Dewith-Kuijpers Electriciteitswerken

Particuliere bedrijvenLegale diensten • Dewith-Kuijpers Electriciteitswerken
Private companiesLegal Services • Dewith-Kuijpers Electriciteitswerken

Contactgegevens Dewith-Kuijpers Electriciteitswerken: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dewith-Kuijpers Electriciteitswerken: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dewith-Kuijpers Electriciteitswerken

Regio (region): Maasmechelen, België

Adres (address): Genieskensstraat 152 3630 Leut (Maasmechelen), België

Telefoon (phone): +32 (53) 935-95-47 +32 (53) 935-95-47

Fax (fax): +32 (53) 594-33-85 +32 (53) 594-33-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dewith-Kuijpers Electriciteitswerken: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dewith-Kuijpers Electriciteitswerken"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dewith-Kuijpers Electriciteitswerken"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dewith-Kuijpers Electriciteitswerken, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dewith-Kuijpers Electriciteitswerken. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dewith-Kuijpers Electriciteitswerken, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dewith-Kuijpers Electriciteitswerken. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dewith-Kuijpers Electriciteitswerken
Products information Dewith-Kuijpers Electriciteitswerken

BTW identificatienummer (tax): BE06025695800
Ondernemingsnummer: 7162506103
Hoofdstad (capital): 880,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 708,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in Dewith-Kuijpers Electriciteitswerken zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Electric contractors - Housewiring

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dewith-Kuijpers Electriciteitswerken
(Get full report from official database of BE for Dewith-Kuijpers Electriciteitswerken)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dewith-Kuijpers Electriciteitswerken
Addition kinds of activities for Dewith-Kuijpers Electriciteitswerken

3357. Nonferrous wiredrawing en isolatie | Nonferrous wiredrawing and insulating
3691. Oplaadbatterijen | Storage batteries
22590104. Veters, gebreid | Mittens, knit
28340700. Vitamine-, voedings- en hematinepreparaten voor menselijk gebruik | Vitamin, nutrient, and hematinic preparations for human use
35310504. Ladder slooters, verticale boom of wiel | Ladder ditchers, vertical boom or wheel
50830100. Pluimvee- en veeteelt | Poultry and livestock equipment
76239902. Koel reparatie service | Refrigeration repair service

Werken bij Dewith-Kuijpers Electriciteitswerken: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dewith-Kuijpers Electriciteitswerken: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dewith-Kuijpers Electriciteitswerken. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dewith-Kuijpers Electriciteitswerken. Looking for open vacancies in other companies

  • Business Process Support Medewerker / Interne Support Medewerker (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze goede en internationale klant gelegen te Machelen (Brucargo) zijn wij op zoek naar een Business Process Support Specialist (m/v). Help jij graag je collega"s verder en pluis jij graag dingen uit? Werk jij oplossingsgericht en ben jij service-minded? Ben jij zeer vlot Engels- en Nederlandstalig? Lees dan zeker verder! Wij zijn op zoek naar een Interne Support Medewerker die ondersteuning zal bieden aan collega's (Customer Service en Supply Chain teams), over de Europese vestigingen heen, in verband met de gebruikte interne systemen en processen. Je zoekt oplossingen bij problemen, je geeft specifieke instructies, je verzorgt opvolging, je voert analyses uit, ... Hierbij is Master Data management een belangrijk onderdeel van je job. Je zorgt met andere woorden voor een totaaloplossing. Je takenpakket: - Master Data: je zorgt voor een correcte en volledige registratie in alle gebruikte systemen (data-input). Dit is een stukje repetitief werk waar accuraatheid zeer belangrijk is. Dit is een belangrijk controle mechanisme van het dagelijkse werk. - Je neemt deel aan team meetings waarin de dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse activiteiten worden besproken - Je bent 'first line support' waarbij je per mail en telefonisch ondersteuning zal bieden aan je collega's over de verschillende vestigingen heen. Je zal de binnenkomende vragen onderzoeken, een oplossing zoeken, deze oplossing zelf testen en feedback geven. Hierbij beheer je een mailbox (gemiddeld 100 binnenkomende mails per dag) met vragen/problemen in verband met business processen en systemen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor je collega's over verschillende vestigingen heen. Je zorgt voor een analyse van het probleem en je gaat de meest geschikte oplossing bieden, dit zo snel als mogelijk.

  • DEELTIJDS ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Hays Response Kortrijk

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    . Voor onze klant, een professionele organisatie regio Torhout, zoeken wij vanuit Hays Response Office Support een administratief medewerker voor een tijdelijke opdracht van minimum 3 maanden met kans op verlenging. Bachelor of gelijkwaardig door ervaring Administratief sterk & klantgericht Deeltijdse job van 20h (elke namiddag) Als administratief medewerker sta je in voor de administratieve opvolging en het up-to-date houden van de klantendossiers. Daarnaast registreer je de onderzoeksresultaten in het intern systeem en je rapporteert niet-conforme resultaten aan de bevoegde instanties. Vervolgens fungeer je als eerste aanspreekpunt voor de klanten met betrekking tot vragen omtrent de onderzoeksresultaten.

  • HEFTRUCKER / REACHTRUCKER (BAS-WARNETON)

    Regio: BAS-WARNETON

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf regio Komen-Waasten zijn we op zoek naar een heftrucker / reachtrucker. Je bent verantwoordelijk voor het bevoorraden van de verpkkingsmachines voor de grondstoffen ( karton, lijm, folie,... )

  • Verpleegkundige (m/v) regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je houdt van een gevarieerde dag waarbij je als verpleegkundige werkt op een gespecialiseerde afdeling met aangepaste zorg voor bewoners met dementie. Je voert de dagdagelijkse verpleegkundige handelingen uit (oa. Inspuitingen, wondzorg, medicatie,...) maar staat er ook voor open om gericht met en van elkaar te leren. De georganiseerde werkgroepen en bijkomende vormingen geven daartoe de ideale gelegenheid. Voorts bouw je met het volledige team mee aan de samenwerkingsrelaties. Doe bijvoorbeeld eens mee met de leuke Zumba-sessies of de bbq met collega's! Jouw dag als verpleegkundige start met een 'goedemorgen/goedemiddag¿ van jouw collega's tijdens het eerste teamoverleg. Na deze overdracht gaat jouw zorg uit naar de bewoners. Naast het geven van medicatie en verrichten van enige verzorging maak je ook graag eens tijd voor een leuke babbel. Wie weet kan je wel eens meedoen met het dagelijkste fitness of het nieuwsmoment van de bewoners. Jouw dagplanning heeft dan wel een bepaalde indeling maar is zeker geen vaststaand gegeven. Aanvullingen met werkgroepoverleg, vormingen, teamontspanningen, enz. zijn eerder een regel dan uitzondering.

  • Monteur buitendienst (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op verplaatsing: monteren van verschillende mechanisch elementen (cabines, ovens) bij de klant, montage in samenspraak met collega-monteur In het atelier: Assemblage van kanalen, panelen, lichtarmaturen, ventilatoren,...

  • Huishoudhulp m/v (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Vilvoorde

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van schoonmaken, strijken en andere huishoudelijke taken? Wil jij de persoon zijn die het verschil maakt bij onze klanten? Wij zoeken entousiaste medewerkers die in volgende regio willen/kunnen werken : Brussel, Vilvoorde, Grimbergen, Zemst, Eppegem, Weerde, ........ Wij bieden een voltijdse of deeltijdse betrekking aan, dit volgens jouw wensen Bovendien zorgen wij voor een persoonlijke begeleiding en opvolging op maat

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Grote-Spouwen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GROTE-SPOUWEN)

    Regio: GROTE-SPOUWEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DE PINTE (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Mainframe/ Cobol Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: IT-Planet

    Type: Zelfstandige activiteit

    Doel van de functie ICT Programma's maken, testen en implementeren; de kwaliteit, de gebruikersvriendelijkheid en performantie van de geïntegreerde systemen garanderen en een referentierol spelen in de ontwikkelingsomgeving om kwaliteitsvolle systemen te leveren die beantwoorden aan de gekende en vooraf gedefinieerde standaarden binnen de overeengekomen planning. Belangrijkste verantwoordelijkheden 1. Systeemontwikkeling Programma's schrijven, verbeteren en testen op basis van gedetailleerde analyses; integratie-, regressie- en performantietests uitvoeren om de samenhang en interactie met de andere componenten van de toepassingen te controleren. 2. Technisch ontwerp De functionele analyse vertalen in een technische analyse om een kader te scheppen waarbinnen het systeem zal worden gerealiseerd en een globale en gedocumenteerde technische analyse opstellen. 3. Acceptatietesten Het IT-team ondersteunen bij de uitwerking van een acceptatietest omgeving en de gebruikers ondersteunen bij het uitvoeren van die testen; de resultaten hiervan kritisch analyseren en de nodige aanpassingen aanbrengen (of laten aanbrengen). 4. Implementatie Implementatie en follow-up van de nieuwigheden (programma's, parametrisatie, documentatie, ...), rekening houdend met eventuele interacties met andere domeinen en na akkoord van de business; technische ondersteuning bieden bij de implementatie van belangrijke projecten.

  • FREELANCE COACH ECONOMIE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: RE-MIND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons pedagogisch team heeft freelance versterking nodig om de groeiende vraag naar bijlessen economie te kunnen invullen. We zoeken gevarieerde profielen die voor ons aan de slag gaan. Het aantal lesuren per week is variabel en door de coach te bepalen. Overdag, ’s avonds maar ook in het weekend leerlingen & studenten ondersteunen is zeker mogelijk. De job kan dus als bijberoep uitgeoefend worden & is perfect combineerbaar met het studentenleven. Klinkt interessant? Is het zeker en vast!

  • Sollicitatiedag Schoonmaak burelen regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    ISS Facility Services, de grootste dienstverlener van België, zoekt schoonmaaktalenten regio Kortrijk voor bedrijven, ziekenhuizen, rusthuizen,... Misschien is dit iets voor jou? Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • KELNER BRASSERIE (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: MEZZANINE

    Type: Flexijob

    Zaal (bediening) en toog in brasserie (centrum Leuven)

Zoek naar antwoorden van Dewith-Kuijpers Electriciteitswerken in sociale netwerken
Look for responds of Dewith-Kuijpers Electriciteitswerken in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dewith-Kuijpers Electriciteitswerken. Laat een reactie achter voor Dewith-Kuijpers Electriciteitswerken. Dewith-Kuijpers Electriciteitswerken bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dewith-Kuijpers Electriciteitswerken. Leave a respond for Dewith-Kuijpers Electriciteitswerken. Dewith-Kuijpers Electriciteitswerken on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dewith-Kuijpers Electriciteitswerken op de google maps. Adres en contacten Dewith-Kuijpers Electriciteitswerken
Location of Dewith-Kuijpers Electriciteitswerken on the google maps. Address and contacts of Dewith-Kuijpers Electriciteitswerken

Andere gerelateerde bedrijven als come Dewith-Kuijpers Electriciteitswerken Dewith-Kuijpers Electriciteitswerken: De Pastorie | Jansen Hugo | G?RALD CARPENTIER DE CHANGY | ROBERT DE GROOF | MYLEMANS MARC

Other related companies as Dewith-Kuijpers Electriciteitswerken: De Pastorie | Jansen Hugo | G?RALD CARPENTIER DE CHANGY | ROBERT DE GROOF | MYLEMANS MARC

Dewith-Kuijpers Electriciteitswerken is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Maasmechelen, België. De volledige naam van het bedrijf is Dewith-Kuijpers Electriciteitswerken, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06025695800. Het bedrijf Dewith-Kuijpers Electriciteitswerken bevindt zich op het adres: Genieskensstraat 152 3630 Leut (Maasmechelen). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 880,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 708,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Electric contractors - Housewiring. Producten gemaakt in Dewith-Kuijpers Electriciteitswerken zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Dewith-Kuijpers Electriciteitswerken is Legale diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dewith-Kuijpers Electriciteitswerken is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dewith-Kuijpers Electriciteitswerken, openstaande posities, locatie van Dewith-Kuijpers Electriciteitswerken op de kaart.

Dewith-Kuijpers Electriciteitswerken is a company, that was registered 2017 in Maasmechelen region, Belgium. Full name of company is Dewith-Kuijpers Electriciteitswerken, company assigned to the tax number BE06025695800. The company Dewith-Kuijpers Electriciteitswerken is located at the address: Genieskensstraat 152 3630 Leut (Maasmechelen). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 880,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 708,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Electric contractors - Housewiring. Products created in Dewith-Kuijpers Electriciteitswerken were not found.
The main activity of Dewith-Kuijpers Electriciteitswerken is Legal Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Dewith-Kuijpers Electriciteitswerken is not available. You also can look at reviews of Dewith-Kuijpers Electriciteitswerken, open positions, location of Dewith-Kuijpers Electriciteitswerken on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dewith-Kuijpers Electriciteitswerken, Maasmechelen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dewith-Kuijpers Electriciteitswerken, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dewith-Kuijpers Electriciteitswerken, Maasmechelen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dewith-Kuijpers Electriciteitswerken, employees, financial statistics.