. Religieuze organisaties | Religious organizations
22110301. Crash toweling, katoen | Crash toweling, cotton
23849902. Kledingjurken, mannen en vrouwen: van aangekochte materialen | Dressing gowns, men's and women's: from purchased materials
27599907. Facsimile letters: drukwerk, NSK | Facsimile letters: printing, nsk
30869903. Ijskisten of koelers (draagbaar), schuimplastic | Ice chests or coolers (portable), foamed plastics

Werken bij MICHEL JACQMIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MICHEL JACQMIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MICHEL JACQMIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MICHEL JACQMIN. Looking for open vacancies in other companies

  • Technical Expert - Automation (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Randstad High Technics

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als marktleider beheert en onderhoudt onze klant tal van technische installaties in heel België. Van airco, elektriciteit en verlichting tot transportsystemen in luchthavens, sportcomplexen, zwembaden, kantoren, ziekenhuizen, industrie, ... . We nemen ook het volledige energiebeheer van gebouwen van klanten voor onze rekening en verzorgen facilitaire diensten zoals telefoniebeheer, catering, cleaning, klusjesdienst, onderhoud van groene zones en nog veel meer voor een pak organisaties en ondernemingen. We zijn op zoek naar een Technical Expert - Automation, die een bijdrage wil leveren aan de groei van een veelzijdige automatiseringsafdeling. De projecten zijn vooral gesitueerd in Vlaanderen en Brussel. Het betreft veelal projecten voor HVAC (heating ventilation and air conditioning), waterbehandeling van zwembaden en industriële productie van warm water, stoom, ijswater, perslucht. De programmering heeft betrekking op PLC-systemen, aandrijftechniek, meet- en regelapparatuur en SCADA. Je zorgt ervoor dat de projecten vanaf gespecifieerde offertes worden uitgewerkt tot volledig werkende systemen Je assisteert bij de inkoop, bereidt offertes voor en geeft indien nodig ondersteuning aan bedradingsmonteurs

  • Logistiek medewerker met Reachtruck attest (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Houthalen zijn wij opzoek naar een Reachtruckchauffeur Jouw takenpakket: - Wegzetten van bestellingen met de reahtruck - Laden en lossen van bestellingen - Bestellingen verplaatsen in het magazijn met de reachtruck - Gegevens verwerken in een computersysteem - etc. #tdljobs

  • Kassamedewerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons regio Waregem zijn wij op zoek naar een kassamedewerker voor de sportafdeling van een winkel.

  • Ploegbaas M/V - regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Sta je in voor het monteren en installeren van nieuwe of bestaande koeltechnische systemen (ventilatie, airconditioning, …) Vraag je bij de opstart van een werf de nodige info op aan de projectleider, achteraf doe je ook de debriefing bij de projectleider Interpreteer je de uitvoeringsplannen en schat je de technische haalbaarheid in van het plan Doe je de nodige voorbereidingen (ophangsystemen plaatsen, baseren, plooien, …) voor de effectieve installatie Voer je de nodige testen (lekdichtheid, verlichting, ventilatoren, …) uit bij de opstart van een installatie Werk je hoofdzakelijk samen in een team van 2 tot 3 personen Verzorg je voornamelijk de koeltechnische installaties in bedrijven, hotels, winkelketens,…

  • OPERATOR EXTRUSIE 5 PLOEGEN (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons zijn wij bij Forum Jobs op zoek naar een operator extrusie. U bent verantwoordelijk voor de opstart en vlot verloop van het productieproces: U levert de juiste grondstoffen aan de juiste machines met behulp van een heftruck. U sluit de machine aan op de juiste grondstoftoevoer. Volgens een wisselend systeem staat u in voor het monteren van matrijzen in machines. U stelt de parameters in op de productielijnen en start de machines op. U controleert de proces- en productparameters en past ze aan indien nodig. U vervangt defecte onderdelen en staat in voor kleine technische onderhoudswerken. U verzekert een correcte en tijdige registratie van het productieproces: u registreert productiegegevens in het softwaresysteem en vult productiebons correct in. Daarnaast registreert u de uitgevoerde taken van preventief onderhoud. U werkt in een specifiek uurrooster volgens 5 ploegen.

  • TECHNIEKER IN DE VOEDING 3 PLOEGEN - GEEN ERVARING VEREIST (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ter uitbreiding zijn wij op zoek naar een extra Technieker! - U zorgt voor een optimale werking van het machinepark en de optimalisatie van de infrastructuur en technieken. Specifiek: Preventief onderhoud Storingen verhelpen en meedenken over langetermijnoplossingen. Opstarten van nieuwe machines Aanvullende taken Uren?U bent werkzaam tussen 4.45 tot 20.00 uur. Wisselend in vroeg, dag of laat.

  • Mechanical Engineer (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Binnen de ontwikkelingsafdeling ben je de spilfiguur tussen design ontwikkeling kwaliteit montage testlabo en industrialisatie. Je ondersteunt de ontwikkelingsingenieurs als problem solver bij probleemanalyses tijdens de ontwikkeling en in productie en zorgt er op een gestructureerde manier voor dat het zich herhalen van de problemen in de toekomst voorkomen wordt. Daarbij ben jij enerzijds de trekker om maakbaarheid en kwaliteit van componenten assemblage systemen? te analyseren op te volgen en te optimaliseren; alsook het eerste aanspreekpunt in geval van technische vragen impactanalyses gebruik van alternatieve (combinaties van) componenten en/of in geval van problemen. Je ontwikkelt en test assemblagemethodes en tools voor kleine prototype reeksen en geeft op basis daarvan advies aan de industrializatiegroep eenmaal tools voor grotere reeksen ontwikkeld worden. Het product technisch door en door kennen alsook de kennis van productie-en assemblage- processen zijn je voornaamste tools.

  • Poetshulp/Huishoudhulp - wijk Hollebeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp 15u/week (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: Amby Koersel

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Jobstudent bakkerij (weekend) (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: T-INTERIM LEUVEN

    Type: Studentenjob

    Instaan voor de verkoop van brood en charcuterie Klanten bedienen Bedienen van kassa Winkel op orde houden Gebakjes en taarten presenteren in de toog 

  • Klantenbeheerder Syndicus (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: IMMO MARINA - BELAMCO

    Type: Vaste Job

    Je maakt deel uit van een team van 10 mensen verantwoordelijk voor het beheer van mede-eigendom. Binnen dit team bent jij het aanspreekpunt en eindverantwoordelijke naar de vereniging van mede-eigenaars toe; Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de gemeenschappelijke delen van een groep gebouwen in jouw portefeuille; Je geeft de opdracht om nodige en/of dringende herstellingen uit te voeren en doet pro actief voorstellen tot renovaties en herstellingen; Je overlegt voortdurend met de technische coördinatie en de boekhouding; Je bereidt voor en leidt de algemene vergadering en raad van mede-eigendom; Je verzorgt de verslaggeving en rapportering naar de mede-eigenaars toe; Je ontwikkelt, in het kader van de Henri Homes filosofie, een lange termijn visie voor de residenties in je beheer;

  • Bezorger/chauffeur Solucious Bornem (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: SOLUCIOUS

    Type: Vaste Job

    Solucious levert voedingsproducten en toebehoren aan cateraars, rust- en ziekenhuizen, scholen, horeca en particulieren. Als Solucious-bezorger ben je meer dan zomaar een vrachtwagenchauffeur. Je bent ook een diplomaat die snel praktische oplossingen vindt. Als bezorger wacht je een boeiende job die ook de nodige stressbestendigheid vereist. Want je doet meer dan de bestellingen tijdig bij de klant leveren: je bent ook het eerste aanspreekpunt voor die klant. Ook als er zich een probleem voordoet. Dankzij jouw diplomatie en commerciële instinct vind je echter snel een praktische oplossing. Eerst en vooral ben je bezorger. Het is jouw taak om alle leveringen op tijd bij de klanten (zoals grootkeukens, bedrijven of jeugdbewegingen) te krijgen. En dus moet je fysiek ook helemaal fit zijn om die grote hoeveelheden efficiënt en professioneel te leveren. Maar je allerbelangrijkste taak? Dat is zorgen dat de klanten op je dagelijkse traject tevreden zijn. En dat doe je vooral door te luisteren. Hebben ze een probleem? Dan vind jij de oplossing in een handomdraai. Gelukkig sta je er niet alleen voor en kan je steeds rekenen op je collega’s van het service center. Je standplaats bevindt zich in Bornem.

Zoek naar antwoorden van MICHEL JACQMIN in sociale netwerken
Look for responds of MICHEL JACQMIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor MICHEL JACQMIN. Laat een reactie achter voor MICHEL JACQMIN. MICHEL JACQMIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MICHEL JACQMIN. Leave a respond for MICHEL JACQMIN. MICHEL JACQMIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MICHEL JACQMIN op de google maps. Adres en contacten MICHEL JACQMIN
Location of MICHEL JACQMIN on the google maps. Address and contacts of MICHEL JACQMIN

Andere gerelateerde bedrijven als come MICHEL JACQMIN MICHEL JACQMIN: Ligo | FLEURS CHRISTIAN | FA. STAGE FACILITIES | CAMILLE HERREWYN | PIERRE GIELEN

Other related companies as MICHEL JACQMIN: Ligo | FLEURS CHRISTIAN | FA. STAGE FACILITIES | CAMILLE HERREWYN | PIERRE GIELEN

MICHEL JACQMIN is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MICHEL JACQMIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04353302001. Het bedrijf MICHEL JACQMIN bevindt zich op het adres: FLAMIERGE 941; 6686; BERTOGNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 522,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 237,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Rundveehouders; Varkenskwekers. Producten gemaakt in MICHEL JACQMIN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MICHEL JACQMIN is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MICHEL JACQMIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MICHEL JACQMIN, openstaande posities, locatie van MICHEL JACQMIN op de kaart.

MICHEL JACQMIN is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is MICHEL JACQMIN, company assigned to the tax number BE04353302001. The company MICHEL JACQMIN is located at the address: FLAMIERGE 941; 6686; BERTOGNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 522,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 237,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Rundveehouders; Varkenskwekers. Products created in MICHEL JACQMIN were not found.
The main activity of MICHEL JACQMIN is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MICHEL JACQMIN is not available. You also can look at reviews of MICHEL JACQMIN, open positions, location of MICHEL JACQMIN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MICHEL JACQMIN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MICHEL JACQMIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MICHEL JACQMIN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MICHEL JACQMIN, employees, financial statistics.