MAURICE VAN OVERSCHELDE

Particuliere bedrijvenLandbouwproductie - Gewassen • MAURICE VAN OVERSCHELDE
Private companiesAgricultural Production - Crops • MAURICE VAN OVERSCHELDE

Contactgegevens MAURICE VAN OVERSCHELDE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAURICE VAN OVERSCHELDE: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAURICE VAN OVERSCHELDE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): IEPERSE HEERWEG 78; 8820; TORHOUT, België

Telefoon (phone): 50211076 (+32-50211076) 50211076 (+32-50211076)

Fax (fax): +32 (19) 638-47-97 +32 (19) 638-47-97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAURICE VAN OVERSCHELDE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAURICE VAN OVERSCHELDE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAURICE VAN OVERSCHELDE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAURICE VAN OVERSCHELDE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAURICE VAN OVERSCHELDE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAURICE VAN OVERSCHELDE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAURICE VAN OVERSCHELDE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAURICE VAN OVERSCHELDE
Products information MAURICE VAN OVERSCHELDE

BTW identificatienummer (tax): BE03598541259
Ondernemingsnummer: 3402709960
Hoofdstad (capital): 643,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 271,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in MAURICE VAN OVERSCHELDE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rundveehouders; Varkenskwekers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAURICE VAN OVERSCHELDE
(Get full report from official database of BE for MAURICE VAN OVERSCHELDE)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAURICE VAN OVERSCHELDE
Addition kinds of activities for MAURICE VAN OVERSCHELDE

2096. Aardappelchips en soortgelijke snacks | Potato chips and similar snacks
23610101. Blouses: meisjes-, kinder- en zuigelingen ' | Blouses: girls', children's, and infants'
31310304. Kraan, schoen | Taps, shoe
50330100. Dak- en bekledingsmaterialen | Roofing and siding materials
83220203. Kinderbegeleidingsagentschap | Child guidance agency

Werken bij MAURICE VAN OVERSCHELDE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAURICE VAN OVERSCHELDE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAURICE VAN OVERSCHELDE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAURICE VAN OVERSCHELDE. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker vaste nacht M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als technieker vaste nacht sta je in voor het onderhoud, herstellingen en oplossen van storingen aan de machines. Dit zowel Mechanisch als Elektrisch.

  • Orderpickers voor merken zoals Kipling, Vans, Napapijri, Timberland ...! 2 ploegen (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De goederen die binnenkomen worden op een correcte wijze gelost, gepicked, verpakt en geladen. Alsook zijn er klanten die een speciale behandeling vragen voor hun goederen o.a. labelen, etiketteren, ... Dit is steeds anders en maakt het werk zeer gevarieerd. Het bedrijf is zeer ergonomisch en werkt enkel met nieuwe technologie, zoals bvb voicepicking. Dat zijn orders die verzameld worden via spraakherkenning, door een headset en een terminal dat hen langs de stellingen begeleidt waar de artikelen liggen opgeslagen. We zoeken personen die onmiddellijk aan de slag kunnen! Wat kunnen we je aanbieden? Er wordt gewerkt in een tweeploegensysteem. Dat zijn uren van 6u00 tot 14u00 en van 14u00 tot 22u. Elke vrijdag mag je een uurtje vroeger stoppen. Er is een competitief uurloon aangevuld met extralegale voordelen. Het bedrijf is bereikbaar met het openbaar vervoer, je krijgt jouw woonwegverkeer terug betaald. In eerste instantie is het een tijdelijke job, maar heel wat medewerkers wordt een vast contract aangeboden na een positieve interimperiode.

  • Verantwoordelijke Sales Support (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ACTIEF DEINZE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als aanspreekpunt ondersteun je een 8-tal collega's die de aan- en verkoop regelen via het concept van trading. Nadat één van hen een aan- of verkoop heeft vastgelegd, schiet jij meteen in actie! Je volgt de betaling van de klanten en leveranciers op de voet. Daarnaast ben jij ook verantwoordelijk voor de organisatie van het transport. Hierbij communiceer je voornamelijk Skype en mail. Is een betaling gestort? Dan verwerk je deze in het systeem. Op die manier beheer je de cashflow en kan je de leverdatum bepalen, bevestigingen geven aan de leveranciers en klanten en afspreken met de transporteurs en magazijnen. Belt de klant je op met één of meer problemen? Dan neem jij zelfstandig beslissingen om de verkoop en aankoop zo goed mogelijk af te ronden binnen een vooropgestelde winstmarge. Je plooit niet en blijft gefocust zodat je foutloos de ideale oplossing kan aanbieden. Hierbij kan je zowel in het Nederlands, Engels en Frans gesprekken voeren en schriftelijk communiceren. Je kan snel schakelen tussen de verschillende taken, want een verkoop regelen vraagt constante communicatie en aansturing van de verschillende partijen. Hierbij handel je binnen de strikte procedures met een goede dosis gezond verstand. Als de verkoop volledig rond is dan registreer je alles in een stukkenbundel zodat de administratie dit kan verwerken. Op het einde van de dag heb je door het bewaken van de afspraken en het opvolgen van de verschillende procedures een hoger rendement voor het bedrijf mogelijk gemaakt.

  • Carglass® zoekt callagents PT of FT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SYNERGIE LIMBURG CAREERS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Bij Carglass® staan mensen centraal. Je komt terecht in zelfsturende teams waar je betrokkenheid en inzet gewaardeerd en beloond worden. Ben je vlot tweetalig (N/F), communicatief en staat de klant voor jou centraal? Dan ben jij het ideale aanspreekpunt voor bestaande en potentiële klanten. Want als medewerker klantendienst verwerk je efficiënt en verkoopsgericht alle inkomende telefoongesprekken betreft schades. Je vindt vlot je weg in het systeem van boekingen en ruitdetecties. Je doet je uiterste best om elke klant te overtuigen van de Carglass service en boekt een afspraak op maat van de klant. Daarnaast communiceer je vriendelijk en informeer je onze klanten snel en correct.

  • Machine operator in de bouwsector, in Balen, optie vast!! (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant zorgt voor de verwerking van de afvalstromen (vervuild slib afkomstig van de zinkproductie). Jij staat in voor het onderhouden van de installaties, het bedienen van de persen en het uitvoeren van herstellingen waar nodig. Je werkt hoofdzakelijk in een 3-ploegenstelsel: vroege, dag, late. Plaats van tewerkstelling is Balen. Op termijn kan u mogelijks worden ingezet op andere werven in Vlaanderen.. Jouw takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor het bedienen van filterpersen: conditionering, sturen van debieten, regelen van de instellingen, ... Je volgt de dagelijkse en wekelijkse checklist op en voert de bijhorende taken uit. Bovendien zorg je voor het klein onderhoud van de persen en de persvloer: reiningen, vervangen van filterdoeken, vrijhouden van opvangkanalen en goten, ... Je voert kleine herstellingswerkzaamheden uit waar nodig.

  • Lasser (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Aalst zoeken wij en gemotiveerde lasser die wil werken in een mooi modern bedrijf. Zij zoeken een gemotiveerde lasser die hun team kan versterken. Je zal instaan voor volgende taken: - Lassen, afwerken van bepaalde constructies. - Toezien op de kwaliteit. - Ervaring in zowel manueel als robotlassen.

  • Verkoper - interieurarchitect (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze afwisselende functie sta je in voor het uittekenen van nieuwe presentaties voor onze verschillende showrooms en voor het ontwerpen van beurs-stands. Je assisteert in de ontwikkeling van nieuwe producten voor onze filialen. Je staan in voor de verkoop in onze toonzaal, staat de klanten op een creatieve en commerciële manier te woord en begeleidt hen in het keuzeproces.

  • Onderhoudselektricien tweeploegen (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bij Ontex te Buggenhout zijn we op zoek naar een ervaren onderhoudselektricien in 2-ploegen ter versterking van het technisch team. Je komt terecht in een ervaren team van 2 elektriciens, 2 mecaniciens en 1 automatisatie technieker. Als onderhoudselektricien sta je in eerste instantie in voor zowel het preventief als curatief onderhoud. Hieronder valt onder meer het onderhouden van de herstellingswerken aan zowel de productielijnen, de machines als de wisselstukken. Daarnaast doe je ook de onderhoudswerken aan diezelfde productielijnen, machines en wisselstukken. Als tweede luik help je mee met de (om)bouw van machines en de elektrische werken tijdens veranderingsprojecten volgens productspecificaties.

  • JOBSTUDENT (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: FORUM JOBS SINT-AMANDSBERG

    Type: Studentenjob

    Onze klant, marktleider van koelvers bereide maaltijden, is op zoek naar een gemotiveerde jobstudenten: Je doet de opstart van de lijn (o.a. de correcte parameters instellen van de etiketteerlijn) Je bent verantwoordelijk voor het goed functioneren van de lijn waar de eindverpakking van onze producten gebeurt Je meld bestellingen af in het ERP-systeem LISA en volgt nauwkeurig de voorraad op Je streeft naar perfect afgewerkte producten, volgens de vooropgestelde kwaliteitsnormen Je bent medeverantwoordelijk voor de orde, netheid en een vlotte samenwerking van de volledige afdeling

  • Heftruckchauffeur 2-ploegen (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Vaste Job

    Voor een groentenbedrijf in de regio Ardooie zijn wij op zoek naar een gemotiveerde heftruckbestuurder.

  • Kapper/Kapster Kortessem (KORTESSEM)

    Regio: KORTESSEM

    Bedrijf: Freaks

    Type: Vaste Job

    je kan zelfstandig alle voorkomende taken in een kapsalon uitoefenen: wassen, knippen, permanent, kleuren,.. en dit zowel voor dames, heren als kinderen Je bent flexibel, dynamisch en je houdt van je job.

  • werkvoorbereider (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: MINUS

    Type: Vaste Job

    op basis van het ontwerpdossier, zorg je ervoor dat projecten technisch zodanig voorbereid zijn, zodat ze in productie, montage en plaatsing op een kwalitatieve en efficiënte manier uitgevoerd kunnen worden. deze voorbereidingsfase omvat zowel het uitvoeringsdossier als de projectgebonden aankopen

Zoek naar antwoorden van MAURICE VAN OVERSCHELDE in sociale netwerken
Look for responds of MAURICE VAN OVERSCHELDE in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAURICE VAN OVERSCHELDE. Laat een reactie achter voor MAURICE VAN OVERSCHELDE. MAURICE VAN OVERSCHELDE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAURICE VAN OVERSCHELDE. Leave a respond for MAURICE VAN OVERSCHELDE. MAURICE VAN OVERSCHELDE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAURICE VAN OVERSCHELDE op de google maps. Adres en contacten MAURICE VAN OVERSCHELDE
Location of MAURICE VAN OVERSCHELDE on the google maps. Address and contacts of MAURICE VAN OVERSCHELDE

Andere gerelateerde bedrijven als come MAURICE VAN OVERSCHELDE MAURICE VAN OVERSCHELDE: Maesekes (Huis) | ANSA PRINT | Marchand C | F. LOBET | DOMINIQUE DESMET

Other related companies as MAURICE VAN OVERSCHELDE: Maesekes (Huis) | ANSA PRINT | Marchand C | F. LOBET | DOMINIQUE DESMET

MAURICE VAN OVERSCHELDE is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAURICE VAN OVERSCHELDE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03598541259. Het bedrijf MAURICE VAN OVERSCHELDE bevindt zich op het adres: IEPERSE HEERWEG 78; 8820; TORHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 643,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 271,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Rundveehouders; Varkenskwekers. Producten gemaakt in MAURICE VAN OVERSCHELDE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MAURICE VAN OVERSCHELDE is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAURICE VAN OVERSCHELDE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAURICE VAN OVERSCHELDE, openstaande posities, locatie van MAURICE VAN OVERSCHELDE op de kaart.

MAURICE VAN OVERSCHELDE is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAURICE VAN OVERSCHELDE, company assigned to the tax number BE03598541259. The company MAURICE VAN OVERSCHELDE is located at the address: IEPERSE HEERWEG 78; 8820; TORHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 643,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 271,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Rundveehouders; Varkenskwekers. Products created in MAURICE VAN OVERSCHELDE were not found.
The main activity of MAURICE VAN OVERSCHELDE is Agricultural Production - Crops, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MAURICE VAN OVERSCHELDE is not available. You also can look at reviews of MAURICE VAN OVERSCHELDE, open positions, location of MAURICE VAN OVERSCHELDE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAURICE VAN OVERSCHELDE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAURICE VAN OVERSCHELDE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAURICE VAN OVERSCHELDE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAURICE VAN OVERSCHELDE, employees, financial statistics.